Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
31
05
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Ιουνίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στη βελτίωση των σχέσεων, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Έμφαση θα δοθεί στις επαφές και στις συναναστροφές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δοτικότητα, ενσυναίσθηση, φαντασία και σωστό ένστικτο. Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, η φαντασία θα είναι δημιουργική, θα υπάρχει έμπνευση.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Εξομολογήσεις, ανανεωτικές επαφές

 

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να φλερτάρουν, να συναναστραφούν, ανοίγματα θα υπάρξουν για έναρξη νέας σχέσης. Τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά, να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν προβληματισμό και ανασφάλεια. Οι προσφάτως χωρισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή.

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για αγοραπωλησίες και συμφωνίες, σωστή θα είναι η διαίσθηση, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να συνδυαστεί το συναίσθημα και το ένστικτο με τη λογική.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά. Δώστε έμφαση στο φλερτ, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, αν αναζητάτε καινούργια σχέση θα έχετε το άνοιγμα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα νιώσετε αμοιβαία έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφωνίες, αγοροπωλησίες, διεκπεραιώσεις. Συνδυάστε ένστικτο με λογική, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, οργανώστε τα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, κινηθείτε μεθοδικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε δεσμό θα τα βρείτε με το ταίρι σας, οι χωρισμένοι θα έχετε δυνατότητα επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Πολύ καλά θα τα πάτε σε θέματα οικονομικά, ενδεχομένως να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό και όχι παρορμητικό. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση, διατυπώστε ιδέες και προτάσεις, προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών που θα προκύψουν. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει μία καινούργια πρόταση, δείτε με θετικό μάτι τις αλλαγές και τις καινούργιες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε θετικές απαντήσεις τις προσκλήσεις που θα λάβετε, θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε, να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με μετακινήσεις, σπουδές, οικονομικές εκκρεμότητες, αγοραπωλησίες και συμβόλαια. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να οργανώσετε τα πλάνα σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επαγγελματικές και οικονομικές επιδιώξεις, θα έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε και να περάσετε σε διεκδικήσεις. Θετικές απαντήσεις θα λάβετε, δεν αποκλείεται να έρθουν στα χέρια σας καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, συναναστραφείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προχωρήστε στις βλέψεις και στα πλάνα σας, θα υπάρξει δυνατότητα για εφαρμογή. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις ή ιδέες, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες συνεργασίες. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ταχτοποιήσεις, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε μεθοδικά και κατασταλαγμένα. Οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές, απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό, συνδυάστε ένστικτο με λογική.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συναισθηματισμός, ευαισθησία, ρομαντισμός, στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι σας. Οι χωρισμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε, οι ελεύθεροι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω