Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 21 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
19
12
2023

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 21 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 21 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να προκύψουν αλλαγές που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εκνευρισμούς και αντιπαραθέσεις. Απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, οι εναντιώσεις θα φορτίσουν με αρνητισμό το κλίμα και θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό: Εσωτερική ένταση, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές

 

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν την ανάγκη τους για εναντίωση και αντίδραση, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, ίσως κάποιοι να παρασυρθούν σε επιπόλαιες ή ασυνήθιστες επιλογές και να φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Οι επαναστατικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, προσοχή να μην παγιδευτούν σε επιλογές που θα βάλουν σε κίνδυνο τις δοκιμασμένες σχέσεις ή συνεργασίες.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο ενθουσιασμός. Ίσως κάποιοι να οδηγηθούν σε εκκεντρικές επιλογές ή σχέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για το διαφορετικό και το μη συνηθισμένο.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ελέγξτε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης φανείτε προσεκτικοί, δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και νέα εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εντάσεις διαφωνίες ή προκύψουν απότομες αλλαγές, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε ψυχαναγκαστικές ενέργειες ή επιλογές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τον συναισθηματικό σας κόσμο, αποφύγετε τις εντάσεις, τις υπερβολές και τις ασυνήθιστες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενεργήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε επιπόλαιες και σπασμωδικές πράξεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό. Δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας, αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις που θα σας βάλουν στη διαδικασία να αμφισβητήσετε κάποιες συγκεκριμένες πεποιθήσεις σας ή κάποια συγκεκριμένη τακτική που ακολουθείτε στις καθημερινές σας σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε σφαιρική την αντίληψή σας αποφεύγοντας την προσκόλληση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στους καβγάδες, στις εντάσεις και στις αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας εξάρσεις και ξεσπάσματα. Δώστε έμφαση στις καθημερινές σας σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες αποφύγετε τους εκνευρισμούς, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, καλείστε να αναγνωρίσετε τα λάθη που έχετε κάνει από τη δική σας πλευρά και να αλλάξετε τακτική χειρισμού και αντιμετώπισης. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα και στις εξιδανικεύσεις, μη βιαστείτε να αποφασίσετε, κινηθείτε όσο μπορείτε χαλαρά και ψύχραιμα. Ενδεχομένως να σας μπερδέψει η διαίσθηση σας, καλό θα είναι να στηριχτείτε στα απτά γεγονότα, στις αποδείξεις και όχι στις ενδείξεις. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να νιώσετε πως κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις σας καταπιέζουν, ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και δηλώσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις υποθέσεις που σας δυσανασχετούν με ψυχραιμία, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων. Διατηρήστε αισιόδοξο τον τρόπο σκέψης σας, αποφύγετε τις γρήγορες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα λείψουν οι αναστατώσεις, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί, ενδεχομένως να ακούσετε σχόλια ή να προκύψουν διαφωνίες που θα κάνουν αντιδραστική τη συμπεριφορά σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εξάρσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ώριμο τρόπο σκέψης. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει ένταση στις επαφές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόσμενα γεγονότα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό, ίσως να νιώσετε πως κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα ή σχέσεις που σας δημιουργούν αρνητισμό και άγχος.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις ή συνεργασίες που σας δυσανασχετούν, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες και μεθοδικό τρόπο αντιμετώπισης. Οι επιπόλαιες αντιδράσεις και οι σπασμωδικές πράξεις δεν θα σας βγουν σε καλό, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα με καλλιεργημένη υπομονή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms