Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου ως 8 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 5
04
10
2023

Αφροδίτη στην Παρθένο από 9 Οκτωβρίου ως 8 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και θα παραμείνει ως τις 8 Νοεμβρίου 2023. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο, επιδιώκουμε ο σύντροφός μας να είναι ακριβής, συνεπής και αναμένουμε την τελειότητα. Απολαμβάνουμε τις λεπτομερείς και αναλυτικές συνομιλίες και αν και δεν εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας, είμαστε πολύ ευαίσθητοι. Ασκούμε κριτική σε εκείνους που μας ενδιαφέρουν, προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε να βελτιωθούν οι ίδιοι. Μας έλκουν άτομα που είναι καθαρά και δεν έχουν πολύ άσχημες συνήθειες.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο: Αναζητώντας τον τέλειο και ιδανικό έρωτα!

 

Εκτιμάμε την ακρίβεια και προτιμάμε να χτίσουμε σιγά-σιγά μια σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, από το να ριχτούμε αμέσως στη φωτιά του πάθους. Η τάση μας να επικρίνουμε το σύντροφό μας μπορεί να μας προξενήσει άγχος και στο σεξ. Υπάρχει μια αίσθηση μυστηρίου και προστασίας της ιδιωτικής μας ζωής και θέλουμε να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας. Αν και είμαστε συναισθηματικά απόμακροι, εν τούτοις κερδίζουμε σε αξιοπιστία και ευαίσθητη συμπεριφορά.

Θέλουμε να νιώσουμε εκτίμηση και μας αρέσουν τα άτομα που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Οι καλοί τρόποι και ένας υγιής τρόπος ζωής είναι ένα συν για μας. Εκτιμάμε την ακρίβεια και κάποιον που έχει ποιότητα και εξυπνάδα. Δεν θέλουμε να παίζει παιχνίδια και υπηρετούμε εκείνους που αγαπάμε. Παίρνουμε... υψηλή βαθμολογία για τις ικανότητές μας στο κρεβάτι, ακόμη και αν είμαστε συναισθηματικά απόμακροι κατά καιρούς.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

 

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στην Παρθένο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον εργατικό και καθημερινό έκτο οίκο σας, οι συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας γίνονται πιο ευχάριστες και διευθετείτε τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας. Τώρα έχετε μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη δουλειά σας, μειώνεται το άγχος σας, μεριμνάτε για την εύρυθμη λειτουργία της ζωής σας. Αν υπήρχαν κάποια αρνητικά ζητήματα στην εργασία σας, με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας, καταφέρνετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ίσως κινηθείτε να αναπτύξετε περαιτέρω τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας και βοηθήσετε με τις γνώσεις σας τους συναδέλφους σας. Γίνεστε πιο επιλεκτικοί και τελειομανείς στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο στην εργασία σας ή το οποίο συναντάτε στην καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, ξέρετε πώς να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, η μετριοφροσύνη σας αλλά και η γοητεία σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους θαυμαστές σας. Είστε εκλεπτυσμένοι στους τρόπους σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μη γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί, καθώς αυτό θα αποτρέψει την ψυχική ηρεμία σας. Παίρνετε αυτά που θέλετε από το σύντροφό σας και είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για χάρη της αρμονίας της σχέσης σας. Αν είχατε διενέξεις και αψιμαχίες με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας, οι συνθήκες βελτιώνονται. Τώρα δεν θέλετε την ηρεμία του σπιτιού σας, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, όντας με συντροφιά ανθρώπων που σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αισθάνεστε πιο κοντά και οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βελτιώνετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, Ίσως διακοσμήσετε το σπίτι σας ή ακόμα αποφασίσετε να μετοικήσετε. Εκτιμάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας και δίνετε και παρέχετε φροντίδα και ασφάλεια στους αγαπημένους σας. Μπορεί τώρα να νιώσετε περισσότερο προσκολλημένοι στη σχέση σας ή να χρειαστεί να βοηθήσετε έναν από τους γονείς σας, είτε παρέχοντας υλική βοήθεια είτε απλώς συναισθηματική υποστήριξη. Απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές στο σπίτι σας με τον αγαπημένο σας και αναζητάτε να μάθετε το μέλλον της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, η ευγλωττία σας και η πειθώ σας, σας βοηθούν στην αποδοχή των ιδεών και αντιλήψεών σας από τους άλλους αλλά και να πάρετε αυτό που θέλετε. Απολαμβάνετε να συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες, είστε σε κίνηση και επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο. Αν είστε συγγραφέας, η Αφροδίτη σας χαρίζει έμπνευση και ιδέες και μπορείτε να προβάλετε το έργο σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν ασχολείστε με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, το κοινό σας θα ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας. Αν είστε μόνοι, ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος θα εξιτάρει το μυαλό σας και με τον οποίο σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε πιο σταθεροί και υπεύθυνοι στη διαχείριση των οικονομικών σας και επινοείτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να κερδίσετε περισσότερα. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πολυτέλεια αλλά ξοδεύετε τα χρήματά σας σε αντικείμενα που σας είναι χρήσιμα. Εκφράζετε την αγάπη σας στον αγαπημένο σας, απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές μαζί και καταφέρνετε με τον τρόπο σας να έχετε  συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Λαμβάνετε εκτίμηση από τους γύρω σας, γνωρίζετε άτομα με τα οποία έχετε ένα κοινό σύστημα αξιών και παίρνετε αναγνώριση στην εργασία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, έρχεται στο προσκήνιο η αναλυτική, πρακτική και στοργική φύση σας, είστε τώρα πιο διαλλακτικοί με τους άλλους, προκειμένου να υπάρχει ηρεμία και αρμονία. Είστε επικοινωνιακοί αλλά και υποχωρητικοί με το σύντροφό σας ή γενικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθείτε για το καλύτερο στις σχέσεις σας. Η έμφυτη εξυπηρετική φύση σας, σας παρακινεί να βοηθήσετε τους άλλους στα προβλήματά τους, να τους ενθαρρύνετε και να τους παροτρύνετε θετικά. Θα έχετε ευκαιρίες για να προβάλετε την εξυπνάδα σας, την πρακτικότητά σας αλλά και τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Τώρα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και διεκδικείτε αυτό που σας αξίζει στην αγάπη.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πνευματικό αλλά ασαφή  δωδέκατο οίκο σας, είστε σε σύγχυση για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε την τάξη σε καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Κάποια άτομα ίσως σας δημιουργήσουν συναισθηματικό χάος και εσείς προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο σας αλλά και να αποσαφηνίσετε τα κίνητρά τους.  Γίνεστε πιο συμπονετικοί και εξυπηρετικοί με τους άλλους, παρέχετε υποστήριξη και βοήθεια και είναι εύκολο τώρα να σας εκμεταλλευτούν. Ίσως γνωρίσετε κάποιον/α ο οποίος θα βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό σας, αλλά προς το παρόν, αυτή η σχέση θα κυμανθεί σε πλατωνικά επίπεδα ή θα σας δημιουργήσει αρκετά ερωτήματα. Από τη θετική πλευρά, αναπτύσσετε και προβάλετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και αυτό σας ηρεμεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, περνάτε ευχάριστα με τους φίλους σας, συναντάτε νέο κόσμο  ή συμμετέχετε σε μια ομάδα, η οποία μιλάει στα ιδανικά και την ψυχή σας. Οι άλλοι γύρω σας ανταποκρίνονται στις ιδέες σας, τις οποίες προβάλετε στο διαδίκτυο και συσπειρώνετε άτομα που σας αποδέχονται.  Μπορεί τώρα να δείξετε ενδιαφέρον για φιλανθρωπικές  δραστηριότητες ή οργανώσεις που βελτιώνουν τη ζωή σας, αποκομίζοντας ευχάριστες εμπειρίες. Είστε περισσότερο συμβιβαστικοί και το αναλυτικό μυαλό σας, σας βοηθά να κάνετε τις σωστές επιλογές ατόμων που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Ίσως τώρα παρέχετε ή λάβετε βοήθεια και υποστήριξη προς/ από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της εργασίας και των φιλοδοξιών, τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων στην εργασία σας και λαμβάνετε αναγνώριση για τις ηγετικές ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Θα έχετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας ή ακόμα μπορεί να αναλάβετε ένα νέο έργο το οποίο καταφέρνετε να το φέρετε εις πέρας χάρη στην οξύνοιά σας. Αν έχετε επιχείρηση, αυξάνονται η παραγωγικότητα και τα κέρδη και βρίσκετε άτομα τα οποία με τις δεξιότητές τους σας οδηγούν προς νέα επιτεύγματα. Συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και περιστοιχίζεστε από πολύ κόσμο. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας και συζητάτε με τον αγαπημένο σας τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν είστε μόνοι, δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον στις φιλοδοξίες σας και λιγότερο στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον διεθνή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, κάνετε νέες γνωριμίες με σημαντικά άτομα, τα οποία έχουν διαφορετικό πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ίσως γνωρίσετε νέα άτομα στην εργασία σας τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον σας. Οι άλλοι αποδέχονται τις απόψεις σας και περιβάλλεστε από πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινό σύστημα αξιών και σας βοηθούν στην υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Στη σχέση σας, το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας εφευρίσκει τρόπους να κάνετε τη σχέση σας πιο χαρούμενη και ευχάριστη αλλά και να επιφέρετε την ισορροπία και την αρμονία, αν είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν. Είστε ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά σας, θέτετε μεγαλεπήβολους στόχους και δεν φοβάστε οποιεσδήποτε αρνητικές περιστάσεις σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αυξάνεται η σεξουαλική σας επιθυμία αλλά και η ανάγκη σας για περισσότερη οικειότητα στη σχέση σας. Είναι πιθανόν να συναντήσετε κάποιον/α που θα αφυπνίσει τα κρυμμένα πάθη σας αλλά και που μπορεί να ξεσηκώσει συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.  Είστε πιο εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις στη σχέση σας, ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή συζητήσετε για το κοινό μέλλον σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με φόβους και ανησυχίες για καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως αισθάνεστε καλύτερα και πιο ήρεμα όντας μόνοι με τον εαυτό σας. Γίνεστε τώρα πιο εσωστρεφείς και κρυφοί, δεν είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε για την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, έρχεται στο προσκήνιο η συμπονετική και ευαίσθητη πλευρά σας, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας και σκέφτεστε την εξέλιξη της μελλοντικής πορείας της σχέσης σας. Η αναλυτική πλευρά σας και οι αμφιβολίες σας μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλειες, θέλετε να είστε σίγουροι  για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αν υπήρξαν διαφωνίες και παρανοήσεις σε κάποιες σημαντικές σχέσεις σας, αποκαθίστανται και πάλι η αγάπη και η αρμονία, καθώς τώρα γίνεστε πιο διαλλακτικοί και συμβιβαστικοί. Διευθετείτε, επίσης, τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας ή έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία με τη θετική συνδρομή των άλλων, τη δημιουργική ικανότητά σας και το πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση