Quantcast
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
05
2021

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Μαΐου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Μαΐου 2021, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη φέρνει βάθος στα συναισθήματα, δεν αποκλείεται στις εκδηλώσεις να υπάρξει πάθος ίσως και κτητικότητα.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Αποκαλυπτικές εξομολογήσεις αισθηματικής φύσης

 

Προσοχή στην καχυποψία και στην αμφισβήτηση, ελλοχεύει κίνδυνος να δημιουργηθούν σκηνές ζήλιας. Ένταση θα υπάρξει στις σχέσεις, δυνατά θα είναι τα συναισθήματα, επιθυμία θα είναι η αμοιβαιότητα. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να δώσουν τις κατάλληλες εξηγήσεις και να καταλήξουν σε επανασύνδεση. Θέματα οικονομικής φύσης θα μπορέσουν να προχωρήσουν ομαλά, ανοίγεται δυνατότητα βελτίωσης και ανόδου.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, οι επιδιώξεις σας θα έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα, συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε σκεπτόμενα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ερωτευτείτε, ένταση θα έχουν τα συναισθήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα λείψουν τα θετικά ξαφνιάσματα, προμηνύονται έντονοι ενθουσιασμοί, ίσως να συνομιλήσετε ή να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κερδίσει αμέσως το ενδιαφέρον σας. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να δώσετε μία νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε τη διάθεση και τη δύναμη να προβείτε σε ασυνήθιστες επιλογές. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στην περίπτωση που βιώνετε οικονομική στενότητα και υπάρχουν ανοιχτές χρηματικές υποθέσεις που σας αγχώνουν, θα δείτε πως η εξέλιξη θα είναι θετική, θα καταφέρετε να βγείτε από το άγχος ή από το αδιέξοδο. Οργανώστε το πορτοφόλι σας, εξισορροπήστε τα έσοδα με τα έξοδα, τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα σας ενθουσιάσουν, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συντονίστε τα πλάνα σας, οργανώστε τις ενέργειές σας, σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοούνται οι επιδιώξεις και τα νέα άλματα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για οικονομικές συμμαχίες και χορηγούς, θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα δώσουν ώθηση στα πλάνα σας. Δώστε έμφαση στην προσωπική σας σχέση, τα συμβάντα θα βελτιώσουν τις επαφές.

ΛΕΩΝ

Έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό σας τομέα, άνοιγμα θα υπάρξει για να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για διεκπεραιώσεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς που από καιρό σας αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας ξαφνιάσει η παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου, θα ενθουσιαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να δώσετε ώθηση στις προσωπικές σας υποθέσεις, εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Οι ελεύθεροι περάστε σε προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Οργανώστε τα οικονομικά σας, βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης ανοιχτούς λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, στην περίπτωση που αναζητάτε καινούργια εργασία συντονίστε τις προσπάθειές σας τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση για νέα συνεργασία που θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Δώστε έμφαση στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις θα υπάρξει δυνατότητα βελτίωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα και στρατηγικός τρόπος σκέψης, θα καταφέρετε να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας υποθέσεις που αφορούν στην άμεση καθημερινότητά σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το κύρος και τον επαγγελματισμό σας, θα προχωρήσετε την καριέρα σας ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε καινούργιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέα άλματα, για πρωτοβουλίες και για ρίσκα, σωστή θα είναι η κρίση σας, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα και οι καινούργιες προτάσεις, οι νέες συνεργασίες θα είναι αποδοτικές. Στον αισθηματικό τομέα δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, αν σας ταλαιπωρούν αμφιβολίες περάσετε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου να λύσετε τα συμπλέγματα σας και να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, περάστε σε προσεγγίσεις, βάλτε στόχους θα κατάφερε να τους υλοποιήσετε. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι διεκδικήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κινηθείτε αποφασιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές διεκπεραιώσεις, συναλλαγές και αγοροπωλησίες, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να πάρετε τα ρίσκα σας. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, μείνετε σταθεροί στις βλέψεις σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφοροποιήσεις και βελτίωση. Θα υπάρξει άνοιγμα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να σας εντυπωσιάσει ένα συγκεκριμένο άτομο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η δυναμική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, θα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω σας τις αναστολές και να κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, ευνοούνται συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-05-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου