Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 25 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
23
12
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 25 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ανανεώσει τα αισθήματα, θα υπάρξουν ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, ελκυστικές, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια και εξομολογήσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Εξομολογήσεις, ελκυστικές προσεγγίσεις

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι έντονος συναισθηματισμός, συμπόνια, δοτικότητα, κατανόηση, ενσυναίσθηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να ξεκαθαρίσουν τα μελανά σημεία και να οδηγηθούν σε επανένωση. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι συναρπαστικές συναναστροφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς και θα πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη.

Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει φαντασία και έμπνευση, με επιτυχία θα ολοκληρωθούν τα έργα. Ανοίγματα θα προκύψουν και σε θέματα οικονομικά, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές, αγοροπωλησίες. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διαχείριση των εσόδων, θα πρέπει να αποφευχθούν οι περιττές αγορές και οι σπατάλες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε, να σταθεροποιηθείτε και να κατοχυρώσετε. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις που θα προκύψουν, θα τα βρείτε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες και ελκυστικές προσεγγίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά χωρίς αντιξοότητες και προβλήματα. Τρέξτε τα βήματα σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοροπωλησίες, οικονομικές συναλλαγές. Σε θέματα αισθηματικής φύσης προχωρήστε σε προσεγγίσεις, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί και τονωτικές επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οργανώστε τις βλέψεις και τα πλάνα σας, θα έχετε δυνατότητα για υλοποίηση, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Κοινωνικοποιηθείτε, φλερτάρετε, θα προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η δοτική και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, θα λάβετε την ικανοποίηση και την αποδοχή που αναζητάτε. Στον οικονομικό τομέα φεύγουν τα εμπόδια, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν, κινηθείτε συντονισμένα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να τρέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, τακτοποιήσεις, αγοροπωλησίες, νομικά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση, θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, φανερώστε το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, θα είστε σε θέση να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και να οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε να περάσετε ευχάριστα, και να αφήσετε πίσω σας το άγχος ή τις αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενσυναίσθηση, φαντασία, διαίσθηση, θα καταφέρετε να ψυχολογήσετε σωστά τους χαρακτήρες και να εντοπίσετε τις πραγματικές βλέψεις των τρίτων. Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συνομιλίες σας, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασυνδέσεις, στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει παρελθοντική σχέση, θα υπάρξει δυνατότητα επανένωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, θα υπάρξει άνοιγμα για γνωριμίες και δικτύωση. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, οι συζητήσεις θα είναι τονωτικές. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλλετε την προσωπικότητά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις συμπάθειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό.

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο τις βλέψεις σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, συγκαταβατικότητα, φαντασία, θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, ανοίγματα θα υπάρξουν για τονωτικές γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση