Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29 Δεκεμβρίου 2023 ως 23 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
25
12
2023

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από 29 Δεκεμβρίου 2023 ως 23 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 29 Δεκεμβρίου 2023, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει ως τις 23 Ιανουαρίου 2024. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη μας αρέσουν τα ταξίδια, απολαμβάνουμε τη νυχτερινή ζωή, συζητάμε για τους ξένους πολιτισμούς και ψάχνουμε την περιπέτεια στην ερωτική μας ζωή. Μπορεί να μας πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να δεσμευτούμε με ένα άτομο και πειραματιζόμαστε στον έρωτα. Θα παίξουμε το ερωτικό παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ως μέρος της αναζήτησης της εμπειρίας.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη: Ο έρωτας είναι μια τρελή περιπέτεια!

 

Έχουμε μια φιλική συμπεριφορά, που ανοίγει τις πόρτες σε νέους ανθρώπους στη ζωή μας. Συνήθως είμαστε αστείοι και διασκεδαστικοί και οι άλλοι άνθρωποι θέλουν να μας πλησιάσουν. Είναι εύκολο να κάνουμε νέες γνωριμίες και αυτό οδηγεί στη δημιουργία γρήγορων ερωτικών δεσμών. Μπορεί βέβαια να είμαστε γρήγοροι για να συνάψουμε μια νέα σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε έτοιμοι για δέσμευση. Η ανάγκη μας για ελευθερία πηγάζει ως επί το πλείστον από συναισθηματικές εμπλοκές. Ψάχνουμε για κάποιον που μας διεγείρει με νέες εμπειρίες.

Μπορεί και να κάνουμε ταξίδια με το σύντροφό μας ή να συνάψουμε σχέση με κάποιον, που έχει μια εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική μας. Έχουμε την τάση να εξιδανικεύουμε το σύντροφό μας, αλλά απογοητευόμαστε όταν αποδειχθεί ότι δεν είναι τέλειος. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσουμε ένα περιστασιακό σύντροφο, αλλά το να δεσμευτούμε συνήθως απαιτεί χρόνο. Είμαστε ιδεαλιστές και αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους άλλους, καθώς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ειλικρίνειά μας.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βρίσκετε τρόπους να ξεφύγετε από την ανία και την πλήξη, δεν μπορείτε τώρα να ζείτε σε μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα. Αν η ζωή σας ήταν κουραστική και βαρετή, ένα ταξίδι κάπου μακριά από την πόλη σας την ανανεώνει και σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε ακόμα και με άτομα που είναι διαφορετικά από το συνηθισμένο τύπο σας κι αν είστε σε σχέση, θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα, να νιώσετε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε. Κερδίζετε την αναγνώριση και το σεβασμό των άλλων και κυνηγάτε τους μεγαλεπήβολους στόχους σας, στηριζόμενοι στη δύναμή σας, την αποφασιστικότητά σας και την αισιοδοξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, η σεξουαλικότητα και τα πάθη σας είναι υπερβολικά, θέλετε να νιώσετε ενθουσιασμό και περιπέτεια μέσα από μια σεξουαλική σχέση, έτσι έλκετε πολλούς θαυμαστές. Αν είστε σε σχέση, είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας και κάνετε ό,τι μπορείτε για να νιώθει ευτυχισμένος. Νιώθετε περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα, βαθύτερη δέσμευση και πάθος. Προσέξτε μόνο την υπερβολική έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας, καθώς η ζήλια και η κτητικότητά σας προς το σύντροφό σας, θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας, Βάλτε στην άκρη τις υπερβολικές και εγωιστικές απαιτήσεις σας και μην αφήνετε το σύντροφό σας να αποκτήσει έλεγχο πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύονται η χαρά και η αισιοδοξία σας, έχετε τον ενθουσιασμό και τη διαλλακτικότητα να επιλύσετε οποιαδήποτε δυσαρμονία υπάρχει στις σχέσεις σας με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Αν είστε μόνοι, κάποιος/α από μακριά ή με ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας, ανάβει τη φωτιά σας και ζείτε έντονα πάθη και περιπέτειες. Αν είστε σε σχέση, λαμβάνετε υποστήριξη από το σύντροφό σας και βελτιώνετε τη σχέση σας, καθώς τώρα κύριο μέλημά σας είναι η αρμονία και η ισορροπία. Μπορεί να έχετε κέρδη από την επιχείρησή σας ή απλά αποκομίζετε σημαντικές εμπειρίες από το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ρουτίνας, έχετε περισσότερο ενθουσιασμό να επιφέρετε μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας, εκπέμπετε εμπιστοσύνη στο εργασιακό σας περιβάλλον, δίνετε και παίρνετε σωστές συμβουλές και καθοδήγηση. Νιώθετε εσωτερική αρμονία και γαλήνη, βρίσκεστε με ευχάριστα και αισιόδοξα άτομα. Τώρα θα έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων στο περιβάλλον σας και επιλύετε τυχόν προβλήματα που προϋπήρχαν. Οι άλλοι γύρω σας, σας είναι ευγνώμονες για την εξυπηρετική φύση σας και την αφοσίωσή σας, δίνετε βοήθεια σε όσους έχουν την ανάγκη σας, πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε καλά μέσα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ζείτε για το πάθος και την περιπέτεια, το φλερτ ή η σχέση σας θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες, διασκεδαστικές στιγμές. Αισθάνεστε αισιοδοξία για το μέλλον της σχέσης σας, είστε χαρούμενοι και ζωντανοί και πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια γι’ αυτό. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε περισσότερο και μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α που σας μαγεύει με τις γνώσεις του ή τον περιπετειώδη τρόπο ζωής του. Έρχεστε πιο κοντά με τα παιδιά σας, νιώθετε πιο γεμάτοι συναισθηματικά, η ζεστή και ενθουσιώδης διάθεσή σας κάνει τους άλλους να αναζητούν την παρέα σας. Τώρα έρχεται στο προσκήνιο η έμφυτη δημιουργική σας ενέργεια, που οδηγεί ένα έργο σας στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, ζείτε ήρεμες και γαλήνιες στιγμές στο σπίτι σας, έχετε έντονη την επιθυμία να επιφέρετε την αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Έτσι, αν ζούσατε σε μια ατμόσφαιρα διαμάχης και έντασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε τώρα την καλή διάθεση να συμβιβάσετε τα πράγματα, επιλύοντας τις διαφορές σας. Εκφράζετε ελεύθερα την τρυφερότητα και τη ζεστασιά σας στον αγαπημένο σας και στα προσφιλή σας πρόσωπα και νιώθετε ηρεμία μέσα στο σπίτι σας. Ίσως επιλύσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας ή φιλοξενήσετε στο σπίτι σας άτομα, που έρχονται από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η πειθώ και η ευγλωττία σας εντυπωσιάζουν τους γύρω σας, μπορείτε ελεύθερα να μεταδώσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας εισπράττοντας την αποδοχή των άλλων. Επωφελείστε από τις νέες γνωριμίες που κάνετε και τις δημόσιες σχέσεις σας, επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και χειρίζεστε τα λόγια σας πολύ καλά, καθώς έχετε ατράνταχτα επιχειρήματα σε ό,τι λέτε. Είστε πρόθυμοι να προβείτε σε παραχωρήσεις που εξομαλύνουν την αρνητικότητα στις σχέσεις σας, καθώς έχετε να πείτε έναν καλό λόγο για τον καθένα. Οι άλλοι άνθρωποι σας αποδέχονται και εκτιμούν τις μεγάλες ιδέες σας, έτσι ένα έργο σας λαμβάνει την αποδοχή ενός ευρέος κοινού ή ακόμα μπορεί και να επεκταθεί παγκοσμίως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έχετε υψηλές οικονομικές προσδοκίες και μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά μέσα από την εμπειρία άλλων ατόμων ή ανθρώπων που ζουν μακριά σας. Τώρα, παρά το γεγονός ότι έχετε επιδειξιμανία, κάνετε καλή χρήση των οικονομικών σας κι αυτό επειδή αναζητάτε έντονα την ασφάλειά σας. Μια επεκτατική ιδέα σας, σας βοηθά να βελτιώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την οικονομική σας κατάσταση. Νέες σχέσεις με άτομα που ζουν μακριά σας ή με μορφωτικό επίπεδο μπορεί να αποδειχθούν επωφελείς στα οικονομικά σας μακροπρόθεσμα. Έχετε εύνοια στις οικονομικές επιδιώξεις σας, αλλά προσέξτε μη σπαταλήσετε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σας για την εκπλήρωση των υλιστικών σας επιθυμιών.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, η ενθουσιώδης και αισιόδοξη προσωπικότητά σας έλκει μια νέα αγάπη στο πλάι σας καθώς με τη γοητεία σας και την ελκυστική εμφάνισή σας προσελκύετε το αντίθετο φύλο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συναρπαστική, γεμάτη χαρά και ποικιλία και σκορπίζετε στους γύρω σας έναν ευχάριστο ενθουσιασμό. Αν είστε σε σχέση, βελτιώνετε τη σχέση σας, εκφράζετε το πάθος σας και τον αισθησιασμό σας, λαμβάνετε εκτίμηση και σεβασμό από τους γύρω σας, κάνετε νέες γνωριμίες που εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες σας. Συμβουλή: Μη φανταστείτε ότι οι ανάγκες των άλλων είναι λιγότερο σημαντικές από τις δικές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, έρχονται στο μυαλό σας οι παλιές αναμνήσεις μιας χαμένης αγάπης, ονειρεύεστε τις παλιές καλές στιγμές, βλέπετε τη φωτεινή πλευρά αυτής της σχέσης. Τώρα περισσότερο ονειρεύεστε την αγάπη και τους στόχους σας, δε δραστηριοποιείστε για να τα υλοποιήσετε. Είστε διαλλακτικοί και συγκαταβατικοί, καθώς είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις, για να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις σχέσεις σας. Τώρα θέλετε να εργάζεστε στο παρασκήνιο, κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον και έχετε μια φιλεύσπλαχνη και συμπονετική διάθεση, καθώς βοηθάτε τους ανθρώπους που ζητούν την υποστήριξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, χαρίζετε την αισιοδοξία σας και τον ενθουσιασμό σας στους φίλους σας, επεκτείνεται ο κοινωνικός σας κύκλος με άτομα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Έχετε την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά ξέρετε πώς να κάνετε σωστές επιλογές ατόμων, δίνοντας σημασία στο ήθος, έτσι ώστε να μην χάνετε χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε έναν νέο σύντροφο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή σε μια ομάδα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να προβάλετε τα ταλέντα σας μέσα από το διαδίκτυο ή να ηγηθείτε μιας νέας ομάδας. Οι άλλοι τώρα σας αποδέχονται πιο εύκολα, χάρη στη χαρούμενη και ενθουσιώδη διάθεσή σας. Ξέρετε τι να κάνετε για να καλύψετε το συναισθηματικό σας κενό

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, λαμβάνετε εκτίμηση από τους ανωτέρους σας και αναγνώριση των επαγγελματικών προσπαθειών σας. Εστιάζεστε στους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας, η αισιοδοξία και το χαμόγελό σας φέρνουν δίπλα σας άτομα που σας βοηθούν επαγγελματικά. Έχετε την ικανότητα να επιλύσετε προβλήματα που προϋπήρχαν στην εργασία σας, είστε ο ηγέτης που δίνει τις σοφές συμβουλές του στους συνεργάτες σας. Η ανάγκη σας για κοινωνική άνοδο, σας φέρνει σε επαφή με άτομα κοινωνικά αξιόλογα ή υψηλού μορφωτικού επιπέδου. Είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας και αξιοποιείτε τις δημιουργικές δυνατότητές σας στην καριέρα σας. Κάθε τι που μαθαίνετε τώρα, θα είναι μια αξιόλογη επένδυση ζωής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta