Quantcast
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
12
01
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 14 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 14 Ιανουαρίου 2023, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, οι καταστάσεις θα απαιτούν ισορροπημένη ψυχολογία. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που ενδεχομένως να φέρουν εκνευρισμούς, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσπαθήσουν να κινηθούν ισορροπημένα οριοθετώντας τις έμφυτες τους τάσεις.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αντιδραστικότητα, ασυνήθιστες επιλογές

 

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στους καβγάδες και στις εντάσεις, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας και τις παρά τραβηγμένες αντιδράσεις. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστεί με ηρεμία η ρουτίνα, οι αντιδραστικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση να ξεφύγουν από τα περιοριστικά όρια, δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές και οι επιλογές να είναι εκκεντρικές. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες δύσκολο θα είναι να πορευτούν με σταθερότητα και ισορροπημένη συναισθηματική διάθεση.

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για επιλογές αβέβαιης κατάληξης. Θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο οι ενέργειες ενδεχομένως να είναι παρορμητικές και όχι μεθοδικές ή προνοητικές. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η αντιδραστική και εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, προσοχή στους καβγάδες και στις έντονες αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης όσο και σε ζητήματα οικονομικά προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, προσοχή στα ρίσκα και στις ασυνήθιστες επιλογές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε λάθη και σε παρορμητικές επιλογές. Καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Στοχεύστε στη σταθεροποίηση και στο πώς μπορείτε να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αντιδραστικότητα και υπεραισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε άμεσα, ωστόσο προσοχή στις επιπόλαιες ενέργειες. Αν η στάση σας δεν είναι σκεπτόμενη και προνοητική θα παρασυρθείτε σε επιλογές που ενδεχομένως να μη σας βγουν σε καλό. Τις υποσχέσεις που θα δώσετε δεν θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε, προσοχή στις υπερβολές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χειριστείτε με σύνεση τις οικονομικές σας υποθέσεις, προσοχή στις σπατάλες και στις περιττές αγορές, ενδεχομένως να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και να καταλήξετε σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα αποφύγετε τις εντάσεις με το ταίρι σας, η κτητικότητα και οι αντιδραστικές ενέργειες θα δώσουν τροφή για καβγάδες και εντάσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα και αυτόβουλα, στην περίπτωση που σας πιέζουν ή σας περιορίσουν θα βγει στην επιφάνεια η αντιδραστική και εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προστατέψετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις περιπτώσεις που οι καταστάσεις σας βγάλουν εκτός προγράμματος θα υπάρξουν εκνευρισμοί που θα σας αναστατώσουν σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, προσοχή να μην υποπέσετε σε ασυνήθιστες ενέργειες και σε υπερβολές. Στις δυσκολίες χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τα ξεσπάσματα, οριοθετήστε το άγχος σας. 

ΖΥΓΟΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή προσπαθήστε να αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι συνετές και αναλυτικά σκεπτόμενες. Προσοχή στις περιττές αγορές και στα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, αποφύγετε τα αβέβαια ανοίγματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε με τρόπο ισορροπημένο, για να μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις θα πρέπει να απεγκλωβιστείτε από την απογοήτευση. Συνδυάστε λογική με διαίσθηση, σε θέματα οικονομικής φύσης ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα αβέβαιης κατάληξης και γενικότερα για ασυνήθιστες ή εκκεντρικές επιλογές. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, ενδεχομένως να πείτε κουβέντες που η διαστρέβλωση τους θα σας παγιδεύσει. Στην περίπτωση που νιώσετε πιεστικές κάποιες καταστάσεις προσοχή στις αντιδράσεις σας, οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα θα ανοίξουν πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιλογές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε συνεργασίες και ρίσκα που δεν πατούν σε σταθερό έδαφος. Μελετήστε πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά, οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές και ανυπόμονες. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας, προσοχή στην αντιδραστικότητα και στην απαιτητικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύσκολο θα είναι για εσάς να ανεχτείτε πιεστικές καταστάσεις, ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ανεξάρτητα, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες για να μην ανοιχτεί πεδίο αντιπαραθέσεων. Προστατέψτε τις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, αποφύγετε τις εξάρσεις τις υπερβολές και την πεισματική εναντίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρασκήνιο και παραποίηση πληροφοριών, στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις εμπιστευτείτε μόνο τη δική σας κρίση, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από απόψεις τρίτων που δεν αποκλείεται να είναι υποκινούμενες. Διατηρήστε ισορροπημένη τη συναισθηματική σας κατάσταση, αποφύγετε τη βιασύνη, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-01-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου