Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 18 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
16
06
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 18 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Ιουνίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι μπερδεμένα. Θα υπάρξουν δυσκολίες, τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα οικονομικά ίσως να προκύψουν ακυρώσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, θα πρέπει να αποφευχθεί η ανυπομονησία.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Δυσκολίες, πιεστικές καταστάσεις

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, στην αμφισβήτηση και στην καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζήλιας, τις εντάσεις και τις κτητικές συμπεριφορές. Στις συζητήσεις δύσκολο θα είναι να ξεκαθαριστούν οι μπερδεμένες καταστάσεις, για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή θα πρέπει ο χειρισμός των υποθέσεων να έχει χαλαρότητα και όχι συναισθηματική πίεση. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις, αναγκαίο θα είναι να δοθεί χρόνος στις επαφές. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε ρίσκα και νέα εγχειρήματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις προσδοκίες σας, προσέξτε πολύ καλά σε ποια άτομα θα επενδύσετε συναισθηματικά. Διατηρήστε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, αποφύγετε τις υπερβολές και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος και την εσωτερική σας πίεση, καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση στις αρνητικές σκέψεις και στα καχύποπτα σενάρια. Δώστε βάση τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα, θα είναι λάθος αν πιέσετε τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλλιεργήστε την υπομονή σας, αποφύγετε τη βιασύνη, μη προσπαθήστε να τρέξετε τα γεγονότα. Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με καθυστερήσεις, αναβολές, ακυρώσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης για την ώρα οργανώστε τα βήματα σας, δεν θα βρείτε ευνοϊκές τις συνθήκες για άμεση δραστηριοποίηση. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, εστιάστε στον συντονισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα, θα πρέπει να εστιάσετε στις δικές σας βλέψεις και να οργανώστε τα βήματά σας για να μπορέσετε να κινηθείτε μεθοδικά. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις εντάσεις, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο χαλαρά αποφεύγοντας τις καταπιεστικές συζητήσεις και ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να αποβάλετε την απογοήτευση και τις αρνητικές σκέψεις, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, ωστόσο θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε στα αρνητικά σενάρια. Σκεφτείτε μεθοδικά με χαλαρότητα και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και θα δείτε πώς οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, εστιάστε στα πρόσωπα που εμπιστεύεστε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκων, για νέες συνεργασίες, και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Αποφύγετε τα τολμηρά άλματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, εστιάστε στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες και στα άτομα που η μεταξύ σας εμπιστοσύνη έχει ήδη δοκιμαστεί.

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχολογία σας σε ισορροπία. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, σε θέματα επαγγελματικής φύσης εστιάστε στις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να εντοπίσετε τι είναι προσοδοφόρο για εσάς και τι πρέπει να διακόψετε για να μην βγείτε ζημιωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, οριοθετημένη παρόρμηση, καλλιεργημένη υπομονή. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, αποφύγετε τις υπερβολές τις καταπιέσεις και την έντονη καχυποψία. Στηριχτείτε στα απτά γεγονότα, τα συμπεράσματά σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι επενδυτικός, κινηθείτε προνοητικά. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες και γενικότερα στα πρόσωπα που καθορίζουν την καριέρα σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές και στα αντικρουόμενα συμφέροντα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες και τις περιττές αγορές. Στην περίπτωση που προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αναβολές και καθυστερήσεις, καλό θα είναι να οργανώσετε τα βήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στα οικονομικά και οικογενειακά σας ζητήματα, στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Επιστρατεύστε τη λογική σας, οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συντονισμένες, σκεπτόμενες, και όχι ανυπόμονες ή παρορμητικές.

ΙΧΘΥΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες που να σας ρίξουν την ψυχολογία. Πλαισιωθείτε από τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε συναδελφικά, οικογενειακά, ή φιλικά, εστιάστε στις σχέσεις και στις συνεργασίες πού ξέρετε πως αποδίδουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για πειραματισμούς και νέα εγχειρήματα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms