Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
06
2021

Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Ιουνίου 2021, ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει πνευματική και συναισθηματική σύγχυση.

 

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Πνευματική σύγχυση και απογοητεύσεις

 

Στις συζητήσεις ελλοχεύει κίνδυνος για διαστρεβλώσεις και παραποιήσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα ερμηνευτούν λάθος τα μηνύματα ίσως και οι προτάσεις, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα διατυπωθούν τα λόγια και θα εκφραστούν οι απόψεις. Επανέρχονται στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που τώρα θα είναι απαραίτητο να λυθούν, ωστόσο θα υπάρξει αναποφασιστικότητα που θα φέρει καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα αν γίνουν καινούργιες γνωριμίες απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξιδανικεύσεις και οι ωραιοποιήσεις, προσοχή να μην μεγαλοποιηθούν τα συναισθήματα και καταλήξουν σε απογοητεύσεις. 

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής κρατήστε μικρό καλάθι στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Κινηθείτε προνοητικά, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείτε στα παχιά τα λόγια και οι προσδοκίες σας να σας απογοητεύσουν. Μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις σας, διατυπώστε με σαφήνεια τις απόψεις σας, ενδεχομένως κάποιοι να διαστρεβλώνουν τις κουβέντες σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τους γρίφους και τα αιχμηρά σχόλια. Προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και στις εσωτερικές συγκρούσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, ίσως να σας απασχολήσουν αρνητικά γεγονότα που έγιναν στην προηγούμενη περίοδο. Προσοχή σε ποια άτομα θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας, η διαίσθησή σας ενδεχομένως να μην είναι βάσιμη, προσπαθήστε να λειτουργήσετε βάζοντας μπροστά τη λογική. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις, αποφύγετε τις αγοραπωλησίες, φρενάρετε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο λάθη και αστοχίες που έγιναν από τη δική σας πλευρά κατά την προηγούμενη περίοδο. Ίσως χρειαστεί να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με υποσχέσεις που δεν τηρήσατε ή με ψεύτικα λόγια, τώρα θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τα επίμαχα ζητήματα και να δώσετε ουσιαστικές απαντήσεις. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι συναισθηματικές εναλλαγές, δύσκολο θα είναι για σας να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας οικογενειακές και επαγγελματικές, ενδεχομένως να προκύψουν συμβάντα που θα κλονίσουν τις συναισθηματικές βάσεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήστε με σαφήνεια, στα λόγια που θα ακούσετε καλό θα είναι να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, αναλύστε πολύ καλά τις καταστάσεις, στηριχτείτε περισσότερο στις πράξεις παρά στα λόγια. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε να ρισκάρετε, για την ώρα στοχεύστε στην σταθεροποίηση και όχι στην αλλαγή.

ΛΕΩΝ

Προσοχή σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για οικονομικές συναλλαγές, δάνεια, υπογραφές και δεσμεύσεις. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, στοχεύστε στη σταθεροποίηση, καλό θα είναι να μην μπείτε στη διαδικασία να ρισκάρετε το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει, ίσως να υπάρξουν απογοητεύσεις. Καθυστερήστε αγοραπωλησίες και γενικότερα ενέργειες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε προσοχή στον τρόπο που θα κατανοείτε και θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, ενδεχομένως τα συμπεράσματά σας να είναι λανθασμένα και να οδηγηθείτε σε πορίσματα που ουσιαστικά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις τελικές απαντήσεις. Επεξεργαστείτε πολύ καλά τα δεδομένα, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αλλαγές για αποφάσεις και για βελτίωση σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ψυχολογικά και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στη διάθεσή σας, οι εναλλαγές ενδεχομένως να σας ταλαιπωρήσουν και να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε ή να κατασταλάξετε. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για υπογραφές, συμφωνίες, δάνεια και δεσμεύσεις, ενδεχομένως να προβείτε σε ενέργειες ή επιλογές για τις οποίες στο επόμενο στάδιο θα μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στην ψυχική σας χαλάρωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις χρηματικές δοσοληψίες, τις αγοραπωλησίες και οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά που βάζουν σε κίνδυνο τις αποταμιεύσεις σας. Ελλοχεύει κίνδυνος για εξαπάτηση, για παραπληροφόρηση, επεξεργαστείτε πολύ καλά τα σχόλια και τις πληροφορίες που θα ακούσετε. Βγάλτε στην επιφάνεια τον ρεαλισμό σας, εξισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρελθοντικά άλυτα ζητήματα ενδεχομένως να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, ίσως να μην βρείτε πρόσφορο το έδαφος για οριστικό κλείσιμο των ανοιχτών υποθέσεων, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε τα δεδομένα. Αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες και τα βιαστικά συμπεράσματα, αναζητήστε σταθερό έδαφος πριν καταλήξετε η πριν δώσετε τελικές απαντήσεις. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και νέες συνεργασίες, η συμβουλή είναι να αποφύγετε να ρισκάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση στην επικοινωνία σας και γενικότερα στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σας, ίσως οι κουβέντες να μεταφερθούν με λάθος τρόπο και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, τόσο σε θέματα εργασιακά όσο και σε οικογενειακά προσπαθήστε να μιλήσετε ξεκάθαρα, αποφύγετε τις υποσχέσεις και τα καυστικά σχόλια. Σε θέματα μετακίνησης ή μεταρρύθμισης θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας και την ανυπομονησία σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να τρέξετε τα βήματα σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής καλλιεργήστε την υπομονή σας, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αν πιέσετε τις καταστάσεις θα καταλήξετε σε απογοητεύσεις. Ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε τα ρίσκα και τις πρωτοβουλίες αβέβαιης κατάληξης.

ΙΧΘΥΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και παραποιήσεις, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα μιλήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, τα καυστικά σχόλια και τα κουτσομπολιά. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αναβάλετε αγοραπωλησίες και οικονομικές συναλλαγές μεγάλων χρηματικών ποσών υπάρχει κίνδυνος για παραπληροφόρηση και εξαπάτηση. Αναποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, η διαίσθηση σας δεν θα είναι σωστή, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλετε. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-06-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms