Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
11
02
2024

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, θετικότητα, συμπαράσταση, γενναιοδωρία. Ευχάριστες συζητήσεις θα προκύψουν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν έντονο προβληματισμό.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Θετικά συναισθήματα, σύσφιξη σχέσεων

 

Φεύγει η ανασφάλεια και η αδιαλλαξία, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συζητήσουν ανοιχτά, θα υπάρξει αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σύσφιξη σχέσεων. Σοβαρές και συγκεκριμένες θα είναι οι βλέψεις, φεύγει ο μετεωρισμός, οι προθέσεις θα είναι ώριμες και θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. Στον οικονομικό τομέα ομαλά θα εξελιχθούν οι δοσοληψίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοραπωλησίες, ο τρόπος σκέψης θα είναι συνετός και προνοητικός.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να κάνετε νέες συμφωνίες, φεύγουν τα εμπόδια. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστες συναντήσεις και θερμά λόγια θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Προχωρήστε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας διεκδικήσεις, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Δεχτείτε προτάσεις φίλων, αφήστε ανοιχτό το περιθώριο να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα, θα υπάρξουν συναναστροφές. Στον αισθηματικό τομέα ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε και να δώσετε ώθηση στις επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα είναι σωστή χρονική περίοδος για να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι βγείτε έξω, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας κάνουν συμπαθείς και προσιτούς. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα μπορούν να συμβάλουν και στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας κινήσεις θα είναι σκεπτόμενες και προσγειωμένες, πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας. Κινηθείτε ανέμελα, συζητήστε και φλερτάρετε, δείξτε την οικεία πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευχάριστες συζητήσεις θα προκύψουν, μιλήστε ανοιχτά, θα καταφέρετε να τερματίσετε συναισθηματικό ζήτημα που σας προβληματίζει ή σας στεναχωρεί.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τρέξτε τα βήματα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή, θα καταφέρετε να λάβετε τις θετικές απαντήσεις που χρειάζεστε. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενα έσοδα ανοίγει ο δρόμος για εισπράξεις. Το έδαφος θα είναι πρόσφορο για προσεγγίσεις και συναισθηματικές εξομολογήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επενδύστε τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας, προσπαθήστε οι αγορές που θα κάνετε να είναι χρήσιμες και να έχουν δημιουργική αξία. Εσείς που θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή και να αποκτήσετε καινούργιο ενδιαφέρον εκδηλωθείτε, κινηθείτε με αμεσότητα, δεν θα απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας εργασιακές, οικογενειακές, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Συγκαταβατική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, στο ταίρι σας θα συμπεριφερθείτε με χαλαρότητα και κατανόηση, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνει έναρξη σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανωθείτε και προχωρήστε στην εξόφληση των λογαριασμών σας, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις, θα καταφέρετε να πείσετε με τα επιχειρήματα σας. Στα αισθηματικά θα βρείτε συνεννόηση και αλληλοκατανόηση, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, πολύ καλά θα τα πάτε στις επαγγελματικές σας προσεγγίσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοιχτείτε, εκδηλωθείτε, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και φλερτάρετε, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σκέψη σας θα είναι προνοητική, τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε αισθηματικά θα εστιάσετε στην ασφάλεια και στην κατοχύρωση. Στα αισθηματικά προσπαθήστε να μιλήσετε ανοιχτά και να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες ή στενάχωρες καταστάσεις, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε οριστικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποίηση ανοιχτών λογαριασμών. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν συναναστροφές φιλικές και κοινωνικές, η γενική σας εικόνα θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Προτάσεις για διασκέδαση θα λάβετε, καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν θα καταφέρουν να ανανεώσουν τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές. Στον αισθηματικό τομέα λύση θα βρείτε σε υπόθεση που δημιουργούσε φραγμούς και εμπόδια, οι συζητήσεις σας θα είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς. Εσείς οι ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα δοθεί άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms