Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 11 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
04
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 11 Απριλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία θετική όψη που θα δώσει την ώθηση για αποκαλύψεις, προσεγγίσεις και ουσιαστικές συναισθηματικές εκδηλώσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και ανανεωτικά, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές θα φέρουν ξεκαθαρίσματα, φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Προσεγγίσεις, αποκαλυπτικά λόγια

 

Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες επαφές που πολύ γρήγορα θα πάρουν προσωπική όψη. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις, οι φιλοφρονήσεις θα ανοίξουν τον δρόμο για έναρξη νέας σχέσης.

Σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει διάθεση για εσωτερική αναζήτηση, ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος και θετικός, απαντήσεις θα δοθούν σε υπαρξιακά ζητήματα, φεύγουν τα συμπλέγματα και οι ψυχικοί κόμποι. Στον οικονομικό τομέα δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους και η αμεσότητα. Τα συμβάντα θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση και θετική αλλαγή, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, σκεπτόμενες, και όχι σπασμωδικές.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε κυρίως σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Στον οικονομικό τομέα συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές επαφές που θα προκύψουν θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε και σε αισθηματικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Βελτιώνεστε σε θέματα οικονομικής φύσης, τρέξε τα βήματά σας, προχωρήστε σε συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις κινήσεις σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Κοινωνικοποιηθείτε, αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναναστροφές, θα καταφέρετε να βρείτε χορηγούς σε θέματα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας, θα μπορέσετε να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να δώσετε απαντήσεις σε εσωτερικά ερωτήματα και σε ψυχικά συμπλέγματα. Βγάλτε στην επιφάνεια το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για συναναστροφές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, θα μπορέσετε να τις επεκτείνετε επαγγελματικά ή αισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για χρηματικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, συμφωνίες, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και κοινωνικές επαφές, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να επικοινωνήσετε με αυθορμητισμό. Ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις σας, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν προβληματισμό είτε αυτά έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, είτε με ζητήματα της προσωπικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει άνοιγμα για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας εργασιακές, προσωπικές, οικογενειακές, θα βρείτε τον τρόπο να συζητήσετε με θετική διάθεση, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή και υλοποίηση. Μιλήστε ανοιχτά για τις σκέψεις και τις ιδέες σας, θα συναναστραφείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Άνοιγμα θα υπάρξει για κοινωνικές επαφές, φλερτάρετε, συναναστραφείτε, δώστε θετικές απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικός και αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας θα καταφέρετε να περάσετε σε συνειδητοποιήσεις, να δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα είτε αυτά έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή, είτε με τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες, ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, επικεντρωθείτε στους στόχους και στις βλέψεις σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε, έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα, ενδεχομένως να θελήσετε να αλλάξετε το παρουσιαστικό και την εμφάνισή σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε αρνητικές καταστάσεις που σας ρίχνουν την ψυχολογία, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Προχωρήστε σε πρακτικό επίπεδο, κινηθείτε μεθοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα να τακτοποιήσετε εργασιακές υποθέσεις που σας αγχώνουν. Οριοθετήστε την ανυπομονησία, σκεφτείτε μεθοδικά, όσο πιο συντονισμένες θα είναι οι ενέργειές σας τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές.

ΙΧΘΕΙΣ

Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είτε αυτές έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της αισθηματικής σας ζωής. Κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα υπάρξουν γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-04-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms