Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 22 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
03
2024

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 22 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, θα υπάρχει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Αντικειμενικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι καταστάσεις θα αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις. Στις συζητήσεις ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και άμεσα ξεκαθαρίσματα, οι κουβέντες θα έχουν ειλικρίνεια, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και σοβαρές.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης όσο πιο μεθοδικές και οργανωμένες θα είναι οι ενέργειες, τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για οικονομικές τακτοποιήσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για συμφωνίες και διακανονισμούς, φεύγει η αδιαλλαξία και το αντιδραστικό πείσμα. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα καταφέρνουν να συζητήσουν σοβαρά και υπεύθυνα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα είναι βάσιμες και θα τηρηθούν. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης, ο τρόπος σκέψης θα είναι ώριμος, επιθυμία θα είναι η ασφάλεια και η κατοχύρωση.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις ενδεχομένως να αλλάξουν τη συναισθηματική σας τοποθέτηση, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις επιθυμίες σας και να επικεντρωθείτε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων. Βάλτε σε λειτουργία τη δυναμικότητα και την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που καλείστε να τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις στις επαφές και στις συνομιλίες, δεν αποκλείεται να ακουστούν αλήθειες και να αποκαλυφθούν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστευτείτε, και ποια όχι. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, θα υπάρξουν γνωριμίες και ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευστροφία και αντικειμενικός τρόπος σκέψης θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η επιχειρηματολογία σας θα πείσει. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε ή τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα ξεκινήσετε θα είστε σε θέση να τις αξιολογήσετε σωστά. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στα οικονομικά σας, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, θα έχετε το άνοιγμα για ταχτοποιήσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε και προσεγγίστε, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες ή νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε ευχάριστα, θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και επαφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η διάθεση σας θα είναι αρκετά αισιόδοξη, φεύγει η διστακτικότητα, δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κυνηγήσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη. Δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, ίσως να υπάρξουν απρόοπτα έσοδα, στη διαχείριση των χρημάτων σας θα πρέπει να υπάρχει προνοητικότητα και σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με το ποιες σχέσεις και ποιες συνεργασίες θα πρέπει να κρατήσετε στην καθημερινότητά σας. Θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές, σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση. Δώστε έμφαση στις οικονομικές συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, ομαλά θα προχωρήσουν οι συνεργασίες σας. Βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατικότητά σας, θα βρείτε ευνοϊκές τις συνθήκες για συμφωνίες, διακανονισμούς. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο άμεσα και συντονισμένα μπορείτε, θα υπάρξει άνοιγμα για θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις επαφές και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό θα καταφέρετε να ομαλοποιήσετε τη σχέση σας, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, άνοιγμα θα υπάρξει για δικτύωση και νέες γνωριμίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοήστε σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες, συμβόλαια, αγοροπωλησίες, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο προνοητικό. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και οικογενειακές, θα γίνουν συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις, να τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν και να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, διεκπεραιώσεις, διακανονισμούς, πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συνεργασίες σας. Προχωρήστε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι ουσιαστικές. Οργανώστε τις ενέργειες σας, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας και κυρίως με την αισθηματική σας σχέση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βάλετε τις καταστάσεις σε μία τάξη, να αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συγκαταβατικότητα και αντικειμενικό τρόπο σκέψης. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να σταθεροποιηθείτε, να κατοχυρώσετε, και να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Συγκεκριμένες και σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σας, θα χειριστείτε τις καταστάσεις με ωριμότητα και αυτό θα σας οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν ανοίγματα για υποσχέσεις και δεσμεύσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση