Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 1 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
30
12
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 1 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Ιανουαρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει έντονη εσωτερική ανησυχία και αρνητικές σκέψεις. Καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις απογοητευτικές εκδοχές, η συναισθηματική προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα οδηγήσει σε αδράνεια και ηττοπάθεια. Απαραίτητο θα είναι να υπάρχει αντικειμενικότητα και ρεαλισμός, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, το άγχος δεν θα είναι σωστός οδηγός.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Άγχος, αρνητικές σκέψεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Τα γεγονότα δεν θα έχουν ταχύτητα, ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις και στις συνεργασίες, οι συναισθηματικές και ψυχολογικές μεταπτώσεις θα κάνουν ανισόρροπες τις συμπεριφορές.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τους καυγάδες, στις συζητήσεις δεν θα είναι πρόσφορο το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Οι διαθέσεις θα έχουν σκαμπανεβάσματα και αρνητισμούς, ίσως κάποιοι θελήσουν να απομονωθούν, προσοχή στην εσωστρέφεια.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε αισιόδοξη τη διάθεση και την ψυχολογία σας, ίσως να ακούσετε αρνητικές κουβέντες που να σας αποθαρρύνουν ή να σας εκνευρίσουν. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις εξάρσεις, δώστε έμφαση στο πως μπορείτε να διατηρήσετε ήρεμες τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στο φως παρασκηνιακές υποθέσεις και αρνητικά σχόλια που θα σας προκαλέσουν αρνητισμό και απογοήτευση. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια πρόσωπα πρέπει να εμπιστεύεστε, και από ποια άτομα είναι αναγκαίο πλέον να απομακρυνθείτε οριστικά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό, ελέγξτε το άγχος σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και γενικότερα στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε ή να ερμηνευτούν με λάθος τρόπο οι κουβέντες σας. Προσοχή στο παρασκήνιο, αποφύγετε τα ψέματα και τα κουτσομπολιά. Αναγκαίο θα είναι να μιλήστε με ειλικρίνεια και να προστατευτείτε από άτομα που σας υπονομεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα. Στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, θα σας προκαλέσουν εκνευρισμούς που θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό και ρεαλιστικό. Ενδεχομένως να μην νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσάρεστες ή αρνητικές καταστάσεις. Προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε, προσπαθήστε να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις που όμως θα πρέπει να τις αναλύσετε πολύ καλά πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Στην περίπτωση που ανοιχτεί προοπτική για επανασύνδεση μη βιαστείτε να δώσετε τελική απάντηση, μελετήστε πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, ίσως να παρασυρθείτε από το συναίσθημά σας.

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, δοσοληψίες, αγοροπωλησίες. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συναλλαγές με μεγάλα χρηματικά ποσά, αποφύγετε συμβόλαια και τελικές απαντήσεις. Ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, ίσως να παρεξηγηθούν τα λόγια σας, αποφύγετε το παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε σπατάλες και περιττές αγορές. Στη συζητήσεις και στις επαφές σας μιλήστε με ειλικρίνεια, φανείτε φειδωλοί στα σχόλια σας. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και το πείσμα, οι εντάσεις θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, συμφωνίες, ξεκαθαρίσματα, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Ενδεχομένως τα λόγια που θα ακούσετε να σας συγχύσουν, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τους καυγάδες. Δώστε έμφαση στο πως μπορείτε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να σας παρασύρει το άγχος και να σας οδηγήσει σε ενέργειες ή αποφάσεις για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και οριστικές δηλώσεις. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο αποφεύγοντας την πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε επικοινωνιακά ζητήματα, στις συζητήσεις οι διαφορετικές απόψεις ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές. Απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ

Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να αποφύγετε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με χρηματικές δοσοληψίες, συμβόλαια, οριστικές συμφωνίες. Στις συζητήσεις σας δύσκολο θα είναι να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά και ψυχολογικά, μη δώσετε έκταση στην απογοήτευση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση