Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
22
09
2021

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Σεπτεμβρίου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη φέρνει εντάσεις, κυκλοθυμίες, εσωτερικές συγκρούσεις, αντισυμβατικές συμπεριφορές.  Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα αναστατώσουν τη σκέψη και τις επιθυμίες, ασυνήθιστες θα είναι οι επιλογές, οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες θα κάνουν την υπέρβαση.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό: Απρόοπτες καταστάσεις, συναισθηματικές εντάσεις!

 

Προσοχή στις υπερβολές στους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις, απαραίτητο θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και ισορροπία.  Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και οικονομικής τα βήματα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα και η σκέψη να πατά σε σταθερό έδαφος. Οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες δεν θα πρέπει να λειτουργήσουν υπό την επήρεια έντονης παρόρμησης ή ανάγκης για απεγκλωβισμό από τους περιορισμούς.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικοί παρορμητικοί χωρισμοί, μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις που θα παρθούν.  Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις ίσως να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα να βγείτε από περιοριστικά όρια, δύσκολο θα είναι για εσάς να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σας.  Προσοχή στις υπερβολές στα απότομα ξεσπάσματα και στις παρορμητικές αποφάσεις. Στο μικροσκόπιο θα βάλετε σχέσεις και συμπεριφορές, η στάση σας θα είναι κάπως αντικομφορμιστική, οι επιλογές σας θα είναι ασυνήθιστες. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να βγει στην επιφάνεια η εκκεντρική και αντιδραστική πλευρά της προσωπικότητάς σας, ενδεχομένως να νιώσετε πως κάποιες καταστάσεις ή συμπεριφορές σας πιέζουν, προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις.  Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να διακόψετε κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός μας κόσμος ίσως να ταλαιπωρηθείτε από σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές.  Ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι ακραίος ή απογοητευτικός, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε και να κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά ή αντιδραστικά.  Ανάγκη σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από οτιδήποτε νιώθετε πως σας καταπιέζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόοπτες καταστάσεις θα καταφέρνουν να σας ενθουσιάσουν, από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να προβληματιστείτε ίσως να υπάρξουν διχασμοί διλήμματα και αντιφατικές σκέψεις.  Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε από την ένταση των αισθημάτων σας και να καταφύγετε σε επιλογές ασυνήθιστες ή αβέβαιες. 

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες και αποφάσεις, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις ακρότητες, προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα.  Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα απελευθερωμένα χωρίς τις επιδράσεις ή τους περιορισμούς των τρίτων, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά αποφεύγοντας τις υπερβολές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, ίσως κάποια γεγονότα ή κάποιες καταστάσεις να σας μπερδέψουν, προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική και σφαιρική πλευρά των περιπτώσεων.  Οργανώστε τα βήματα σας, κινηθείτε συντονισμένα, αποφύγετε το άγχος την εσωτερική πίεση και τις βιαστικές αποφάσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα αισθηματικής φύσης θα σας απασχολήσουν, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν και να σας ωθήσουν σε αλλαγή αποφάσεων.  Δεν αποκλείεται να καταφέρει να σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο άτομο που ενδεχομένως να είναι διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόοπτα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση να δραστηριοποιηθείτε και να βγείτε από την αδράνεια, ωστόσο προσοχή να μην οδηγηθείτε σε βιαστικές αποφάσεις ή ενέργειες.  Θα υπάρξουν ενθουσιασμοί, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές τις ακρότητες και γενικότερα της επιλογές που δεν είναι δοκιμασμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι ένα κάνετε τη μεγάλη ανατροπή, ωστόσο ενδεχομένως να μη βρείτε τις συνθήκες ευνοϊκές για να αλλάξετε ριζικά καταστάσεις ή σχέσεις που  δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε.  Τα συμβάντα θα σας φέρουν ενθουσιασμούς, δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά λόγια και τα απρόοπτα γεγονότα, ωστόσο καλό θα είναι να σκεφτείτε σφαιρικά και να εστιάσετε στη λογική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας ενδεχομένως κάποιες καταστάσεις να βγάλουν στην επιφάνεια την εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητας σας, ίσως να μην είστε σε θέση να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε και στις επιλογές που θα κάνετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, προσοχή στα ρίσκα που θα αναλάβετε, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για άλματα και για νέα εγχειρήματα αβέβαιης κατάληξης.  Ενδεχομένως να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και να υποπέσετε σε υπερβολές ή ασυνήθιστες επιλογές πού στην πορεία θα σας παγιδέψουν. 

ΙΧΘΕΙΣ

Θα υπάρξουν πνευματικά και μορφωτικά ανοίγματα θα καταφέρετε να δώσετε έκταση στη γνώση σας, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με προσωπικότητες που θα σας επηρεάσουν σε ιδεολογικό επίπεδο.  Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από καταστάσεις ή σχέσεις πού δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν είτε σε πρακτικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms