Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
12
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 4 Δεκεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 4 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα επηρεάσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανασφάλειες και έντονες εσωτερικές ανησυχίες.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα Ανασφάλειες, παραπλανητική διαίσθηση

 

Ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι αρνητικός, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στην απογοητευτική πλευρά των καταστάσεων. Ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, η ανάγκη για σταθερότητα σε συνδυασμό με τα ψυχικά απωθημένα ίσως να οδηγήσουν σε βιαστικές εξιδανικεύσεις. Οι ωραιοποιήσεις και τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα γεγονότα, όχι στις εικασίες ή στο προαίσθημα.

Παραπλανητική θα είναι η διαίσθηση, σε θέματα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, είτε με αισθηματικά, αναγκαίο θα είναι να στηριχτούν οι σκέψεις στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά, ίσως να υπάρξουν παραποιήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση και χειριστική πληροφόρηση. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα πρέπει να επεξεργαστούν πολύ καλά τα δεδομένα, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κι αναβολές. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συναλλαγές, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο. Καλό θα είναι να αποφύγετε αποφάσεις και δεσμευτικές ενέργειες που ξέρετε πως θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να εξισορροπήσετε έσοδα με έξοδα, αποφύγετε τις περιττές αγορές και τις σπατάλες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν κάποιες καταστάσεις, σκεφτείτε αντικειμενικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως η πορεία των επαφών με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να μην έχει την εξέλιξη που επιθυμείτε, ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν χωρίς πιέσεις και πεισματικές αντιδράσεις, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια και αλλαγές καλό θα είναι να μην απογοητευτείτε, μη βιαστείτε να καταθέσετε τα όπλα. Οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα, ουσιαστικά θα έχετε τον χρόνο να οργανώσετε εκ νέου τα πλάνα σας. Αποφύγετε την προσκόλληση στην άρνηση και στην απογοήτευση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποθέσεις προσοχή στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν και κυρίως προσοχή στις προσδοκίες σας, ενδεχομένως να είναι παραπλανητικά τα λόγια που θα ακούσετε. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να καταλήξετε, αποφύγετε να δώσετε τελικές απαντήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να φορτωθεί το καθημερινό σας πρόγραμμα και να αγχωθείτε, απαραίτητο θα είναι να βάλετε προτεραιότητες για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας με τον σωστό τρόπο. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, κινηθείτε συντονισμένα, αν οργανώσετε τις ενέργειές σας θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ίσως να παραποιήσουν τα λόγια σας, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε κουτσομπολιά σχόλια και αρνητικές κουβέντες. Στον εργασιακό χώρο δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σας σχέσεις, κινηθείτε ισορροπημένα, δώστε μεγάλη προσοχή στα άτομα που έχετε τυφλή εμπιστοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ψευδαισθήσεις και αυταπάτες θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως εσείς τα βλέπετε. Στον οικονομικό τομέα προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας, αποφύγετε σπατάλες και περιττές αγορές, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες ενέργειες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στις πληροφορίες και στις συζητήσεις, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν με βάση το δικό τους συμφέρον, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις κουτσομπολιά και παραποιήσεις. Κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε, αποφύγετε ρίσκα και νέα εγχειρήματα που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εμφάνισή τους θα κάνουν ψυχολογικά συμπλέγματα, ανασφάλειες, κυκλοθυμίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Η προσκόλληση στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων θα σας φέρει άρνηση και απογοήτευση, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας απογοητεύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, ίσως να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε τα λάθη που έγιναν από τη δική σας πλευρά. Αστάθεια θα υπάρξει στη συναισθηματική και ψυχολογική σας κατάσταση, καλό θα είναι να σκεφτείτε αντικειμενικά.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να νιώσετε ψυχολογικά κουρασμένοι, ενδεχομένως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με αποτελέσματα που θα τα θεωρήσετε αρνητικά, ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, μην βιαστείτε να απογοητευτείτε και να καταθέσετε τα όπλα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-12-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου