Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στις 9 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
01
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στις 9 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 9 Ιανουαρίου 2023, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους, είναι μία όψη που θα δώσει το άνοιγμα να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης ομαλοποιούνται οι σχέσεις, οι συζητήσεις θα είναι ουσιαστικές, θα υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη: Θετικές αλλαγές σε θέματα αισθηματικής φύσης

 

Τα τσακωμένα ή προσφάτως χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να ξανασυζητήσουν τα επίμαχα ζητήματα με πιο συγκαταβατικές διαθέσεις, συμβιβαστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, επιθυμία θα είναι η επανένωση. Στην περίπτωση που κατά τις προηγούμενες μέρες έγιναν καινούργιες γνωριμίες τώρα οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τρόπο άμεσο και θετικό, δεν αποκλείεται να γίνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, με καλύτερο τρόπο θα οργανωθούν πλάνα που ξεκίνησαν κατά την προηγούμενη περίοδο. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες, η αυτοπεποίθηση θα δώσει την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές διεκδικήσεις, ανανεωμένος και πιο θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι η ριζική και άμεση αλλαγή, οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως ασυνήθιστες. Τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα κινήσετε τα νήματα για να ανοιχτεί καινούργια προοπτική. Δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας συναρπάσει, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, θα εκδηλωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό τομέα τα καινούργια ανοίγματα καλό θα είναι να μην τα αψηφήσετε, δείξτε ενδιαφέρον, αναλύστε τις προοπτικές. Στον αισθηματικό τομέα θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε, θα είστε επικοινωνιακοί, φλερτάρετε με πρόσχαρη και θετική διάθεση. Όσοι διατηρείτε σχέση θα ξεκαθαρίσετε αρνητικές καταστάσεις που σας αγχώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον οικονομικό τομέα ένα ευχάριστο συμβάν θα αποτελέσει άνοιγμα για να προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα προσπαθήσετε να βγείτε από δεσμά που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ή να αποφασίσετε ελεύθερα και θα το καταφέρετε. Στα αισθηματικά προσεγγίστε, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φεύγουν τα έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, βγαίνετε από τις απαισιόδοξες σκέψεις που δημιουργούν αβάσιμες ανησυχίες. Επαγγελματικά και οικονομικά ενδεχομένως να προχωρήσετε σε καινούργια εγχειρήματα, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε. Στον αισθηματικό τομέα σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε οι συνομιλίες που θα προκύψουν θα είναι θετικές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βγαίνετε από την αντιδραστική απάθεια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε τα ηνία και να ενεργήσετε με στόχο το άμεσο αποτέλεσμα. Οι αποφασιστικές και οργανωμένες πράξεις ή προσεγγίσεις θα βρουν πρόσφορο έδαφος για δημιουργικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό και αισθηματικό επίπεδο ανοίγεστε και δραστηριοποιήστε, θα συνομιλήσετε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να επεκταθείτε κοινωνικά, να διευρύνετε τους φιλικούς σας κύκλους. Νέες γνωριμίες θα υπάρξουν, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από τα προκαθορισμένα όρια και να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Στον αισθηματικό τομέα συναντήσεις και καινούργιες γνωριμίες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Αποκαλυπτικά γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους, βγαίνετε από αμφιβολίες και συναισθηματικούς μετεωρισμούς. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεννοηθείτε, δεν θα λείψουν τα ξεκαθαρίσματα. Οι ερωτευμένοι θα τολμήσετε να αποκαλύψετε και να εξομολογηθείτε, για τους ελευθέρους θα υπάρξουν νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με δική σας προτροπή θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τις επαφές σας με πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό. Ανανεώνεστε ψυχολογικά και συναισθηματικά, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και πλησιάστε, προχωρήστε σε προτάσεις, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναστατωμένη θα είναι η σκέψη σας, θα θελήσετε αλλαγές, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, θα υπάρξουν οικονομικά και επαγγελματικά ανοίγματα, ωστόσο καλό θα είναι να γίνει προγραμματισμός. Ανοίγεται προοπτική νέων γνωριμιών, στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε επαφές με καινούργια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι οικονομικές σας επιλογές θα πρέπει να είναι προσγειωμένες, προσπαθήστε να κινηθείτε σε συνετά πλαίσια. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, δικτυωθείτε σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα. Προτάσεις για εκδρομές ή για ταξιδάκια απόδρασης θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως ανανεωτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά θα μπείτε στην διαδικασία να αναθεωρήσετε και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, σε κοινωνικό επίπεδο βγείτε έξω με τους φίλους σας, διασκεδάστε, φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε. Στον αισθηματικό τομέα πιθανό θα είναι να ερωτευτείτε άτομο τελείως διαφορετικό από τη δική σας προσωπικότητα.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση, θα έχει τη δυνατότητα να σας ανεβάσει επίπεδο, σκεφτείτε θετικά, καλό θα είναι να μην δώσετε αρνητικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε ελεύθεροι ανοίγεται προοπτική σχέσης, αν είστε χωρισμένοι καταφθάνουν επαφές που θα ανοίξουν δίοδο επανένωσης, στο χέρι σας θα είναι το αποτέλεσμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-01-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση