Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία στις 22 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
07
2021

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία στις 22 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Ιουλίου η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθείς, ανάγκη θα υπάρξει για χαλαρότητα ξεκούραση και ψυχολογική ηρεμία. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις επιφανειακές και απρόσωπες σχέσεις, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για υποσχέσεις και συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία: Επιπόλαιες επιλογές, δυσκολία δέσμευσης!

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα μεγάλα και αβέβαια ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές και επιπόλαιες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν μία χαλαρή όψη, ίσως να μην υπάρξει η απαραίτητη συναισθηματική δομή για να προχωρήσουν οι επαφές δίνοντας μία πιο δεσμευτική μορφή. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να τονωθείτε, να βγείτε από την ρουτίνα και από τις προκαθορισμένες συνήθειες ή ενέργειες. Θα είναι δύσκολο για εσάς να παραμείνετε μέσα σε πλαίσια ή σε σχέσεις που αδυνατούν πλέον να σας ικανοποιήσουν. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πώς μπορείτε να ανανεωθείτε, προσοχή στις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, και να εμπλουτίσετε την προσωπική σας ζωή με καινούργιες εμπειρίες και περιπέτειες. Ίσως να είναι κάπως τολμηρές και ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις και οι επιλογές σας. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις παρορμητικές σας τάσεις, προσοχή στις επιπολαιότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που νιώθετε κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τις παρά τραβηγμένες αντιδράσεις. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία σας, για να αποφύγετε τα λάθη θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε, να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, και γενικότερα να πλαισιωθείτε από τα αγαπημένα και κοντινά σας άτομα, θα είναι δύσκολο για εσάς να χειριστείτε μοναχικές καταστάσεις. Προσοχή στις υπερβολές, στην υπεραισιοδοξία και στη διαχυτικότητα, οι εκδηλώσεις σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένες. 

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να βγουν στο προσκήνιο ζητήματα που θα χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Στην περίπτωση που υπάρξει φόρτο εργασίας και νιώσετε ένα είδος κούρασης καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά μόνο έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τα τρέχοντα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή σε ανασφάλειες και φοβίες ή αμφιβολίες σχετικά με θέματα που αφορούν εσάς και το ταίρι σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις εντάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο δώστε έμφαση στην εικόνα σας προς τους τρίτους, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, κινηθείτε με χαλαρότητα. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές επαγγελματικές και εργασιακές σας σχέσεις, προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και αρνητικά σχόλια. Συγκρατημένη θα πρέπει να είναι η στάση σας, στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, καλό θα είναι να αποφύγετε τα μισόλογα και τα αρνητικά υπονοούμενα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, δώστε έμφαση στις επαφές και στις σχέσεις σας, αν υπάρχουν αμφιβολίες και ανασφάλειες καλό θα είναι να προχωρήσετε σε συζητήσεις για να γίνουν τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα. Αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης, μη δώσετε έκταση σε καταστάσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαραίτητο θα είναι να βάλετε προτεραιότητες αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε σε ισορροπία την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν να σας αναγκάσουν να δώσετε περισσότερο βάρος στα εργασιακά θέματα. Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική πίεση, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, ενδεχομένως η κρίση σας να μην είναι ισορροπημένη και να έχετε μία τάση προς την υπερβολή. Αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ρίσκα προσπαθήστε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο τα κεκτημένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης πρόσεξε πολύ καλά την οικονομική διαχείριση ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές και λάθη που στην πορεία θα σας στοιχίσουν. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα άλματα και μεγάλα ρίσκα, προστατέψτε τα εισοδήματά σας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε συνεργασίες αβέβαιης κατάληξης.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στις υπερβολές στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά. Δεν αποκλείεται να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας, ίσως να παρασυρθείτε από την συναισθηματική σας δίνη και να μεγαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης, κινηθείτε προνοητικά, προσοχή στις επιπολαιότητες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-07-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS