Quantcast
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 9 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
08
2021

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 9 Αυγούστου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Αυγούστου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, θολή θα είναι η κρίση, δεν θα είναι εμπιστεύσιμη η διαίσθηση, προσοχή σε αποφάσεις και επιλογές τόσο αισθηματικής φύσης, όσο και οικονομικής.

 

Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Ψευδαισθήσεις, λανθασμένες εντυπώσεις!

 

Στην περίπτωση που προκύψουν νέες γνωριμίες ενδεχομένως το έδαφος να μην είναι πρόσφορο για υποσχέσεις δεσμεύσεις και έναρξη σταθερής σχέσης. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις και οι ωραιοποιήσεις, δεν αποκλείεται οι πρώτες εντυπώσεις να αποδειχτούν λανθασμένες. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, ρίσκα, δανεισμούς και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε ανεβασμένο επίπεδο, ενισχύστε τις εσωτερικές σας άμυνες, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και οικονομικής προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις ή στις φαινομενικές εντυπώσεις στην πορεία θα αποδειχτούν λάθος, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές αναστατώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για την ώρα εστιάστε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε τα πλάνα και τα σχέδιά σας και αποφύγετε να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Χαλιναγωγήστε την ανυπομονησία σας, στις περιπτώσεις που πρέπει να ρισκάρετε επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα αρνητικά και θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να ενεργήσετε ή να αποφασίσετε υπό την επίδραση άγχους, ίσως να σας πιέσουν κάποιες καταστάσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κερδίσετε χρόνο. Δυσκολίες ενδεχομένως να υπάρξουν σε ζητήματα οικονομικά, κινηθείτε σκεπτόμενα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στις σκέψεις και στις βλέψεις σας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να επαναπροσδιορίσετε βλέψεις και πλάνα. Για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε την δράση και να επικεντρωθείτε στην οργάνωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση που ουσιαστικά δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε ισορροπημένα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, για τελεσίδικες απαντήσεις και για οριστικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η συσσώρευση απωθημένων και η ψυχολογική πίεση που ενδεχομένως να νιώσατε το τελευταίο διάστημα θα σας ωθήσει να αναζητήσετε νέες εμπειρίες και να εμπλακείτε σε ανανεωτικές περιπέτειες. Προσοχή στις υπερβολές στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις κυρίως σε θέματα αισθηματικής φύσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στη διαίσθηση και στο προαίσθημα που θα έχετε ίσως να σας οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα, καλό θα είναι να στηριχτείτε στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, ωστόσο οι εξιδανικεύσεις ενδεχομένως στην πορεία να σας απογοητεύσουν. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμά σας θα πρέπει να είστε σε θέση να βάλετε προτεραιότητες και να κινηθείτε μεθοδικά. Ενδεχομένως να αγχωθείτε και να κουραστείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, καλό θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε προσοχή στην ένταση των συναισθημάτων σας καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τη δίνη και παραγκωνίσετε τη λογική. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τη λογική με το συναίσθημα, προσπαθήστε να σκεφτείτε αντικειμενικά με ορθολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική και αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να φανείτε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις επιπολαιότητες τις εξιδανικεύσεις και τα γρήγορα συμπεράσματα.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ίσως να παρασυρθείτε από τις αρχικές φαινομενικές εντυπώσεις και να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Βάλτε μπροστά τη λογική, προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, μην παρασυρθείτε από το έντονο συναίσθημα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-08-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση