Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Η όψη του πάθους και της διεκδίκησης. Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων;
Βαθμολόγησε
18
08
2014

Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη. Η όψη του πάθους και της διεκδίκησης. Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων;

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Τι σηματοδοτεί για τα ζώδια η Αφροδίτη τετράγωνο με Άρη από τις 18 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2014;

 
Δύο πλανήτες με εντελώς διαφορετικές ποιότητες, έρχονται σε επαφή μέσα από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσουν, από τις 18 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου 2014. Η Αφροδίτη από το Λέοντα και ο Άρης από το Σκορπιό εκφράζουν αιτήματα, για τα οποία θα πρέπει να δώσουν μάχη προκειμένου να τα ικανοποιήσουν. Ειδικά η Αφροδίτη, αφού μαζί με τον Άρη έρχεται να αντιμετωπίσει και τον Κρόνο. 
 
Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν αφορούν κυρίως τις σχέσεις μας και δη τις ερωτικές. Θα πρέπει, βέβαια, να επισημάνουμε πως η Αφροδίτη θα έχει έναν ισχυρό επίσης σύμμαχο, το Δία. Άρης, Κρόνος, Αφροδίτη και Δίας, έρχονται σε σύγκρουση. Όχι όμως με άγριες διαθέσεις. Καμία πλευρά δεν έχει σκοπό να το φτάσει στα άκρα, αφού πρόκειται για όψη τετραγώνου. Τετράγωνο σημαίνει η όψη μέσα από την οποία θα χρειαστεί να δώσουμε μία μάχη, την οποία, φυσικά, και μπορούμε να την κερδίσουμε. Ενώ στην περίπτωση της αντίθεσης, θα πρέπει να υποχωρήσουμε στο τέλος και να κάνουμε αναγκαστικό συμβιβασμό. 
 
Το φως αντιπαλεύει με το σκοτάδι. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε με λίγες λέξεις να περιγράψουμε την κατάσταση. Ο έρωτας και η αγάπη έρχονται σε σύγκρουση με τα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού μας. Η χαρά, που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει διεξόδους, βρίσκει ξαφνικά τα εμπόδια που θέλει να της ορθώσει ο Κρόνος. Ο Δίας, και λόγω του ότι είναι στις αρχικές του μοίρες, ενισχύει με τεράστια δύναμη την Αφροδίτη, η οποία μπαίνει στη διαδικασία της διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα. Διεκδικεί μερίδιο στη χαρά, στην ποιότητα ζωής, στην αγάπη. Ο Άρης συνωμοτεί σ’ αυτό, μέσα από τις δικές του όμως ανάγκες, που δεν είναι άλλες από την ικανοποίηση του σεξουαλικού ενστίκτου και μέσα από το βαθύ και αρχέγονο αίσθημα της κτητικότητας. 
 

Τι φέρνει στη ζωή μας αυτή η όψη σε ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο και ποια ζώδια κυρίως επηρεάζει;

 
Πολύ δυνατή αυτή η όψη σε ερωτικο-σεξουαλικό επίπεδο. Έρωτες και πάθη αναζωπυρώνονται, οι προκλήσεις σε πολλές περιπτώσεις θα φτάνουν σε ακραία επίπεδα, τέτοια ώστε να πέφτουμε σε εμμονές και να μας διακατέχει η ακράτητη επιθυμία να πάρουμε τα περισσότερα που θα μπορούσαμε από τον έρωτα, να ζήσουμε ολοκληρωτικά την εμπειρία. Ειδικά για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, η επιθυμία εντείνεται, και στην περίπτωση που ο Κρόνος εξακολουθεί να λειτουργεί στερητικά στη ζωή τους, μπαίνουν σε μία μάχιμη κατάσταση να πάρουν αυτό που δικαιούνται και να αρχίσουν να διαγράφουν διαφορετική τροχιά στη ζωή τους. Ο Άρης και η Αφροδίτη καταφέρνουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας μέσα από το σεξ, και ίσως αυτό το καλοκαίρι αυτοί που είναι εμπλεκόμενοι στον έρωτα και αυτοί που ήδη είναι έτοιμοι να εμπλακούν, θα ζήσουν μοναδικές ερωτικο-σεξουαλικές εμπειρίες. 
 
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Εδώ και καιρό είστε έτοιμοι για το διαφορετικό στον έρωτα, είστε έτοιμοι να πάρετε αλλά και να δώσετε τα πάντα, προκειμένου να περάσετε σε μία διαφορετική εντελώς κατάσταση ζωής. Και γνωρίζετε πια πολύ καλά πως μόνο όταν ενεργοποιηθούν ερωτικά οι αισθήσεις σας, μόνο τότε θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τις νέες ισορροπίες σας. Όλα συνωμοτούν για να βιώσετε αυτό που θέλετε, να ξέρετε όμως πως η βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει στο να ζήσετε όλες τις φάσεις και τα στάδια που προηγούνται μέχρι και τη στιγμή της πληρότητας. Να θυμάστε πως εκτός από τον τόπο προορισμού, μετράει και το ταξίδι. Και αυτό που έχετε ανάγκη να ζήσετε είναι η εμπειρία. Ο έρωτας σας προετοιμάζει για ένα ταξίδι στα βάθη του εαυτού σας, και ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να εκφράζετε προς τα έξω τις καινούριες πλευρές του. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Έρωτας μετ’ εμποδίων και ίσως αυτά τα εμπόδια για σας να προβάλλονται εδώ και πολλά χρόνια στο δρόμο σας. Ήρθε η ώρα όμως να τα υπερβείτε και να προσχωρήσετε στο δρόμο που εδώ και πολύ καιρό υπαγορεύει η καρδιά σας. Παρότι οι αντιστάσεις σας εξακολουθούν ακόμα να είναι πολλές, δύσκολα θα μπορέσετε να αναχαιτίσετε με τη λογική σας όλο αυτό το ενεργειακό δυναμικό ως συνέπεια του τετραγώνου Αφροδίτη - Άρη. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, και εννοείται πως εξακολουθείτε να βιώνετε τον έρωτα, καλείστε να είστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τυχόν απρόσμενες συμπεριφορές του συντρόφου. Το πιο πιθανό βέβαια είναι η ένταση να έχει σαν αποτέλεσμα να ζήσετε πρωτόγνωρες ερωτικο-σεξουαλικές εμπειρίες. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Ο έρωτας σας παίζει περίεργα παιγνίδια φέτος το καλοκαίρι. Μπορεί ξαφνικά σε κάποια μετακίνηση ή στο χώρο της δουλειάς σας, να παρουσιαστεί το αντικείμενο του πόθου σας, αυτό που εδώ και αρκετό καιρό περιμένετε να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας. Θα πρέπει, όμως, να είστε σε εγρήγορση, έτσι ώστε να αδράξετε αμέσως την ευκαιρία. Γιατί και έτσι όπως πλανητικά εξελίσσονται τα πράγματα, πολύ εύκολα θα μπορούσατε να την αφήσετε να χαθεί μέσα από τα χέρια σας. Μπορεί, βέβαια, αυτό να λειτουργήσει μέσα από κάποιο ατυχές περιστατικό. Είτε από λάθος συνεννόηση, είτε γιατί υπερεκτιμήσατε κάποιες καταστάσεις. Η τύχη σας χτυπάει την πόρτα, μην αφήσετε όμως ολοκληρωτικά τα πράγματα στην τύχη τους, αφού εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να είστε εκεί για να ακούσετε το χτύπημα. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Από τους ευνοημένους της εποχής, αφού όλο το παιχνίδι του έρωτα παίζεται στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και αυτό σημαίνει πως ήδη είστε έτοιμοι να υπογράψετε συμβόλαιο μαζί του. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, παρότι δημιουργεί εμπόδια στο να φτάσετε μέχρι την υλοποίηση της συμφωνίας, σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα θεμέλια που πέφτουν αυτή την εποχή στην ερωτικο-συναισθηματική σας ζωή, να είναι σταθερά και τόσο ισχυρά, όσο έχετε ανάγκη, προκειμένου να χτίσετε τη νέα σας ερωτικο-συναισθηματική ζωή. Ξεπεράστε τις όποιες αναστολές και προχωρήστε ακάθεκτοι σε αυτό που σας προσφέρεται αυτή την εποχή. Να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις, και άφοβα αφεθείτε να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να μάθετε τους νέους κανόνες, προκειμένου ελεύθερα να εκφράσετε τον εαυτό σας. 
 
ΛΕΩΝ
 
Όλα στο κόκκινο, και όλα αυτή την εποχή φιλτράρονται μέσα από την ερωτική αίσθηση που εδώ και κάποιο διάστημα έχει αρχίσει να σας διακατέχει. Ο έρωτας για σας έρχεται για να σας κάνει να ξανασυστηθείτε με τον εαυτό σας. Έναν εαυτό που απαρνηθήκατε τα τελευταία χρόνια, προς χάριν των άλλων, κυρίως των ατόμων μέσα από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον σας. Ήρθε η ώρα σας όμως, και αυτό ήδη έχετε αρχίσει να το αναγνωρίζετε. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως μέχρι και το τέλος του Αυγούστου, τα πράγματα δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, με την έννοια ότι θα πρέπει απότομα να συντονιστείτε με μεγάλες ταχύτητες, προκειμένου να έχετε τα πρώτα σημαντικά δείγματα των μεγάλων αλλαγών που ακολουθούν στον ερωτικό τομέα. Το έδαφος προετοιμάζεται και πολύ σύντομα θα το περάσετε μαζί με αυτό που εδώ και χρόνια περιμένετε. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Νέο κανάλι επικοινωνίας ανοίγει για εσάς. Για κάποιους λόγους όμως που πιθανόν μόνο εσείς να γνωρίζετε, αρχίζει η ατμόσφαιρα γύρω σας να περιβάλλεται από μυστήριο και δεν αποκλείεται αυτό να αφορά έναν έρωτα που για την ώρα θα πρέπει να παραμείνει στο παρασκήνιο. Σημασία όμως έχει ότι αρχίζετε να επικοινωνείτε και πάλι ερωτικά, και ίσως για κάποιο διάστημα να μη θέλετε αυτό να το μοιραστείτε, ακόμα και με άτομα που γνωρίζουν τα πάντα για σας. Το τετράγωνο Άρη - Αφροδίτη λειτουργεί ως η απαρχή μιας ιστορίας που πιθανόν να κάνει ισχυρή καταγραφή στην ερωτική σας ζωή, και μέσα από τους ισχυρούς κραδασμούς που προκαλεί ενεργοποιείται η λίμπιντό σας, με αποτέλεσμα και εσείς οι ίδιοι να μην αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Δηλώνετε έτοιμοι, όμως, να μπείτε στο παιχνίδι, ακόμα και αν εκτροχιαστείτε από τις ράγιες σας. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Μπαίνετε στη διαδικασία να διεκδικήσετε, όχι απαραίτητα κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά τον έρωτα που τον τελευταίο καιρό τον αισθάνεστε απόντα από τη ζωή σας. Παρότι τα κουράγια σας δεν επαρκούν για περιπέτειες που θα μπορούσαν να σας βάλουν σε ψυχοφθόρες καταστάσεις, όμως, θα θέλατε να αρχίσει σιγά-σιγά η ατμόσφαιρα γύρω σας να χρωματίζεται ερωτικά. Πολύ σύντομα όμως, και αφού ξαναβρείτε τις δυνάμεις σας, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την ανάγκη μέσα σας, αλλά και την ανάγκη κάποιων ατόμων να ανταποκριθείτε στο ερωτικό ενδιαφέρον τους. Μπορεί αυτά τα άτομα να προέρχονται μέσα από το φιλικό τομέα ή μπορεί η θέση τους να λειτουργεί για σας απαγορευτική στο να έρθετε πιο κοντά τους. Σημασία όμως έχει ότι ξυπνούν και πάλι τα ερωτικά σας ένστικτα, το πιο πιθανό όμως, να πάρετε μία πιο αποστασιοποιημένη θέση και το παιχνίδι να το παίζετε από μακριά. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Η καμπάνα για σας θα χτυπήσει πιο ηχηρά φέτος το καλοκαίρι, και ειδικότερα εάν και η Αφροδίτη σας ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Άρης έρχεται και σαρώνει τις όποιες αναστολές σας, και σας ανοίγει το δρόμο για να μπείτε επιτέλους στο παιχνίδι που λέγεται έρωτας. Μπορεί το πρόσωπο που ετοιμάζεται να μπει στη ζωή σας να σας είναι ήδη γνώριμο και οικείο. Και απλά τώρα να ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να εκφραστούν τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές φυσικά, γιατί, ειδικά αυτή την εποχή, σε καμία περίπτωση, δεν θα μπορούσατε να παίξετε το ρόλο του κυνηγού. Έχετε ήδη περιμένει αρκετά. Το πιο δύσκολο για σας είναι να γίνει το ξεκίνημα. Μόλις αυτό συμβεί, τότε να ξέρετε πως έχετε πέσει κατ’ ευθείαν στα βαθιά. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί έχετε ήδη μάθει καλό κολύμπι τα τελευταία δύο χρόνια, και το πιο σημαντικό ακόμα, είστε παντός καιρού, και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε περίπτωση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να ησυχάσετε, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε το καινούργιο που εμφανίζεται στη ζωή σας ή το ήδη υπάρχον, μέσα στο οποίο έχετε εναποθέσει αρκετά από τα όνειρά σας. Σαν η σκέψη σας να ταξιδεύει μακριά και να φαντάζεστε την ευτυχία εκεί που δεν είστε, ακόμα και αν έχετε σοβαρούς λόγους τώρα να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από την ερωτική σας ζωή. Με το αίσθημα του ανικανοποίητου όμως, δεν μπορείτε αφ’ ενός να χαρείτε αυτά που συμβαίνουν ή αυτά που θα συμβούν, και αφ’ ετέρου, δεν επιτρέπετε και στους άλλους να επενδύσουν σε εσάς, αν μη τι άλλο, στο κομμάτι της επικοινωνίας, που κυρίως εκφράζεται σαν δική σας ανάγκη. Για κάποιους από εσάς, το πέρασμα του Άρη από το 12ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να σημάνει το ξύπνημα κάποιων παλιών καταστάσεων και την αναβίωση του πάθους που τόσο καιρό είχατε φροντίσει να βρίσκεται υπό καταστολή. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Παρότι αυτή την εποχή, προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας κάποια πρακτικά ζητήματα, μέσα από τα οποία κρίνεται κυρίως η επαγγελματική σας εξέλιξη, αρχίζετε, με απότομους ρυθμούς, να στρέφετε και αλλού την προσοχή σας. Ο έρωτας για σας αυτή την εποχή, (περισσότερο βέβαια αυτό αφορά τη σεξουαλική έκφραση), θα λειτουργούσε ως η πιο ισχυρή παρόρμηση, έστω και αν προτεραιότητες σας είναι άλλες. Υπάρχει έντονη η ανάγκη μέσα σας, πίσω από την ερωτικο-σεξουαλική έκφραση, αυτή της συναισθηματικής κάλυψης. Κάτι κάνετε αυτή την περίοδο και υπονομεύετε τον εαυτό σας, μην αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σας να εκφραστούν, μέσα από το παιδί που κρύβεται καταπιεσμένο μέσα σας. Αφεθείτε και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Το πιο σημαντικό για σας είναι η συναισθηματική σας απελευθέρωση. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Ή όλα ή τίποτα. Αυτός είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να μπει στο σενάριο που γράφεται αυτή την εποχή στη ζωή σας, μέσα βέβαια από τα ίδια σας τα χέρια. Το απότομο γκάζι δίνει τη θέση του στο απότομο φρένο. Και αυτό στην περίπτωσή σας σημαίνει απότομες ψυχικές και συναισθηματικές μεταπτώσεις, ως συνέπεια κάποιων γεγονότων για τα οποία καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσετε να τα διαχειριστείτε. Μην προσπαθείτε να πράξετε το δίκαιο και το σωστό, αφού δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε το δίκαιο και το σωστό για σας. Κινδυνεύετε να αδικήσετε τον εαυτό σας, προκειμένου να προστατέψετε κάποια άτομα που η διαγωγή τους στο παρελθόν δεν σας έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα. Πείτε «ναι» στον έρωτα που ήδη σας χτυπάει την πόρτα. Κοιτάζοντας, όμως, πρώτα απ’ όλα εσείς να ωφεληθείτε, καλύπτοντας τα κενά των τελευταίων χρόνων.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Ακόμα και αν η κατάσταση είναι τεταμένη γύρω σας, με αποτέλεσμα να έρχονται στιγμές που θα αμφιβάλλετε για το αν αξίζει ο κόπος να μπείτε σ’ αυτή την ιστορία ή αν κάνετε καλά που μένετε, να ξέρετε πως ο χρόνος θα σας αποδείξει πως στο τέλος, όπως και να έρθουν τα πράγματα, εσείς θα είστε οι κερδισμένοι. Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Είναι ο μόνος δρόμος που θα σας βγάλει με ασφάλεια στον προορισμό σας. Ο έρωτας για σας αυτή την εποχή έχει περάσει σ’ ένα στάδιο απομυθοποίησης και αυτό είναι κάτι που το είχατε πραγματικά ανάγκη. Σας καλεί να τον ζήσετε μέσα από όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας, και να τον εντάξετε μέσα στην καθημερινότητά σας, αναζητώντας τον και μέσα από τα απλά πράγματα. 
 
 

 Διαβάστε επίσης:

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-08-2014 13:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms