Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 28 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
08
2022

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 28 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ο τρόπος σκέψης θα είναι κάθετος, ελλοχεύει κίνδυνος για συναισθηματική προσκόλληση και ψυχολογική αδυναμία.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Αισθήματα πίεσης και εγκλωβισμού

 

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να υπάρξουν απογοητεύσεις, αν τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά η σκέψη δεν θα πρέπει να προσκολληθεί στην αρνητική πλευρά της εξέλιξης. Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, ωστόσο τα προβλήματα θα είναι προσπελάσιμα αν οι ενέργειες είναι μεθοδικές και αν διατηρηθεί η αισιοδοξία.

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες που θα δυσκολέψουν τις σχέσεις και τις επαφές. Οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα, οι νευρικές και χειριστικές συμπεριφορές θα πυροδοτήσουν το κλίμα με αρνητισμό και αντίδραση. Σε θέματα οικονομικής φύσης τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις βιαστικές ενέργειες.

H Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικών επιδιώξεων απαραίτητο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για εφαρμογή και υλοποίηση. Εστιάστε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα και τα σχέδιά σας, αφήστε την άμεση δραστηριοποίηση για λίγο αργότερα. Ίσως να σας απογοητεύσουν οι χαρακτήρες και οι ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει φόρτο εργασίας, ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι, καλό θα είναι να οριοθετήσετε το άγχος και την εσωτερική σας ανησυχία. Για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα. Ξεκαθαρίστε σκέψεις και βλέψεις, συντονίστε τη δράση σας, αποφύγετε τις βιασύνες και τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ίσως να λάβετε απαντήσεις και πληροφορίες που θα σας αγχώσουν, ενδεχομένως να συνειδητοποιήσετε πως οι καταστάσεις δεν έχουν πάρει τη ροή που είχατε προβλέψει. Καλό θα είναι να μην αγχωθείτε, μην καταθέσετε τα όπλα, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας απλά συντονιστείτε λίγο καλύτερα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδική τακτική. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να νιώσετε ανικανοποίητοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας σχέση, ίσως να αισθανθείτε πώς το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει ή δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτά που έχετε ανάγκη. Σε θέματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε προνοητικά, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις και τους ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΛΕΩΝ

Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας αναγκάσουν να διαφοροποιήσετε την οπτική σας αντίληψη. Μη βιαστείτε να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα, στην πορεία θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να τονωθείτε σωματικά, δώστε έμφαση στην υγεία και στη διατροφή σας, μην αδιαφορήσετε για τη φυσική σας κατάσταση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να είναι κάπως απογοητευτικός ο τρόπος σκέψης σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να εστιάσετε στην αρνητική εκδοχή των γεγονότων. Μη δώσετε έκταση στην αμφιβολία, διατηρήστε την ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ψευδαισθήσεις και να συνειδητοποιήσετε πως τρέφετε αυταπάτες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά συμπλέγματα, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε ρεαλιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να νιώσετε αδικημένοι, δεν αποκλείεται να θελήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που θα τις αισθανθείτε πιεστικές. Ανάγκη σας θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από σχέσεις ή συνεργασίες πού καταλαβαίνετε πως δεν αποδίδουν και δεν μπορούν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις γρήγορες αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε και θα πείτε τις απόψεις σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική, τα καυστικά σχόλια, και οτιδήποτε μπορεί να πληγώσει ή να δυσανασχετήσει τον συνομιλητή σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις συναισθηματικές και ψυχολογικές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανασφάλειες και ψυχολογικά συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι αρνητικός και απογοητευτικός, προσπαθήστε να αγκιστρωθείτε από τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να νιώσετε δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σας, σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία που θα πάρουν κάποιες σχέσεις ή κάποια γεγονότα ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν, δεν αποκλείεται να νιώσετε ανικανοποίητοι από τη στάση κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο οτιδήποτε έχει αντίκτυπο στη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

 Ίσως να υπάρξουν προβλήματα σε θέματα αισθηματικής φύσης, αν είστε σε σχέση προσοχή στις εντάσεις, ενδεχομένως οι ανάγκες σας ή οι απαιτήσεις σας να μη βρουν ικανοποίηση. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μυστικές κάποιες επαφές. Αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms