Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
06
2024

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 16 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 16 Ιουνίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα δημιουργήσει την ανάγκη για ανέμελες καταστάσεις, για ανανεωτικές εμπειρίες, θα δώσει την ώθηση για συναναστροφές, κοινωνικοποίηση. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι διαθέσεις θα είναι ρομαντικές, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός. Οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο ενθουσιασμός, ελλοχεύει κίνδυνος για ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις που θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Ωραιοποιήσεις, παραπλανητική διαίσθηση

 

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να μην είναι πρακτικός και ρεαλιστικός, προσοχή στις ανέφικτες προσδοκίες. Οι αναβλητικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να αφήσουν στην άκρη υποθέσεις που τρέχουν και απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Στον οικονομικό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες αγορές και περιττά έξοδα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν συναισθηματικά και να συμπεριφερθούν ισορροπημένα. Στις σχέσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν απογοητεύσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην αβεβαιότητα. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και ανώριμες αντιδράσεις που θα διαταράξουν την ισορροπία των σχέσεων.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις εσωτερικές σας διακυμάνσεις στα σκαμπανεβάσματα και στους εκνευρισμούς, ενδεχομένως να σας απογοητεύσει η συμπεριφορά κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Καλό θα είναι να αποφύγετε το παρασκήνιο και τα κουτσομπολιά, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας. Οριοθετήστε τις έμφυτες σας τάσεις, προσοχή στους ενθουσιασμούς, στην παρορμητικότητα, και στα βιαστικά συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, καλό θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες αγορές, προσπαθήστε να σκεφτείτε ώριμα προνοητικά, μη παρασυρθείτε σε έξοδα για τα οποία μετά θα μετανιώσετε. Προσοχή στις υποσχέσεις ίσως να εξαπατηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να δώσετε ώθηση στις καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε. Αποφύγετε παρασκήνιο, κουτσομπολιά και υποσχέσεις, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε επαρκώς. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες και ανέφικτες προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τις εξιδανικεύσεις, οι ωραιοποιήσεις θα οδηγήσουν σε απογοητεύσεις που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Μη στηριχτείτε στις υποσχέσεις που θα ακούσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπλάνηση ίσως και εξαπάτηση. Προσοχή στους ενθουσιασμούς, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό και ώριμο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Φιλοφρονήσεις και κολακείες ενδεχομένως να έχουνε μία χειριστική μορφή για να μπορέσουν να σας παραπλανήσουν. Προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε, αποφύγετε το παρασκήνιο τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών, ίσως να μετανιώσετε για τις επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαίσθηση σας ίσως να είναι παραπλανητική, μη στηριχτείτε στο ένστικτό σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μελετήστε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν με έμμεσο και χειριστικό τρόπο να σας καθοδηγήσουν. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες σας, κινηθείτε οργανωμένα, σκεφτείτε μεθοδικά και πρακτικά.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης αποφύγετε την αναβολή. Ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις που θα σας αγχώσουν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα και προνοητικά. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στις απογοητεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήστε το συναίσθημα με τη λογική, μην αφήσετε την εσωτερική σας δίνη να σας παρασύρει. Ίσως να παγιδευτείτε από ωραιοποιήσεις και βιαστικά συμπεράσματα, θα πρέπει να καταλαγιάσετε το πάθος και να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικά, ταχτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με περιπέτειες και νέες σχέσεις. Θα έχετε τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείτε, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, και κυρίως προσοχή στις προσδοκίες σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ίσως να βγουν έκτακτες καταστάσεις που να σας αγχώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε, όμως προσοχή στα σχόλιά σας και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα οριοθετήστε τις αντιδράσεις σας, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και νέα άλματα, οι στόχοι σας ίσως να είναι

ανέφικτοι. Μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά, προσοχή να μην προβείτε σε ενέργειες για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οριοθετήστε τον αυθορμητισμό σας, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ

Στις συζητήσεις σας μιλήστε ξεκάθαρα με σαφήνεια, ενδεχομένως να παρεξηγηθούν τα λόγια σας ή να μην κατανοηθούν οι προθέσεις σας με τον σωστό τρόπο. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ίσως να υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας, ελλοχεύει κίνδυνος να εξιδανικεύσετε καταστάσεις στηριζόμενοι σε παραπλανητικές ενδείξεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-06-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta