Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 10 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
04
2021

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 10 Απριλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 10 Απριλίου 2021, είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν θετική εξέλιξη, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, αισιόδοξες θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα έχουν αμεσότητα και αυθορμητισμό.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Δημιουργικές εξελίξεις στις σχέσεις και στις νέες γνωριμίες

 

Στον οικονομικό τομέα θετικά θα είναι τα ανοίγματα, ομαλή πορεία θα έχουν οι συναλλαγές οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τακτοποιήσεις ανοιχτών χρηματικών λογαριασμών, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν οι εκκρεμότητες. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, πρόσχαρες θα είναι οι επαφές, θα φέρουν αναζωογόνηση και συναισθηματική τόνωση.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, θα σας βγάλουν από την πίεση και την ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα που θα καταφέρουν να τονώσουν την εσωτερική σας διάθεση. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην επικοινωνία, τρέξε τα βήματα σας, προσεγγίσετε με αμεσότητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα, έρχονται εισπράξεις, ενδεχομένως να ανέβουν τα κέρδη σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης προχωρήστε τα βήματα σας, άφησε πίσω τη διστακτικότητα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, φανείτε διαλλακτικοί, θα έχετε τη δυνατότητα να καταλήξετε σε αποτέλεσμα προσοδοφόρο. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι ανοιχτείτε και προσεγγίστε, βγάλετε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα. Όσοι είστε σε σχέση συζητήστε για τα συναισθήματά σας, θα ακουστούν ευχάριστα λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με καινούργια πρόσωπα. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα προκύψουν, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα εκφραστείτε, γρήγορα θα κερδίσετε τις συμπάθειες, δεν αποκλείεται να ενθουσιαστείτε από την παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου. Σε θέματα οικονομικής φύσης φεύγουν τα εμπόδια, προχωρήστε στις ενέργειες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να ταχτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας και να προβείτε στις αγορές που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην προσωπική σας σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας, να συζητήσετε για το θέμα της δέσμευσης ή να λύσετε θέματα που σας δημιουργούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Οι ελεύθεροι αποφύγετε την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά, προσεγγίστε θα βρείτε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει. Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναλλαγές αγορές και συμφωνίες, κινηθείτε με σύνεση.

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικής φύσης θα καταφέρνουν να τονώσουν την ψυχολογία σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενες εισπράξεις, προσπαθήστε να συντονίσετε το πορτοφόλι σας, διαχειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση. Αυτοπεποίθηση ορθολογισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, πολύ καλά θα τα πάτε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, πολύ γρήγορα θα κερδίσετε τις συμπάθειες, δεν αποκλείεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Εσείς που διατηρείτε σχέση θερμές στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σας, ανταπόκριση θα βρείτε στις άμεσες εκδηλώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, αν κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν καταστάσεις που σας προβλημάτισαν τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Δεν αποκλείεται να ακούσετε μία πρόταση που θα έχει θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Στον αισθηματικό σας τομέα βγείτε από την εσωστρέφεια και την απομόνωση, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης, προσεγγίστε με αυθορμητισμό. 

ΖΥΓΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για συντροφικότητα, για συναισθηματική ασφάλεια και ισορροπία. Τα συμβάντα θα είναι θετικά, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα υπάρξει άμεση βελτίωση, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητάς σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις ξεκαθαρίσματα και απρόοπτες εξομολογήσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση θα καταφέρετε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας, αφήνετε στην άκρη αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Εστιάστε στις οικογενειακές σας σχέσεις και επαφές, αν κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρξαν προβλήματα ή ανοιχτά ζητήματα τώρα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις. Στον οικονομικό σας τομέα οργανώστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε τα πλάνα σας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για συμφωνίες και νέες συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Έρχονται σε πρώτο πλάνο ζητήματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, θα καταφέρετε να βγείτε από τη στασιμότητα και να δώσετε μία καινούργια ώθηση στις υποθέσεις σας. Διπλωματικότητα θα σας χαρακτηρίζει αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε στις συμφωνίες και στις διαπραγματεύσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και απελευθερωμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να ανανεώσετε τις επαφές με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοτικότητα γενναιοδωρία και συγκαταβατική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, απλόχερα θα προσφέρετε τη βοήθειά σας στα άτομα που θα νιώσετε πως σας χρειάζονται. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε, να προβείτε σε αγορές και να συντονίσετε τα πλάνα σας. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης, ανάγκη σας θα είναι η ισορροπία και η εξασφάλιση. Μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συζητήστε για τις βλέψεις και τους στόχους σας, πρόσφορο έδαφος θα βρουν οι επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συντονίστε τις ενέργειές σας, οργανώστε τα πλάνα σας, έρχονται ευκαιρίες που θα ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στο χέρι σας, προσοχή στις υπερβολές και στις σπατάλες, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να διαχειριστείτε με σύνεση το πορτοφόλι σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι συναναστροφές που θα σας ενθουσιάσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να τονώσετε την ψυχολογία σας. Βγάλτε στην επιφάνεια την επικοινωνιακή και θετική πλευρά της προσωπικότητας σας, ανταπόκριση θα βρουν οι προσεγγίσεις σας. 

ΙΧΘΥΣ

Δυνατότητα εφαρμογής θα βρουν τα σχέδια και τα πλάνα σας, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα βήματά σας, χαρά και ικανοποίηση θα λάβετε. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης άνοιγμα θα υπάρξει για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις ή στις αγορές που επιθυμείτε, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συναναστροφή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αναπτερώνεται το ηθικό σας, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εσείς που διατηρείτε σχέση μιλήστε ανοιχτά στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ασφάλεια. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-04-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021