Αφροδίτη στο Λέοντα. Υπερηφάνεια, ρομαντισμός και γενναιοδωρία.
Βαθμολόγησε
11
07
2013

Αφροδίτη στο Λέοντα. Υπερηφάνεια, ρομαντισμός και γενναιοδωρία.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Στις 27 Ιουνίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Λέοντα και θα παραμείνει έως τις 22 Ιουλίου.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα εκπέμπει ζεστασιά και είναι γενναιόδωρη, στοργική και παιχνιδιάρα. Τώρα είμαστε ευχάριστοι με τους ανθρώπους γύρω μας και εκπέμπουμε έναν αέρα ενθουσιασμού στις σχέσεις μας. Στον έρωτα θέλουμε βασιλική μεταχείριση και θα πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το πρόσωπο με το οποίο είμαστε μαζί, καθώς μας σέβεται γι’ αυτό που είμαστε. Μπορεί να δίνουμε την εντύπωση ότι έχουμε πολλούς θαυμαστές και συχνά ζητάμε να είμαστε το επίκεντρο της προσοχής. Είμαστε πολύ ρομαντικοί και εκφραστικοί στο κρεβάτι και θέλουμε να νιώθουμε πολύ ιδιαίτεροι. Είμαστε γενναιόδωροι και ενθαρρύνουμε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Είμαστε δημιουργικοί και έχουμε την ικανότητα να εκφράσουμε τα ταλέντα μας. Η υπερηφάνεια και η εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας, μας κάνουν πραγματικά διασκεδαστικούς και αυθόρμητους. 
 
Είμαστε πολύ εντυπωσιακοί και περήφανοι, ξεχωρίζουμε για τα καλά λόγια μας, ενώ η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι το αφροδισιακό μας και την έχουμε σε αφθονία. Χαιρόμαστε την κάθε στιγμή και διασκεδάζουμε, δίνοντας αυθόρμητα την αγάπη μας. Θέλουμε να είμαστε μαζί με εντυπωσιακά άτομα, εκείνα που ξεχωρίζουν, να μας αντιμετωπίζουν σαν βασιλιάδες και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες χειρονομίες. Αγαπάμε τους ανθρώπους που είναι μεγαλόψυχοι και μας δείχνουν ενδιαφέρον. Έχουμε αληθινό θάρρος, ανοιχτό μυαλό και κατανόηση και την ικανότητα να βλέπουμε πιο πέρα ​​από μια φαινομενική πράξη εχθρότητας, σε σημείο που μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα «φοβισμένο παιδί», που κρύβεται πίσω από μια σκληρή συμπεριφορά. Ακόμα και όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με σκόπιμες πράξεις κακής συμπεριφοράς, αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να κατέβουμε στο ίδιο επίπεδο.
 
Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα. 
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στο Λέοντα στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας
 
ΚΡΙΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, θέλετε να διασκεδάσετε και με τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό που αποπνέετε, βρίσκετε την ευτυχία μέσα από την αγάπη και τον έρωτα. Είστε διαχυτικοί και εκφράζετε συναισθήματα αγάπης. Η δημιουργική σας έκφραση ευνοείται αυτήν τη στιγμή. Θα απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε βαθιά αγάπη από τα παιδιά σας. Θα περάσετε μια ευτυχισμένη χρονική περίοδο και θα δείχνετε την αγάπη σας ελεύθερα και χωρίς αναστολές. Οι δημιουργικές τέχνες, τα παιχνίδια, τα σπορ ή η ψυχαγωγία θα είναι πηγή χαράς για σας και βάζετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ό, τι κάνετε. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, γίνεστε πολύ καλόκαρδοι και τρυφεροί προς τα μέλη της οικογένειάς σας και επιδιώκετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι σας. Κάνετε οτιδήποτε προκειμένου το σπίτι σας να είναι πιο ευχάριστο, άνετο και όμορφο και θέλετε να δώσετε στην οικογένειά σας ευχαρίστηση. Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή και να επιλύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Θα έχετε συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους στενούς σας φίλους, που θα σας χαρίσουν ευτυχία και οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πιο αρμονικές και φιλικές. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια οικογενειακή επανένωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, ευνοούνται οι σχέσεις με τους γείτονες, τα αδέλφια σας και τους φίλους σας, οι σύντομες εκδρομές, οι κοινωνικές δραστηριότητες, και η επικοινωνία. Επιδιώκετε να δημιουργήσετε ευχάριστες συνθήκες με τους ανθρώπους στον άμεσο κοινωνικό σας κύκλο. Θα κάνετε αρκετές κοινωνικές επισκέψεις και θα μιλάτε ευγενικά και εκφραστικά στους άλλους. Στην ερωτική σας ζωή, αναζητάτε την αρμονία στην επικοινωνία, μέσω του λόγου και της γραφής, στέλνοντας ή λαμβάνοντας ιδιαίτερα όμορφα και ρομαντικά ερωτικά μηνύματα. Θα λάβετε εκτίμηση και αγάπη και θα προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τα αστεία και το χιούμορ σας. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, επιδιώκετε τον υλικό πλούτο, προκειμένου να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση και θα μπείτε στον πειρασμό να ξοδεύσετε περισσότερα χρήματα για τη δική σας προσωπική ευχαρίστηση, για τις απολαύσεις και τη διασκέδαση και για οτιδήποτε κάνει τη ζωή σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αναζητάτε τώρα ένα σύντροφο που να σας παρέχει υλικές ανέσεις και να είναι ευκατάστατος. Θα ξοδεύετε αρκετά χρήματα και θα επιδιώκετε, κάνοντας υπερβολές, να εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο. Αποφύγετε να ξοδεύετε περισσότερα από ό, τι είναι απαραίτητο. Θα πρέπει να μάθετε τώρα την αληθινή αξία του χρήματος.
 
ΛΕΩΝ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι και φιλικοί και αναζητάτε την αρμονία και την ομορφιά. Θα είστε πιο δεκτικοί και πιο ευγενικοί, από ό, τι συνήθως. Είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε τη γοητεία που εκπέμπετε και τον ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Θα περνάτε πολύ καλά με τους άλλους ανθρώπους και αυτό θα συμβάλλει στο να έρθουν στο δρόμο σας συναρπαστικές ερωτικές ευκαιρίες. Τώρα θα ενδιαφέρεστε περισσότερο να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Αναζητάτε ένα ευχάριστο και ευγενικό περιβάλλον, προκειμένου να πάρετε ευχαρίστηση από τη ζωή, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα νιώθετε ευχαρίστηση με το να εξυπηρετείτε τους άλλους με έναν ανιδιοτελή τρόπο. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας κι εσείς θα την προσφέρετε. Δε θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα αναζητάτε την ησυχία και την μοναξιά σας, αλλά ούτε και συναισθηματικά ανοιχτοί και εκφραστικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να έχετε ένα μυστικό ερωτικό πάθος για κάποιο άτομο που δεν είναι διαθέσιμο για σας. Θα είστε μυστικοπαθείς τόσο στις κοινωνικές σας επαφές, όσο και στον έρωτα ή μπορεί να είστε κρυφά ερωτευμένοι ή ακόμα και να σκέφτεστε κάποια μυστική ερωτική σχέση. 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα έχετε μια φιλική και συνεργάσιμη συμπεριφορά, που θα σας βοηθήσει στη δημιουργία νέων κοινωνικών σχέσεων. Οι σχέσεις σας με τον κοινωνικό σας περίγυρο θα είναι ζεστές και φιλικές, ενώ νέες ερωτικές σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν μέσω των κοινωνικών επαφών. Θα είστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ιδανικά και στόχους, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αν δείξετε ενδιαφέρον στους φίλους σας και στο σύντροφό σας, θα σας το ανταποδώσουν. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα προσφιλή σας πρόσωπα και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές, τόσο με τους φίλους σας, όσο και με το σύντροφό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα έχετε έντονες κοινωνικές και καλλιτεχνικές φιλοδοξίες και με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσετε τη δημοτικότητά σας και τη φήμη σας, ερχόμενοι σε επαφή με το κοινό. Η καριέρα σας, η κοινωνική σας θέση και η φήμη σας ευνοούνται, κυρίως μέσω της υποστήριξης από τους ανωτέρους σας ή διαμέσου της κοινωνικοποίησης ή μέσω νέων φιλικών επαφών στην εργασία σας. Οι συνθήκες στην επαγγελματική σας ζωή γίνονται ευνοϊκότερες και βελτιώνεται η επαγγελματική σας φήμη. Ένα δημόσιο πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει. Θα λάβετε αναγνώριση και θα εκφράσετε τις ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, το περιπετειώδες και το άγνωστο σας εξιτάρουν και θα έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάποια ταξίδια, ιδιαίτερα να ταξιδέψετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Οποιοδήποτε ταξίδι ή οι επαφές με ξένους ευνοούνται τώρα. Η ανταλλαγή πνευματικών, θρησκευτικών, και φιλοσοφικών ιδεών με ένα φίλο σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να δώσουν μια εντελώς νέα διάσταση στη σχέση σας. Μπορεί να αισθανθείτε ακαταμάχητη έλξη για κάποιο άτομο από ξένη χώρα ή που έχει σχέση με το εξωτερικό ή που ζει μακριά σας. Επίσης, μπορεί είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας, να κάνετε ένα ταξίδι. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, είτε εσείς, είτε ο σύντροφός σας θα θέλετε μια βαθύτερη ένωση. Είστε πολύ ερωτικοί και σεξουαλικοί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο σεξ, καθώς το σεξ θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για σας τώρα. Τα συναισθήματά σας θα είναι εξαιρετικά έντονα και θα πρέπει να ελέγξετε τη ζήλια και την κτητικότητα. Θα έχετε τόσο οικονομική υποστήριξη, όσο και συναισθηματική, ενώ οι οικονομικές ή οι επιχειρηματικές υποθέσεις σας ευνοούνται. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βελτιώσετε τη συναισθηματική και σεξουαλική σας ζωή. Επίσης, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις όσον αφορά περιουσιακά στοιχεία, δανεισμό χρημάτων ή αποπληρωμή δανείων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, αναδεικνύονται η δημοτικότητά σας και η ικανότητά σας να ασχοληθείτε με το κοινό. Θα είστε ιδιαίτερα διαχυτικοί και εγκάρδιοι και οι άλλοι θα απολαμβάνουν τα φιλικά σας ανοίγματα. Ευνοείστε σε συναντήσεις με τους φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο ή στο να κάνετε μια νέα σχέση. Θα αναζητάτε τη συντροφικότητα και την αγάπη πάρα πολύ και αν είστε δεσμευμένοι, η αγάπη και η τρυφερότητα που θα δίνετε στο σύντροφό σας, θα κάνει τη σχέση σας πιο αρμονική και εσείς θα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι. Η ερωτική σας σχέση θα είναι σημαντική για σας τώρα, θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας και ως εκ τούτου, θα λάβετε ανταπόδοση. 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, αισθάνεστε ευτυχισμένοι, εκτελώντας τα καθήκοντα στην εργασία σας και διεκπεραιώνετε, με ευκολία, θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας. Θα έχετε αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους και τους εργοδότες σας, οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν. Επιδιώκετε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα σας, ενώ θα εκφράζεστε με ευγένεια και αρμονία. Μέσα στην εργασία σας, θα υπάρξουν έντονες δραστηριότητες και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα στεφθούν με επιτυχία. Τώρα, μπορείτε να βελτιώσετε πραγματικά την ερωτική σας ζωή, αλλά και το περιβάλλον της εργασίας σας. Ίσως να υπάρξει κάποιο φλερτ στην εργασία σας.
Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-07-2013 13:03
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση