Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 3 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
11
2023

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 3 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για εξιδανικεύσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν απογοητεύσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και τα βιαστικά συμπεράσματα, ενδεχομένως κάποιοι να επενδύσουν συναισθηματικά σε λάθος άτομα και να καταλήξουν σε απογοητευτικό αποτέλεσμα. Δυσκολία θα υπάρξει στο να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα κατάματα, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες θα κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Λανθασμένη κρίση, βιαστικά συμπεράσματα

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, θα βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα που θα μπερδέψουν τις σκέψεις και τις επιθυμίες. Προσοχή στα άτομα εμπιστοσύνης, ίσως κάποιοι να κινηθούν υπογείως, δυσκολία θα υπάρξει στο να διαπιστωθούν οι πραγματικές βλέψεις.

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις, θα πρέπει να αποφευχθούν οι ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα και στις εξιδανικεύσεις, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης χειριστείτε τις καταστάσεις με ωριμότητα, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, θα χρειαστεί από εσάς ψυχραιμία και συντονισμένες ενέργειες. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τα μισόλογα, ίσως να παρεξηγηθούν τα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, εργασιακές, προσοχή στους ενθουσιασμούς και κυρίως προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να παρασυρθείτε και να εστιαστείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων αγνοώντας τις αρνητικές εκδοχές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες, ίσως να παρεξηγήσετε τη θετικότητα κάποιων ατόμων. Αν προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε ανθρώπους και σχέσεις ίσως τελικά το αποτέλεσμα να στραφεί εναντίον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, δύσκολο δεν είναι να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κουβέντες σχόλια και αποκαλύψεις που να σας αγχώσουν, δεν αποκλείεται να συμβούν καταστάσεις που δεν θα τις περιμένατε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις και αποτελέσματα που δεν θα τα είχατε προβλέψει. Εσείς από τη δική σας πλευρά προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι στις επαφές και στις συζητήσεις σας, αναλύστε πολύ καλά τις κουβέντες και τις πληροφορίες που θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις και τις σχέσεις. Στον επαγγελματικό χώρο ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με εξουσιαστικά άτομα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, η σκέψη σας θα πρέπει να είναι αναλυτική.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, δώστε πολύ μεγάλη σημασία στα λόγια και στη συμπεριφορά σας. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ίσως να σας απογοητεύσουν κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένος και όχι υπεραισιόδοξος, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Προσπαθήστε να αναλύσετε τις καταστάσεις τις σχέσεις και τα δεδομένα. Τόσο για θέματα οικονομικής φύσης, όσο και για ζητήματα αισθηματικά, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας, η υπεραισιοδοξία δεν θα είναι σωστός οδηγός. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην παρούσα φάση προσπαθήστε να σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο αντικειμενικά, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι αναλυτικός και μεθοδικός κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την οικονομική σας εξέλιξη. Αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, ίσως να μην είστε σε θέση να κατανοήσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων και των συναισθημάτων. Δώστε χρόνο στα γεγονότα κυρίως στις περιπτώσεις που προκύψουν νέες γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να σας παρασύρει η διαίσθηση και το ένστικτο σας, για να καταφέρετε να βγάλετε σωστά συμπεράσματα αναγκαίο θα είναι να στηριχτείτε στα απτά γεγονότα, στις αποδείξεις, και όχι στις ενδείξεις ή στο προαίσθημα σας. Ίσως να ψυχολογήσετε λάθος τους χαρακτήρες και τις προθέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση