Quantcast
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
04
2021

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό στις 22 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Απριλίου 2021, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική και ψυχολογική τόνωση. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα δημιουργήσουν εκπλήξεις και ενθουσιασμούς. 

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό: Ενθουσιασμοί, απρόσμενες αισθηματικές προσεγγίσεις!

 

Ανάγκη θα είναι να αλλάξει η ροή της καθημερινότητας, κάποιοι θα θεωρήσουν πως εγκλωβίζονται στη ρουτίνα, έντονη θα είναι η επιθυμία τους να ξεφύγουν από τα ανιαρά δεδομένα. Οι ανεξάρτητοι και απελευθερωμένοι χαρακτήρες θα δυσκολευτούν να περιοριστούν σε όρια και κανόνες, δεν αποκλείεται οι ενέργειές τους να είναι ασυνήθιστες, ίσως και ακραίες. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να παρθούν αποφάσεις ριζοσπαστικές, στόχος θα είναι να δημιουργηθούν συνθήκες ανανέωσης. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιπολαιότητες, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι μελετημένα, ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι επιλογές δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές. 

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση, τα συμβάντα θα είναι θετικά θα δώσουν στις εξελίξεις ουσιαστική ώθηση. Συντονίστε τις ενέργειές σας και περάστε σε διεκδικήσεις, αν κινηθείτε σκεπτόμενα θα καταφέρετε όχι μόνο να βελτιωθείτε αλλά να βρείτε και μία καινούρια πηγή εσόδων. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε υλικά αγαθά που από καιρό υπάρχουν στα πλάνα σας.  Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν ευχάριστα ξαφνιάσματα, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα ή τη ρουτίνα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήνετε πίσω σας την απογοήτευση τις αρνητικές σκέψεις και τα δυσάρεστα συμβάντα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, κάποιες από αυτές δεν αποκλείεται να πάρουν μία πιο προσωπική όψη, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας η εξέλιξη των επαφών. Συντονίστε τα οικονομικά σας πλάνα, οργανώστε τις ενέργειές σας, στην περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορές αποφύγετε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τις αποφάσεις σας. Οι μπερδεμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς νιώθετε και τι αναζητάτε, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις. Εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, θα ακουστούν λόγια που θα σας δώσουν το έναυσμα να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρήστε τη διάθεση σας αισιόδοξη και κοινωνική, θα υπάρξουν προτάσεις και καλέσματα που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε σε κοινωνικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποιες καινούργιες φιλίες. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας αποφύγετε την εσωστρέφεια, μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα βρείτε το ενδιαφέρον και τη συναισθηματική κατανόηση που αναζητάτε. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το ταίρι σας, συζητήστε ανοιχτά για θέματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θετικές θα είναι οι απαντήσεις που θα λάβετε. 

ΛΕΩΝ

Τα συμβάντα θα σας ωθήσουν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα θα δείτε πως οι εξελίξεις θα είναι θετικές θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την πίεση ή το αδιέξοδο. Έρχονται ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή. Κινηθείτε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αρπάξτε τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για χρηματική άνοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να συζητήσετε και να συναναστραφείτε με άτομα διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Προσπαθήστε να φανείτε θετικοί και ανοιχτόμυαλοι σε απόψεις ή ιδεολογικές τοποθετήσεις τρίτων, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να διευρύνετε τις σκέψεις σας.  Διατηρήστε αισιόδοξη τη διάθεσή σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική και τη γρήγορη απόρριψη, φανείτε δεκτικοί θα υπάρξει το άνοιγμα να αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Οργανώστε τα οικονομικά σας πλάνα, προχωρήστε σε άμεσες τακτοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν σε ζητήματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παλιές σχέσεις, ίσως όμως και να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σχέσεις και επαφές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες προσεγγίσεις και εξομολογήσεις. Διατηρήστε τη διάθεσή σας θετική, εξοπλιστείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα και να βγείτε από τη στασιμότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα είναι απρόσμενα και θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν τη συναισθηματική σας κατάσταση, ουσιαστικά θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί, η συνειδητοποίηση θα σας βοηθήσει να πάρετε νέες αποφάσεις. Αν είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση που διατηρείτε ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε τα παλιά και να προχωρήσετε μπροστά κυνηγώντας νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα είναι πολύ πιθανό να ακουστεί πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ανανέωση και την αλλαγή θα αναζητήσετε, θα είναι δύσκολο για εσάς να ανεχτείτε καταστάσεις ρουτίνας, ανάγκη σας θα είναι να κάνετε την υπέρβαση να βγείτε από τα προσωπικά σας όρια. Στον αισθηματικό τομέα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ή σχέσεις πίεσης, δεν αποκλείεται να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τις ενέργειες και τις επιλογές σας. Σε ζητήματα εργασιακής φύσης στόχος θα είναι να αλλάξετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, ίσως να τερματίσετε συνεργασίες που πλέον δεν αποδίδουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα λείψουν τα απρόσμενα συμβάντα που θα σας δημιουργήσουν ενθουσιασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τις προκαθορισμένες σας ενέργειες και να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στην καθημερινότητά σας. Ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αλλαγές. Διατηρήστε την ανάγκη σας για ανανέωση και διαφοροποίηση, τα συμβάντα θα δώσουν ώθηση στις σκέψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να διαφοροποιήσετε οτιδήποτε σας δυσανασχετεί, σας κουράζει ή δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση στις σχέσεις στις συνεργασίες σας και γενικότερα σε επαφές και πρόσωπα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας. Ανάγκη σας θα είναι η τόνωση και η ανανέωση, στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Κινηθείτε δυναμικά και αυθόρμητα, θα μπορέσετε να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Επικοινωνιακά ανοίγματα θα υπάρξουν, θα μπορέσετε να ‘ρθειτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας είτε αυτά είναι οικογενειακά, είτε φιλικά. Ανοίγει ο δρόμος για βελτίωση και αποκατάσταση σχέσεων, διατηρήστε τη συγκαταβατικότητα σας, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές, θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Φανείτε ανοιχτόμυαλοι, βγείτε από την προσκόλληση είτε στις απόψεις σας είτε στις συνήθειές σας, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε την αντίληψή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-04-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms