Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
03
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, στις σχέσεις θα υπάρχει ένταση, τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα οδηγήσουν σε εξάρσεις και υπερβολές. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Παθιασμένες ενέργειες, ανταγωνιστικές διαθέσεις

 

Θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που ενδεχομένως να μην αντιμετωπιστούν με θετικότητα, η ανασφάλεια αρνητικό θα κάνει τον τρόπο σκέψης, ίσως να προσκόλληση στην απογοήτευση. Οι διαθέσεις ενδεχομένως να είναι ανταγωνιστικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα απορρέουν από την ανάγκη του καθενός να υπερισχύσει και να διατηρήσει το πάνω χέρι. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στον επαγγελματικό χώρο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες αν προσπαθήσουν να επιβληθούν με τρόπο απότομο ή αυταρχικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με συγκρούσεις και πεισματικές εναντιώσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η πεισματική και εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγει στην επιφάνεια, ανάγκη σας θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των σχέσεων και των επαφών. Παθιασμένες θα είναι οι ενέργειές σας, προσοχή στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να μην γίνουν υπερβολές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους παρελθοντικά πρόσωπα ή καταστάσεις που κατά τις προηγούμενες μέρες είχανε μείνει στη μέση, ενδεχομένως να προβληματιστείτε και να μην είστε σε θέση να συμπεριφερθείτε ισορροπημένα. Προσοχή στην εσωτερική πίεση που θα νιώσετε, προσπαθήστε να χαλαρώσετε τον τρόπο σκέψης σας, οριοθετήστε την ανησυχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να κινηθείτε ισορροπημένα, απαραίτητο θα είναι να προστατέψετε τις σχέσεις σας προσωπικές, φιλικές, αισθηματικές. Ίσως να μη λείψουν τα διλήμματα αισθηματικής φύσης, στις προσεγγίσεις σας σκεφτείτε πολύ καλά τις προοπτικές και τις πιθανότητες. Ένταση θα έχει ο εσωτερικός σας κόσμος, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν ή να σας κατευθύνουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα και με αυτοσυγκράτηση, οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα θα φορτίζουν αρνητικά το κλίμα, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας καθημερινότητα, όσο και σε ζητήματα της προσωπικής σας ζωής, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με ανταγωνιστική ή κυριαρχική διάθεση. Τα πείσματα και οι έντονες αντιπαραθέσεις θα προκαλέσουν καυγάδες, θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε με πεισματική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, συμπλέγματα, αμφιβολίες, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων, προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να ηρεμήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα και όχι με εμμονή.

ΖΥΓΟΣ

Παρορμητική θα είναι η στάση σας, δύσκολο θα είναι για εσάς να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, κατά πάσα πιθανότητα θα παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και θα οδηγηθείτε σε υπερβολές. Στις συζητήσεις σας είτε με επαγγελματικά άτομα είτε με οικογενειακά, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις θα ρίξουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων επαγγελματικών και αισθηματικών, επιθυμία σας θα είναι να κατευθύνετε εσείς τις σχέσεις σας, ωστόσο δύσκολο θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις με ισορροπία. Ελλοχεύει κίνδυνος ο τρόπος που θα συμπεριφερθείτε να δημιουργήσει εντάσεις, καλό θα είναι να μην φανείτε εριστικοί.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στα ρίσκα και στις πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αβέβαια άλματα. Κινηθείτε όσο πιο ισορροπημένα μπορείτε, εξισορροπήστε συναίσθημα με λογική, προσοχή να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την εσωτερική σας δίνη και καταλήξετε σε λανθασμένες επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις και θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα, οι υπερβολές η επιβλητικότητα και οι έντονες αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν πεδίο αντιδράσεων. Στον επαγγελματικό σας χώρο συνεργαστείτε με αυτοσυγκράτηση και διπλωματία, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εχθρότητες και τις εγωιστικές κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την εσωτερική σας ένταση και να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις, επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια αποκαλυπτικά συμβάντα σχετικά με παρασκήνιο ή με παρελθοντικές υποθέσεις, καλό θα είναι να ελέγξετε τον τρόπο σκέψης σας αποφεύγοντας την απογοήτευση και τον έντονο αρνητισμό. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα άλματα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, κερδίστε χρόνο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου