Η ζωδιακή θέση του Άρη και πως διεκδικεί ερωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
28
03
2014

Η ζωδιακή θέση του Άρη και πως διεκδικεί ερωτικά!

E-zwdia

 

Τι σηματοδοτεί η θέση του Άρη σε κάθε ζώδιο;


Η θέση του Άρη από ζώδιο, μπορεί να μας φανερώσει ιδιαίτερες πτυχές της ερωτικής ζωής του ατόμου. Η σεξουαλικότητά μας, και κυρίως η σεξουαλικότητα των αντρών, μπορεί να ανιχνευτεί μέσα από τη ζωδιακή θέση του Άρη. Είναι εκείνη η αρχέγονη ερωτική ορμή προς το άτομο που μας ελκύει. Δείχνει τον τρόπο που το συγκεκριμένο άτομο θα διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του. Άλλοτε είναι ένας Άρης ορμητικός, όλο φωτιά και πάθος, κι άλλοτε ένας Άρης που διεκδικεί πιο τρυφερά και ρομαντικά. Για να μάθετε που βρίσκεται ο Άρης σας πατήστε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης.

 

Πάμε να δούμε τι σημαίνει ο Άρης στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά;


Ο Άρης στον Κριό:


Το αιώνιο αρσενικό. Η σεξουαλική του ορμή είναι ιδιαίτερα ορμητική, ένας πύρινος σίφουνας που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά του! Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από το σεξ, πολύ σημαντικό στοιχείο για την προσωπική ζωή του ατόμου, με αυτή τη θέση του Άρη. Με όλη την παρόρμηση που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο θα εκφραστεί ανάλογα και ο Άρης. Θα μπει ως Μέγας Κατακτητής και θα θελήσει να τα αλώσει όλα, το τελικό ζητούμενο είναι η απόλυτη νίκη, τίποτα λιγότερο. Όμως, όσο παθιασμένα μπει σε μια νέα σχέση, άλλο τόσο μπορεί πολύ σύντομα να χάσει το ενδιαφέρον του, αν σταματήσει να υπάρχει το σημείο της έκπληξης μέσα στη σχέση.Ο Άρης στον Ταύρο:


Πιο εκλεπτυσμένη η συμπεριφορά του Άρη σ’ αυτή τη θέση. Δεν βιάζεται και τον ενδιαφέρει να γοητεύσει το άτομο με τρόπους πιο αισθησιακούς. Θα κατακτήσει το «θύμα» του με καλά μελετημένο στρατηγικό σχέδιο. Έχει ιδιαίτερη αισθητική κι αυτό το εκφράζει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Μπροστά στο ωραίο δύσκολα θα αντισταθεί αλλά δεν θα παραδοθεί ποτέ άνευ όρων. Δεν του αρέσουν οι βιαστικές κινήσεις και προτιμά να απολαμβάνει τις ιδιαίτερες στιγμές του αργά-αργά και να βιώνει την κάθε συγκίνηση σε βάθος. Ιδιαίτερα αισθησιακό άτομο, ξέρει άριστα να παίζει το παιχνίδι της αποπλάνησης. Φροντίζει να υπάρχει το τέλειο κινηματογραφικό σκηνικό που θα χαλαρώσει κάθε μορφή αντίστασης…


Ο Άρης στους Διδύμους:


Ως ιδιαίτερα εγκεφαλικό ζώδιο οι Δίδυμοι, ανάλογα θα χρωματίσουν και τη συμπεριφορά του Άρη σε αυτή τη θέση. Ο άνθρωπος με το συγκεκριμένο Άρη, θα πρέπει να έχει νιώσει ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα στο κεφάλι του, ο εγκέφαλος του πρώτα να πάρει φωτιά και μετά το υπόλοιπο σώμα του. Θαυμάζει και έλκεται σεξουαλικά από τα έξυπνα άτομα. Αυτό είναι και το ευαίσθητο σημείο του. Όπως επίσης ευαίσθητο θέμα είναι και το κατά πόσο όλο αυτό μπορεί να διαρκέσει. Του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέους συντρόφους, ώσπου να φτάσει η στιγμή που θα είναι απόλυτα σίγουρος για την τελική του επιλογή.


Ο Άρης στον Καρκίνο:


Ο έρωτας, η αγάπη είναι το ζητούμενο του Άρη στον Καρκίνο, προκειμένου να νιώσει ασφαλής και να εκφραστεί χωρίς αναστολές. Η συναισθηματική ασφάλεια είναι το κυρίαρχο ζητούμενο για να αρχίσει να χαλαρώνει μέσα σε μια σχέση και να λειτουργεί με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές προτιμά να περιμένει και έχει την ανάλογη υπομονή γι’ αυτόν το λόγο, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν κινδυνεύει μπαίνοντας σε μια νέα σχέση. Θέλει να νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το άλλο άτομο, πριν εκφραστεί ερωτικά. Φοβάται την απόρριψη και γι’ αυτό πολλές φορές μπορεί να κρύβει αυτό που πραγματικά αισθάνεται.    


Ο Άρης στο Λέοντα:


Όσο του αρέσει να κατακτά, άλλο τόσο του αρέσει και να τον διεκδικούν! Είναι ιδιαίτερα εφευρετικός και αποτελεσματικός, όταν βάλει στο στόχαστρό του το αντικείμενο του πόθου του. Δύσκολα θα του αντισταθεί κάποιος, αν πει να βάλει τα δυνατά του. Ξέρει να δίνει μεγάλες performances και να λάμπει ως πρωταγωνιστής στο ερωτικό σας story. Το ευαίσθητο σημείο του είναι πάντα - τι άλλο; - ο ίδιος του ο εαυτός. Αν το άλλο άτομο του τονώνει την αυτοπεποίθηση και δείχνει με κάθε τρόπο το θαυμασμό του σ’ εκείνον, το κλειδί της επιτυχίας είναι ήδη στα χέρια του. Ο Μέγας Βασιλιάς του ζωδιακού θα γίνει υπάκουος υπήκοος… Ένας ιδιαίτερα γενναιόδωρος Άρης σ’ αυτή τη θέση που ξέρει όχι μόνο να παίρνει αλλά και να δίνει!


Ο Άρης στην Παρθένο:


Σε αυτή τη θέση, ο Άρης δεν θα εκφραστεί με τα συνηθισμένα του τερτίπια. Στην Παρθένο ο Άρης χάνει κάτι από την πρωτόγονη ορμή του και ζητά πάντα έναν συγκεκριμένο λόγο για να κάνει κάτι. Εδώ πρώτα θα ψάξουμε τι δεν είναι ο Άρης σε αυτή τη θέση, για να δούμε μετά τι μας απομένει. Δεν είναι ο τύπος που θα αναλωθεί μέσα σε πολλές σχέσεις, μόνο και μόνο για την εμπειρία. Σίγουρα τα στοιχεία της παρορμητικότητας και του ενθουσιασμού δεν είναι εκείνα που τον διακρίνουν. Δεν είναι ο «κλασικός» τύπος του άντρα που θα τον ελκύσει ερωτικά μια όμορφη γυναίκα απλώς μόνο και μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. Αφήνει τις περισσότερες φορές στο ερωτικό του ταίρι να παίρνει πρωτοβουλίες αλλά ξέρει να ακολουθεί με συντονισμένο ρυθμό…  


Ο Άρης στο Ζυγό:


Πολύ «κοινωνικό» θα χαρακτηρίζαμε τον Άρη σε αυτή τη θέση. Είναι μαέστρος στο φλερτ και από ένστικτο ξέρει κάθε φορά πώς να ελιχθεί και να παίξει με τους σωστούς όρους το παιχνίδι. Θέλει να περνά καλά και δεν μπορεί τα μίζερα και απαισιόδοξα άτομα στη ζωή του. Στις ερωτικές του προσωπικές στιγμές τον ενδιαφέρει να περάσει όχι μόνο ο ίδιος καλά αλλά και να εισπράξει με βεβαιότητα ότι και ο ερωτικός του παρτενέρ απόλαυσε με την ίδια ένταση αυτό που μοιράστηκαν. Οπωσδήποτε είναι βασικό ζητούμενο για εκείνον μια συντροφική σχέση. Αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η απόλυτη επιβεβαίωση για να ξεπεράσει πολλές του προσωπικές ανασφάλειες.


Ο Άρης στο Σκορπιό:


Έρωτας, σεξ, πάθος! Είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Άρη σε αυτή τη θέση. Είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να γευτεί σε κάθε πτυχή την ερωτική του σχέση. Κτητικός, διεκδικητικός, αλλά κάποιες φορές και αυτοκαταστροφικός, κι αυτό γιατί μπαίνει εύκολα στον πειρασμό να αφεθεί και να δοκιμάσει όλες του τις αντοχές! Ο Άρης σε αυτή τη θέση ερωτεύεται μέσα από το σεξ. Το πάθος -με ότι κι αν σημαίνει αυτό - είναι εκείνο που τον χαρακτηρίζει. Δεν μπορεί τα συμβατικά και τα «χλιαρά» στην ερωτική του ζωή. Οι δυσκολίες τον προκαλούν σαν το έντομο γύρω από το φως. Οπωσδήποτε ξέρει να χαρίζει στιγμές απόλυτης ερωτικής συγκίνησης και δύσκολα θα του ξεφύγει το άτομο που θα έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει!


Ο Άρης στον Τοξότη:


Αιώνιος αναζητητής και «ταξιδευτής» ο Άρης στον Τοξότη. Ένα κυνήγι εμπειριών και συγκινήσεων είναι το ερωτικό πεδίο της ζωής του. Ένα ταξίδι σε άγνωστη γη κάθε φορά που θέλει να κατακτήσει ένα νέο άτομο στη ζωή του. Ο άνθρωπος που δεν θα βαρεθεί είναι εκείνος που δεν θα τον αφήσει να τον θεωρήσει ποτέ δεδομένο στην ζωή του. Όσο ανακαλύπτει ότι ποτέ δεν γνώρισε ολοκληρωτικά τον ερωτικό του σύντροφο, δύσκολα θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Φοβάται τις σχέσεις και κυρίως τη μόνιμη δέσμευση, αλλά αν νιώσει ότι δεν έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά τον άλλον, αυτό του προκαλεί μια διέγερση που δεν μπορεί να αποφύγει.


Ο Άρης στον Αιγόκερω:


Το στοιχείο του σεξ είναι βασικό στη ζωή του ατόμου με αυτόν τον Άρη. Μπορεί στην αρχή να σας έχει ξεγελάσει με την αρκετά γήινη όψη του και συμπεριφορά αλλά, όταν προχωρήσετε σε πιο ιδιαίτερες στιγμές, μπορεί να μείνετε έκπληκτοι μπροστά σε αυτή τη νέα αποκάλυψη. Είναι μια πτυχή της ζωής του που την κρατά πολύ προσωπική και δεν είναι ο τύπος που θα «βροντοφωνάζει» τα κρυφά του ταλέντα. Χρειάζεται να νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευτεί το άλλο άτομο και δεν είναι σίγουρα ο τύπος του άντρα που απλά θα σαχλαμαρίζει. Μπορεί ο ρομαντισμός να μην είναι από τα πιο δυνατά του στοιχεία αλλά ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα με έναν ιδιαίτερο δικό του τρόπο.


Ο Άρης στον Υδροχόο:Ο Άρης σε αυτή τη θέση ερωτεύεται το μυαλό του άλλου, τη γνώση που μπορεί να αποκομίσει από ένα έξυπνο άτομο. Άπαξ και συμβεί αυτό, είναι ιδιαίτερα διεκδικητικός στον ερωτικό τομέα. Δεν υπάρχουν ταμπού και οποιοσδήποτε «καθωσπρεπισμός» τον ξενερώνει. Τον ενδιαφέρει να γνωρίσει το γνήσιο και το αληθινό, πολλές φορές μπορεί να έχει αρκετά εξιδανικευμένα μέσα του τα πράγματα και αργεί να το συνειδητοποιήσει, αλλά όταν συμβεί αυτό, πληγώνεται πολύ. Είναι ανοιχτός σε πειραματισμούς κάθε τύπου και ιδιαίτερα εφευρετικός στο συγκεκριμένο τομέα. Στο παιχνίδι του φλερτ είναι άπιστος και ιδιαίτερα αποτελεσματικός!


Ο Άρης στους Ιχθείς:Ο Άρης σε αυτή τη θέση βγάζει κάποια ανασφάλεια και φόβο να εκτεθεί. Εύκολα παρασύρεται στην εξαπάτηση, έχοντας κάνει λάθος εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα πολλές φορές είτε να εξαπατάται από τους άλλους, είτε να αυταπατάται. Τον Άρη εδώ τον χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ευαισθησία, ένας ρομαντισμός ακαταμάχητος και ξέρει πώς να κάνει το αντικείμενο του πόθου του να νιώσει μοναδικό στον κόσμο! Ζει πολλές φορές τη «δική του» ιστορία αγάπης και μέσα στο μυαλό του όλα έχουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι στην πραγματικότητα. Αν δεν νιώθει ότι είναι ερωτευμένος με το άλλο άτομο δεν προχωρά εύκολα στο επόμενο στάδιο.  

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
28-03-2014 20:29
Tags:
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms