Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
01
2022

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Ιανουαρίου 2022, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει ευκολία στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι ρομαντισμός, έντονο συναίσθημα, αναπόληση, συμπόνια, κατανόηση. Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια!

 

Ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Ευχάριστες επαφές, εξομολογήσεις!

 

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, οι ελεύθεροι θα έχουν το άνοιγμα να συναναστραφούν, να κάνουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικές σχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανένωση, τα τσακωμένα ή χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Σε ψυχολογικό επίπεδο φεύγει η απογοήτευση και ο αρνητισμός, θα υπάρξει αισιοδοξία, τονωτικές θα είναι οι επαφές θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις διαθέσεις. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν, θα έχουν τη φαντασία να προχωρήσουν τα έργα τους και να ολοκληρώνουν τις ιδέες τους. 

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα συμβάντα σε συνδυασμό με τη ψυχολογική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να επανεξετάσετε παρελθοντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή αλλά και με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Δραστηριοποιηθείτε, περάστε σε προσεγγίσεις, θα καταφέρετε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε παλιές ανοιχτές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε και γενικότερα να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα. Τονωτικές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας και να σκεφτείτε θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εστιάστε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να βγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και γενικότερα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας τονώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας, να συζητήσετε εκ νέου τα ζητήματα που σας απασχολούν και να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, ανάγκη για αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να προβάλετε την εικόνα σας και γενικότερα την προσωπικότητά σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και μία πιο προσωπική έκταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ηρεμείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, ανεβαίνει η διάθεση σας, έμφαση θα δώσετε στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία.  Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας όχι μόνο σε φιλικό επίπεδο, αλλά και σε αισθηματικό. 

ΖΥΓΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, έκταση θα έχει το συναίσθημα σας, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώστε τις σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές, οι συναντήσεις που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ξεδιπλώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, αφήνετε στην άκρη την εσωστρέφεια και την έντονη καχυποψία, τώρα θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε και να εκδηλωθείτε. Προχωρήστε τα βήματα σας, δώστε έμφαση στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, να δώσετε λύσεις, να διορθώσετε επιλογές ή άστοχες ενέργειες που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν συναναστροφές κοινωνικές και οικογενειακές που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε στα ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια, θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε τα βήματα σας, να περάσετε σε άμεσες τακτοποιήσεις και να δώσετε λύσεις.  Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας εξέλιξη πρόσφορο θα είναι το έδαφος για άνοδο και βελτίωση, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγαίνετε από την άρνηση και την απογοήτευση, οι συναντήσεις και οι συναναστροφές που θα υπάρξουν θα καταφέρουν να σας τονώσουν και να δώσουν μία ανανεωτική ώθηση στην καθημερινότητά σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, εστιάστε στην οικονομική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Βασική σας ανάγκη θα είναι να ανανεωθείτε, να βγείτε από τις πιεστικές συνθήκες της καθημερινής ρουτίνας, έμφαση θα δώσετε στις συναναστροφές στις σχέσεις και στις γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για επανασυνδέσεις, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που είχαν ρίξει την ψυχολογία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-01-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
smarw-swthrakh-provlepseis-2022