Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 1 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
12
2022

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 1 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Ιανουαρίου 2023, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα βγάλει στην επιφάνεια αντιδραστικές συμπεριφορές, πάθος, έλξη, σκοτεινές σκέψεις, έντονη παρόρμηση. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλό θα είναι να αποφύγουν να δώσουν έκταση στην καχυποψία και στην ανασφάλεια, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις και παρατραβηγμένες σκηνές ζηλοτυπίας.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Αποκαλύψεις, παθιασμένες ενέργειες.

 

Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, απελευθερωμένες, δυναμικές, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Οι ωραιοποιήσεις και οι εξιδανικεύσεις καλό θα είναι να οριοθετηθούν, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα γεγονότα και στις πληροφορίες και όχι μόνο στο προαίσθημα ή στη διαίσθηση. Για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή απαραίτητη θα είναι η εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία.

 Δεν αποκλείεται κάποιοι χαρακτήρες να θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, ίσως οι επιλογές τους να είναι κάπως εκκεντρικές. Μυστικοπάθεια θα βγει στην επιφάνεια, ενδεχομένως κάποιες σχέσεις ή επαφές να μείνουν κρυφές. Θα υπάρξει παρασκήνιο, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μεγάλη προσοχή στα ρίσκα και στα νέα εγχειρήματα.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση και όρεξη για διεκδικήσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε θέματα οικονομικής αλλά και αισθηματικής φύσης θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματά σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση και θετική αλλαγή, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και ο συντονισμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να αποδεσμευτείτε από αρνητικές σχέσεις και συνθήκες, και θα το καταφέρετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι ακριβώς θέλετε, και κυρίως τι ‘δεν’ θέλετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να τερματίσετε τοξικές σχέσεις, κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα, βασικός οδηγός των ενεργειών σας θα είναι το συναίσθημα και όχι τόσο η λογική. Στον αισθηματικό τομέα περάστε σε προσεγγίσεις, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τον αυθορμητισμό, προσοχή στις υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας στενάχωρες καταστάσεις και αγχωτικές σκέψεις, σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις και αρνητικά πρόσωπα που ρίχνουν την ψυχολογία σας και δεν σας αφήνουν να εμπιστευτείτε ή να ανανεωθείτε. Ισορροπήστε συναισθηματικά, θα χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στο παρασκήνιο, δώστε μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με καινούργιες συνεργασίες, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, σκεφτείτε μεθοδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση τόσο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, όσο και στις αισθηματικές. Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τα γεγονότα, αν καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά θα μπορέσετε να βγείτε από ασφυκτικές καταστάσεις και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρουν σας θα είναι στραμμένο στο σπίτι και στις προσωπικές σχέσεις οικογενειακές, φιλικές και αισθηματικές. Ανοιχτείτε συναισθηματικά, εκδηλωθείτε, θα υπάρξουν προτάσεις για συναντήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να τονωθείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε το ταίρι σας, η συμπεριφορά σας θα είναι κάπως χειριστική, προσοχή στις υπερβολές. Για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα θα πρέπει να κατασταλάξετε συναισθηματικά, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις τόσο τις δικές σας, όσο και των τρίτων. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να περάσετε σε διεκδικήσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με αμεσότητα. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε το ταίρι σας με τρόπο ισορροπημένο αποφεύγοντας τη συναισθηματική ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οριοθετήστε την κτητικότητα και την καχυποψία, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε υπερβολές προσπαθώντας να επιβληθείτε ή να χειριστείτε τις καταστάσεις. Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας εργασιακές και αισθηματικές θα πρέπει να βάλετε μπροστά τον ορθολογισμό αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ή παρορμητικές ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικά συμπλέγματα, καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση σε ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τις αντιδράσεις και τις σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα σας αναστατώσουν με τρόπο θετικό. Προχωρήστε σε προσεγγίσεις, αποφύγετε την αδράνεια, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ενθαρρυντικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-12-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω