Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 22 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
10
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 22 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη φέρνει αισιοδοξία, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην τόνωση των σχέσεων και των επαφών. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συναλλαγές, συμφωνίες, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι ανοιχτοί λογαριασμοί, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Θετικές εξελίξεις, ευκαιρίες για συναναστροφές

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να συζητήσουν ανοιχτά για θέματα που δημιουργούν αμφιβολία και άγχος. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, οι προσφάτως χωρισμένοι θα μπορέσουν να συζητήσουν πάνω σε μία νέα βάση, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν το άνοιγμα να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης και της δέσμευσης.

Για τους ελεύθερους ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ευχάριστες θα είναι οι προσεγγίσεις και οι συναναστροφές. Ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δοτικότητα, γενναιοδωρία.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να βάλετε σε τάξη το πορτοφόλι σας. Προχωρήστε σε συναλλαγές και αγοραπωλησίες, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες. Ευχάριστες κοινωνικές επαφές θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Ομαλοποιούνται οι συνθήκες σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε, να περάσετε ευχάριστα, να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας δημιουργούν άγχος και ανησυχία. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές επαφές που θα προκύψουν, προσπαθήστε να αποβάλετε τις αρνητικές σκέψεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές υποθέσεις, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Τρέξτε τα βήματα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την καθυστέρηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα οικογενειακά, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να ανανεωθείτε.

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν καινούργιες προτάσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, θα προκύψουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες που θα είναι δημιουργικές. Βάλτε σε τάξη τις οικονομικές σας υποθέσεις, αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να υλοποιήσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να μείνετε συγκεντρωμένοι στους αρχικούς στόχους. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές συναναστροφές που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνομιλίες και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα υπάρξουν συναναστροφές γνωριμίες και επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις συναναστροφές και στις γνωριμίες που θα προκύψουν, οι συνομιλίες θα είναι ουσιαστικές, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επαφές είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος και τις απαισιόδοξες σκέψεις, κινηθείτε με αισιοδοξία και θετική σκέψη.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Ομαλά θα πορευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να συνεργαστείτε καταλήγοντας σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, εκδρομές, μετακινήσεις, κοινωνικές συναναστροφές. Στον αισθηματικό τομέα όσοι διατηρείτε σχέση θα τα πάτε πολύ καλά με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις για τη μελλοντική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με τον σωστό τρόπο, φεύγουν τα εμπόδια και οι προβληματικές καταστάσεις. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, όσο πιο μεθοδικά καταφέρετε να κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και ικανοποιητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις στις φιλικές προσκλήσεις που θα λάβετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά. Για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, προσεγγίστε με άνεση και αυθορμητισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση