Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στις 2 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
02
2023

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στις 2 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Μαρτίου 2023, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό, είναι μία όψη που θα φέρει δημιουργικά αποτελέσματα, θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για βελτίωση και θετική αλλαγή. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξουν εισπράξεις, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθούν τα έσοδα με τα έξοδα. Βελτιώνονται οι επαγγελματικές σχέσεις, οι συνεργασίες θα είναι αποδοτικές. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι οικονομικές συναλλαγές θα μπορέσουν να πορευτούν ομαλά χωρίς δυσκολίες και ακυρώσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Δημιουργικές επαφές, καινούργια ανοίγματα

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα συζητήσουν με ωριμότητα και συναισθηματική καλλιέργεια, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα υπάρξει δυνατότητα για νέο ξεκίνημα. Για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες άμεσες και ελκυστικές. Άνοιγμα θα υπάρξει για ξεκίνημα νέας σχέσης, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι επαφές θα είναι ανανεωτικές.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει η δυνατότητα να βελτιωθείτε τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή. Προχωρήστε σε οικονομικές τακτοποιήσεις, αγοραπωλησίες, συμβόλαια, δεν θα υπάρξουν εμπόδια ή ακυρώσεις. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες, αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναναστροφές που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, συμβόλαια και νομικά θέματα, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Κοινωνικοποιηθείτε θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης περάστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειές σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, σκεφτείτε πολύ καλά τα βήματα σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές, συνεργασίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα υπάρξει άνοιγμα για διεκπεραίωση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, συμβόλαια, ταξίδια, μετακινήσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε τις αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι αναζητάτε νέα εργασία συντονίστε τις προσπάθειες σας, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια ευκαιρία, δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει μία νέα πρόταση. Σε θέματα οικονομικής φύσης περάστε σε διεκπεραιώσεις, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που σας προβληματίζουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατικός. Αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, έμφαση θα δώσετε στην εμφάνιση και στο παρουσιαστικό σας, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις, συνεννόηση θα υπάρξει με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό. Σε θέματα οικονομικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, περάστε σε διεκπεραιώσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας ανανεώσουν οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Οι ελεύθεροι περάστε σε προσεγγίσεις, φλερτάρετε, ανοιχτείτε συναισθηματικά, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία για μία νέα αρχή. Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, συναλλαγές. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας επαφές. Προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις σε στενάχωρες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να δικτυωθείτε, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας δώσουν το άνοιγμα να τις αξιοποιήσετε επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Προχωρήστε σε αγοραπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές, διακανονισμούς και συμβόλαια, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες και θετικά αποτελέσματα. Ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα, προσπαθήστε να κινηθείτε με αισιοδοξία, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms