Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 13 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
11
05
2024

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 13 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει δημιουργικά αποτελέσματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκέντρωση στους στόχους, ώριμος τρόπος σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, δέσμευση και αποκατάσταση.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ωριμότητα, σταθερές βλέψεις

 

Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν θετικά και να καταλήξουν σε σταθερή σχέση. Σταθερότητα θα υπάρχει στα συναισθήματα και στις βλέψεις, το ενδιαφέρον θα εκδηλωθεί με τρόπο ώριμο. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συγκατοίκηση, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες προοπτικές, όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο.

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς. Ευνοούνται υποθέσεις που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, με νομικά ζητήματα, με συμβόλαια και αγοροπωλησίες.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές, συμφωνίες, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε καινούργιες συνεργασίες που θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει ευχάριστο άνοιγμα που θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, θα μπορείτε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοροπωλησίες και συναλλαγές, προχωρήστε τα βήματα σας, κινηθείτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της αποκατάστασης και της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στα επαγγελματικά σας πολύ καλά θα τα πάτε σε συνεδριάσεις ή συζητήσεις, προσπαθήστε να εκφραστείτε με σαφήνεια, διατυπώστε τις προτάσεις σας. Ανταμείβονται οι κόποι σας, θα κερδίσετε σε εκτίμηση, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, θα υπάρξουν εισπράξεις. Στα αισθηματικά τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να κατασταλάξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονιστείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για τακτοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σε ζωή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικά προχωρήστε στις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι θετικές, θα υπάρξει δυνατότητα υλοποίησης. Στον οικονομικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν εισπράξεις, δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να βγείτε από τις ανασφάλειες και τις έντονες ανησυχίες, δείξτε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποθέσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συγκέντρωση στους στόχους. Στον αισθηματικό τομέα καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, εκδηλωθείτε με τρόπο αυθόρμητο.

ΖΥΓΟΣ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, επικεντρωθείτε στα συμβάντα και στις σχέσεις που ξέρετε πως μπορούν να σας τονώσουν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο για συζητήσεις, για αλλαγές και για υποσχέσεις. Οι τσακωμένοι ή χωρισμένοι πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο και να υλοποιήσετε τα πλάνα σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, οικογενειακές, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ασχοληθείτε με το πως μπορείτε να ενδυναμωθείτε και να τονωθείτε σωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σύνεση και ανάγκη για εξασφάλιση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να στηρίξετε πρακτικά τις αποφάσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα, θα καταφέρετε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Στην περίπτωση που δοθούν υποσχέσεις θα είναι βάσιμες και θα τηρηθούν, μιλήστε με ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για ταχτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, φεύγουν τα εμπόδια. Στα επαγγελματικά σας για εσάς που ψάχνετε νέα εργασία θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Δείξτε ενδιαφέρον στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα καταφέρετε να τονώσετε τους μεταξύ σας δεσμούς. Προσπαθήστε να ανοιχτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο θα βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε.

ΙΧΘΥΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προκαλούν προβληματισμό και άγχος. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, στις συζητήσεις σας μιλήστε ανοιχτά, κινηθείτε με αυθορμητισμό. Στον αισθηματικό τομέα για τους χωρισμένους θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση