Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 3 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
03
2024

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 3 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, φαντασία, έμπνευση, δημιουργικότητα. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, ανάγκη τους θα είναι να καταφύγουν σε φανταστικούς κόσμους, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις.

 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Φαντασία, έντονες ονειροπολήσεις

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης εφικτές θα πρέπει να είναι οι προσδοκίες, τα μεγάλα σχέδια θα πρέπει να πατούν πάνω σε μία σταθερή βάση, ελλοχεύει κίνδυνος για υπεραισιοδοξία. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές, ωστόσο έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις χειριστικές συμπεριφορές και στους τοξικούς χαρακτήρες. Οι ευάλωτοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις κατάματα χωρίς υπεκφυγές και ωραιοποιήσεις, αναγκαίο θα είναι να δοθεί τέλος στη θυματοποίηση και στις σχέσεις εκμετάλλευσης.

Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες προσοχή στις εξιδανικεύσεις, τα συμπεράσματα θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα. Για να παρθούν σωστές αποφάσεις θα πρέπει ο τρόπος σκέψης να είναι ρεαλιστικός, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, να βγείτε από τις αγχωτικές σκέψεις και να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης συντονιστείτε, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για επαφές και γνωριμίες, κινηθείτε αυθόρμητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τερματίσετε καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος. Απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να εντοπίσετε ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και ποια όχι. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Στις περιπτώσεις που πρέπει να παρθούν αποφάσεις αποφύγετε τη βιασύνη και την ανυπομονησία. Τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για ενδιαφέρουσες συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευάλωτοι χαρακτήρες προσοχή να μη δώσετε έκταση στις αδυναμίες σας, οχυρωθείτε συναισθηματικά, προσπαθήστε να ενδυναμώσετε τις άμυνες σας. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να αναζητήσετε το ιδανικό ταίρι, προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις επιφανειακές ωραιοποιήσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής φύσης επικεντρωθείτε στην κατοχύρωση και στην σταθεροποίηση, συντονίστε τις ενέργειες σας, θα πρέπει να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά. Προσοχή στις σπατάλες και στις περιττές αγορές, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες φιλικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα έχετε την ευκαιρία να φανερώσετε τα αισθήματα σας, κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς και συστολές. Στα επαγγελματικά μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, αποφύγετε τις βιαστικές και σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να δικτυωθείτε, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξος και θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την αδράνεια, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις βιαστικές αποφάσεις, απαραίτητο θα είναι να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας, θα πρέπει να εξισορροπήστε συναίσθημα με λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι έμπνευση, φαντασία, δημιουργικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης διατυπώστε τις ιδέες σας, θα ακουστούν οι προτάσεις σας. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, αποβάλλετε την εσωτερική πίεση, κινηθείτε με χαλαρότητα, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στο φλερτ και στη διασκέδαση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά, να συνεννοηθείτε και να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Ανάγκη σας θα είναι να ανανεωθείτε και να αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν αρνητική επιρροή. Δώστε έμφαση στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία και στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας. Επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί να κινηθείτε μεθοδικά και όχι βιαστικά ή παρορμητικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και ανανεωτικά, θα προκύψουν φιλικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε την αναβολή, τακτοποιήστε τις τρέχουσες εκκρεμότητες. Προσοχή στις προσδοκίες σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις υπερβολές. Ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις και οι συναναστροφές σας, θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, κατανόηση, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από τοξικούς χαρακτήρες, προσπαθήστε να κινηθείτε με δυναμικότητα. Δώστε έμφαση στην ψυχολογία σας, προστατευτείτε από άτομα που σας επηρεάζουν αρνητικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms