Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
04
2024

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Απριλίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, με μία θετική όψη που θα φέρει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα συμβάντα.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Νέες γνωριμίες, ελκυστικές προσεγγίσεις

 

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για καινούριες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, θα υπάρξει έλξη, πάθος και πόθος. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να βγουν από τη μονοτονία και τη ρουτίνα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να αλλάξουν τις στάσιμες συνθήκες και να δώσουν μία ανανεωτική ώθηση στη σχέση τους. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επανασυνδέσεις, οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν, να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους, και να αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα.

Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, αγοροπωλησίες, οι συναλλαγές θα προχωρήσουν ομαλά χωρίς εμπόδια. Δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να βρουν μια νέα πηγή εσόδων, τα ρίσκα και οι πρωτοβουλίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρχει δύναμη και ζωτικότητα, δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις και οι εξομολογήσεις που θα τονώσουν τις διαθέσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και ενθουσιασμοί, ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει και θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Στα αισθηματικά θα ακουστούν αυθόρμητες εξομολογήσεις ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι αναζητάτε νέα σχέση αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να ξανασκεφτείτε τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Περάστε σε διεκδικήσεις, κάνετε τις προτάσεις σας, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για ενδιαφέρουσα γνωριμία, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φεύγουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επαγγελματικές και οικονομικές διεκδικήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε μία πρόταση που θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν πληροφορίες και ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις εργασιακές σας υποθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα για τους χωρισμένους η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ενέργειες επανασύνδεσης. Συζητήσεις ξεκαθαρίσματα και απρόοπτες εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την καχυποψία και το άγχος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, προχωρήστε στις ενέργειες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να βρείτε άμεσες λύσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές, αγορές και συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα εσείς οι τσακωμένοι θα μπορέσετε να τα βρείτε με το ταίρι σας, οι συζητήσεις θα έχουν δημιουργική κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες και διασυνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα κυρίως εσείς που έχετε πολύ καιρό να κάνετε σχέση. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις επαφές με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας, κινηθείτε μεθοδικά, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε και να ξεκαθαρίσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρνητικές παρελθοντικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα είτε είστε ελεύθεροι, είτε είστε σε σταθερή σχέση, κινηθείτε αποφασιστικά, εκδηλωθείτε και μιλήστε ξεκάθαρα για τα αισθήματα σας. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην επικοινωνία, προσεγγίσετε με αμεσότητα. Θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα καριέρας, θα υπάρξουν προτάσεις και καινούργια ανοίγματα. Στον αισθηματικό τομέα για εσάς τους χωρισμένους θα δοθεί έναυσμα για επανασύνδεση, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και οικογενειακές, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε επαγγελματικά θέματα θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε και να εφαρμόσετε, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συναντήσεις και οι προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα καταφέρετε να τονώσετε τη σχέση σας, θα βγείτε από την ατονία και την αδράνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή και ζωτική πλευρά της προσωπικότητας σας, ανταπόκριση θα βρουν οι προσεγγίσεις σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε απελευθερωμένα και να αξιοποιήσετε τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Στα επαγγελματικά σας εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε πρόταση ή άνοιγμα που θα σας ενθουσιάσει. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ή να επιβεβαιώσετε κάτι που από καιρό σας ταλαιπωρεί. Έρχονται απρόσμενες πληροφορίες που θα σας ανανεώσουν, θα καταφέρετε να βγείτε από την άρνηση και την αμφιβολία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms