Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
26
09
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει εσωτερικές αναστατώσεις, συγκρουόμενα συναισθήματα, επαναστατικές διαθέσεις. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστούν καταστάσεις ρουτίνας, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι αδύνατον να ακολουθήσουν την πεπατημένη οδό, ανάγκη τους θα είναι να κινηθούν με τρόπο αντισυμβατικό, αντιδραστικό και επαναστατικό. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις, αναγκαίο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό: Εκρηκτικές αντιδράσεις, απρόοπτα συμβάντα

 

Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται οι τοξικές και προβληματικές σχέσεις να τερματίσουν ξαφνικά και με τρόπο άμεσο. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για απελευθερωμένες ενέργειες, οι ανήσυχοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση να βγουν από το κατεστημένο και να αλλάξουν δεδομένα που τα θεωρούν στάσιμα ή πιεστικά. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο η ανάγκη για το διαφορετικό και το ασυνήθιστο ίσως να κάνει τις συμπεριφορές απρόβλεπτες ή ακραίες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να διαχειριστείτε τα χρήματά σας με τρόπο προνοητικό. Στον αισθηματικό τομέα οριοθετήστε την ανάγκη σας για αλλαγή, οι αντιδράσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως εκρηκτικές. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες και υπάρξουν ενθουσιασμοί θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές και απρόοπτα συμβάντα που ενδεχομένως να σας φέρουν εκνευρισμό και εσωτερική ένταση. Σε θέματα οικονομικής φύσης αν υπάρξουν έκτακτα έξοδα προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με ελεγχόμενο το συναίσθημα, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την εσωτερική σας ένταση και να κινηθείτε σπασμωδικά. Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και νέα εγχειρήματα, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε ισορροπημένα και αντικειμενικά, καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στην αρνητική εκδοχή των καταστάσεων. Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές, καλό θα είναι να κάνετε την προσπάθεια να προσαρμοστείτε και να δείτε με θετικό μάτι τις διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν. Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, ίσως να μην είστε σε θέση να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάντε μία εσωτερική ενδοσκόπηση, προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο, θα χρειαστεί να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και τι είναι αυτό που χρειάζεστε για να διαγράψετε παρελθοντικά αρνητικά συμβάντα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις οικογενειακές και προσωπικές, αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες συμπεριφορές είτε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, είτε από το οικογενειακό, ενδεχομένως να σας απογοητεύσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και να σκεφτείτε αρνητικά. Σε θέματα οικονομικά ίσως να υπάρξουν απρόσμενα έξοδα, καλό θα είναι να συντονίσετε και να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως για να υπάρξουν αλλαγές στις αρνητικές συνθήκες θα πρέπει πρώτα να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι τον τρόπο σκέψης σας και να κάνετε το βήμα να διαφοροποιήσετε τις συνήθειες ή την τακτική σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε συντονισμένα, δώστε έμφαση στον τρόπο που διαχειρίζεστε τις καταστάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως κάποιες συζητήσεις ή σχέσεις να σας εκνευρίσουν, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Στον εργασιακό χώρο θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, οι ακραίες αντιδράσεις δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απρόσμενα συμβάντα και ανατροπές θα κάνουν την εμφάνισή τους, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι οριοθετημένες, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες, τα βιαστικά συμπεράσματα και τις ακραίες δηλώσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να σκεφτείτε μεθοδικά και αντικειμενικά, αποφύγετε τις εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται η στάση σας να γίνει κάπως αλλοπρόσαλλη, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, στην επιφάνεια θα βγει η αντιδραστικότητα σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, προστατέψτε τα ήδη κεκτημένα, προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο αποτελέσματα που αποκτήθηκαν με πολύ κόπο.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από τη στασιμότητα ή από καταστάσεις ασφυκτικές, ενδεχομένως η στάση σας να γίνει παρορμητική ίσως και κάπως αντισυμβατική. Προσπαθήστε να κινηθείτε σκεπτόμενα, κάντε το βήμα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, ωστόσο, οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι σπασμωδικές ή αντιδραστικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms