Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 22 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
01
2023

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 22 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Ιανουαρίου 2023, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε όψη Συνόδου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην λήψη σωστών και άμεσων αποφάσεων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, σύνεση, υπευθυνότητα, σοβαρός και ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, η συναισθηματική καλλιέργεια θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι παρορμητικές και επιπόλαιες ενέργειες. Οριοθετημένη θα είναι η αντίδραση, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να ελέγξουν τις εσωτερικές τους τάσεις, θα καταφέρουν να κινηθούν σκεπτόμενα και με αυτοσυγκράτηση.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Ουσιαστικές και ώριμες αποφάσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τα ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα και όχι βιαστικά ή παρορμητικά. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές συναλλαγές, φεύγουν τα εμπόδια, οι δοσοληψίες και αγοραπωλησίες θα κυλήσουν ομαλά χωρίς δυσκολίες. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Η ωριμότητα και η σύνεση πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για να διορθωθούν τα λάθη και να αναδομηθούν πιο σωστά οι σχέσεις. 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές γνωριμίες και επαφές, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν για να μπορέσετε να υλοποιήσετε σκέψεις και πλάνα. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, να μιλήσετε ανοιχτά, να περάσετε ευχάριστα και να κλείσετε αρνητικές υποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να βελτιωθείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός και όχι καταναλωτικός. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, σεμινάρια, γνώσεις, μετακινήσεις, νομικές υποθέσεις και συμβόλαια. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις, κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την αναβολή. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών, βελτιώνονται οι σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δημιουργικό τρόπο θα χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις, σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χέρια σας θα είστε σε θέση να κινηθείτε με ωριμότητα. Στον επαγγελματικό τομέα η υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις εργασίες σας, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο και να καταλήξετε σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα ανοίγματα που θα προκύψουν σε θέματα κυρίως επαγγελματικής φύσης σας καλούν να κινηθείτε με ωριμότητα, είστε στη χρονική στιγμή που οι αποφάσεις σας θα έχουν καθοριστική σημασία. Στην περίπτωση που θέλετε να ρισκάρετε μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, σκεφτείτε πολύ καλά πριν καταλήξετε σε αποφάσεις και σε επιλογές με μελλοντικό αντίκτυπο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεθοδικές θα είναι οι ενέργειές σας θα καταφέρετε να οργανώσετε το εργασιακό και καθημερινό σας πρόγραμμα με τρόπο εποικοδομητικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, να κλείσετε λογαριασμούς, θα ακολουθήσετε ένα ευνοϊκό πρόγραμμα εξόφλησης. Δώστε έμφαση σε θέματα υγείας, ασχολείστε με τη διατροφή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ωριμότητα και σύνεση θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα είστε σε θέση να βάλετε σε τάξη στις σκέψεις τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σας. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα που σας αναστατώνουν και σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, στον αισθηματικό τομέα ουσιαστικές αποφάσεις θα πάρετε με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκαταβατική θα είναι η διάθεσή σας, θα είστε σε θέση να προσφέρετε την βοήθειά σας στην περίπτωση που σας ζητηθεί. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οργανώστε τα βήματά σας, αναζητήστε χορηγούς ή συμμάχους θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας κυρίως τις επαγγελματικές, το ενδιαφέρον σας θα πρέπει να είναι επικεντρωμένο στις συνεργασίες. Φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες προτάσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε μεθοδικά, να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να οργανώσετε τις ενέργειες σας. Βελτιώνονται οι οικογενειακές σχέσεις και επαφές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις και για αγοροπωλησίες. Συντονίστε τις ενέργειές σας, αν μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πάρετε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε συναίσθημα με ορθολογισμό, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν με αμεσότητα και σύνεση. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει μία καινούργια πρόταση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας πορεία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να εξισορροπήσετε συναίσθημα με λογική. Για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-01-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms