Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 1 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
11
2022

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη στις 1 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δύσκολη όψη, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Προσοχή στις υπερβολές, οι παρορμητικές ενέργειες δεν είναι σίγουρο αν θα έχουν θετική κατάληξη, οι επιδιώξεις και οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι αυθόρμητες.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη: Υπερβολές, συναισθηματική ένταση

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες επιλογές και για βιαστικές αποφάσεις. Προσοχή στους ανταγωνισμούς στους εκνευρισμούς και στην ασυνεννοησία, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η εναντίωση θα πυροδοτήσει το κλίμα. Ελεγχόμενο θα πρέπει να είναι το πείσμα, η προσκόλληση και η εμμονή θα βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες και τις σχέσεις.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η ωραιοποίηση και η εξιδανίκευση. Ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές ή καθαρά ερωτικές επαφές, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της σταθεροποίησης. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες δεν θα πρέπει να τεντωθεί το σκοινί. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις αυθόρμητες ενέργειες και προσεγγίσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε σκεπτόμενα. Στις συζητήσεις μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα εκφράσετε την άποψή σας, το πάθος σας ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Καλό θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία για να μπορέσετε να κινηθείτε μεθοδικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σημαντικά χρηματικά ποσά οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι προνοητικές. Στις σχέσεις και στις συζητήσεις σας οριοθετήστε τον εγωκεντρισμό, ελλοχεύει κίνδυνος να κινηθείτε πεισματικά προσπαθώντας να περάσετε τις δικές σας επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας εργασιακές και προσωπικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, προσοχή στη νευρικότητα, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Οριοθετήστε τον εγωισμό και το πάθος σας, η εσωτερική σας ένταση ίσως να σας ωθήσει σε ενέργειες ή κουβέντες για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός και θετικός, θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αυτό θα σας οδηγήσει σε αδράνεια και άρνηση. Για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα θα πρέπει συναισθηματικά και ψυχολογικά να είστε σταθεροί και ήρεμοι. Αποφύγετε την προσκόλληση σε παλιά αρνητικά συμβάντα. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να βγείτε από καταστάσεις που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος και θα κινηθείτε και τα όρια που θα βάλετε στη σκέψη ή στη στάση σας. Προσοχή στις υπερβολές, οριοθετήστε τον αυθορμητισμό σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε και να παραβιάσετε τα όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητα σας επαγγελματικές και οικογενειακές. Μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε, προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τις υπεκφυγές, οριοθετήστε τον εγωισμό και το πείσμα. Κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις διαφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να βάλετε όρια στην παρορμητικότητα και στον αυθορμητισμό σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι εξάρσεις, οι διαφωνίες θα σας συγχύσουν. Θα πρέπει να είστε σε θέση να χειριστείτε τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία αυτοσυγκράτηση και κυρίως με συγκαταβατική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η παθιασμένη και εγωκεντρική πλευρά της προσωπικότητας σας, ανάγκη σας θα είναι να ελέγξετε τις καταστάσεις, να καθοδηγήσετε τις σχέσεις και να περάσετε το δικό σας. Προσοχή στην εμμονή και στο αντιδραστικό πείσμα, η εσωτερική σας δίνη δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε λάθη που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στη απαιτητικότητα σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τις σχέσεις σας, επαγγελματικές φιλικές και αισθηματικές. Για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε θα πρέπει να κατανοήσετε τη θέση των τρίτων, να σεβαστείτε τις επιθυμίες τους και να αποδεχτείτε τον διαφορετικό τρόπο σκέψης. Αποφύγετε τις εντάσεις και το εγωιστικό πείσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος σκέψης σας, δεν θα πρέπει να είναι αρνητικός ή κάθετος, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες μόνο έτσι θα καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Προσοχή στις σχέσεις σας, στοχεύστε στο πώς μπορείτε να ομαλοποιήσετε τις επαφές, στις συζητήσεις αποφύγετε τα καυστικά σχόλια και το πείσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να κινηθείτε ισορροπημένα, η εσωτερική ένταση και συναισθηματική σας δίνη θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε την παρορμητικότητα σας. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις, αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ξεσπάσματα, στις συζητήσεις σας φανείτε διαλλακτικοί. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, αν ξεφύγετε από τα συνετά όρια θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία των σχέσεών σας, επαγγελματικών και αισθηματικών. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms