Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ο Ήλιος με τον Δία στις 22 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
05
2024

Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ο Ήλιος με τον Δία στις 22 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 22 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό, και η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, φέρνουν τυχερά ανοίγματα, δημιουργικά αποτελέσματα, και ευνοϊκές συνθήκες για προαγωγή, άνοδο, κέρδη.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία: Άνοδος, τυχερά συμβάντα, ανανεωτικές γνωριμίες.

 

Σε θέματα επαγγελματικής και ικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για επιδιώξεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για συμφωνίες, διακανονισμούς, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες συνεργασίες που θα έχουν άμεσο και αποδοτικό αποτέλεσμα. Οι εισπράξεις και τα κέρδη θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν οικονομικά κεφάλαια που δημιουργούσαν άγχος και αβεβαιότητα. Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό, καινούργιες πόρτες θα ανοιχτούν.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει ενθουσιασμός, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Νέοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνιση τους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη καινούργιας σχέσης, ανανεωτικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, ο ενθουσιασμός και η ζωτικότητα σε συνδυασμό με τα τυχερά συμβάντα θα δώσουν την ώθηση να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να αλλάξουν δεδομένα που στρεσάρουν και προκαλούν στασιμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά τρέξτε τα βήματα σας, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τα ταλέντα σας, οι προσεγγίσεις και οι διεκδικήσεις σας θα έχουν επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα αξιοποιήστε τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει ένας νέος έρωτας, θα ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε θετικά σχόλια. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για άνοδο και προαγωγή, κινηθείτε συντονισμένα, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, θετικές απαντήσεις θα λάβετε. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι επαφές και οι νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε θετικά. Τρέξτε τα βήματα σας, συντονίστε τις ενέργειες σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε προτάσεις και προσεγγίσεις. Αποφύγετε την αναβολή, κινηθείτε με αμεσότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις επαφές και στις συναναστροφές, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε ψυχολογικά, εστιάστε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας προβληματίζουν, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποδείξετε τις ικανότητες σας, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τρόπο δημιουργικό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εισπράξεις, προχωρήστε στην εξόφληση ανοιχτών λογαριασμών, διαχειριστείτε με αμεσότητα τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ανταμείβονται κόποι και προσπάθειες, κινηθείτε συντονισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, μόρφωση, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε το πνευματικό σας επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, αποφύγετε την αναβολή, κινηθείτε με αμεσότητα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε τις χρηματικές σας υποθέσεις με τρόπο συντονισμένο και προνοητικό. Χρήματα θα έρθουν στα χέρια σας, βάλτε σε προτεραιότητα τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ανανεωτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμβαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία σας, θα υπάρξουν ανανεωτικά συμβάντα και νέες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονιστείτε, άνοιγμα θα υπάρξει για διεκπεραιώσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειες σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για υλοποίηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα αισθηματικής φύσης, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, να περάσετε ευχάριστα και να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρχει δυνατότητα να βρείτε λύσεις και να τρέξετε τα βήματα σας. Ευνοείστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συμβάσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, νομικές υποθέσεις, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα, άνοιγμα θα υπάρξει για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξουν εισπράξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-05-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms