Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 30 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
27
03
2023

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 30 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 30 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει ανατροπές, αποκαλύψεις, ενθουσιασμούς και ξαφνικές επανασυνδέσεις. Σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη, τα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα γίνουν προσεγγίσεις που θα βγάλουν τις καταστάσεις από τη στασιμότητα.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό: Ανατρεπτικά συμβάντα, ασυνήθιστες προσεγγίσεις

 

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και αγορές ενθουσιασμού. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κοινωνική εικόνα, στην αυτοπροβολή, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά με στόχο τον εντυπωσιασμό. Απαραίτητο θα είναι να μπουν σε τάξη οι οικονομικές υποχρεώσεις, δεν θα πρέπει να μείνουν στην άκρη ανοιχτοί λογαριασμοί, οι εκκρεμότητες στην πορεία θα δημιουργήσουν επιπλέον άγχος.

Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα καινούργιων γνωριμιών, οι συναναστροφές θα είναι ενδιαφέρουσες, οι προσεγγίσεις θα φέρουν ενθουσιασμούς. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα θελήσουν να ανανεώσουν τις επαφές με το ταίρι τους. Δεν αποκλείεται να παρθούν ξαφνικές αποφάσεις, θα εκδηλωθεί η ανάγκη να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε απελευθερωμένα και αυτόβουλα, δύσκολο θα είναι για εσάς να πλαισιωθείτε σε κανόνες και περιορισμούς. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ελκυστική θα είναι η στάση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, θα νιώσετε την ανάγκη να παρουσιάσετε την προσωπικότητα και το στυλ σας με τρόπο που να μπορείτε να εντυπωσιάσετε. Προσοχή στις αγορές και στα έξοδα καλλωπισμού, καλό θα είναι να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Κινηθείτε μεθοδικά και συντονισμένα, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης ανοιχτούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες, η αναβολή και η καθυστέρηση δεν θα σας βγουν σε καλό. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, ίσως να προκύψουν νέες γνωριμίες. Κοινωνικοποιηθείτε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, τα συμβάντα θα σας τονώσουν συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Ανοίγματα θα έχετε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματα σας, να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης ανοιχτούς λογαριασμούς και να κλείσετε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, προσπαθήστε να αποβάλετε την ανασφάλεια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες. Κινηθείτε σκεπτόμενα, προσπαθήστε να οργανώσετε τις βλέψεις και τα πλάνα σας θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς και στις βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικά αγαθά που από καιρό υπάρχουν στις βλέψεις σας. Κινηθείτε συντονισμένα απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε τη διαίσθηση με τη λογική, προσοχή στην ανυπομονησία και στα βιαστικά συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις, για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα νέας γνωριμίας, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για αγορές ενθουσιασμού ή καλλωπισμού. Τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αποφύγετε την αναβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας, σε θέματα αισθηματικής φύσης προσεγγίστε με άνεση, οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις αποφάσεις σας, στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα αποφύγετε τις τελεσίδικες δηλώσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα για οικονομική και επαγγελματική βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να προχωρήσετε τα βήματά σας. Κινηθείτε συντονισμένα, στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών αποφύγετε την ανυπομονησία, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να διεκπεραιώσετε ή να βρείτε λύση σε οικονομικές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο και να βγείτε από τις δυσκολίες που σας προβληματίζουν. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, συζητήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισιοδοξία και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη ρουτίνα, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές καταστάσεις. Σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές, ταξίδια και κοινωνικές επαφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά, θα γίνουν συνομιλίες που θα σας τονώσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms