Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 27 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
08
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 27 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και εκκεντρικές διαθέσεις. Η συσσώρευση απωθημένων ανατρεπτικές θα κάνουν τις συμπεριφορές, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και οι ασυνήθιστες επιλογές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και συναισθηματικές εναλλαγές, κάποιοι θα νιώσουν καταπιεσμένοι, θα προσπαθήσουν να διαφοροποιήσουν τις ασφυκτικές συνθήκες με τρόπο απότομο ίσως και κάπως αψυχολόγητο.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Απρόοπτα συμβάντα, ανατρεπτικές διαθέσεις

 

Σε δοκιμασία θα μπούνε οι σχέσεις, προσοχή στις υπερβολές και στα ξεσπάσματα, με δυσκολία θα υπάρξει ισορροπία συναισθηματική και ψυχολογική. Όσοι βιώνουν σχέσεις τοξικές ή ανικανοποίητες δεν αποκλείεται να πάρουν ξαφνικά την ανατρεπτική απόφαση για χωρισμό, ωστόσο, προσοχή στις παρορμητικές και βιαστικές αποφάσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος για επιπόλαιες αγορές, ίσως κάποιοι να καταφύγουν σε υλικά αποκτήματα εντυπωσιασμού και προβολής. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, δεσμεύσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντιδραστικότητα, εναντίωση, τάση φυγής, θα είναι δύσκολο για σας να πλαισιωθείτε σε όρια και κανόνες, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα και ανεξάρτητα. Προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με πιεστικές καταστάσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να μπουν σε δοκιμασία οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, φορτισμένο θα είναι το κλίμα, καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί στις περιπτώσεις που αισθανθείτε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Αποφύγετε τους καβγάδες, τις απειλητικές δηλώσεις και τα νεύρα, για να μπορέσετε να να κρατήσετε ισορροπημένη στάση θα πρέπει πρώτα να ηρεμήσετε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που τα είχατε αφήσει στη μέση, ίσως να σας ταλαιπωρήσουν υποθέσεις που είναι άλυτες αρκετό καιρό. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση πειθαρχία και ορθολογισμό, προσοχή να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας δίνη και υποπέσετε σε ξεσπάσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας, προσοχή στις οικονομικές υπερβολές, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες και περιττές αγορές. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν κυκλοθυμίες και εναλλαγές, ενδεχομένως να προσπαθήσετε να βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία μέσα από επιλογές και προτιμήσεις που θα αποδειχτούν λανθασμένες. 

ΛΕΩΝ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα άλματα, για πειραματισμούς και για πρωτότυπες ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας και την ανάγκη σας για αλλαγή, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Εστιάστε στο πώς μπορείτε να οργανώσετε βλέψεις και πλάνα με τρόπο πιο μεθοδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, αγοροπωλησίες. Αφήστε λίγο το χρόνο να κυλήσει χωρίς δράση, επεξεργαστείτε πολύ καλά τις πληροφορίες και τα δεδομένα. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν ή από την ανάγκη σας για άμεση βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ

Παραδειγματιστείτε από παρελθοντικές καταστάσεις, θυμηθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, προσπαθήστε να κινηθείτε προνοητικά κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Ίσως να μπούνε σε δοκιμασία οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε ισορροπημένη την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση στην εσωτερική ανησυχία. Ίσως να διαπιστώσετε πως τα πράγματα φεύγουν από τον έλεγχο σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, τις εξάρσεις και τις παρά τραβηγμένες αντιδράσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής αλλά και αισθηματικής φύσης, η εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων καταστάσεων ενδεχομένως να είναι διαφορετική από τις αρχικές σας προβλέψεις. Μη βιαστείτε να τρέξετε τα βήματα σας, αποστασιοποιηθείτε, πάρτε το χρόνο σας. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε για να μπορέσετε να αποφύγετε τις λανθασμένες επιλογές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ορμητικότητα και την ανυπομονησία σας. Στην παρούσα χρονική στιγμή αναγκαίο θα είναι να συντονίσετε τις σκέψεις σας, να οργανώσετε τα πλάνα σας και να αποφύγετε τις δραστικές ενέργειες. Θα υπάρξει συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση, προσοχή στις υπερβολές και στις ασυνήθιστες επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε απελευθερωμένα και ανεξάρτητα, αν σας πιέσουν οι αντιδράσεις σας θα είναι αρνητικές ίσως και κάπως απρόβλεπτες. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, σκεφτείτε προνοητικά, μη βάλετε σε κίνδυνο σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη να κινηθείτε αντισυμβατικά, να βγείτε στο αντίθετο ρεύμα και να κάνετε την υπέρβαση, ωστόσο οτιδήποτε ασυνήθιστο και εκκεντρικό ενδεχομένως να μην έχει το θετικό αποτέλεσμα που θα αναμένετε. Μελετήστε πολύ καλά τις ενέργειές σας, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, προσοχή σε θέματα που έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-08-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms