Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 15 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
13
02
2023

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 15 Φεβρουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 15 Φεβρουαρίου 2023, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ενσυναίσθηση, δοτικότητα. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές και συνεργάσιμες.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Έντονος συναισθηματισμός, σύσφιξη σχέσεων

 

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει άνεση, αυθορμητισμός, ρομαντισμός. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να μιλήσουν ανοιχτά για τα αισθήματα, για τους στόχους και για τις επιθυμίες.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, σχέσεις που κατά τις προηγούμενες μέρες είχαν προβλήματα τώρα θα δοθούν ουσιαστικές λύσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ανανέωση, στις συναναστροφές και στις συναντήσεις ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις, θα καταφέρουν να τονώσουν τις διαθέσεις. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα και η φαντασία, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οργανώστε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας πλάνα, πριν προχωρήσετε σε επιδιώξεις βεβαιωθείτε ότι υπάρχει βάσιμο έδαφος για υλοποίηση και θετική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και σχέσεις θα έχετε τη δυνατότητα να πορευτείτε ομαλά, αξιοποιήστε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα στον εργασιακό σας χώρο. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές και συζητήσεις, μιλήστε ανοιχτά, εκδηλώστε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει μία καινούργια επαγγελματική πρόταση που θα έχει άμεση σχέση με την οικονομική σας εξέλιξη, ωστόσο οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στην παρόρμηση. Υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των περιπτώσεων, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και σκεπτόμενα μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια και νομικές υποθέσεις. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θερμές και ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, στον αισθηματικό τομέα θα τα πάτε πολύ καλά στις επαφές και στις συζητήσεις σας, εκδηλωθείτε, εσωτερικεύστε τα συναισθήματά σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγές, ίσως να σας απασχολήσει μία καινούργια πρόταση, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό ευνοϊκές θα βρείτε τις συνθήκες για να συζητήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δέσμευση και την μελλοντική αποκατάσταση. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, αφήστε στην άκρη τη διστακτικότητα, πλησιάστε με αμεσότητα το πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε να βγείτε από τη ρουτίνα και από τις προκαθορισμένες συνήθειες, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να τονωθείτε, να συναναστραφείτε με φιλικά πρόσωπα και να αναζωογονηθείτε. Δώστε θετικές απαντήσεις σε προσκλήσεις για φιλικές παρέες, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή και την εξέλιξη της σχέσης σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, να λύσετε προβλήματα και υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, όσοι αναζητάτε καινούργια σχέση αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας επαγγελματικές, οικογενειακές, προσωπικές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά, να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε ζητήματα πού δημιουργήθηκαν από διαφωνίες. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βρείτε την αποδοχή που αναζητάτε. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνδυάστε διαίσθηση με λογική θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα επαγγελματικής φύσης που θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν. Συντονίστε τις ενέργειές σας, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, θα υπάρξουν προτάσεις για ευχάριστες συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, υποστηρικτικά θα είναι τα συμβάντα που θα προκύψουν, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε θετικά. Σε κοινωνικό επίπεδο αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ

Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι φαντασία, διαίσθηση, αισιοδοξία, ενσυναίσθηση. Πολύ καλά θα τα πάτε στις συζητήσεις και στις επαφές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα οι ρομαντικές σας διαθέσεις σας βοηθήσουν να περάσετε ανανεωτικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα ακουστούν εξομολογήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-02-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms