Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
22
05
2022

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 24 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που μας καλεί να επανεξετάσουμε σχέσεις, επιθυμίες, βλέψεις και αξίες. Τώρα θα πρέπει να θέσουμε ερωτήματα στον εαυτό μας σχετικά με τις αναζητήσεις και τις προσωπικές μας ανάγκες.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Συναισθηματική καλλιέργεια, ώριμες αποφάσεις

 

Δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν οι αποφάσεις γιατί οι συνειδητοποιήσεις θα αλλάξουν την οπτική της αντίληψης. Έμφαση θα δοθεί στις προσωπικές σχέσεις, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να μιλήσουν με ειλικρίνεια, να εντοπίσουν τις ρίζες των προβλημάτων. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν λόγια που θα διαλύσουν τις αμφιβολίες, ουσιαστικά θα μπει φως στα μελανά σημεία.

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να επεξεργαστούν πολύ καλά οι πληροφορίες και τα δεδομένα κυρίως στην περίπτωση που τα ρίσκα θα έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα θετικής εξέλιξης, ωστόσο απαραίτητο θα είναι τα βήματα να είναι σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι τονωτικές, θα ανεβάσουν τις διαθέσεις, η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση για ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις τα γεγονότα και τους χαρακτήρες. Βελτίωση θα υπάρξει σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα μία γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί έντονη και αμοιβαία έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος για οικονομικές δοσοληψίες, συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συντονίστε τα βήματα σας σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά ρίσκα και γενικότερα με ενέργειες πού σχετίζονται με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται μία επαγγελματική σχέση να πάρει πιο στενή και προσωπική όψη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα κερδίσουν κάποιες συγκεκριμένες κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας βοηθήσουν να τις εξελίξετε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας πλάνα. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές και γνωριμίες που θα σας τονώσουν και ψυχολογικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για υλοποίηση. Οργανώστε πολύ καλά τα πλάνα σας, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας ενθαρρύνουν.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για να μπορέσετε να βελτιωθείτε, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και γενικότερα να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας βλέψεις, ανάγκες, επιθυμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις, συναναστροφές, καινούργιες γνωριμίες που θα μπορέσουν να σας τονώσουν. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την οπτική της αντίληψης σας, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τις καταστάσεις από μία διαφορετική πλέον σκοπιά πιο δυναμική και πιο αισιόδοξη. 

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε μία πιο σοβαρή εξέλιξη τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας πορεία, όσο και σε ζητήματα που πλαισιώνουν την προσωπική σας ζωή. Στον αισθηματικό τομέα με το ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να μιλήσετε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν, θα υπάρξουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να αναλάβετε δράση, να στηρίξετε τις απόψεις σας και να προχωρήσετε με αποφασιστικά βήματα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές και αισθηματικές, θα υπάρξει άνοιγμα για συζητήσεις που θα δώσουν ουσιαστικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις όχι μόνο επαγγελματικής φύσης αλλά και προσωπικής, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε για ιδέες προτάσεις συνεργασίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε, φλερτάρετε, αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, συναλλαγές, προσπαθήστε να σκεφτείτε προνοητικά και να κινηθείτε συντονισμένα. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις, μιλήστε ανοιχτά, συζητήστε για τα θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, συντροφικότητα, αμοιβαία συναισθήματα. Τόσα σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικής θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα μπερδεμένα σημεία, να βγείτε από το άγχος και την αβεβαιότητα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ουσιαστικές συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την ανασφάλεια και το άγχος.

ΙΧΘΥΣ

Αν στο μυαλό σας υπάρχουν ιδέες και προτάσεις περάστε στη διατύπωση τους, μιλήστε ανοιχτά για τις επιθυμίες τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας. Ανεβαίνει η διάθεση σας, οι συναναστροφές και οι επαφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms