Quantcast
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 15 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
11
2022

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία στις 15 Νοεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, γενναιοδωρία, διαίσθηση, υπευθυνότητα.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Νέες ευκαιρίες, δημιουργικές επαφές

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για βελτίωση και θετική αλλαγή. Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρούνε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα και τις δυνατότητες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες συνεργασίες, ομαλοποιούνται οι επαγγελματικές σχέσεις, οι συλλογικές προσπάθειες θα έχουν αποδοτικό αποτέλεσμα.

Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, όσοι αναζητούν χορηγούς θα έχουν την ευκαιρία να συναναστραφούν με τα κατάλληλα άτομα. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές που θα έχουν θετική επίδραση στην ψυχολογία.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέα σχέση. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής αποκατάστασης, ουσιαστικές και σοβαρές θα είναι οι βλέψεις.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, οξυδέρκεια, αποφασιστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε στην προσωπική σας ζωή πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει αμοιβαία έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας τονώσουν. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα βρείτε την στήριξη των ατόμων που θέλετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον τους, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να υλοποιηθούν τα πλάνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, οι συνεργασίες θα πορευτούν εποικοδομητικά, ίσως να ακουστούν και κάποιες καινούργιες προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να σας οδηγήσουν σε σταδιακή βελτίωση. Αν αναζητάτε χορηγούς ή εργασιακές συμμαχίες θα μπορέσετε να δικτυωθείτε και να συναναστραφείτε με άτομα που θα σας στηρίξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για βελτίωση και άνοδο, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Προχωρήστε σε διεκδικήσεις, συμφωνίες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα λειτουργήσει υπέρ σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας ενθουσιάσουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε σε συναλλαγές, δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εποικοδομητικές συμφωνίες. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση. Τονώνεστε σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα κάντε το βήμα να ανοιχτείτε και να προσεγγίσετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες. Δεν θα λείψουν οι συναναστροφές και οι επαφές που θα σας ενθουσιάσουν, θα έχετε το άνοιγμα για έναρξη νέας σχέσης. Στον επαγγελματικό τομέα βελτιώνεστε, διατυπώσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δημιουργικότητα, διαίσθηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τρέξτε τα βήματα σας, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να κάνετε νέες φιλίες, οι επαφές σας θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θετικός και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σε συνδυασμό με τη διαίσθηση σας θα καταφέρετε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα, κινηθείτε μεθοδικά, αρπάξτε τις ευκαιρίες χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές. Θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ομαλοποιούνται οι σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συζητήσεις που θα καταλήξουν σε συνεννόηση και αποδοχή. Ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, φεύγει το άγχος, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε, να σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά. Στον επαγγελματικό τομέα φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια, οι επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις δημιουργικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί θα έχετε την ευκαιρία να τους κλείσετε, θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα που καλείστε να τα χειριστείτε με αμεσότητα και μεθοδικό χειρισμό. Εξισορροπήστε συναίσθημα με λογική, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμένοι, ωστόσο, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και ρεαλισμό.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συναλλαγές. Στον οικονομικό τομέα προχωρήστε στις βλέψεις και στα πλάνα σας, ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για διεκδικήσεις, θα προκύψουν συμφέρουσες συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις επαφές δίνοντας μία πιο προσωπική έκταση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-11-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου