Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 10 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
10
2023

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 10 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει δυσκολίες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τις σχέσεις. Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος αντίληψης, η προσκόλληση στα αρνητικά συμβάντα θα ρίξει την ψυχολογία. Απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί θετικός ο τρόπος σκέψης, θα χρειαστεί αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα για να μπορέσουν να ξεπεραστούν οι αντίξοες συνθήκες.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Δυσκολίες, αρνητικές σκέψεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν εμπόδια, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, συμβόλαια, διαπραγματεύσεις και οικονομικές συναλλαγές. Τα ρίσκα θα πρέπει να είναι μεθοδικά και πολύ καλά σκεπτόμενα, αναγκαίο θα είναι να υπολογιστούν όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Οι βιαστικές και επιπόλαιες ενέργειες θα δημιουργήσουν προβλήματα, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να χειριστούν τις συνθήκες με καλλιεργημένη υπομονή, η εμμονή και η συναισθηματική προσκόλληση θα οδηγήσουν σε προβληματικές συμπεριφορές.

H Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική ανησυχία, δύσκολο θα είναι για εσάς να ισορροπήσετε ψυχολογικά, ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο θετικό και προσγειωμένο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν στις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές, φιλικές, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ισορροπία και αυτοέλεγχο. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να προκύψουν υποχρεώσεις που δεν αποκλείεται να σας αγχώσουν, αν κινηθείτε συντονισμένα θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε όσο πιο συνετά και συντονισμένα μπορείτε. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, φανείτε επιφυλακτικοί στις καινούργιες προτάσεις και στις νέες συνεργασίες. Βάλτε στόχο να προστατέψετε τα κεκτημένα, καλό θα είναι να αποφύγετε ρίσκα και πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, υπογραφές συμβολαίων, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σας αγχώσουν, προσοχή στις βιαστικές ενέργειες και στις επιπόλαιες αποφάσεις. Προστατέψτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας αγχώσουν ή θα σας δημιουργήσουν διλήμματα. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά, αν αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει θα οδηγηθείτε σε λάθη που στην πορεία θα είναι δύσκολο να τα διορθώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες, ίσως να μην μπορέσετε να νιώσετε εμπιστοσύνη ή αποδοχή. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε αποφάσεις, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας, προσοχή να μην απογοητευτείτε από κάποιες καθυστερήσεις ή αντιξοότητες και χάσετε την εσωτερική σας δύναμη. Χειριστείτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές με υπομονή, επιστρατεύστε τη διπλωματία και την αυτοσυγκράτηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικά συμπλέγματα θα βγουν στην επιφάνεια, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κυκλοθυμική. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις στην απογοήτευση και στην ανασφάλεια, προσπαθήστε να σκεφτείτε ισορροπημένα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οριοθετήστε το άγχος.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φανείτε προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε υπομονή, ίσως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Βάλτε σε μία τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, το άγχος δεν θα είναι σωστός οδηγός, μην αφήσετε την εσωτερική ανησυχία να σας οδηγήσει σε ανυπόμονες και βιαστικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυξημένες θα είναι οι εργασιακές υποχρεώσεις, ενδεχομένως να χρειαστεί να τακτοποιήσετε και κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, αν αγχωθείτε θα οδηγηθείτε σε επιπολαιότητες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, δύσκολο θα είναι για εσάς να ισορροπήσετε τόσο τις σκέψεις σας, όσο και τις αντιδράσεις σας. Η χρονική στιγμή είναι αποτρεπτική για οικονομικά ρίσκα, νέες συνεργασίες και νέα εγχειρήματα. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως να σας μπερδέψουν οι αντιδράσεις και οι συμπεριφορές κάποιων συγκεκριμένων ατόμων, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τις πραγματικές τους προθέσεις. Προσοχή στις προσδοκίες σας, αποφύγετε την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση, μην αφήσετε το συναίσθημα να παραγκωνίσει τη λογική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms