Quantcast
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
09
2022

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία θετική όψη που θα δώσει το άνοιγμα για συναισθηματικές προσεγγίσεις. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα και οι εξομολογήσεις που θα καταφέρουν να δώσουν ανανεωτική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ευχάριστες συναισθηματικές αποκαλύψεις

 

Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες θα είναι οι συναναστροφές που θα προκύψουν, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σχέσης με αμοιβαία αισθήματα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νέες συνεργασίες.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, μεθοδικότητα, στρατηγικός τρόπος σκέψης, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα στηρίζονται όχι μόνο στη διαίσθηση αλλά και στη λογική. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συναισθηματική ανανέωση και για ψυχολογική αναγέννηση, φώς θα μπει στις σκοτεινές υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια. 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα που θα προκύψουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να κλείσετε συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας συναρπάσει μία καινούργια γνωριμία, θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, προχωρήστε σε συμφωνίες ή συμβόλαια, φεύγουν τα εμπόδια, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για τακτοποιήσεις και ουσιαστικές αλλαγές. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προχωρήστε σε προσεγγίσεις, μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας απασχολούν, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε την καθυστέρηση και την αναβολή, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, να κλείσετε οικονομικές υποθέσεις και να βάλετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και δυσανασχέτηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, και γενικότερα για οτιδήποτε έχει να κάνει με συζητήσεις και επικοινωνία. Αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να δώσετε λύσεις σε προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγή και βελτίωση. Προχωρήστε σε συμφωνίες, συμβόλαια, νέες συνεργασίες, θα υπάρξουν ανοίγματα για εποικοδομητικές συζητήσεις. Διατυπώστε σκέψεις και προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση, η ευστροφία σας θα σας βοηθήσει να επιχειρηματολογήσετε σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Όσοι διατηρείτε σχέση μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, θα βρείτε την ανταπόκριση και τη συναισθηματική αποδοχή που αναζητάτε. 

ΖΥΓΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την απογοήτευση και την δυσανασχέτηση, θα υπάρξουν επαφές που θα σας τονώσουν συναισθηματικά, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στο φλερτ και στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμία που θα σας προκαλέσει ενθουσιασμό και ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν να μιλήσετε ανοιχτά, να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα ζητήματα, και να δώσετε ώθηση στις συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρέξτε τα επαγγελματικά σας βήματα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, για συνεργασίες, θετική εξέλιξη θα έχουν οι συμφωνίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και νέες φιλίες, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε μία πιο προσωπική όψη και να προχωρήσετε σε συναισθηματικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συνεργασίες, πολύ καλά θα τα πάτε στον επαγγελματικό τομέα, θα είστε σε θέση να αντιληφθείτε σωστά τις προθέσεις τα συμφέροντα και τις βλέψεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να υλοποιήσετε τα πλάνα σας, κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα σας ικανοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε λογαριασμούς και γενικότερα να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Στην περίπτωση που σας γίνουν καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις μελετήστε πολύ καλά τα δεδομένα, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

ΙΧΘΕΙΣ

Ανανεώνεστε σε συναισθηματικό επίπεδο, άνοιγμα θα υπάρξει για γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για θετικές αλλαγές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή, προσεγγίστε με αυθορμητισμό. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου