Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
05
11
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει δυσκολίες και προβληματισμούς, ωστόσο, θα καταφέρει να ενεργοποιήσει τον δημιουργικό τρόπο σκέψης και την εσωτερική αφύπνιση. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ίσως να υπάρξουν αρνητικά συμβάντα και απογοητεύσεις πού θα ανοίξουν τον δρόμο για μια διαφορετική τακτική ως προς τον χειρισμό και την αντιμετώπιση.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Οι δυσκολίες θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης

 

Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, στον εργασιακό χώρο καλό θα είναι να μην υπάρχει πεισματική εναντίωση με άτομα που ιεραρχικά κατέχουν ανώτερη θέση, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι σταθερές συνεργασίες. Στην περίπτωση που πρέπει να παρθούν ρίσκα απαραίτητη θα είναι η σύνεση, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Οι βιαστικές ενέργειες, η ανυπομονησία και οι παρορμητικές επιλογές δεν θα οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα, η βιασύνη πιθανότατα να καταλήξει σε απογοήτευση.

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξάρσεις και ξεσπάσματα, η εσωτερική ένταση θα δώσει την ώθηση να δοθεί οριστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, μεγάλη προσοχή στα ρίσκα και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε, καλό θα είναι να μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες ενέργειες ή σε νέα εγχειρήματα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον αισθηματικό τομέα ίσως χειριστείτε τις υποθέσεις με μυστικότητα, ενδεχομένως να θελήσετε να κρατήσετε κάποιες επαφές κρυφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική. Αν παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και αφήσετε στην άκρη τον ορθολογισμό, δεν αποκλείεται οι ενέργειές σας να καταλήξουν σε απογοήτευση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, κινηθείτε με λογική και σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να στοχεύσετε στην εξασφάλιση και στην σταθεροποίηση, καλό θα είναι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποφύγετε τα τολμηρά ρίσκα και γενικότερα τις ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά, προσπαθήστε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στην απογοήτευση και στις αρνητικές σκέψεις, ανασφάλειες και ανησυχίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, προσπαθήστε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Σε θέματα οικονομικής φύσης ίσως να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, απαραίτητο θα είναι να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στους τσακωμούς και στα πείσματα, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, οριοθετήστε την παρόρμηση και την εσωτερική ένταση για να μην οδηγηθείτε σε ενέργειες που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Συντονιστείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε λογαριασμούς, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα και τις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα κουτσομπολιά, και γενικότερα στα σχόλια και στις συζητήσεις που θα γίνουν κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα, στοχεύστε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική ένταση, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια ανησυχία και άρνηση, καλό θα είναι να δείτε τις καταστάσεις από τη θετική πλευρά αποφεύγοντας να δώσετε έκταση στην αβεβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να θελήσετε να χειριστείτε και να κατευθύνετε το ταίρι σας, ωστόσο αν ο τρόπος σας είναι πιεστικός θα υπάρξουν αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης ενδεχομένως οι καταστάσεις να πάρουν μία τροπή διαφορετική από αυτήν που περιμένατε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με τακτική με σύνεση και με ορθολογισμό. Αν νιώσετε δυσανασχέτηση ή απόρριψη καλό θα είναι να αποφύγετε την έντονη απογοήτευση, δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η μυστικοπάθεια σας, ίσως να θελήσετε να κρατήσετε κρυφές κάποιες επαφές επαγγελματικής ή αισθηματικής φύσης. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα και τις αβέβαιες καταστάσεις. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, προσοχή στις επιπόλαιες επιλογές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στις σχέσεις ιεραρχίας, θα χρειαστεί να χειριστείτε με διπλωματία καταστάσεις που έχουν να κάνουν με άτομα που κατέχουν ιεραρχικά πιο υψηλή θέση από εσάς. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς μεθοδικότητα ορθολογισμό και αυτοσυγκράτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ωστόσο προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, στις επιπόλαιες ενέργειες και στις παρορμητικές συνεργασίες. Σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, εξισορροπήστε ενθουσιασμό με λογική, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο συνετά και μεθοδικά μπορείτε.

ΙΧΘΥΣ

Θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, ωστόσο, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και η αυτοπεποίθηση. Οριοθετήστε την εσωτερική σας ανησυχία, προσοχή στο άγχος στην άρνηση και στην απογοήτευση, αποφύγετε να δώσετε έκταση σε σκέψεις που ενισχύουν την ανασφάλεια σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου