Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
02
2024

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις, τα συναισθήματα ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα και αντικρουόμενα. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερική σύγχυσης και έντασης που θα κάνει αλλοπρόσαλλες τις συμπεριφορές. Τα ζευγάρια προσοχή στα απωθημένα, στις εξάρσεις και στις απαιτήσεις, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Συναισθηματικές εντάσεις

 

Οι προβληματικές σχέσεις δεν θα μπορέσουν να βρουν ισορροπία, ίσως να ακουστούν δηλώσεις περί χωρισμού. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι παρορμητικές κουβέντες, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεφτόμενες και όχι αντιδραστικές. Δεν θα λείψουν τα απρόσμενα συμβάντα που ενδεχομένως να προκαλέσουν ταραχή και σύγχυση, ίσως κάποιοι να απογοητευτούν και να προσκολληθούν στην αρνητική πλευρά των καταστάσεων.

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές, απαραίτητη θα είναι η προσαρμογή και η συγκατάβαση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα και για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, στόχος θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Οι πεισματικές εναντιώσεις δεν θα σας αφήσουν να συνεννοηθείτε, θα πρέπει να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για αλλαγές, κάποιες συνθήκες ενδεχομένως να σας αγχώσουν, ίσως να νιώσετε έντονη δυσανασχέτηση, προσοχή στους εκνευρισμούς. Στις οικονομικές και επαγγελματικές σας διεκδικήσεις αποφύγετε να πιέσετε τις καταστάσεις, θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα γιατί οι εκκρεμότητες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές θα πρέπει να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις έντονες διαφωνίες. Προσπαθήσετε να ισορροπήστε τις διαθέσεις σας αποφεύγοντας τις εξάρσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σας, δύσκολο θα είναι για εσάς να ισορροπήσετε ψυχολογικά και να κινηθείτε ψύχραιμα. Η συσσώρευση των απωθημένων ενδεχομένως να κάνει νευρική και αλλοπρόσαλλη τη στάση σας, προσοχή στα ξεσπάσματα και στις εξάρσεις. Σε θέματα οικονομικής φύσης τακτοποιήστε παλιές εκκρεμότητες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικές διαθέσεις, στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας συναγωνιστούν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και ισορροπημένα, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κλείσετε ζητήματα που απαιτούν άμεση τακτοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε οργανωμένα, προσπαθήστε να συνεργαστείτε ομαλά με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Δεν αποκλείεται να προκύψουν απρόσμενες αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν ένταση ή άγχος. Στα οικονομικά δώστε σημασία σε ζητήματα που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση, ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις σχέσεις σας με ισορροπημένη και συγκαταβατική διάθεση. Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε αντιδραστικές ή χειριστικές συμπεριφορές, προσοχή στους εκνευρισμούς καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην αδιαφορήσετε για οικονομικές εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως να μην είστε σε θέση να εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική, η σκέψη σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένη και όχι αντικειμενική. Στον οικονομικό τομέα προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε τα ρίσκα. Ενδεχομένως να υπάρξουν έκτακτα έξοδα που να σας αγχώσουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν εσωτερικές εναλλαγές, σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Στις επαφές σας προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, αφήστε τις ουσιαστικές συζητήσεις και τις οριστικές απαντήσεις για τις επόμενες μέρες. Απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι να περιοριστούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, προσοχή στη νευρικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε για αποφάσεις και για συνεργασίες. Αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, προσπαθήστε να εστιάσετε στην ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων. Καλό θα είναι για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τα οικονομικά ρίσκα, επικεντρωθείτε στην κατοχύρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με τρόπο προνοητικό και όχι αντιδραστικό. Ίσως να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο που να σας εκνευρίσουν ή να σας αγχώσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ρίσκα και τις αυθόρμητες πρωτοβουλίες.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να βγούνε στην επιφάνεια ανασφάλειες φοβίες και ψυχολογικά συμπλέγματα, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάπως αγχωμένη και φοβική. Στον επαγγελματικό τομέα αν υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις και στις συνεργασίες δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να προκαθορίσετε το αποτέλεσμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta