Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
04
11
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 6 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 6 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, προσεγγίσεις, νέες συνεργασίες, αγοραπωλησίες, συμβόλαια.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Άνοιγμα για προσεγγίσεις και επιδιώξεις

 

Θα υπάρχει δυνατότητα για βελτίωση και προαγωγή, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα φέρουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται οι σχέσεις εργασιακές, συναδελφικές, οι συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά χωρίς αντιξοότητες, οι συναλλαγές θα έχουν προσοδοφόρα εξέλιξη. Σε ψυχολογικό επίπεδο φεύγουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, οι επιθυμίες θα είναι συγκεκριμένες και θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες. Όσοι αναζητούν νέα σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να συναναστραφούν με καινούργια πρόσωπα, να συνομιλήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης. Ζευγάρια που διατηρούν σταθερό δεσμό θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν τα συναισθήματά τους, να περάσουν ευχάριστα και να ανανεωθούν.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα επαγγελματικών επιδιώξεων, τρέξτε τα βήματά σας, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων. Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να τονωθείτε, θα προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό θα καταφέρετε να ανανεωθείτε με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Συντονιστείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές εκκρεμότητες, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναλλαγές, δοσοληψίες, αγοραπωλησίες. Κινηθείτε με δυναμικότητα αποφεύγοντας την αναβολή και την καθυστέρηση, επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για επανένωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Προσεγγίστε με αυθορμητισμό και δυναμικότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα λάβετε απαντήσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν και να σας βγάλουν από τη στασιμότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, θα σας δώσουν την ώθηση να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προχωρήστε τα βήματα σας, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με επιδιώξεις επαγγελματικές και οικονομικές πρόσφορο θα είναι το έδαφος για θετική αλλαγή και άμεση βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα βρείτε τη δύναμη να περάσετε σε προσεγγίσεις είτε αυτές έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με αισθηματικά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνομιλίες, συναναστροφές, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με αυθορμητισμό αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, στην περίπτωση που υπάρχει χωρισμός ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για επανένωση. Αξιοποιήστε τις επαφές και τις συναντήσεις που θα προκύψουν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δικτυωθείτε κοινωνικά και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε ψυχολογικά, αυτό που πρέπει να κάνετε από τη δική σας πλευρά είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν με δυναμισμό. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, δώστε έμφαση στο φλερτ, προσεγγίστε με αυτοπεποίθηση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και τις αρχικές σας βλέψεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, δοσοληψίες, θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε ενέργειες σχετικές με συμβόλαια και αγοραπωλησίες. Κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση, προσεγγίστε, οι συντονισμένες επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αφήσετε στην άκρη τις απογοητευτικές σκέψεις. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα μπορέσετε να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Στην περίπτωση που αναζητάτε χορηγούς ή χρειάζεστε βοήθεια για να υλοποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με τα σωστά άτομα που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες που αναζητάτε. Σε κοινωνικό επίπεδο δικτυώνεστε, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms