Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 2 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
11
2022

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 2 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην σωστή αντιμετώπιση των καταστάσεων, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος και σοβαρός. Τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα, συναισθηματική καλλιέργεια, επαγγελματισμός, αποφασιστικότητα.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ώριμες αποφάσεις, σοβαρές βλέψεις

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες και τελικές απαντήσεις. Σύνεση θα υπάρξει στη διαχείριση των εσόδων, τα ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα, στόχος θα είναι η αποταμίευση και η σταθεροποίηση. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, οι συλλογικές προσπάθειες θα είναι δημιουργικές, στις συζητήσεις θα υπάρχει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές και οι επιθυμίες σταθερές. Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα για έναρξη σχέσης, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες και ουσιαστικές. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή τα συμβάντα θα βοηθήσουν στη σύσφιξη των σχέσεων, θα υπάρξει θετική εξέλιξη. 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας φιλικές, κοινωνικές, αισθηματικές, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων, θα είστε σε θέση να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που ασκούν αρνητική επιρροή επάνω σας. Αν αναζητάτε καινούργια σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο ταιριαστό στην προσωπικότητα και στο χαρακτήρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανταμοιβή θα βρουν οι προσπάθειες σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εξέλιξη, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για προαγωγή και βελτίωση. Κινηθείτε συντονισμένα, θα είστε σε θέση να οργανώσετε τις ενέργειές σας, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να προχωρήσετε σε μεθοδικές επιδιώξεις. Διατυπώστε ιδέες και προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσετε τα πλάνα σας σε πρακτικό επίπεδο, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή τις βλέψεις σας. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σχέσεις, θετική εξέλιξη θα έχουν οι συνεργασίες σας, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειες σας σε θέματα οικονομικής φύσης, άνοιγμα θα υπάρξει για άμεσες τακτοποιήσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, οι κοινωνικές επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θετική εξέλιξη θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας για τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας εργασιακές και οικογενειακές, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις, να συζητήσετε ανοιχτά και να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμφωνίες ή συμβόλαια, προχωρήστε τα βήματα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Ασχοληθείτε με τη σωματική και ψυχολογική σας κατάσταση, επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες που ξέρετε πως μπορούν να σας τονώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας προκαλέσουν ενθουσιασμό. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν, θα βρείτε την ικανοποίηση που αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί προχωρήστε στην άμεση τακτοποίηση τους, θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε χωρίς υπεκφυγές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, εργασιακές, φιλικές, θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε, να συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν, θα βρείτε τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με το ταίρι σας για την πορεία του δεσμού σας, θα πάρετε από κοινού αποφάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας χώρο θα έχει τη δυνατότητα να συναναστραφείτε ομαλά, να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συλλογικές προσπάθειες και για τακτοποίηση ανοιχτών υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που θα σας δείξουν τα κοντινά σας πρόσωπα φιλικά ή συγγενικά. Στις συναντήσεις σας μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν, θα βρείτε τη βοήθεια και την κατανόηση που αναζητάτε. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις, βάλτε σε τάξη και πρόγραμμα ζητήματα που ξέρετε πως σας προκαλούν ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τα οικονομικά σας πλάνα. Στον αισθηματικό τομέα φως θα μπει σε σκοτεινά θέματα που σας δημιουργούν άγχος, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να νιώσετε σιγουριά.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms