Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
02
2024

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στον Υδροχόο, είναι μία όψη που συμβολίζει την ερωτική ένωση, την κατάκτηση, το πάθος, την έλξη, τη συναισθηματική σμίξη. Ανοίγει ο δρόμος για νέες γνωριμίες, για συναρπαστικές επαφές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, κάποιοι θα ερωτευτούν, θα νιώσουν την ώθηση να προβούν σε τολμηρές προσεγγίσεις και εξομολογήσεις. Οι αυθόρμητοι και παθιασμένοι χαρακτήρες δεν αποκλείεται να κάνουν την υπέρβαση.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη: Δυναμικές προσεγγίσεις, νέες γνωριμίες

 

Στις συνομιλίες οι φιλοφρονήσεις θα τονώσουν τα αισθήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και έναρξη σχέσεων. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα συζητήσουν πάνω σε ένα διαφορετικό πλαίσιο, δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της συγκατοίκησης. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, να βρουν λύσεις και να καταλήξουν σε άμεση επανένωση.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες, ίσως να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση. Σε ψυχολογικό επίπεδο στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, η εσωτερική τόνωση θα ενισχύσει τη διάθεση για τολμηρές επιδιώξεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η τολμηρή, αισιόδοξη και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να προβείτε σε δυναμικές επιδιώξεις και προσεγγίσεις. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα καταφέρετε να πετύχετε στους στόχους σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι συναρπαστικές γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να ενθουσιαστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα που θα προκύψουν προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Σε επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά και οργανωμένα θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν συναναστροφές και συμβάντα που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, θα υπάρξει προοπτική νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε και να δικτυωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα απελευθερώσετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, η στάση σας θα είναι ενθουσιώδης και εκδηλωτική, θα καταφέρετε να βγείτε από ενδοιασμούς και διλλήματα. Θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες κατευθύνσεις με πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μία ολοκαίνουργια σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί και εκκρεμότητες από το παρελθόν θα πρέπει να συντονιστείτε, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν νέες γνωριμίες και προτάσεις, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίζει, ανεβασμένο θα είναι το ηθικό σας. Κινηθείτε δυναμικά χωρίς δισταγμούς και επιφυλάξεις, έρχονται εξελίξεις ελπιδοφόρες και ενθαρρυντικές. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση, δεν αποκλείεται οι ενέργειες σας να είναι κάπως παθιασμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα φανείτε θετικοί στις νέες προτάσεις ή στις καινούργιες συνεργασίες, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Στην προσωπική σας σχέση αφήστε στην άκρη σκοτεινές σκέψεις και αναστολές, θα σας δοθεί το έναυσμα να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Για εσάς που θέλετε να διαγράψετε το παρελθόν δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία, αφήστε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί και να εμπιστευτεί.

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψουν οι προκλήσεις, ο θερμός τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε τις συναναστροφές θα σας δώσει άνοιγμα για νέες περιπέτειες. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις, προσπαθήστε να ‘ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά και να εκδηλωθείτε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να ταχτοποιήσετε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, τα περιουσιακά στοιχεία. Στον αισθηματικό τομέα το πρόσωπο που έχετε στη σκέψη σας θα σας δείξει αγάπη και άμεσο ενδιαφέρον, εμπιστευτείτε αυτά που θα σας υποσχεθεί.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα, προσπαθήστε να κινηθείτε με σύνεση και με επενδυτική σκέψη. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε με πιο δυναμικές βλέψεις. Στα αισθηματικά απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα προχωρήσει με επιτυχία, ενδεχομένως να αφορά ζήτημα οικονομικό. Θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με ταχύτητα στις υποθέσεις σας, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε δραστικά. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε άμεσα και αυθόρμητα, θα λάβετε θετικές απαντήσεις στις προσεγγίσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα θα είναι θετικά θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε τον αρνητισμό. Στον αισθηματικό τομέα θα αναζητήσετε ένταση και πάθος, επιθυμία σας θα είναι να απαλλαγείτε από συναισθηματικές αναστολές, οι προσεγγίσεις σας θα είναι τολμηρές. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να συσχετιστείτε με διαφορετικές προσωπικότητες από τη δική σας.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα απρόοπτο άνοιγμα θα σας δώσει την προοπτική μελλοντικής εξέλιξης, αυτό που θα προκύψει θα έχει θετικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα σας ανοίξει προοπτική σχέσης, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta