Quantcast
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 28 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
03
2022

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 28 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην επίλυση οικονομικών ζητημάτων αρκεί να υπάρχει συντονισμός. Στην περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί που αγχώνουν και δημιουργούν ανασφάλεια ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για άμεση τακτοποίηση, απαραίτητο θα είναι να μπουν τα ζητήματα σε ένα πρόγραμμα διεκπεραίωσης.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Έμφαση σε οικονομικά ζητήματα

 

Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της αποδοχής, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή του ζητήματα που θα δημιουργήσουν άγχος. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στην αβεβαιότητα και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, στην περίπτωση που υπάρξουν εμπόδια είτε σε θέματα επαγγελματικά, είτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, θα είναι προσπελάσιμα αρκεί να υπάρχει μεθοδικότητα. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην άρνηση και στις απογοητεύσεις, οι δυσκολίες θα είναι περαστικές, η σκέψη θα πρέπει να είναι επικεντρωμένη στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα είστε σε θέση αναλάβετε τα ηνία των υποθέσεων σας, θα καταφέρετε να καθοδηγήσετε τις σχέσεις σας στο σημείο που εσείς επιθυμείτε. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, κινηθείτε με μεθοδική επιμονή θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας και να προσπεράσετε τα εμπόδια που ενδεχομένως να εμφανιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενδεχομένως να υπάρξουν ανοίγματα για επαγγελματικές συνεργασίες που θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές, φιλικές, κοινωνικές, θα μπορέσετε να δώσετε ώθηση στις επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για σοβαρές συζητήσεις, για συμφωνίες, συμβόλαια. Προχωρήστε τα βήματα σας, επεξεργαστείτε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες που θα λάβετε κυρίως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ρίσκα και με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί που σας αγχώνουν προσπαθήστε να τους βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης, μόνο έτσι θα μπορέσετε να βγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Σε κοινωνικό επίπεδο προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ξεκλειδώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΛΕΩΝ

Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες σε κάποια συγκεκριμένα θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, ωστόσο αν χειριστείτε τις καταστάσεις με διαλλακτικότητα και θετικό τρόπο σκέψης θα δείτε πώς το αποτέλεσμα στο τέλος θα είναι θετικό και όχι αρνητικό. Κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε την άρνηση και την αδιαλλαξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα και μία μεθοδική τακτική σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Δώστε έμφαση στην υγεία σας, αν υπάρχουν ζητήματα που σας ταλαιπωρούν ακολουθήστε μία συγκεκριμένη διατροφή, προσπαθήστε να γυμναστείτε, γενικότερα επικεντρωθείτε στην υγεία και στη σωματική σας τόνωση.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα αισθηματικά θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε, να κατασταλάξετε, και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές ενέργειες που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον της σχέσης σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες και ευχάριστες συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάστε στο πώς μπορείτε να τονώσετε τις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις, θα υπάρξουν συναναστροφές συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στο σπίτι στη διακόσμηση και γενικότερα στις αλλαγές που έχουν να κάνουν με τους προσωπικούς σας χώρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, συνεργασίες, προχωρήστε τα βήματα σας προγραμματίστε και οργανώστε. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο άμεσα και οργανωμένα μπορείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή πρόσφορο θα είναι το έδαφος για ουσιαστικές αποφάσεις και για υποσχέσεις. Θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε και να νιώσετε την ασφάλεια που αναζητάτε, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σας κόσμος αυτό θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά να συνειδητοποιήσετε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα έχουν σταθερή βάση. Κατασταλάξτε στο τι ακριβώς αναζητάτε και στο τι χρειάζεστε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να στρώσετε την καθημερινότητά σας και να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Μεθοδικότητα και συντονισμό θα απαιτεί το θετικό αποτέλεσμα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε κατασταλαγμένα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την εσωτερική και ψυχική σας ισορροπία, βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές και κοινωνικές. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms