Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 17 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
14
02
2024

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 17 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Φεβρουαρίου οι Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει ευχάριστες αποκαλύψεις, τα συμβάντα θα δώσουν μία δημιουργική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα προκύψουν συναντήσεις που θα ανανεώσουν τα συναισθήματα και τις επιθυμίες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι έλξη, μαγνητισμός, παθιασμένες ενέργειες, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά, θα ακουστούν εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά λόγια.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Απρόοπτες και θετικές εκπλήξεις

 

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, να προσεγγίσουν και να ερωτευτούν. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα αναθερμάνουν τα αισθήματα τους, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα διώξουν την αμφιβολία και την ανασφάλεια.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα απαιτούν αμεσότητα και αποφασιστική δράση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλλετε την προσωπικότητά σας, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα υπάρξουν ανανεωτικές συναναστροφές που θα μπορείτε να τις αξιοποιήσεις είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα επαγγελματικά ίσως να ακουστεί μία καινούργια πρόταση, θα προκύψει ένα νέο άνοιγμα. Εσείς που ψάχνετε εργασία οργανώστε τις κινήσεις σας, δεν αποκλείεται να προκύψει μια καινούργια προοπτική. Στον αισθηματικό τομέα για εσάς τους ελεύθερους θα υπάρχει δυνατότητα να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο για προσωπικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας ζητήματα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες και γενικότερα για συζητήσεις σχετικά με αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές, συναντήσεις θα έχετε με φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτείτε και φλερτάρετε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκό άνοιγμα θα υπάρξει σε ζήτημα οικονομικό, λύση θα βρεθεί σε θέμα που σας προβληματίζει. Διεκπεραιώστε τα τρέχοντα με οργανωμένες κινήσεις, θα έχετε το χρονικό περιθώριο να οργανώσετε τα σχέδια σας. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να φανείτε προσιτοί, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε τα συμβάντα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να επεκταθείτε επαγγελματικά. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε το άνοιγμα να συζητήσετε με το ταίρι σας για ζητήματα που σας αγχώνουν, θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Μιλήστε ανοιχτά, επικοινωνήστε σκέψεις και συναισθήματα, θα λάβετε θετικές και ανανεωτικές απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προχωρήστε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Επαφές και συναντήσεις θα έχετε με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να τονώσουν την ψυχολογία σας. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, για να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η αισιόδοξη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και να δώσετε μία διαφορετική πνοή στην καθημερινότητα σας. Ευνοούνται ενέργειες προσέγγισης, γενικότερα θα υπάρξει τύχη σε επικοινωνιακό επίπεδο, κάντε τις προτάσεις σας, ανοιχτείτε και φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα και γενικότερα να βγείτε από το άγχος και την πίεση. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, ανοιχτείτε, αποφύγετε την εσωστρέφεια. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να βελτιωθούν οι σχέσεις σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αποδοχή και κατανόηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να χαλαρώσετε και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις κοινωνικές συναναστροφές. Συζητήσεις και επαφές θα έχετε τόσο σε φιλικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας. Στα επαγγελματικά σας προμηνύεται γεγονός που θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε ή να βελτιωθείτε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειες σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συμφωνίες και για συνεννόηση, θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε καταστάσεις που στο προηγούμενο στάδιο ήταν αρνητικές ή μετέωρες. Στον αισθηματικό τομέα αν έχετε στο στόχαστρο σας κάποιο συγκεκριμένο άτομο πλησιάστε το, εκδηλωθείτε και μιλήστε ελεύθερα, θα σας δείξει το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας, οργανώστε τα βήματα σας, θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο για βελτίωση και εφαρμογή. Στον αισθηματικό τομέα στις συναντήσεις σας προσπαθήστε να φανερώσετε τις σκέψεις και τα αισθήματα σας, θα δείτε πως η ανταπόκριση θα είναι θετική. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta