Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Το αποτέλεσμα μετράει.
Βαθμολόγησε
29
11
2013

Αφροδίτη τρίγωνο με Άρη. Το αποτέλεσμα μετράει.

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Σε απόλυτη συνεργασία η Αφροδίτη με τον Άρη, ήδη από τις 15 Νοεμβρίου, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Σε ζώδια της λογικής και του νου, (Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Άρης στην Παρθένο), θέλουν δε θέλουν, αυτοί οι ερωτικοί, και εκτός των άλλων, πλανήτες, αποφασίζουν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη. Εννοείται, βέβαια, πως οι αποφάσεις και ο τρόπος δράσης είναι προσωπική για τον καθένα υπόθεση. Ο συνδυασμός των ενεργειών τους, όμως, μας ωθεί προς μία κατεύθυνση τέτοια, ώστε να προσεγγίσουμε με ρεαλισμό και καθαρότητα τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, να δούμε αλήθειες τις οποίες δυσκολευόμασταν στο παρελθόν, προκειμένου να πράξουμε το δίκαιο και το σωστό, ασχέτως εάν αυτό συγκρούεται με το συναίσθημά μας. Το αίτημα όμως του τριγώνου, δεν είναι ούτε η σύγκρουση, ούτε η διάλυση. Αλλά να βρούμε μία κοινή συνισταμένη, ώστε, με πιο δίκαιους όρους, τώρα να προχωρήσουμε παραπέρα. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως να θέσουμε νέους όρους, προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε νέα βάση.

Σε ό, τι αφορά τις συναισθηματικές σχέσεις, προτεραιότητα αυτή την εποχή έχει όχι το τι αισθάνομαι ή το πως θέλω να βλέπω τα πράγματα, αλλά το τι παίρνω στη τελική. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που κυρίως θα μετρήσει. Οι θεωρίες και τα μεγάλα λόγια έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από τις 15 Νοεμβρίου, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όπου θα βρίσκεται σε ισχύ το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, μας δίνεται μία σημαντική ευκαιρία ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, φτάνει όμως να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε εάν υπάρχει και το ανάλογο αντίκρισμα από την πλευρά μας. Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά αυτά που καλούμαστε να δώσουμε, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. 

Τα ζώδια της γης (Αιγόκεροι Ταύροι και Παρθένοι) ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτό το τρίγωνο. Χωρίς να πρέπει να καταβάλλουν ιδιαίτερες προσπάθειες, περνούν σε θέση ισχύος αλλά και επίτευξης, μέσα από αυτά που ο καθένας προσδοκά. Ο κόπος και η υπομονή σας επιβραβεύονται, αυτό που καλείστε όμως να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους να συντηρήσετε το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας. 
 
Όσοι είστε ζώδια του νερού, επίσης, (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) σας δίνονται κάποιες ευκαιρίες μέσα από τις οποίες παίρνετε την ώθηση που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε κάποιες καταστάσεις ή να  ξεκινήσετε κάποιες καινούργιες σε ό, τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα κυρίως. Και στα προσωπικά σας όμως, κάτι καινούργιο ενεργοποιείται, φτάνει μόνο να βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο και στην ανάλογη φάση, ώστε να μπορέσετε να το αναγνωρίσετε. 
 
ΚΡΙΟΣ
                                         
Σε οικονομικο-επαγγελματικό, κυρίως, επίπεδο λειτουργεί η όψη Αφροδίτη-Άρη για σας. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να ανακαλύψετε διεξόδους, όχι μόνο για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά. Βρίσκετε τις ισορροπίες σας όμως. Ακόμα και αν θα πρέπει, σε κάποιες φάσεις, να ενεργοποιήσετε εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς μηχανισμούς που αγνοούσατε μέχρι πρότινος. Κοιτάξτε, όμως, ό, τι και αν κάνετε, αυτό να γίνεται με ηρεμία, γιατί ο απρόσμενος και εξτρεμιστικός ενίοτε τρόπος συμπεριφοράς σας, ειδικά αυτή την εποχή, μπορεί να κλονίσει ακόμα και θεμέλια χρόνιων σχέσεων. Επικεντρωθείτε στο στόχο και όχι στα επιμέρους. 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Κάτι καλό διαφαίνεται μέσα από κάποια σχέση. Εάν πρόκειται για κάτι που υπάρχει στη ζωή σας, αυτό αναθερμαίνεται ή μπορεί να σημαίνει ότι έφτασε για σας η ώρα της αποδοχής. Να αναγνωρίσετε, δηλαδή, τη σπουδαιότητα κάποιου ατόμου για τη ζωή σας. Εάν πρόκειται για κάτι καινούργιο, είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας, τους συναισθηματικούς, μέσα από αυτό που έχετε ανάγκη να ζήσετε. Θα μπορούσε κάποιο πρόσωπο αυτή την εποχή να λειτουργήσει για σας ως η μεγάλη ευκαιρία σε ό, τι αφορά την επαγγελματική σας αποκατάσταση και εξέλιξη. Αφεθείτε λίγο περισσότερο αυτή την εποχή, ευκαιρία να καλύψετε κάποια σημαντικά κενά, κυρίως συναισθηματικά. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Σε πρακτικό επίπεδο, το τρίγωνο της Αφροδίτης μπορεί να σημαίνει πως θέματα οικονομικά και ακίνητης περιουσίας διαπραγματεύεστε έντονα αυτή την εποχή. Σε συναισθηματικό, όμως, πιθανόν να διεκδικείτε την αγάπη και την προσοχή ενός προσώπου από το οικογενειακό σας περιβάλλον, με το οποίο η σχέση παρουσιάζει πολλές και έντονες συγκρούσεις, σε κάποιες φάσεις. Θα χρειαστεί προσπάθεια από την πλευρά σας, ώστε να μπορέσετε να εξισορροπήσετε καταστάσεις, για τις οποίες δεν κάνατε και το καλύτερο που θα μπορούσατε κατά το παρελθόν. Κάλλιο αργά όμως, παρά αργότερα. Η προσπάθειά σας θα βρει ανταπόκριση, λίγη υπομονή όμως, μέχρι τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη. 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ                                          
 
Κάποια θέματα πρακτικά, κυρίως, σας βάζουν στη διαδικασία να κινηθείτε με ρυθμούς πιο εντατικούς. Αντιδράτε σε ό, τι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Πολλές μετακινήσεις, η επικοινωνία με κάποια σημαντικά, σε αυτή τη φάση της ζωής άτομα, μοιάζει αγώνας δρόμου, αφού δύσκολα καταφέρνετε να συνεννοηθείτε, έστω και για ζητήματα απλά και καθημερινά. Αυτό, όμως, δεν είναι μόνο υπόθεση των άλλων. Είναι και η δική σας, πιθανόν, δυσκολία να μπορείτε να καταλήγετε σ’ ένα ισότιμο αποτέλεσμα συζήτησης και διαλόγου. Ο συναισθηματικός τρόπος, μέσα από τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, δε σας βοηθάει να εισπράξετε το καλύτερο από τους άλλους που μπορείτε και που είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν. 
 
ΛΕΩΝ
 
Οικονομικά και επαγγελματικά, το μείζον για σας θέμα, εδώ και πολύ καιρό. Μία ακόμα μάχη καλείστε να δώσετε, μόνο που σε αυτή τη φάση, είστε εφοδιασμένοι με αρκετά, και σύγχρονα θα λέγαμε, όπλα. Γνωρίζετε πια τον τρόπο, αλλά και την κατεύθυνση που καλείστε να πάρετε, για να φτάσετε επιτέλους κάπου και ευτυχώς που για τους περισσότερους από εσάς, το σημείο τερματισμού είναι ορατό. Κινηθείτε. Αφήστε στην άκρη τον εγωισμό και την περηφάνια σας και ζητήστε από εκεί που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο το υλικό επίπεδο. Αφορά και το ηθικό. Έχετε ανάγκη από  στηρίγματα αυτή την εποχή. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι δεν μπορείτε ες αεί να παίζετε το ρόλο του δυνατού και αλώβητου.      
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ο Άρης σας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και πρωτοβουλία, έτσι ώστε να κάνετε αυτά που δεν τολμήσατε, να πείτε αυτά που ο φόβος της έκθεσης σας εμπόδισε όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Άφοβα μπορείτε αυτή την εποχή να παίξετε ηγετικό ρόλο στο χώρο που κινείστε, στο άμεσο περιβάλλον σας. Προσέξτε όμως να μην ξεφύγετε από κάποια όρια και απομακρύνετε από κοντά σας κάποιο άτομο που έχει σχηματίσει για σας ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ. Ο ερωτικο-συναισθηματικός τομέας έχει πολλές ικανοποιήσεις να σας προσφέρει. Επιβεβαίωση, κυρίως, δίνοντάς σας πολλές υποσχέσεις και για το μέλλον.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ένταση μέσα στη καθημερινότητα, που σε κάποιες φάσεις παίρνει διαστάσεις τέτοιες που σας βγάζουν από την ισορροπία σας. Συγκρούσεις ή θέματα που πρέπει άμεσα να διευθετηθούν, πυροδοτούν το οικογενειακό περιβάλλον. Την αρχή ενός κύκλου πιθανόν να σηματοδοτεί για σας αυτή η εποχή. Του κύκλου που θα σημάνει πολλές ανατροπές, εσωτερικές και εξωτερικές μετακινήσεις και αλλαγή του σκηνικού της κοινωνικο-επαγγελματικής σας ζωής. Βγαίνετε επιτέλους από την παθητικότητα και την απραξία και περνάτε στη δράση, προκειμένου να γίνουν τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα, κυρίως στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, και του γάμου, για όσους τα τελευταία χρόνια φλερτάρουν με την ιδέα του διαζυγίου. 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Το πολυπόθητο εισιτήριο, μέσα από το οποίο θα  μπορέσετε να ζήσετε αυτά που έχετε ανάγκη στη συναισθηματική σας ζωή, δεν ήρθε ακόμα η ώρα να το πάρετε στα χέρια σας. Ένα μικρό δείγμα, όμως, είναι πιθανόν να σας δοθεί, εκεί που δεν το περιμένετε. θα πρέπει όμως να είστε έτοιμοι, προκειμένου να αναγνωρίσετε ό, τι σας προσφέρεται. Οικονομικά και επαγγελματικά, τα πράγματα εξακολουθούν να απαιτούν επίπονη, σε κάποιες φάσεις, προσπάθεια από την πλευρά σας. Γίνονται όμως, αυτό έχει σημασία. Με βήματα αργά, ουσιαστικά όμως, προχωράτε στους στόχους σας. Απολαύστε τα μικρά, για να είστε έτοιμοι να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα μεγάλα, την ώρα που οι πλανήτες θα προσυπογράψουν. 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, παρότι η θετική του επιρροή δε σας αγγίζει άμεσα, δίνει όμως κάποιες υποσχέσεις, όσον αφορά την καλύτερη εξέλιξη των οικονομικών σας, και ειδικά για εσάς που έχετε βάλει τον πήχη ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει εντάσεις όμως αυτή η εποχή, και περισσότερο για σας που είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε υποθέσεις που δε σας αφορούν άμεσα, κυρίως μέσα από θέματα προερχόμενα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες και μετά εκφράστε ξεκάθαρα τη θέση σας και διεκδικήστε αυτά για τα οποία δεν έχουν την πρόθεση κάποιοι να σας αναγνωρίσουν. 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Μπορεί φαινομενικά να δείχνετε υπομονετικοί, η υπομονή όμως, σαν προτέρημα, δε σας χαρακτηρίζει, εκτός βέβαια από την περίπτωση που ξέρετε τι έχετε να περιμένετε και σε τι χρόνο.  Σε μεγάλη αβεβαιότητα βρίσκεστε πολλοί από εσάς, με το έδαφος να έχει αισθητά υποχωρήσει. Πολύ σύντομα όμως θα φανεί το φωτάκι της εξόδου από αυτή τη στενωπό που τώρα περνάτε. Κάποιες επαφές και συζητήσεις, θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές για την προσεχή πορεία σας. Μην αποθαρρύνεστε, διεξοδική και αποτελεσματική προδιαγράφεται για σας η περίοδος που ακολουθεί, μέσα από τη βοήθεια που σας προσφέρει το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη. 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Σοβαρά θέματα πρακτικού χαρακτήρα καλείστε να διευθετήσετε, σε συνθήκες δύσκολες και χαώδεις σε κάποιες περιπτώσεις. Να ξέρετε όμως πως μετράτε τις τελευταίες ημέρες μιας περιόδου αρκετά δύσκολης, μέσα από τη στασιμότητα και τη στέρηση σε πολλά επίπεδα. Κάποιοι από εσάς, πιθανόν, να  πρέπει να διαχειριστούν σημαντικά κεφάλαια μέσα από αγορά ή πώληση ακινήτου. Φροντίστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε ψηλά το ηθικό σας. Οι ημέρες που ακολουθούν προδιαγράφονται ιδιαίτερα απαιτητικές για σας, και σας βρίσκουν συναισθηματικά ευάλωτους. Υπάρχει αποτέλεσμα όμως σε ό, τι εδώ και καιρό προσπαθείτε να φέρετε εις πέρας. 
 
ΙΧΘΥΣ                                                    
 
Το φιλικό περιβάλλον μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο αυτή την εποχή για σας. Μία σχέση, κάποια γνωριμία, πιθανόν να σηματοδοτήσει τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Για κάποιους όμως, δεν αποκλείεται κάποια φιλική σχέση τους να διακυβευθεί, κάτι που μπορεί και να το βιώσετε ως σημαντική απώλεια. Προσοχή, εάν δε θέλετε να διαταράξετε τις ισορροπίες, μέσα από τις φιλικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις. Στην περίπτωση που ήδη τα πράγματα είναι τεταμένα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας φέρνει την ευκαιρία που περιμένατε, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και εσείς να ξαναβρεθείτε στο κέντρο σας.    
Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-11-2013 18:09
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms