Quantcast
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
03
2022

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Μαρτίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα δώσει ώθηση στις υποθέσεις της αισθηματικής ζωής, θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τις σχέσεις. Όσοι διατηρούν σταθερό δεσμό προσοχή στην κτητικότητα, στη ζήλια, στην αμφισβήτηση, στην ανάγκη για κυριαρχία και αποκλειστικότητα, η ένταση στον συναισθηματικό κόσμο ενδεχομένως να οδηγήσει σε υπερβολές.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Αισθησιακές στιγμές, παθιασμένες συμπεριφορές

 

Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι θα ερωτευτούν και θα προβούν σε ασυνήθιστες ενέργειες. Θα υπάρξει δυνατότητα να δοθεί μία ουσιαστική ώθηση στην προσωπική ζωή που θα αλλάξει τα ανιαρά δεδομένα και θα διώξει τη στασιμότητα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οι ενέργειες θα έχουν πάθος, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογήσεις που από τη μία πλευρά θα τονώσουν τα αισθήματα και τις σχέσεις θα ανάψουν τις φλόγες, από την άλλη πλευρά όμως θα βγουν στο φως αλήθειες που ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τις βλέψεις και τις προτιμήσεις.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ  

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, να κυριαρχήσετε και να κερδίσετε την εκτίμηση που αναζητάτε. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, θα εκδηλωθεί έλξη, πάθος, προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τις αρνητικές συνθήκες ή καταστάσεις, θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο που θα σας οδηγήσει στην ουσιαστική αλλαγή. Τονώστε την ψυχολογία σας, κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας, αποφύγετε τις επιπόλαιες αγορές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε την έντονη καχυποψία, ανοιχτείτε συναισθηματικά, μιλήστε για τις ανησυχίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει θα καταφέρετε να απομακρυνθείτε από τοξικά πρόσωπα και να αφήσετε πίσω σας σχέσεις που δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν στο βαθμό που εσείς επιθυμούσατε. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, ωστόσο προσοχή στο έντονο πείσμα και στις υπερβολές, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες και φοβίες ωστόσο εάν καταφέρετε να σκεφτείτε με αντικειμενικό τρόπο σκέψης θα μπορέσετε να ισορροπήσετε και να συμπεριφερθείτε με τον σωστό τρόπο. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα είστε σε θέση να αποδείξετε την αξία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σας, αν δημιουργήσετε συνθήκες πίεσης θα έχετε να κάνετε με αρνητικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να χειριστείτε το ταίρι σας τους συνεργάτες σας ή τα παιδιά σας με χαλαρή διάθεση αποφεύγοντας τις έντονες αντιπαραθέσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Στις συζητήσεις θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τις προθέσεις των τρίτων, να πάρετε αποφάσεις και να διαφοροποιήσετε καταστάσεις που σας στρεσάρουν.  Τα συμβάντα θα σας φέρουν αλλαγές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, θα μπορέσετε να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματική ένταση πάθος και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συναισθηματική ισορροπία και συγκέντρωση τους στόχους σας. Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, διατυπώστε επιθυμίες και προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Κινηθείτε και σκεφτείτε με αισιοδοξία, αποφύγετε να δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις στο άγχος και στην εσωτερική ανησυχία. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργήσετε άμεσα και αποφασιστικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας συνεπάρει το συναίσθημα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά και με αυτοπεποίθηση, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε κάτω όπως επιθυμείτε, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψουν τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα, για να μπορέσετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης. Εισχωρήστε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, λύστε τα συμπλέγματα σας, ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, αν υπάρχουν άτομα που σας δημιουργούν αρνητισμό θα βρείτε το θάρρος να τα κρατήσετε έξω από την καθημερινότητά σας. Εστιάστε στο πώς μπορείτε να ανανεωθείτε και να στυλώσετε την ψυχολογία σας, θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms