Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο στις 19 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
05
2021

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο στις 19 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Μαΐου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στη λήψη ουσιαστικών αποφάσεων τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και οικονομικής. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, επαναπροσδιορισμούς, διαπραγματεύσεις και συνεδριάσεις.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Ώριμες αποφάσεις, βελτίωση σχέσεων!

 

Τα ρίσκα θα είναι σκεπτόμενα, οι μεθοδικές ενέργειες θα φέρουν θετική κατάληξη, όσοι βιώνουν οικονομική στενότητα δεν αποκλείεται να βρουν λύσεις ή να ανακαλύψουν μία νέα πηγή εσόδων. Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σταθερή σχέση. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν από κοινού σοβαρές αποφάσεις. 

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι οξυδέρκεια αποφασιστικότητα και οργάνωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι ενέργειες σας θα είναι σκεπτόμενες, αυτή τη φορά τα ρίσκα σας θα είναι πολύ καλά μελετημένα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, σοβαρότητα θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα ζητήματα και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτίωση θα υπάρξει σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, αν αναζητάτε χορηγούς ή συνεργάτες θα καταφέρετε να συνομιλήσετε με τα κατάλληλα πρόσωπα. Στην περίπτωση που αναζητάτε νέα εργασία θα βρείτε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα σας. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσπαθήστε να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για τακτοποιήσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε σωστά τα έσοδα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Επικεντρωθείτε στις οικονομικές και επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση ίσως και προαγωγή. Οι συγκροτημένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τα πλάνα σας και να ακολουθήσετε κατά γράμμα το πρόγραμμά σας. Στις συζητήσεις σοβαρές κουβέντες θα ειπωθούν, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα τηρηθούν, η συμβουλή είναι να δείξετε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα και στις συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για έναρξη σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανταμοιβή θα βρουν οι κόποι και οι προσπάθειες σας, θα καταφέρετε να βρείτε την καταξίωση που αναζητάτε, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης έρχονται θετικές απαντήσεις που θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση.  Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μεθοδικότητα και πρακτικός τρόπος σκέψης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια και τα πλάνα σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανωθείτε και να πράξετε σκεπτόμενα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα επανασύνδεσης για τους χωρισμένους, οι ελεύθεροι προσεγγίστε και φλερτάρετε.

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα, ανάγκη για δραστηριοποίηση και πρακτικότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα μπορέσουν να σας τονώσουν συναισθηματικά. Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε στις επιδιώξεις σας, οργανώστε τα βήματά σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, εκδηλωθείτε, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες. Εσείς που διατηρείτε σχέση βελτιώνονται οι επαφές, θα υπάρξει σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Έμφαση θα δώσετε σε θέματα καριέρας και γενικότερα επαγγελματικής φύσης, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε με ωριμότητα τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Σε κοινωνικό επίπεδο χρήσιμες θα είναι οι γνωριμίες που θα κάνετε, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και εργασιακά. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, προσπαθήστε να φλερτάρετε και να ανοιχτείτε, απαραίτητο θα είναι να αποβάλετε την εσωστρέφεια.

ΖΥΓΟΣ

Έκταση θα έχει πνευματικότητά σας, ίσως να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με τις γνώσεις σας, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ταξιδέψετε να συναναστραφείτε και να γνωριστείτε με πρόσωπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναντήσεις και επαφές. Στον αισθηματικό τομέα κάντε το βήμα να προσεγγίσετε και να ανοιχτείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χειριστείτε τα οικονομικά σας με οξυδέρκεια και σύνεση θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στην καχυποψία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης έρχονται ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, έξυπνος και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα αξιοποιήσετε τα έσοδα σας. Βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και εποικοδομητική συνεργασία. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοιχτείτε και εκδηλωθείτε, ενδιαφέρουσες θα είναι οι γνωριμίες που θα προκύψουν. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για σταθερότητα ίσως και δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, βάλτε τάξη στο πορτοφόλι σας, συντονιστείτε σε ότι έχει να κάνει με εκκρεμότητες και ανοιχτούς λογαριασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, ανεβαίνουν οι εισπράξεις σας, χειριστείτε με μεθοδικότητα τα έσοδά σας. Ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, προσπαθήστε να τονωθείτε. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας με μεθοδικότητα θα ενεργήσετε, αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για χαλαρότητα και ξεκούραση, δώστε έμφαση στο φλερτ στη διασκέδαση και στις κοινωνικές επαφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ίσως να σας ενθουσιάσει πρόσωπο που ενδεχομένως να είναι κάπως διαφορετικό από τις μέχρι τώρα προτιμήσεις σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας επαγγελματικούς και αισθηματικούς. 

ΙΧΘΕΙΣ

Οι οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται, θα υπάρξει δυνατότητα για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε τα επίμαχα ζητήματα. Οι συναντήσεις και οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά, βγαίνετε από τον αρνητισμό και την καχυποψία. Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για αγοροπωλησίες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα για σταθεροποίηση και αποκατάσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-05-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms