Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
02
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Φεβρουαρίου 2023, η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, δυναμικές προσεγγίσεις, εξομολογήσεις, συναρπαστικές γνωριμίες. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω σε μία νέα συναισθηματική βάση, φεύγει η ανασφάλεια και η αμφισβήτηση, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Συναισθηματικές εξομολογήσεις, σύσφιξη σχέσεων

 

Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δυναμικές, απελευθερωμένες, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα δώσουν ώθηση στις επαφές και στις σχέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα δώσουν το άνοιγμα για μία νέα αρχή.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά και να καταλήξουν σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξει ανάγκη για δημιουργική αλλαγή, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για βελτίωση. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις, οι συναντήσεις οι επαφές και οι συναναστροφές θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχετε δυνατότητα να βελτιωθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες. Στον αισθηματικό τομέα απρόοπτα συμβάντα θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα προχωρήσετε σε νέα αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα καινούργιες ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, αν ψάχνετε για εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι ανάλογο με τα προσόντα και τις δυνατότητες σας. Κινηθείτε οργανωμένα, εντείνετε τις προσπάθειές σας, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα καταφέρετε να βγείτε από συνθήκες που σας δυσανασχετούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οργανώστε τα πλάνα σας, συντονίστε τις ενέργειές σας θα υπάρξει δυνατότητα για εξέλιξη και βελτίωση. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν με αμεσότητα και δυναμική στάση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν και σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα ανανεώνεστε, για τους ελεύθερους θα υπάρξουν γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή και στην κοινωνική της εικόνα, ενδεχομένως να κάνετε το βήμα να αλλάξετε το στυλ ή την εξωτερική σας εμφάνιση. Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Άνοιγμα θα υπάρξει για βελτίωση και άμεση αλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε προσεγγίσεις, μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τις κινήσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να τονωθείτε σωματικά και συναισθηματικά, ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, στόχος θα είναι η ανανέωση και η αλλαγή. Κινηθείτε συντονισμένα, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα, να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να δώσετε ώθηση στις σκέψεις και στα πλάνα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μετακινήσεις, ταξίδια, αποδράσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να βγείτε από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα. Επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις αισθηματικές και οικογενειακές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, συμφιλιώσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε τις επαφές σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να τονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τακτοποιήστε υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγαίνετε από το άγχος και την ανασφάλεια, στις επαφές και στις συνομιλίες σας θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε ελεύθερα, να συζητήσετε για τα θέματα που σας ανησυχούν, τα λόγια που θα ακούσετε θα είναι τονωτικά. Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα βρείτε την ψυχολογική υποστήριξη που αναζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε παρελθοντικά θέματα που σας δημιουργούν άγχος, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να αποφύγετε τις ζήλιες και την έντονη ανασφάλεια, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα είναι ανανεωτικές.

ΙΧΘΥΣ

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε, κινηθείτε με αυθορμητισμό, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα καταφέρει να δώσει μία καινούργια ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Όσοι διατηρείτε σχέση θα μπορέσετε να περάσετε διασκεδαστικά με το ταίρι σας, οι επαφές θα σας ανανεώσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms