Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
18
10
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 20 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Οκτωβρίου 2022, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, η εσωτερική ένταση δυσκολίες θα φέρει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, θα υπάρξει νευρικότητα, εναντίωση, ανάγκη για καθοδήγηση και επιβολή.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Συναισθηματική αναστάτωση, συγκρούσεις

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, την έντονη αμφιβολία και την παρατραβηγμένη καχυποψία. Οι συμπεριφορές ενδεχομένως να είναι κτητικές, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν και να επιβληθούν. Ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις, καυγάδες, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η εσωτερική ισορροπία, δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές.

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις, ωστόσο, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα γίνουν οι επιδιώξεις. Δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι συνεργασίες και οι συναδελφικές σχέσεις, οι διεκδικήσεις θα πρέπει να γίνουν με τρόπο ισορροπημένο. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνισή τους , απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και οι ακραίες συμπεριφορές.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, για να μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε και θα διατυπώσετε απόψεις ή επιθυμίες. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, τις έντονες εναντιώσεις και τις πεισματικές αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε διπλωματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις σχέσεις εξουσίας και ιεραρχίας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις. Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης, στις διεκδικήσεις σας σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Δώστε χρόνο σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με συμβόλαια και οριστικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η παθιασμένη και επίμονη πλευρά της προσωπικότητάς σας, προσοχή στην στάση σας και γενικότερα στον τρόπο που θα χειριστείτε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να θελήσετε να χειραγωγήσετε το ταίρι σας, προσοχή στις υπερβολές, κινηθείτε όσο πιο χαλαρά και συνειδητοποιημένα μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις οικογενειακές σας σχέσεις και τις προσωπικές σας υποθέσεις, για να μπορέσετε να καθοδηγήσετε τις καταστάσεις και να διατηρήσετε τον έλεγχο θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, με συγκατάβαση και κατανόηση. Αποφύγετε τον απαιτητικό τρόπο διεκδίκησης, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την νευρικότητα και την παρόρμηση σας, προσοχή στις σχέσεις σας οικογενειακές, προσωπικές, επαγγελματικές. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις θα πρέπει να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, τα απότομα ξεσπάσματα και οι πεισματικές αντιδράσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διστακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αναστολές και ενδοιασμοί θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχικά συμπλέγματα που δεν θα σας αφήσουν να τρέξετε τα βήματά σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα αλλά και στον εαυτό σας, προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωτερική πίεση, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να προκύψουν έξοδα που δεν τα περιμένατε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με τρόπο συνετό και μεθοδικό. Προσοχή στο πώς θα διαχειριστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις, οριοθετήστε τις έμφυτες σας τάσεις, την παρόρμηση και την ανυπομονησία σας, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στην καχυποψία, στην έντονη αμφισβήτηση και στον ψυχαναγκαστικό τρόπο σκέψης, θα βγουν στην επιφάνεια ψυχικά συμπλέγματα που δεν θα σας αφήσουν να ενεργήσετε ισορροπημένα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα απότομα ξεσπάσματα τις εντάσεις και τους καβγάδες, χειριστείτε τις καταστάσεις με χαλαρότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα ή να εκδηλωθούν εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα έχουν αρνητική επίδραση στην ψυχολογία σας. Αποστασιοποιηθείτε, τουλάχιστον για την ώρα από καταστάσεις, σχέσεις, και χαρακτήρες που σας μπερδεύουν συναισθηματικά ή που δεν έχουν επάνω σας θετική επιρροή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης καλό θα είναι να αποφύγετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας, ελλοχεύει κίνδυνος να αναλάβετε πολλές ευθύνες και να κουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Ελαφρύνετε τη σκέψη σας, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και τις ψυχαναγκαστικές αντιδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια παλιά ζητήματα που σας αγχώνουν και σας στρεσάρουν. Καλείστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αναλυτικό τρόπο σκέψης, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποβάλετε τους ψυχαναγκασμούς, ίσως χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να μπορέσετε να λύσετε τα συμπλέγματα που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΣ

Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με στρεσογόνες καταστάσεις, θα χρειαστεί να δώσετε άμεσες λύσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα και συνετό τρόπο σκέψης. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες που σας αγχώνουν καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή, τακτοποιήστε ζητήματα που έχουν αρνητική επίδραση στη ψυχολογία σας.

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης