Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
12
2023

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από τον Ταύρο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία και την ζωτικότητα, ωστόσο, η ανέμελη διάθεση δεν αποκλείεται να καταλήξει σε επιπόλαιες αντιδράσεις και επιλογές. Οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να προσπαθήσουν να ελέγξουν τον εσωτερικό τους κόσμο, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Προσοχή στις καταχρήσεις και στις ανθυγιεινές συνήθειες, θα πρέπει να υπάρχουν όρια.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία: Τάση για υπερβολές και επιπολαιότητες

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές και παρορμητικές, δεν θα υπάρχει εσωτερική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα, νέα εγχειρήματα, και γενικότερα για ενέργειες που βάζουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις ή μεγάλα χρηματικά ποσά. Καλό θα είναι να αποφευχθούν τα νέα εγχειρήματα αβέβαιης κατάληξης, ο ενθουσιασμός θα οδηγήσει σε παρορμητικές επιλογές. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των χρημάτων, ίσως κάποιοι να παρασυρθούν από αγορές ενθουσιασμού και καλλωπισμού, προσοχή στις σπατάλες και στα περιττά έξοδα.

Στον αισθηματικό τομέα οι εγωκεντρικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τον εγωιστικό τρόπο σκέψης. Ανάγκη τους θα είναι να τραβήξουν την προσοχή και να επιβληθούν, ωστόσο οι πιέσεις και οι παρατραβηγμένες αντιδράσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τα χρήματα σας, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε σπατάλες και περιττές αγορές. Στον αισθηματικό τομέα οριοθετήστε τον αυθορμητισμό σας, ελλοχεύει κίνδυνος η παρορμητικότητα σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τις εγωιστικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε αυθόρμητα και απελευθερωμένα, ωστόσο για να μην υποπέσετε σε λάθη, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις ανάγκες και τις έμφυτες σας τάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις καταχρήσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με ανθυγιεινές ουσίες, είτε με κακή διατροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα και να κινηθείτε αυθόρμητα, ωστόσο προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις ωραιοποιήσεις. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες είτε επαγγελματικής φύσης, είτε αισθηματικής, αναλύστε πολύ καλά τα δεδομένα, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να εξιδανικεύσετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικά απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς, αποφύγετε την καθυστέρηση, η αναβολή θα σας προκαλέσει επιπλέον άγχος. Δώστε έμφαση σε θέματα οικογενειακά και αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προστατεύστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέες συνεργασίες, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα ρίσκα. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις, βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο ενθουσιασμός σας και η ανάγκη σας για αλλαγή και ανανέωση ενδεχομένως να μη σας αφήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις και τις συνεργασίες, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Ελλοχεύει κίνδυνος για περιττά έξοδα και επιπόλαιες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και υποσυνείδητες φοβίες, θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια να ισορροπήσετε τόσο τον εσωτερικό σας κόσμο, όσο και την τάση που θα έχουν οι σκέψεις σας προς τον αρνητισμό. Το άγχος και η ανασφάλεια δεν θα είναι σωστός οδηγός, μη δώσετε έκταση σε αμφισβητήσεις, στηριχτείτε στα απτά γεγονότα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η συμβουλή είναι να αποφύγετε τις νέες συνεργασίες, τα βέβαια άλματα, και γενικότερα εγχειρήματα που δεν είναι δοκιμασμένα και δεν πατούν σε μία σταθερή βάση. Το άγχος και η αβεβαιότητα ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια την ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, αποφύγετε ανθυγιεινές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας. Προσοχή στις υπερβολές, στον εγωκεντρισμό, στον αυθορμητισμό, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονιστείτε, κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε τα ρίσκα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως η στάση σας να είναι κάπως αλλοπρόσαλλη, ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση, δύσκολο θα είναι να χειριστείτε καταστάσεις πίεσης και ρουτίνας. Προσοχή στις εξάρσεις και στις υπερβολές, αποφύγετε περιττές αγορές και αυθόρμητες επιλογές.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, αγοραπωλησίες. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αν πιεστείτε θα οδηγηθείτε σε λάθη και επιπολαιότητες. Ισορροπήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, μη δώσετε έκταση σε ανασφάλειες και αβεβαιότητες, σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms