Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
05
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ψευδαισθήσεις, ωραιοποιήσεις. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα και στις εξιδανικεύσεις, η διαίσθηση θα είναι παραπλανητική.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Παραπλανητική διαίσθηση

 

Ίσως κάποιοι βιαστούν να ερωτευτούν και να καταλήξουν, τα συμπεράσματα δεν θα πρέπει να βασίζονται στις επιφανειακές ενδείξεις, ενδεχομένως στην πορεία να αλλάξουν τα πράγματα και να εμφανιστεί η πραγματική όψη των καταστάσεων. Ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση και έχουν προβλήματα καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις, απαραίτητο θα είναι να σκεφτούν με τρόπο αντικειμενικό, να δώσουν έμφαση στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες ή στο προαίσθημα.

Στον οικονομικό τομέα οι ευκολόπιστοι χαρακτήρες προσοχή να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης, ενδεχομένως κάποιες υποσχέσεις που θα ακουστούν να μην τηρηθούν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι επιφυλακτικές.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα. Μη φανείτε ευκολόπιστοι σε υποσχέσεις και φιλοφρονήσεις, σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό και ρεαλιστικό αποφεύγοντας τους ενθουσιασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα επικοινωνιακά, ίσως να μην είστε σε θέση να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων, γι αυτό μεγάλη προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε. Οι υποσχέσεις και τα παχιά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε δεν θα τηρηθούν, κρατήστε μικρό καλάθι. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ενέργειες που βάζουν σε ρίσκο μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για απογοητεύσεις, για κακή επικοινωνία και για παρεξηγήσεις. Από τη δική σας πλευρά αποφύγετε τις υποσχέσεις, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Ίσως ο ενθουσιασμός σας να σας δώσει την ώθηση για ενέργειες ή λόγια που στην πορεία δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε πρακτικά. Στις συζητήσεις σας μιλήσετε με σαφήνεια, αποφύγετε τα ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, νομικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες και συμβόλαια, ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες. Δεν θα πρέπει να φανείτε ευκολόπιστοι, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και παραπληροφόρηση. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα πριν πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών ή οικονομικών υποθέσεων ενδεχομένως να σας απογοητεύσει, ωστόσο μην καταθέσετε τα όπλα, στην πορεία οι καταστάσεις θα διαφοροποιηθούν, για την ώρα απλά κρατήστε μικρό καλάθι. Στις κοινωνικές επαφές δώστε έμφαση στις συνομιλίες και στις φιλικές σχέσεις, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε, φανείτε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, κάποια αποτελέσματα δεν θα είναι τόσο αισιόδοξα ή θετικά όπως θα τα περιμένατε. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις, για την ώρα παγώστε νέα εγχειρήματα και οικονομικές συναλλαγές μεγάλων χρηματικών ποσών.

ΖΥΓΟΣ

Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, οι επιθυμίες σας ενδεχομένως να μην είναι σταθερές, με ευκολία θα αλλάζετε γνώμη. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε. Ελλοχεύει κίνδυνος για ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις, προσοχή να μην παραπλανηθείτε από φιλοφρονήσεις, ίσως να παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης προσπαθήστε να διακρίνετε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείτε σε αυταπάτες που με τη σειρά τους θα φέρουν απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα που θα σας οδηγήσουν σε λάθη.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να σας αγχώσουν οι εξελίξεις κάποιων συγκεκριμένων συνεργασιών ή σχέσεων, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, να κινηθείτε συντονισμένα και να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στις ανισόρροπες αντιδράσεις, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να δώσετε τελικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην επικοινωνία σας προσέξτε πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, απαραίτητο θα είναι να μιλήσετε με σαφήνεια, ελλοχεύει κινδύνους για παρεξηγήσεις, ίσως κάποιοι να παρανοήσουν τις κουβέντες και τα μηνύματά σας. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης αποφύγετε τις νέες συνεργασίες, προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα και τους ενθουσιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να πέσετε έξω στις οικονομικές ή αισθηματικές σας επενδύσεις, προσοχή ποια πρόσωπα εμπιστεύεστε. Ελλοχεύει κίνδυνος οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες σας να σας οδηγήσουν σε λάθη και υπερβολές. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διακρίνετε την πραγματικότητα από την εξιδανίκευση και την ψευδαίσθηση, σκεφτείτε όσο μπορείτε πιο ρεαλιστικά.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιες παρελθοντικές αισθηματικές υποθέσεις, μη βιαστείτε να δώσετε τελικές απαντήσεις, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις, τα πράγματα ενδεχομένως να μην είναι έτσι ακριβώς όπως εσείς θα τα βλέπετε. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα, προσοχή στο θέμα της εξαπάτησης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω