Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 20 ως 26/5/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
17
05
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 20 ως 26/5/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 20 ως 26 Μαΐου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες, σε μια πολύ θετική θέση δηλαδή. Πρόσεξε όμως, μπορεί να είναι καλές οι προβλέψεις, παρ' όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να μπουν όλα σε μια σειρά ΤΩΡΑ, κάτι τέτοιο μόνο άγχος και πανικό θα μπορούσε να προκαλέσει. Υ.Γ.: Καλό θα ήταν να έχεις τουλάχιστον έναν άνθρωπο στη ζωή σου με τον οποίο να μπορείς να μοιραστείς πράγματα που ανακυκλώνονται στο κεφάλι σου. Αποκτούν άλλη διάσταση οι σκέψεις όταν εκφράζονται λεκτικά και τις μοιραζόμαστε με άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου, αλλά και με την αίσθηση υλικής ασφάλειας. Ανήκεις στην κατηγορία των τόσο εύστροφων ατόμων που ορισμένες φορές η εξυπνάδα τους γυρνάει ανάποδα: για παράδειγμα, έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου, και καλά κάνεις, αλλά δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τη φωνή της διαίσθησης από τη φωνή της δικιάς σου ανασφάλειας. Το αποτέλεσμα είναι κάποιες ανασφαλείς σου σκέψεις να νομίζει ότι είναι πραγματικότητα, ενώ τελικά δεν είναι. Και ένας βασικός λόγος για τον οποίο συχνά δεν είσαι καλά ψυχολογικά είναι το ότι εύκολα παθαίνεις σύγχυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και φυσικά δεν έχεις καλύτερο! Ευνοούνται όλοι οι τομείς, αλλά ιδιαίτερα ο συναισθηματικός και τα οικονομικά. Αν πάντως είσαι αποφασισμένος να έρθεις κοντά με τον άλλον σε μια σχέση, θα διαπιστώσεις ότι νιώθεις πιο άνετα να εκφράζεσαι συναισθηματικά και ότι οι άλλοι νιώθουν επίσης πιο άνετα μαζί σου, δεδομένου όμως ότι εξαφανίζεις κάθε ίχνος ανταγωνισμού στις επαφές σου μαζί τους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το να διαπιστώνει κανείς ότι ο-η αγαπημένος-η του αγωνίζεται διαρκώς να είναι έστω και ελάχιστα πάνω από τον άλλον – είναι μάλλον λίγο σαρωτικό κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και η θέση της αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Προσπαθεί να σε απαλλάξει από κάθε είδος φοβίας ή ψυχολογικού μπουκώματος που σε καθηλώνει. Δεν είναι υπέροχο που μπορείς πλέον να ακούς τον εαυτό σου να λέει «πληγώθηκα, αλλά ξέρω ότι αν δεν αποφύγω αυτό που αισθάνομαι, σε λίγη ώρα θα νιώθω καλύτερα»; Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να συγκεντρωθείς και να παρατηρήσεις τα συναισθήματά σου. Είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα μειώνεται η έντασή τους.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες της, σε μια πολύ καλή θέση δηλαδή για να έρθεις σε επαφή και με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου. Αν τώρα ευνοούνται η κοινωνική και η αισθηματική σου ζωή, δεν υπάρχει λόγος να αποκτάς εμμονή με τα επαγγελματικά και το σπίτι που όλο και κάτι δεν σου πήγαινε όπως θα ήθελες τελευταία. Δεν λέμε να κάνεις πώς δεν βλέπεις τα προβλήματα. Μπορείς όμως να πεις «οκ, είμαι πολύ δυνατός στο να εντοπίζω τα προβληματικά στη ζωή μου, θα μπορούσα άραγε να είμαι τόσο καλός στο να εντοπίζω και αυτά που πηγαίνουν καλά;»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για αυτόν τον τομέα. Μακάρι βέβαια τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να μπορούσαν να είναι όπως θέλουμε εμείς. Όσο και να σχεδιάζουμε όμως τον κόσμο μας έτσι ώστε να λειτουργεί με τους δικούς μας κανόνες, πάντα θα εξαρτόμαστε και από τους άλλους (κυρίως από τον εαυτό μας βέβαια) και από αυτό που ονομάζεται χρήμα και ορισμένες φορές θα πρέπει να μειώνουμε τις απόλυτες απόψεις μας και να κάνουμε πράγματα που δεν μας εκφράζουν ιδιαίτερα, τουλάχιστον προσωρινά. Όμως ακριβώς αυτό, αν έχεις σχέδιο στο μυαλό σου για το μέλλον, τα άλλα είναι απλώς προσωρινά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου, σε ένα σημείο δηλαδή που της ταιριάζει πάρα πολύ. Παρεμπιπτόντως, είναι ωραίες οι σχέσεις, αλλά δεν γίνεται να έχεις πάντα εσύ τον έλεγχο σε αυτές. Αντί να τα βάψεις μαύρα που συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις μόνο ό,τι θες εσύ, γιατί δεν αφήνεσαι στα χέρια αυτών που προτίθενται να αναλάβουν εκείνοι τη σχέση σας; Δεν φαντάζεσαι πόσο ανακουφιστικό θα σου φανεί κάτι τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, το θέμα της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, αλλά και με τη συναισθηματική σου ζωή. Πάντως, αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι ο μόνος τρόπος για να κυνηγήσεις χρήματα είναι να έχεις κάποιους στόχους (ευχάριστους), δεν θα λέγαμε ότι είσαι ο τύπος που τον ενδιαφέρει να δουλεύει απλώς για να ζει ή για να μαζεύει. Αν τα κίνητρα λοιπόν είναι σημαντικά για να πάρεις μπρος, φτιάξε έναν κατάλογο με μικρά πράγματα που θες να κάνεις, όσο μικρά κι αν είναι αυτά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή, σε ένα πολύ καλό σημείο δηλαδή, αφού και η ίδια εκπροσωπεί αυτούς τους τομείς. Έχεις να πάρεις πάρα πολλά, να διδαχτείς ακόμη περισσότερα και να έρθεις κοντά με τους άλλους. Αυτό το τελευταίο αξίζει να το προσέξεις ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη θα σε παροτρύνει οι σχέσεις σου να έχουν βάθος και νόημα και θα σε αποθαρρύνει από κάθε σχέση άνευ ουσίας και μέλλοντος. Μπορείς να περπατάς ανάλαφρα στο δρόμο και να σκέφτεσαι ότι η ζωή σου παίρνει μια νέα, πιο θετική στροφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, την ευεξία και τις καθημερινές εκκρεμότητες, σε ένα πολύ θετικό σημείο δηλαδή για αυτούς τους τομείς. Δεν είναι ό,τι πιο σοφό πάντως αυτές τις μέρες να πιάνεσαι από μια κουβέντα και να το κάνεις θέμα. Καλό θα ήταν να επιστρατεύσεις την υπομονή για την οποία φημίζεσαι εξάλλου και να εξασκηθείς στο να βρίσκεις συμβιβαστικές λύσεις με τους άλλους, όχι επιθετικά, ούτε παθητικο-επιθετικά, δηλαδή επιθετικά με έμμεσο τρόπο (το γνωστό δηλητήριο που εκτοξεύεται ψύχραιμα) αλλά διεκδικητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά, σε ένα εξαιρετικό σημείο για την ίδια δηλαδή. Σιγά σιγά ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα και τις σχέσεις σου θα αρχίσει να αλλάζει. Το πώς θα γίνει, εξαρτάται από το πώς εσύ θα το χειριστείς. Θα έχεις την τάση να αναζητάς την ουσία σε κάθε αισθηματική σχέση, απλώς πρόσεξε να μην αποκτήσεις μια καινούργια από αυτές τις αγαπημένες σου εμμονές και να ψειρίζεις τα πράγματα σε σημείο να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που έχει να κάνει με οικογενειακά θέματα αλλά και με το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Από αυτό το σημείο σού εγγυάται ανακούφιση και εσωτερική ισορροπία. Σαν ξαφνικά τα διλήμματα να μην είναι τόσο άσπρο μαύρο, σαν να είναι λίγο πιο ευδιάκριτο το τι θέλεις περισσότερο, σαν αυτή η εποχή να είναι περίοδος ευχάριστης αποστασιοποίησης. Και επειδή όταν δεν είσαι αποστασιοποιημένος-η έχεις την τάση να αμφιταλαντεύεσαι σε βαθμό υστερίας και μπορεί να καθυστερήσεις, πολύ να πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλεύσου τη διέλευση για να πάρεις τελειωτικές αποφάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms