Quantcast
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη στις 18 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
10
2022

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη στις 18 Οκτωβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Οκτωβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία δημιουργική όψη που θα ανοίξει τον δρόμο για γνωριμίες, περιπέτειες, συναναστροφές, δραστηριότητες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δοτικότητα, δυναμικές προσεγγίσεις, αυθορμητισμός, άμεση δραστηριοποίηση.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη: Προσεγγίσεις, νέες γνωριμίες

 

Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές και να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Οι συζητήσεις θα είναι τολμηρές, τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια και σαφήνεια, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα οι επιδιώξεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επεκτατικές ενέργειες και για νέες συνεργασίες.

Σε κοινωνικό επίπεδο οι γνωριμίες και οι συναναστροφές θα φέρνουν ενθουσιασμούς, θα ύπαρξη διάθεση για συμμετοχή σε κύκλους ατόμων με όμοιες πεποιθήσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό και έλξη, ανοιχτή θα είναι η δυνατότητα για έναρξη νέας σχέσης. Όσοι διατηρούν δεσμό θα μπορέσουν να περάσουν ευχάριστα με το ταίρι τους, θα υπάρξουν ανανεωτικές στιγμές.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συνομιλίες, συμφωνίες, σε θέματα επικοινωνιακά θα τα πάτε πολύ καλά, ουσιαστικές και δημιουργικές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει το άνοιγμα για νέα σχέση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τρέξε τα βήματά σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα ανοιχτά ζητήματα, φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Βελτιώνονται οι προσωπικές σας σχέσεις, θα δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στην καθημερινότητά σας, θα καταφέρετε να βγείτε από την ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τα βήματα σας. Τακτοποιήστε οικονομικά ζητήματα, προχωρήστε σε συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, θετικές απαντήσεις θα λάβετε, θα είστε σε θέση να πλησιάστε με αυθορμητισμό και να λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης σκεφτείτε μεθοδικά και κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα, θα υπάρξουν ανοίγματα για να βελτιωθείτε και να φτάσετε στον στόχο σας. Σε κοινωνικό επίπεδο δικτυώνεστε, θα υπάρξουν συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επαφές δίνοντας μία πιο προσωπική διάσταση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να πλαισιωθείτε από άτομα που σας κατανοούν, που έχετε τις ίδιες απόψεις και τις ίδιες πεποιθήσεις, θα υπάρξει το άνοιγμα να δικτυωθείτε κοινωνικά. Συντονιστείτε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία και τις βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, η δράση σας θα είναι δημιουργική, θα θελήσετε να προχωρήσετε τα βήματά σας τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες. 

ΖΥΓΟΣ

Ευστροφία, διαύγεια, δημιουργικότητα, αυθορμητισμός, αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε με τον σωστό τρόπο, θα μπορέσετε να δραστηριοποιηθείτε ατομικά ή ομαδικά. Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε ώθηση στις επαφές. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις, συμφιλιώσεις, συμφωνίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης βελτιώνονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τα ανοιχτά ζητήματα. Κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε, στην περίπτωση που αναλάβετε ρίσκα μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα τα πάτε πολύ καλά στις επαφές σας κοινωνικές και επαγγελματικές. Καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε, να συναναστραφείτε με ομοϊδεάτες, θα καταφέρετε να κάνετε καινούργιες φιλίες. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε θα λάβετε θετικές απαντήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε καινούργια σχέδια, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές και οικογενειακές σχέσεις θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις επαφές, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε σε ξεκαθαρίσματα και να δώσετε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσεγγίστε, μιλήστε με σαφήνεια θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις επαφές. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, φεύγουν τα εμπόδια θα μπορέσετε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες, αγοροπωλησίες, κινηθείτε συντονισμένα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές, θα γίνουν γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και αισθηματική έκταση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ορέστης