Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
04
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 7 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Απριλίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, φαντασία, διαίσθηση, συμπόνια, κατανόηση. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για σύσφιξη σχέσεων, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Βελτιώνονται οι σχέσεις οικογενειακές, αισθηματικές, εργασιακές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Όμορφες συναντήσεις αισθηματικής φύσης

 

Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις θα υπάρξει συμπόνια και συμπαράσταση, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που προβληματίζουν και δημιουργούν ανασφάλεια. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, έκταση θα έχει η φαντασία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, ομαλά θα πορευτούν οι συναλλαγές, η διαίσθηση θα είναι σωστός οδηγός στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν ρίσκα.

Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για συναναστροφές και καινούργιες γνωριμίες. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές, στις συζητήσεις δεν θα λείψουν οι φιλοφρονήσεις και οι τονωτικές κουβέντες.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοροπωλησίες, χρηματικές τακτοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας τονώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις. Φλερτάρετε, προσεγγίστε, θα λάβετε θετικές απαντήσεις που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στην αισθηματική σας ζωή, βελτιώνεται η σχέση με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Στην περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, ανάγκη για κοινωνικοποίηση, θα υπάρξουν επαφές που θα σας τονώσουν, θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε και να κάνετε καινούργιες φιλίες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες και συναναστροφές. Βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, εκδρομές, ευχάριστες προτάσεις θα λάβετε, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα υπάρξουν για συναλλαγές και αγοραπωλησίες, ταχτοποιήστε ζητήματα φορολογικά ή νομικά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα που γνωρίζετε ότι πρέπει να τακτοποιηθούν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές, συμφωνίες, τρέξτε τα βήματά σας, απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας αποφεύγοντας την καθυστέρηση. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις συναναστροφές και επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να βγείτε από την απογοήτευση και τις αρνητικές εκδοχές, αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, σε θέματα εργασιακά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στο παρουσιαστικό σας, θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί, πολύ καλά θα τα πάτε στις προσεγγίσεις σας κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας όμως απαραίτητο θα είναι να τη συνδυάσετε και με τη λογική. Θα καταφέρετε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συζητήσετε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις αισθηματικής φύσης που σας προβληματίζουν και σας ρίχνουν την ψυχολογία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές που θα μπορέσουν να σας ανανεώσουν, συναναστραφείτε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, θα μπορέσετε να συμφιλιωθείτε στην περίπτωση που κατά τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν αποστάσεις. Ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από την ανασφάλεια και το άγχος. Όσοι διατηρείτε σχέση θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας, θα υπάρξει κατανόηση και συμπαράσταση, θα είστε σε θέση να πάρετε από κοινού ουσιαστικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφιλίωση και επανασύνδεση, σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξει εύνοια, δεν αποκλείεται να τα ξαναβρείτε με πρόσωπο που η σχέση σας είχε λήξει άδοξα. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, ανάγκη σας θα είναι να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήστε και επαγγελματικά. Συντονίστε τις ενέργειές σας, εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, εκδηλωθείτε με αμεσότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω