Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 6 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
07
2021

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 6 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Ιουλίου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, μπερδεμένη θα είναι η σκέψη, τα συναισθήματα δεν θα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Προσοχή στην έντονη ανασφάλεια και ανησυχία καλό θα είναι να μην δοθεί έκταση στις αρνητικές και απογοητευτικές σκέψεις.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Έλλειψη αυτοσυγκράτησης, συγκεχυμένα συναισθήματα!

 

Δύσκολη θα είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτηση, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η ένταση στο συναίσθημα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και γενικότερα για ενέργειες απροσδιόριστης πορείας. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι συγκρατημένες και επιφυλακτικές, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι νέες δοκιμασίες. 

H Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην απαιτητικότητα σας, ενδεχομένως να γίνετε κάπως αυστηροί με τους τρίτους, ίσως να σας πιάσει το ανικανοποίητο και να μην μπορείτε να νιώσετε πληρότητα από αυτά που θα σας προσφέρουν.  Ανεβασμένος θα είναι ο πήχης σας τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε πως σας πιέζουν ή πώς ασκούν αρνητική επιρροή άτομα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, ίσως χρειαστεί να οριοθετήσετε τις καταστάσεις και να βάλετε μέσα σε πλαίσια τις απαιτήσεις που έχουν οι τρίτοι από εσάς. Δώστε έμφαση στις συναδελφικές σας σχέσεις, γενικότερα σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από διχασμούς και συναισθηματικές αντιθέσεις, ενδεχομένως να χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε. Ίσως να είναι δύσκολο για σας να πάρετε αποφάσεις, για την ώρα επικεντρωθείτε στην οργάνωση και στη διαπίστωση, περάστε αργότερα σε πρακτικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις αναβολές και εμπόδια, ωστόσο καλό θα είναι να μην καταφύγετε στις αρνητικές σκέψεις. Οι δυσκολίες θα είναι περαστικές, προσπαθήστε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων, απλά χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία και την έντονη εσωτερική ανησυχία. 

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν σχέσεις με άτομα που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά σας ή με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς. Σε ένα γενικό επίπεδο θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στα πρόσωπα που κατά κάποιον τρόπο ελέγχουν ή εξουσιάζουν τα συναισθήματά σας. Βάλτε στο μικροσκόπιο βλέψεις επιδράσεις και προσδοκίες για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το φόρτο εργασίας και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και αφήσετε στην άκρη θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη σωματική σας τόνωση. Προσοχή στις κακές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας, προσπαθήστε να εστιάσετε στο πώς μπορείτε να τονώσετε και να κρατήσετε τη σωματική σας κατάσταση σε ακμαίο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ίσως να αναμοχλεύσετε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν ή που δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν σε συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο. Προσοχή να μην μπερδέψετε τις σκέψεις σας αυτό θα σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις, σκεφτείτε λίγο καλύτερα τις προσδοκίες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγήσετε την υπομονή σας και να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Για την ώρα προσπαθήστε να συγκροτήσετε τις σκέψεις και τις ενέργειές σας, μην βιαστείτε να αποκομίσετε ή να δείτε άμεσα αποτελέσματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος ψυχολογικής και σωματικής κούρασης , ίσως να αδρανήσετε, ωστόσο αν υπάρχουν ζητήματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση καλό θα είναι να τα περάσετε σε πρώτο πλάνο. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα έχουν και τη θετική τους όψη, θα σας βοηθήσουν να ξανασκεφτείτε τα συμβάντα και να επαναπροσδιορίσετε τα πλάνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να σας αγχώσουν κάποιες οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, όσο και να προσπαθήσετε να τρέξετε τις καταστάσεις κάποιες μικρό αναβολές ή δυσκολίες δεν θα σας αφήσουν να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα. Αποβάλετε το έντονο άγχος και την ανησυχία, κινηθείτε όσο μπορείτε με χαλαρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι πραγματικά αναζητάτε και τι είναι αυτό που έχετε ουσιαστική ανάγκη. Ίσως να βάλετε στο μικροσκόπιο σχέσεις αισθήματα και συνεργασίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από κάποια συγκεκριμένα άτομα. Σκεφτείτε αντικειμενικά, προσπαθήστε να πράξετε με σύνεση και προνοητικότητα. 

ΙΧΘΥΣ

Έντονος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν θα λείψουν οι διακυμάνσεις οι διχασμοί και οι εσωτερικές αντιθέσεις, καλείστε να εξισορροπήσετε τον ενθουσιασμό με την απογοήτευση, και το συναίσθημα με τη λογική. Προσοχή στις υπερβολές και στις ακραίες σκέψεις, κινηθείτε σε μία μέση οδό, προσπαθήστε να κάνετε σφαιρική την αντίληψή σας αποφεύγοντας τις εξιδανικεύσεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-07-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση