Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 24 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
22
09
2022

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 24 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δοθεί στην πραγματική όψη των καταστάσεων και όχι στο προαίσθημα ή στη διαίσθηση. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση, οι ευκολόπιστοι προσοχή να μην παρασυρθούν από τα λόγια και τις υποσχέσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιληφθούν σωστά τις προθέσεις των τρίτων.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Λανθασμένη κρίση, παραποιήσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και νέα άλματα, οι αποφάσεις θα είναι λανθασμένες αν στηριχτούν στα παχιά λόγια και όχι στις αποδεικτικές πράξεις. Προσοχή σε αγορές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, ίσως κάποιοι να παρασυρθούν σε μη συμφέρουσες αγορές.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά, προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις, ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, κάποιες φιλοφρονήσεις ενδεχομένως να είναι στοχευμένες και να μην έχουν ειλικρίνεια. Στην περίπτωση που παρθούν αποφάσεις οικονομικής ή αισθηματικής φύσης θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά τα δεδομένα. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις παρορμητικές επιλογές, απαραίτητο θα είναι να βάλετε σε λειτουργία τον ρεαλισμό σας, κινηθείτε με επιφύλαξη και προνοητικότητα. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές συμφωνίες και οριστικές απαντήσεις. Μη δώσετε αξία στις αρχικές εντυπώσεις και στις κολακείες κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στον αισθηματικό τομέα, όσοι διατηρείτε σχέση μιλήστε με ειλικρίνεια για τα θέματα που σας απασχολούν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Στην περίπτωση που είστε ελεύθεροι και προκύψει καινούργια γνωριμία μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ενδεχομένως τα φαινόμενα να απατούν, προσπαθήστε να εντοπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές δεν αποκλείεται να υπάρξουν απογοητεύσεις που θα προκύψουν κυρίως από τις εξιδανικεύσεις σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, προσοχή να μην παρασυρθείτε από τα λόγια ή από την εξωτερική εικόνα ατόμων που σας περιβάλλουν και υποπέσετε σε επιλογές πού στην πορεία θα σας παγιδεύσουν συναισθηματικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε οτιδήποτε ακούσετε και σε οτιδήποτε σας μεταφέρουν, θα πρέπει να επεξεργαστείτε πάρα πολύ καλά τις πληροφορίες που θα λάβετε, ίσως να είναι υποκινούμενες προσπαθώντας κάποιοι να σας καθοδηγήσουν προς το συμφέρον των δικών τους στόχων. Τόσο θέματα σε οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, μη βιαστείτε να πιστέψετε ή να κατασταλάξετε, κρατήστε στάση επιφυλακτική.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στην περίπτωση που υπάρξουν ανοίγματα για οικονομικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, ενδεχομένως τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως θα φαίνονται στο αρχικό τους στάδιο. Ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση και εξαπάτηση, καλό θα είναι να αποφύγετε συμφωνίες και ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις βιαστικές ωραιοποιήσεις. Ενδεχομένως να σας φανούν ελκυστικά τα λόγια και οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι υποκινούμενα και να έχουν ένα συγκεκριμένο στόχο. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να νιώθετε ψυχολογικά κουρασμένοι και να έχετε την ανάγκη να βγείτε από τη ρουτίνα, ωστόσο, τα συμβάντα και τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα πρέπει να τα χειριστείτε με ρεαλιστικό τρόπο σκέψης. Θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανάγκες σας ή τον ρομαντισμό σας να σας οδηγήσουν σε παραπλανητικές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ζητήματα οικονομικά αλλά και αισθηματικά απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε τη διαίσθηση με τη λογική, αν αφεθείτε μόνο στο προαίσθημα ή στις πρώτες εντυπώσεις το πιθανότερο είναι να οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις. Στην περίπτωση που προκύψει νέος έρωτας ή κάποια καινούργια γνωριμία κρατήστε μικρό καλάθι, αποφύγετε την εξιδανίκευση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επικοινωνιακά ελλοχεύει κίνδυνος για παραποιήσεις και παρεξηγήσεις, ίσως κάποιοι εσκεμμένα να σας μεταφέρουν λανθασμένες πληροφορίες. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συμφωνίες, τις τελεσίδικες απαντήσεις και γενικότερα τις αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον. Στηριχτείτε μόνο σε αυτά που εσείς οι ίδιοι θα ακούσετε και θα δείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θολή θα είναι η κρίση σας, ελλοχεύει κίνδυνος να επηρεαστείτε από λανθασμένες εντυπώσεις, από παραποιημένες ενδείξεις ή από παρεξηγημένα λόγια. Στον επαγγελματικό τομέα ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα συγκεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε. Αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα, η στάση σας θα πρέπει να είναι προνοητική και επιφυλακτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικός, απαραίτητο θα είναι να επικεντρωθείτε στην πραγματική όψη των καταστάσεων, ελλοχεύει κίνδυνος ο ρομαντισμός σας και τα ιδανικά σας να σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις πρωτοβουλίες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριζικές μεταρρυθμίσεις κυρίως οικονομικής φύσης.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, προσοχή να μη σας παγιδεύσουν οι φιλοφρονήσεις και τα παχιά λόγια, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε την εξιδανίκευση. Δεν αποκλείεται κάποια πρόσωπα να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν με τα κομπλιμέντα και τις κολακείες, μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε σας ενθουσιάσει. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 Κλήση 14540