Quantcast
H Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
05
2022

H Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 27 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει συναισθηματική ένταση, απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγηθούν οι έμφυτες τάσεις και να οριοθετηθούν οι αντιδράσεις και οι ανησυχίες. Τα ζευγάρια θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστούν τα συναισθήματα, τις αμφιβολίες και τις επαφές.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αμφισβητήσεις, κτητικές συμπεριφορές

 

Δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί ανάγκη για ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα για να οριστεί το παρόν και το μέλλον των σχέσεων, ωστόσο η συσσώρευση απωθημένων και οι ανασφάλειες ίσως να μην κάνουν ομαλό το κλίμα για καθοριστικές συζητήσεις. Καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στην αβεβαιότητα, στην αμφιβολία και στην καχυποψία, για να υπάρξει συνεννόηση και για να είναι πρόσφορο το έδαφος για σύσφιξη σχέσεων θα πρέπει να παραγκωνιστεί η άρνηση.

Η συνεννόηση θα απαιτεί συγκαταβατική διάθεση, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές και τα βιαστικά συμπεράσματα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα δυναμικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, ίσως να υπάρξουν παγίδες, θα πρέπει να μελετηθούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στην πυραμίδα της ιεραρχίας επαγγελματικής ή οικογενειακής ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, δύσκολο θα είναι για εσάς να ανεχτείτε χειριστικές συμπεριφορές. Στην περίπτωση που προσπαθήσουν να σας επιβληθούν προσοχή στις εκρηκτικές αντιδράσεις και στους θυμούς, διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μυστικοπάθεια και καχυποψία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή ενδεχομένως να νιώσετε πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε κρυφές και μυστικές κάποιες ενέργειες ή σχέσεις. Προσοχή στις υπερβολές, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε με σαφήνεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε ριζικές αποφάσεις ή να ρισκάρετε απαραίτητο θα είναι να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά. Προσοχή να μη σας παρασύρουν, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να σας κατευθύνουν προς τα δικά τους συμφέροντα, αναλύστε τα δεδομένα και τις προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στην εξάρτηση και στην συναισθηματική προσκόλληση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ποιες σχέσεις επαγγελματικές ή αισθηματικές σας περιορίζουν, σας αγχώνουν, και σας δημιουργούν απωθημένα. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε από τοξικές σχέσεις και από πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται στις επαφές και στις συζητήσεις σας είτε για θέματα οικονομικής φύσης, είτε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις, να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με θυμούς, εκνευρισμούς, και χειριστικές συμπεριφορές. Για να μπορέσετε να περιορίσετε τη νευρικότητα σας θα πρέπει να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας και τον τρόπο σκέψης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, προσοχή στις επιλογές σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με συνεργασίες, είτε με αγοραπωλησίες. Βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας, οργανωθείτε, εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε σε αγορές ενθουσιασμού. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια πάθος και έλξη, προσοχή στις απαιτήσεις σας και στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονη θα είναι η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα σας, αυτό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ελέγξετε τις καταστάσεις τα πρόσωπα και τις σχέσεις για να μπορέσετε να βγείτε από την εσωτερική ανησυχία. Προσοχή στις υπερβολές, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αντιδράσεις και νευρικές συμπεριφορές, χαλαρώστε και κινηθείτε ισορροπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ελέγξετε, να κατευθύνετε και να χειραγωγήσετε, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα προσπαθήσετε να μεθοδεύσετε τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις. Προσοχή στην έντονη καχυποψία, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι κάθετος και προσκολλημένος. Για να μπορέσετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά θα πρέπει να σκεφτείτε και κάπως πιο εναλλακτικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ο εσωτερικός κόσμος θα είναι αναστατωμένος. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας, στις επιλογές σας, και στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις τους εκνευρισμούς και τις απειλητικές διαθέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε στα συναισθήματά σας και γενικότερα στον εσωτερικό σας κόσμο, για να μπορέσετε να κινηθείτε ομαλά και ισορροπημένα απαραίτητο θα είναι να εισχωρήσετε στο βάθος του εαυτού σας, να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε τι χρειάζεστε και τι είναι αυτό που σας ικανοποιεί. Αν δεν καταλαγιάσετε την ανησυχία και την εσωτερική ένταση θα υποπέσετε σε παρορμητικές ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανασφάλεια που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε μυστικές ενέργειες, θα θελήσετε να κρύψετε κάποιες κινήσεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με σχέσεις αισθηματικής φύσης. Ανάγκη σας θα είναι να προστατευτείτε, γι αυτό δεν αποκλείεται να κινηθείτε κάπως υπογείως. Προσοχή στις υπερβολές, οριοθετήστε τις αντιδράσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε και να διατηρήσετε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας. Ίσως να σας απογοητεύσουν κάποιες συμπεριφορές, προσοχή στα χειριστικά άτομα και γενικότερα προσοχή στις σχέσεις ή στις συνεργασίες που γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν μπορείτε πλέον να τις ελέγξετε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms