Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 5 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
12
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 5 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, αυτοέλεγχος, αντικειμενικός τρόπος σκέψης. Έμφαση θα δοθεί στη διαχείριση των οικονομικών, ανοίγματα θα υπάρξουν για τακτοποιήσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες, συμβόλαια, συμφωνίες.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Προτεραιότητες, σωστή διαχείριση

 

Οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές, οι οργανωμένες επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διορθωθούν λανθασμένες επιλογές που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, στις συζητήσεις τα λόγια θα έχουν σαφήνεια, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, η αισιοδοξία σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή θα δώσει την ώθηση για δυναμικές ενέργειες. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες, κάποιοι θα καταφέρουν να αποδείξουν την αξία τους και να ανέβουν σε κύρος και εκτίμηση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα, φεύγει η αμφιβολία, θα δοθούν ουσιαστικές υποσχέσεις που θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο παροντικό, αλλά και μελλοντικό.

Η Αφροδίτη σε σε τρίγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, προχωρήστε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν επαφές που θα σας ανανεώσουν, δώστε ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εργασιακό τομέα και την καριέρα σας, κινηθείτε μεθοδικά, προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και την καθυστέρηση. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ίσως να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές, θα καταφέρετε να δικτυωθείτε. Αξιοποιήστε τις επαφές που θα προκύψουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα προβάλλετε την προσωπικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε τα βήματα σας. Θα προκύψουν ανανεωτικές επαφές, μιλήστε με σαφήνεια θα βρείτε τη συνεννόηση και την αποδοχή που αναζητάτε. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσπαθήστε να τονωθείτε, εκδηλωθείτε συναισθηματικά, δείξτε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματα σας, προχωρήστε σε μεθοδικές προσεγγίσεις τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο και σε ζητήματα γύρω από την προσωπική σας ζωή. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας οικογενειακές, εργασιακές, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να μιλήσετε με αυθορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε έκταση στο μορφωτικό σας επίπεδο. Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να συντονιστείτε και να οργανώσετε τις ενέργειές σας, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε, τόσο πιο άμεσο και εποικοδομητικό θα είναι το αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που θα προβάλετε την προσωπικότητά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις συμπάθειες και τις εντυπώσεις. Κινηθείτε με αμεσότητα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την αναβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, θα κερδίσετε σε κύρος και εκτίμηση, θα καταφέρετε να αποδείξετε την αξία σας. Κινηθείτε όσο μπορείτε πιο μεθοδικά και συντονισμένα, βγάλτε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα χειριστείτε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας με αισιοδοξία και αμεσότητα. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναναστροφές. Θα μπορέσετε να δικτυωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, προσεγγίστε με άνεση, πρόσφορο θα είναι το κλίμα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε όχι μόνο σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να κινηθείτε συντονισμένα και άμεσα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας. Αν ενδιαφέρεστε για δέσμευση ή συγκατοίκηση θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta