Quantcast
30
05
2023

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2023

Οι ετήσιες προβλέψεις 2023 για όλα τα ζώδια, με βάση τις κινήσεις των πλανητών. Δείτε πως θα κυλίσει η νέα χρονιά στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου.

Καλώς ήρθατε σε ένα νέο, πρωτότυπο και μοναδικό κόσμο! Κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2023, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αλλάζουν ζώδια. Επομένως, αυτοί οι πλανήτες θα πρέπει να παρατηρηθούν προσεκτικά. Με αυτές τις πλανητικές «μεταβάσεις», ένας νέος ρυθμός θα αναδυθεί, μια νέα επιρροή θα διαμορφωθεί, ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει. Αυτοί οι τρεις πλανήτες έρχονται για να εγκαθιδρύσουν βαθιές, καταλυτικές αλλαγές στην κοινωνία και τους θεσμούς, για να μετασχηματίσουν σε βάθος ό, τι κτίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στις 24 Μαρτίου 2023, όπου θα παραμείνει έως τις 12 Ιουνίου μέχρι να επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Αλλά για να μην ανησυχείτε, θα επιστρέψει οριστικά στον Υδροχόο από τις 21 Ιανουαρίου 2024 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2044. Ως ο πιο αργός πλανήτης στον Ζωδιακό κύκλο, ο Πλούτωνας έχει αναμφισβήτητα τον μεγαλύτερο αντίκτυπο από τους άλλους πλανήτες, σηματοδοτώντας μια σημαντική, καταλυτική αλλαγή στη ζωή μας τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο του επαναστάτη, του καινοτόμου και του πρωτοπόρου. Είναι ένα ζώδιο που ενδιαφέρεται για το καλό της ανθρωπότητας, όχι μόνο του ατόμου. Μας καλεί να καταργήσουμε τους περιορισμούς της παλιάς φρουράς, είτε είναι κυβερνητικές, θεσμικές, κοινωνικές ή νομικές. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των μεγάλων ιδεών και ιδανικών και όχι μόνο δεν ανέχεται τους περιορισμούς που σταματούν την πρόοδο της ανθρωπότητας, αλλά θα επαναστατήσει με πάθος, ορμή και δύναμη. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο φέρνει μαζί του ένα κάλεσμα: Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη (Liberté, Εgalité, Fraternité όπως έλεγαν οι Γάλλοι Επαναστάτες). Άλλωστε, η Γαλλική επανάσταση έλαβε χώρα το 1789, μια χρονιά που ο Πλούτωνας ήταν στον Υδροχόο.

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. Αυτό είναι το βαθύ καρμικό μήνυμα του Κρόνου που εισέρχεται στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου 2023, όπου θα παραμείνει για κάτι παραπάνω από δύο χρόνια μέχρι τις 25 Μαΐου 2025, όταν θα πάει στον Κριό. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει και πάλι στους Ιχθύς από 1 Σεπτεμβρίου του 2025 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2026. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει το παραδοσιακό, το πατριαρχικό και το καπιταλιστικό, ενώ οι Ιχθύς είναι το ζώδιο της έμπνευσης υψηλής δόνησης, του οραματιστή και του ονείρου, του εθισμού και της εξαπάτησης.

Πλημμυρισμένοι σε έναν συναισθηματικό χείμαρρο, οι Ιχθύς κολυμπούν μόνοι τους, επιλέγοντας τον εαυτό τους και αφήνοντας όλους τους άλλους να πνιγούν. Τόσο ο Ιησούς όσο και ο Ιούδας είναι σύμβολα των Ιχθύων, υποδεικνύοντας ότι οι ρόλοι του θύματος, του κακού και του Μεσσία μπορούν να εμπεριέχονται σε αυτό το ασαφές ζώδιο. Η άφιξη του Κρόνου στους Ιχθύς κορυφώνει έναν κύκλο που ξεκίνησε το 1995. Τί μας οδήγησε ως εδώ και τι μορφή θα πάρει αυτό το φινάλε; Θα το μάθουμε τα προσεχή χρόνια.

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Ο Δίας συνεχίζει την περιήγησή του στον Κριό έως τις 16 Μαΐου 2023 και γινόμαστε απόλυτοι με τις απόψεις, τις πεποιθήσεις και τις αντιλήψεις μας, το παίρνουμε προσωπικά αν οι άλλοι διαφωνούν μαζί μας. Ο Δίας μπορεί να επεκτείνει την ορμή και το πάθος μας και φέρνει ευκαιρίες για ηγεσία και για νέα ξεκινήματα, λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Η πίστη μας στον εαυτό μας φέρνει ένα πνεύμα πρωτοπορίας. Ζούμε στο τώρα και προσπαθούμε να αρπάξουμε τις ευκαιρίες γρήγορα.

Από τις 17 Μαΐου 2023 έως τις 25 Μαΐου 2024 ο Δίας στον Ταύρο προσελκύει καλή τύχη στα χρήματα και τα υλικά αγαθά, μας αρέσει περισσότερο η φύση, αναζητούμε το πολυτελές περιβάλλον και επιδιώκουμε την άνεση της αφθονίας και της ασφάλειας. Χρησιμοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας για να απολαύσουμε τη ζωή και τα ωραία πράγματα που μας προσφέρει.

Από φέτος ξεκινούν οι εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού που έχουν να κάνουν με την εξεύρεση της ισορροπίας των προσωπικών μας αναγκών και αυτών των άλλων. Πρέπει να αναλογιστούμε τους στόχους της ζωής μας και να αποδεχτούμε την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις σας. Είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι σε ό, τι μπορεί να είναι επιζήμιο για τις σχέσεις μας. Θα είναι δύσκολο τώρα να υπάρξει μια υγιής ισορροπία καθώς απαιτείται αγώνας να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού δημιουργούν ένα ανατρεπτικό και μετασχηματιστικό κλίμα, εχθρότητα και μνησικακία που οδηγεί στην οριστική διάλυση κάποιων σχέσεων. Ανατρέπουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στα χρήματα και τις υλικές ανέσεις της ζωής.

Παράλληλα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο δυναμικό και φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου μειώνοντας την επιθυμία για φλερτ, χαρά και διασκέδαση. Η θεά της αγάπης μας προτρέπει να επαναξιολογήσουμε όλες τις σχέσεις μας, αν βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερό μας εαυτό ή μας πάνε στα τάρταρα.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540