Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 24 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
03
2024

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 24 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, δοτικότητα, γενναιοδωρία, κατανόηση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για δικτύωση, άνοιγμα θα υπάρξει για συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Κοινωνικές γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις

 

Με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να περάσουν ευχάριστα, να κοινωνικοποιηθούν και να ανανεώσουν τον δεσμό τους. Για τους ελεύθερους θα υπάρχει δυνατότητα νέας σχέσης, στο κοινωνικό περιβάλλον θα γίνουν γνωριμίες, ο αυθορμητισμός θα δώσει την ώθηση να προχωρήσουν οι επαφές παίρνοντας μία πιο προσωπική όψη.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευκαιρίες θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και ταχτοποιήσεις, φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δοσοληψίες και αγοροπωλησίες. Τα εργασιακά ζητήματα θα απαιτούν συντονισμό και μεθοδικότητα, οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική αλλαγή και βελτίωση. Κοινωνικοποιηθείτε, ανοίγματα θα προκύψουν για δικτύωση και νέες γνωριμίες, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να περάσετε ευχάριστα. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν συναντήσεις που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα λείψουν τα οικονομικά ανοίγματα, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία καινούργια αρχή, προσεγγίστε και εκδηλωθείτε. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στην διασκέδαση σας, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε την απόφαση να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές ή πωλήσεις που από καιρό έχετε στη σκέψη σας. Στον αισθηματικό τομέα, η συγκαταβατική σας στάση και η συμφιλιωτική σας διάθεση θα βοηθήσουν στο να ‘ρθείτε εσείς και το ταίρι σας συναισθηματικά πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η στάση σας θα είναι κοινωνική και συζητήσιμη, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, απαλλάσσεστε από αναστολές ή προκαταλήψεις. Ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις είτε για λόγους εργασιακούς, είτε για ψυχαγωγικούς. Στον αισθηματικό τομέα ένα πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, οι συνομιλίες σας θα περάσουν σε προσωπικό επίπεδο, δώστε ώθηση στις εξελίξεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διατυπώσετε τις ιδέες σας. Στον κοινωνικό τομέα επικοινωνήστε με προσεγμένο τρόπο, θα είστε σε θέση να κερδίσετε τις συμπάθειες και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση, θα καταφέρετε να συζητήσετε, να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε σε συμφέρουσες συμφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Αφήστε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα. Θα έχετε την επικοινωνιακή ικανότητα να συνάψετε τις κατάλληλες δημιουργικές σχέσεις. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διεκπεραιώσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οφειλές ή δάνεια. Ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και συναναστροφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική εξέλιξη θα έχουν οι συνεργασίες σας, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό. Η ελκυστικότητα και η γοητεία σας θα είναι σε ανεβασμένο επίπεδο, εσείς οι ελεύθεροι προσεγγίστε με άνεση και αυτοπεποίθηση. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σας θα είναι άμεση και επικοινωνιακή, στις συζητήσεις σας εργασιακές ή προσωπικές θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Στον αισθηματικό τομέα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα έχετε την ευκαιρία να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες και να προχωρήσετε μπροστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αισιόδοξος, θα καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας το άγχος. Ευνοούνται τα καινούργια άλματα και οι νέες συνεργασίες, με δική σας πρωτοβουλία θα διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Περνάτε σε εξοφλήσεις και κλείσιμο υποχρεώσεων, θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αγορές ή πωλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε εργασιακά ζητήματα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκπεραίωση, συντονίστε τα πλάνα σας. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες, ίσως να ενσωματωθείτε σε κοινωνικές σύνολα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργική σας πλευρά. Σε θέματα συναισθηματικά έρχονται θετικές εξελίξεις, συμφιλιώνεστε και επανασυνδέεστε.

ΙΧΘΥΣ

Ευκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να συντονίσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας. Στον αισθηματικό τομέα αλλαγές θα υπάρξουν στα δεδομένα σας, αν είστε χωρισμένοι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για μία νέα αρχή, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms