Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 13 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
10
11
2022

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 13 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Νοεμβρίου 2022, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική και δυνατή όψη που θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό, οι σχέσεις θα χαρακτηρίζονται από έλξη, πάθος, προσκόλληση, εμμονή. Καρμικές θα είναι οι συναντήσεις που θα προκύψουν, θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να ανοίξουν καινούργιες προοπτικές.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Καρμικές συναντήσεις, δυνατά αισθήματα

 

Έκταση και βάθος θα έχει το συναίσθημα, οι κτητικοί χαρακτήρες προσοχή στην προσκόλληση, στην εξάρτηση, στην εμμονή και στις σκηνές ζηλοτυπίας. Η αγάπη και η έλξη θα δώσουν την ώθηση για προσεγγίσεις, εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια, θα αναθερμανθούν τα συναισθήματα και οι επαφές. Δεν θα λείψουν οι ρομαντικές διαθέσεις που θα δώσουν ώθηση στις εκδηλώσεις, ζευγάρια που διατηρούν σταθερό δεσμό θα καταφέρουν να περάσουν ευχάριστα και τονωτικά. Τολμηρές θα είναι οι προσεγγίσεις, όσοι έχουν καιρό να κάνουν σχέση θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν την προσωπική τους ζωή. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για νέα εγχειρήματα και επεκτατικές ενέργειες.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, κινηθείτε μεθοδικά, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε. Προχωρήστε στα νέα εγχειρήματα σας, θα υπάρξει προοπτική για εφαρμογή και υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, θα υπάρξει νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικά, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, τρέξτε τα βήματά σας, αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει άνοιγμα για νέα γνωριμία με προοπτική σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανοίγματα και θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα οικονομικά. Δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων, ενδεχομένως να σας γίνει μία καινούργια πρόταση. Στην προσωπική σας ζωή αν είστε ελεύθεροι προσεγγίστε, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να ανοιχτείτε, αφήστε πίσω σας ενδοιασμούς και ανησυχίες. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα που σας αγχώνουν και σας προκαλούν ανασφάλεια, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες, να βρείτε λύσεις, δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα που θα σας παρουσιαστούν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα μπορέσετε να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καινούργια ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας. Κινηθείτε συντονισμένα, οργανώστε τα πλάνα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν κοινωνικές και φιλικές επαφές, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες. 

ΖΥΓΟΣ

Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, πρόσχαρη και θετική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε, να κοινωνικοποιηθείτε. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, στο χέρι σας θα είναι να αξιοποιήσετε τις καινούργιες γνωριμίες δίνοντας μία πιο προσωπική όψη στις επαφές. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελκυστική θα είναι η στάση σας, θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, στις προσεγγίσεις θα λάβετε την ανταπόκριση που αναμένετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο και να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Δώστε έμφαση στις γνωριμίες και στις συναναστροφές που θα προκύψουν, επιμεληθείτε το παρουσιαστικό σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, δεν αποκλείεται να σας γίνει μία καινούργια πρόταση που θα έχει τη δυνατότητα να σας οδηγήσει σε άμεση βελτίωση. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, θα προκύψουν συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν, θα υπάρξει δυνατότητα για νέα σχέση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώστε τα επαγγελματικά σας πλάνα, μείνετε συγκεντρωμένοι σε βλέψεις και στόχους, πρόσφορο θα βρείτε το έδαφος για υλοποίηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές. Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αμοιβαία θα είναι η μεταξύ σας έλξη.

ΙΧΘΥΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές, διεκπεραίωση, τρέξτε τα βήματα σας, αποφύγετε την αναβολή, θα υπάρξουν ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν επαφές και νέες γνωριμίες που θα είναι στο χέρι σας να τις αξιοποιήσετε επαγγελματικά και αισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης