Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 19 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
03
2022

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 19 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη θα φέρει πνευματική και συναισθηματική αναστάτωση, θα υπάρξει σύγχυση και ανάγκη για εναντίωση. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστεί η ρουτίνα, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να κινηθούν απελευθερωμένα, δυσκολία θα υπάρξει στους περιορισμούς, στους κανόνες και γενικότερα στην δέσμευση ή την οριοθέτηση.

 

Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Ουρανό: Αντιδραστικές συμπεριφορές

 

Οι παρορμητικοί και αντιδραστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, κάποιοι θα νιώσουν καταπιεσμένοι και δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν τις εντάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό ίσως να έρθουν αντιμέτωποι με προβλήματα, ενδεχομένως να γίνει κουραστική η δέσμευση. Δεν θα λείψουν τα ανατρεπτικά συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις και τις αποφάσεις, οι καταστάσεις θα αλλάξουν τη συναισθηματική οπτική. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξει έλξη προς το μυστήριο το συναρπαστικό και το άγνωστο.

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ελλοχεύει κίνδυνος για σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες, προσοχή σε δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον τρόπο που χειρίζεστε κάποια συγκεκριμένα άτομα ή κάποιες σχέσεις που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Προσοχή στην αντιδραστικότητα σας, θα εκδηλώσετε την ανάγκη για εναντίωση, αντικομφορμιστική θα είναι η διάθεση σας. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγές θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις καθημερινές σας σχέσεις και υποθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε και να οριοθετήσετε τη νευρικότητα σας. Θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να αποδεχτείτε και να κινηθείτε σκεπτόμενα και όχι αντιδραστικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στη συναισθηματική σύγχυση, οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά και ισορροπημένα θα χρειαστεί να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλετε και τι αναζητάτε. Θα υπάρξουν αλλαγές που θα έχουν τη δυνατότητα να σας ανανεώσουν αρκεί να είστε σε θέση να κινηθείτε μεθοδικά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης προσοχή στις επιλογές σας, στις περιπτώσεις που πρέπει να αναλάβετε ρίσκα και να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες κινηθείτε σκεπτόμενα, μελετήστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν συμβάντα ανατρεπτικά που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που έχουν αποδειχθεί τοξικά και έχουν αρνητική επιρροή στην ψυχολογία σας. Επικεντρωθείτε στα άτομα που σας βοηθούν να τονωθείτε και να περάσετε ευχάριστα, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με θετική διάθεση, μη δώσετε έκταση στην άρνηση στη διστακτικότητα και στην αμφιβολία. Σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε, ανατρεπτικά συμβάντα θα σας βγάλουν έξω από τις καθιερωμένες κινήσεις και επιλογές σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε βλέψεις και στόχους, να επαναπροσδιορίσετε τα πλάνα και τα προγράμματά σας, δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα σας αναγκάσουν να διαφοροποιήσετε την αντίληψή σας. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα αποφύγετε τα νέα εγχειρήματα και τα μεγάλα ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές ενέργειες και βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκκεντρικές θα είναι οι επιλογές σας, η στάση σας θα είναι αντιδραστική, δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Εισχωρήστε στον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να κατασταλάξετε στο τι ακριβώς έχετε πραγματική ανάγκη. Αποφύγετε τις ακρότητες και τις υπερβολές, κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εσωτερικός σας κόσμος θα περάσει από ένα είδος έντασης, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε στο αντίθετο ρεύμα και να κινηθείτε με ανατρεπτική διάθεση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα, μη βάλετε σε κίνδυνο αποταμιεύσεις, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε και να κινηθείτε προνοητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, στην περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες αποφύγετε τις παρορμητικές και βιαστικές αποφάσεις, σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, μελετήστε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπάτε την αλλαγή και θέλετε τις διαφοροποιήσεις ωστόσο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας προκαλέσουν άγχος και εσωτερική πίεση. Οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως οι σκέψεις σας να είναι μπερδεμένες με αποτέλεσμα οι κινήσεις σας να γίνουν παρορμητικές και ανυπόμονες.

ΙΧΘΕΙΣ

Προσοχή στην εσωτερική σύγχυση, ενδεχομένως να νιώσετε ανικανοποίητοι, στις συζητήσεις σας ίσως να αισθανθείτε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Επικεντρωθείτε στα άτομα και στις σχέσεις που μπορούν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά, αποστασιοποιηθείτε από τοξικά πρόσωπα που φορτίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και μπερδεύουν τις σκέψεις σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση