Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 5 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
02
05
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία στις 5 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Κριό, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κοινωνικότητα, γενναιοδωρία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για θετική αλλαγή και βελτίωση.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία: Επικοινωνιακά ανοίγματα, καινούργιες ευκαιρίες

 

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες και συμβόλαια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, στις συζητήσεις η επιχειρηματολογία θα είναι δυνατή, το ενδιαφέρον θα στραφεί στις καινούργιες προτάσεις, οι νέες συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν εποικοδομητικά.

Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και άνετες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για έναρξη σχέσης, ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα δώσουν την ώθηση να προχωρήσουν οι επαφές και να εξελιχθούν με τρόπο θετικό. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα καταφέρουν να ανανεωθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματά τους, να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν ευχάριστα.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, τονώστε την αισιοδοξία σας, θα υπάρξουν ανοίγματα και νέες ευκαιρίες που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αγχώνουν, οι προσεγγίσεις θα είναι δημιουργικές. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να αναθερμάνετε τα συναισθήματά σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, εκδηλωθείτε, κινηθείτε απελευθερωμένα. Φεύγει το άγχος και η ανασφάλεια, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ανησυχούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις και στις κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν επαγγελματικά ανοίγματα που αν τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα καταφέρετε να βελτιωθείτε. Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε συντονισμένα, προσοχή στις υπερβολές, θα υπάρξει άνοιγμα για αγορές. Κοινωνικοποιηθείτε, οι φιλικές σχέσεις και επαφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε, λύσεις θα βρείτε σε ζητήματα που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις. Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια. Συντονίστε τις ενέργειές σας, θα καταφέρετε να ηρεμήσετε ψυχολογικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες. Προχωρήστε σε συμφωνίες, δεν θα υπάρξουν εμπόδια θα καταφέρετε να καταλήξετε σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Θα έχετε τη διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, κινηθείτε σκεπτόμενα, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για νέες επιδιώξεις και νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τα έσοδά σας με τρόπο επενδυτικό, προσοχή στα έξοδα και στις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες. Προσεγγίστε με αυθορμητισμό, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις προτάσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Αισιόδοξα και δημιουργικά ανοίγματα θα ανανεώσουν την αυτοπεποίθησή σας, στην άκρη θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις, θα καταφέρετε να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων και αυτό θα σας βγει σε καλό. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική ζωή αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε στον επαγγελματικό τομέα, στην περίπτωση που ψάχνετε για νέα εργασία θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε κάτι αξιόλογο και ανάλογο με τα προσόντα σας. Βελτίωση θα υπάρξει στα οικονομικά σας, δώστε έμφαση στη διαχείριση των εσόδων σας, αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες. Συντονίστε τις ενέργειες σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συναναστροφές σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης διατυπώστε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε, θα καταφέρετε να περάσετε τις βλέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα και στην αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να παρουσιάσετε την προσωπικότητά σας με τρόπο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα τα πάτε πολύ καλά, μιλήστε ανοιχτά για τις ιδέες και τις προτάσεις σας, θα κερδίσετε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας εργασιακές και οικογενειακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας τονώσουν ψυχολογικά. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει δυνατότητα επανασύνδεσης, για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε νέα σχέση. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό.

ΙΧΘΥΣ

Στον οικονομικό τομέα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταχτοποιήσεις, αγοραπωλησίες, συμβόλαια. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και επαφές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms