Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
10
2021

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 26 Οκτωβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Οκτωβρίου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τις ανασφάλειες, τις φοβίες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν διχασμοί και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Αυταπάτες, βιαστικές ωραιοποιήσεις!

 

Έντονη θα είναι η αβεβαιότητα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες ενδεχομένως να παγιδευτούν σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, ίσως να μην είναι σε θέση να ερμηνεύσουν σωστά τα γεγονότα και να καταλήξουν σε εύστοχα συμπεράσματα. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ωραιοποιήσεις και οι εξιδανικεύσεις, οι αποφάσεις θα πρέπει να στηρίζονται στα απτά γεγονότα και όχι στις προσωπικές εικασίες ή στη διαίσθηση.

Στην περίπτωση που γίνουν καινούριες γνωριμίες θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ο ενθουσιασμός ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και τα νέα εγχειρήματα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στην παρόρμηση σας και στην τάση που έχετε για ενθουσιασμό, μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική και αισθηματική σας ζωή. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, στοχεύστε στη σταθεροποίηση, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε τα τολμηρά άλματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για παραπληροφόρηση και εξαπάτηση, προσοχή να μη σας παρασύρουν τα παχιά λόγια που θα ακούσετε και προχωρήσετε σε επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, για αγοραπωλησίες και για συμφωνίες. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, απαραίτητο θα είναι να καταλαγιάσετε την παρόρμηση και την ανυπομονησία σας, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες και τις σπασμωδικές κινήσεις. Στόχος θα πρέπει να είναι να προστατέψετε τα κεκτημένα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέα άλματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από την εσωτερική σας δίνη ή από τον ενθουσιασμό σας, η αντίληψή σας θα πρέπει να είναι σφαιρική. Εστιάστε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας.

ΛΕΩΝ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και αισθηματικής οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και πολύ καλά μελετημένες, θα πέσετε σε λάθη αν παρασυρθείτε από τη διαίσθηση ή από την αισιοδοξία που δημιουργεί ο έντονος ενθουσιασμός. Η συμβουλή είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα τις αγοραπωλησίες και γενικότερα τις δοσοληψίες που έχουν να κάνουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, από τη μία θα είναι αισιόδοξη η διάθεση σας από την άλλη όμως ίσως να υπάρξουν κάποιοι εσωτερικοί φραγμοί που να σας δημιουργήσουν διχασμούς και διλήμματα. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, αποφύγετε την εμμονή και την προσκόλληση. 

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε ισορροπημένες τις προσωπικές σας σχέσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, ενδεχομένως κάποιοι να παραποιήσουν τις κουβέντες σας ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, καλό θα είναι να συζητήσετε όσο μπορείτε πιο συνετά και προνοητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στις εξιδανικεύσεις στις ωραιοποιήσεις και στα γρήγορα συμπεράσματα, θα είναι λάθος αν στηριχτείτε μόνο στη διαίσθηση σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βάλετε μπροστά τη λογική και να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Ίσως να σας παρασύρει η ένταση των συναισθημάτων σας και να παγιδευτείτε σε αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας θέματα, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, ωστόσο αποφύγετε να τρέξετε τα βήματα σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, καλό θα είναι να αποφύγετε για την ώρα να ρισκάρετε, προσοχή στις ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στα μυστικά, στα ψέματα, στις κρυφές δοσοληψίες και στις υποκινούμενες ενέργειες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ξεκαθαρίσματα. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε ίσως να είναι παραποιημένες και στοχευόμενες, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο προνοητικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται τα συμβάντα και οι εξελίξεις να σας ωθήσουν να βάλετε στο μικροσκόπιο κάποιες συγκεκριμένες κοινωνικές ή φιλικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τις ενδείξεις και τις πληροφορίες, αποφύγετε το παρασκήνιο και τα αιχμηρά σχόλια.

ΙΧΘΥΣ

Ενδεχομένως να παρασυρθείτε από το συναίσθημα και την αισιοδοξία σας και να υποπέσετε σε εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις που ουσιαστικά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματική πλευρά των καταστάσεων. Προσοχή στους ενθουσιασμούς, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-10-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση