Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 5 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
02
11
2022

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 5 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει κυκλοθυμίες, εσωτερικές εντάσεις, συγκρουόμενα συναισθήματα. Προσοχή στις επιλογές και στις νέες αποφάσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή, κάποιοι θα θελήσουν να βγουν από τη ρουτίνα και να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό: Συναισθηματική ένταση, ανάγκη για ριζικές αλλαγές

 

Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι και γενικότερα όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να νιώσουν την ανάγκη να αποδεσμευτούν και να απεγκλωβιστούν από τις καθιερωμένες καταστάσεις ή συνήθειες. Ίσως να υπάρξουν κουβέντες χωρισμού, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος οι αποφάσεις να είναι παρορμητικές και λίγο αργότερα να διαφοροποιηθούν οι απόψεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι συναρπαστικές συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς.

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή σε ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι σπασμωδικές ενέργειες, οι αποφάσεις και οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα, να βγείτε από δεσμά που σας περιορίζουν, να κινηθείτε αυτόβουλα και να απαλλαγείτε από συνθήκες ή σχέσεις που σας προκαλούν ανία και δυσανασχέτηση. Προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις και επιλογές, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, αναγκαίο θα είναι να είστε σε θέση να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά των αλλαγών που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα λείψουν τα απρόσμενα συμβάντα που θα σας βάλουν σε σκέψεις, ενδεχομένως να αναστατωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, ίσως χρειαστεί να βγείτε από τις συνήθειες σας. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν την ώθηση να διαφοροποιήσετε σχέσεις και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την αισθηματική και οικονομική σας πορεία. Προσοχή στις αποφάσεις σας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενεργήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν γνωριμίες που ενδεχομένως να σας βάλουν σε πειρασμούς, στην περίπτωση που ήδη διατηρείτε σχέση προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τη σταθερότητα της προσωπικής σας ζωής. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις αποφεύγοντας τις αναστατώσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που νιώθετε πιεσμένοι και υπάρχουν σχέσεις ή συνεργασίες που σας δυσανασχετούν προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και συναισθηματική αυτοσυγκράτηση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις κυκλοθυμίες, τις εντάσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και οικονομικής προστατεύστε τα ήδη κεκτημένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματικής έντασης και εσωτερικής ανησυχίας, ανάγκη σας θα είναι να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις και επιδιώξεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό και βεβαιότητα. Προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, ενδεχομένως να προβείτε σε ασυνήθιστες επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε ή να τις θεωρήσετε μη συμφέρουσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οριοθετήστε την ανυπομονησία τον ενθουσιασμό και την εσωτερική ένταση, μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε, δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές ή παρορμητικές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, ελλοχεύει κίνδυνος για επικοινωνιακά λάθη.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να προκύψουν απρόοπτα έξοδα που θα σας αγχώσουν, θα χρειαστεί να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε βάσει προγράμματος. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι εντάσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αντικρουόμενα συναισθήματα, προσοχή στην αστάθεια στην αναποφασιστικότητα και στις κυκλοθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόοπτα συμβάντα θα προκύψουν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που ενδεχομένως να σας αγχώσουν. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αναζητάτε και ποιοι είναι οι βασικοί σας στόχοι.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα γεγονότα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες συνήθειές σας, αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμά σας και γενικότερα στην καθημερινότητά σας. Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε, να πάρετε αποφάσεις και να επαναπροσδιορίσετε στόχους και επιθυμίες. Προσοχή στις επιπολαιότητες και στις παρορμητικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και εξάρσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές συναναστροφές και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, στις συζητήσεις σας απαραίτητο θα είναι να κρατήσετε συγκαταβατική στάση αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις και τα προκλητικά σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξαφνικά συμβάντα θα φέρουν αλλαγές που θα σας αναστατώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, καλείστε να χειριστείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις με ορθολογισμό αυτοσυγκράτηση και όχι με ανεξέλεγκτη παρόρμηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά και κατασταλαγμένα.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, υπογραφές, νέες συνεργασίες, καλό θα είναι να κινηθείτε σκεπτόμενα με αυτοσυγκράτηση και όχι με ανυπομονησία και παρόρμηση. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές και γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν, ωστόσο προσοχή στις γρήγορες εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω