Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
12
2023

Ο Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27 Δεκεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, θα φέρει μπερδέματα, συγχύσεις, παρεξηγήσεις. Στις συζητήσεις τα λόγια ενδεχομένως να είναι μπερδεμένα και να μην υπάρχει σαφήνεια, ίσως κάποιοι να παραποιήσουν τις έννοιες και τα μηνύματα.

 

Ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Προβλήματα στις συζητήσεις και στις επαφές

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αστάθεια, αναποφασιστικότητα, συναισθηματική και πνευματική σύγχυση, οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα είναι μπερδεμένες. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα υπάρξει αδιαλλαξία, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τις σχέσεις. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα και οι νέες πρωτοβουλίες, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Στόχος θα πρέπει να είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι αποταμιεύσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στην κτητικότητα, στις σκηνές ζηλοτυπίας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφισβήτηση. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, ενδεχομένως οι βλέψεις να μην είναι συγκεκριμένες. Στις διαθέσεις δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις και τις υπερβολές.

Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και αναποδιές σε θέματα επικοινωνιακά, στις συζητήσεις θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε. Προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και τις εξάρσεις θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε κυκλοθυμίες και σκαμπανεβάσματα, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες που να σας δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλεια. Στον εργασιακό χώρο αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, για την ώρα προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, η κρίση σας θα είναι θολή, μην εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας. Προσοχή στην αφηρημάδα και στις επιπολαιότητες, ίσως να μην είστε σε θέση να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε έξυπνες αποφάσεις. Αποφύγετε τα ψέματα , τα βιαστικά συμπεράσματα και τις υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, τα λόγια σας θα πρέπει να έχουν σαφήνεια, αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με χειριστικούς χαρακτήρες, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από άτομα που δεν εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια στην υλοποίηση των βλέψεων και των επιθυμιών σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα μη προσπαθήσετε να τρέξετε ή να πιέσετε τις καταστάσεις. Προσοχή στην αυθόρμητη και παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, ελλοχεύει κίνδυνος να υποπέσετε σε υπερβολές και να οδηγηθείτε σε επιπόλαιες ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συμβουλή είναι να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, τα συμπεράσματα που θα βγάλετε ενδεχομένως να μην είναι σωστά. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και την αισθηματική ζωή δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε την πίεση και τη βιασύνη.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στις επικοινωνιακές δυσκολίες, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συνεννόηση και αποδοχή, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Οριοθετήστε την παρορμητικότητά σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχος, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, κινηθείτε με χαλαρότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να μην εμπιστευτείτε το ένστικτο και τη διαίσθηση σας, επικεντρωθείτε στα απτά γεγονότα και αποφύγετε τα συμπεράσματα και τις εικασίες. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις συζητήσεις σας προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης. Καλό θα είναι να κινηθείτε με υπομονή και χαλαρότητα, αποφύγετε τις υπερβολές και τους θυμούς, δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας επαγγελματικές προσωπικές ή φιλικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα αρνητικά σχόλια, στα κουτσομπολιά και στα ψέματα, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σας και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Προστατέψτε τις σχέσεις σας επαγγελματικές, προσωπικές, φιλικές, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια με ψυχραιμία και όχι με εσωτερική ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπόδια θα υπάρξουν στον να υλοποιηθούν οι βλέψεις και τα πλάνα σας, ίσως να λάβετε αρνητικές απαντήσεις, για την ώρα οριοθετήστε το άγχος, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Στις συζητήσεις σας τα ξεσπάσματα δεν θα σας βγουν σε καλό, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, συνεδριάσεις, ξεκαθαρίσματα και διαπραγματεύσεις. Για την ώρα οργανώστε καλύτερα τα πλάνα σας, αφήστε το πρακτικό επίπεδο για το επόμενο στάδιο. Προσοχή στις σχέσεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, αποφύγετε το παρασκήνιο και τα αρνητικά σχόλια, μιλήστε όσο μπορείτε με σαφήνεια.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms