Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 6 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
03
2022

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 6 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει άνοιγμα για ανανεωτικές επαφές κυρίως αισθηματικής φύσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έλξη, πάθος, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν μία δυναμική ώθηση στην προσωπική τους ζωή, να συναναστραφούν με καινούργια άτομα, να βγουν από τη στασιμότητα.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Τόνωση αισθηματικών σχέσεων

 

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη καινούργιας σχέσης, στις προσεγγίσεις θα ακούσουν εξομολογήσεις, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, δεν αποκλείεται κάποιοι να ερωτευτούν και μάλιστα με τρόπο πολύ έντονο. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν, να εκδηλωθούν, να βρουν λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τόνωση του δεσμού τους. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες, απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση, τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για να προχωρήσετε την καριέρα σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα προκύψουν καινούργιες γνωριμίες, στις ενέργειες θα υπάρξει πάθος και έλξη. Τα συμβάντα θα σας ενθουσιάσουν, θα καταφέρετε να τονωθείτε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, οι συζητήσεις και οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα σχέδια και στα πλάνα σας είτε αυτά έχουν να κάνουν με την εργασιακή σας εξέλιξη, είτε με την προσωπική σας ζωή. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, θα εμφανιστεί μπροστά σας το κατάλληλο άνοιγμα, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, φεύγουν τα εμπόδια, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματα σας χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και όρεξη για δράση, συντονίστε τις ενέργειές σας. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εξέλιξη και βελτίωση, θα καταφέρετε να βγείτε από συνθήκες που σας πιέζουν ή δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, σε συναλλαγές και αγοραπωλησίες φεύγουν τα εμπόδια, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα βήματά σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονιστείτε και να μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα εμφανιστούν τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο και σε υποθέσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, οι επαφές και οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις, δώστε θετικές απαντήσεις, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε τις ενέργειές σας κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας δράση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα πλάνα σας σε πρακτικό επίπεδο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε συντονισμένα και αποφασιστικά. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν συναναστροφές και οι γνωριμίες που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα αισθηματικής φύσης και γενικότερα στις προσωπικές σχέσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας γνωριμίας, θα μπορέσετε να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Όσοι διατηρείτε ήδη σταθερή σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, έμφαση θα δώσετε στις προσωπικές σχέσεις φιλικές αισθηματικές και οικογενειακές. Διατηρήστε τη συναισθηματική σας ισορροπία, εκδηλωθείτε στα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε θα βρείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή που αναζητάτε. Στον οικονομικό τομέα συντονίστε τα βήματά σας, προχωρήστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησίες, συναλλαγές, μετακινήσεις, ταξίδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος να δράσετε κατά όπως εσείς επιθυμείτε. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και στις συναναστροφές θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρνει να σας ενθουσιάσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στις επιδιώξεις και στις διεκδικήσεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με θέματα οικονομικής φύσης, είτε με ζητήματα που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες και γνωριμίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους, επικοινωνήστε με αυθορμητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, έρχονται συμβάντα που θα σας φέρουν ουσιαστικά ανοίγματα για θετική εξέλιξη. Τονώστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε με δυναμικότητα, θα υπάρξουν δημιουργικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε άμεσα και αποφασιστικά. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις, στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει γνωριμία για σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας τονώσουν σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, οι επαφές και οι συναναστροφές θα είναι δημιουργικές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Αφήστε πίσω σας την απογοήτευση, σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά θα μπορέσετε να δώσετε μία δημιουργική ώθηση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, οι επαφές θα σας ανανεώσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms