Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23 Αυγούστου ως 16 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
16
08
2023

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23 Αυγούστου ως 16 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 23 Αυγούστου, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, στο ζώδιο που έχει απόλυτη κυριαρχία. Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 που θα παραμείνει ανάδρομος, θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις επιταγές του για να αποφύγουμε λάθη και προβλήματα, που θα είναι δύσκολο να διορθώσουμε εκ των υστέρων.

 

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο: 

 

O Ερμής μας καλεί να σταματήσουμε τους φρενήρεις ρυθμούς, ιδιαίτερα στον τομέα της δουλειάς, αλλά και των καθημερινών μας ενασχολήσεων (γυμναστήριο, συνήθειες, κλπ). Να σκεφτούμε επιμελώς τα γεγονότα του παρελθόντος, μένοντας αντικειμενικοί παρατηρητές και, με όπλο μας τη διάκριση (αρετή της Παρθένου), να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι και να επιλέξουμε το χρήσιμο, αυτό που όντως θα διευκολύνει τη ροή της ζωής μας σε καθημερινή βάση και θα ωφελήσει την υγεία μας. Μας καλεί να έχουμε το θάρρος να αναγνωρίσουμε το περιττό και άχρηστο, ώστε να το βγάλουμε από τη ζωή μας και να νιώσουμε πιο ελεύθεροι, πιο δυνατοί να ασχοληθούμε με το χρήσιμο και επωφελές.

Προφανώς και πρέπει να βαδίζουμε πάντα με γνώμονα την ηθική και τη διάθεση της προσφοράς, αρκεί να μαθαίνουμε από τις εμπειρίες μας και να μην επιμένουμε να προσφέρουμε σε κενά κύμβαλα, αλλά σε άτομα και καταστάσεις που το αξίζουν. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υπηρεσίας. Η διπλή της φύση και ο κυβερνήτης της Ερμής ορίζουν το στοιχείο της διάκρισης. Δουλειά της είναι να διαχωρίζει το χρήσιμο από το άχρηστο, το ηθικό από το ανήθικο, το καλό από το κακό κλπ. Η λέξη κλειδί γι’ αυτή την περίοδο είναι η διάκριση και η πρακτικότητα, έννοιες συνυφασμένες με το ζώδιο. Ο ανάδρομος Ερμής μας εξωθεί στο να σκεφτούμε ότι οι αποφάσεις, οι επιλογές, οι καταστάσεις του παρελθόντος αποτελούν το παρόν μας και ότι, αν δεν κάνουμε τώρα τις διορθωτικές κινήσεις μας, δε θα έχουμε ένα καθαρό τοπίο για το μέλλον.

Συμπερασματικά, με τον ανάδρομο Ερμή οφείλουμε να κάνουμε την ανασκόπησή μας και να εντοπίσουμε τι πρέπει να αποβάλλουμε, να κλείσουμε, να επιλύσουμε, να αναθεωρήσουμε, να διορθώσουμε. Αυτός είναι ο λόγος που όταν είναι ανάδρομος μπλοκάρει την επικοινωνία, ανατρέπει το πρόγραμμά μας, δε μας αφήνει να χαρούμε τα ξεκινήματά μας. Θέλει να μας ταξιδέψει στο παρελθόν, ανακόπτοντας τη δράση μας, ώστε όταν και πάλι επανέλθουμε στην πορεία μας προς το μέλλον να είμαστε απαλλαγμένοι από κάποια βάρη του παρελθόντος, πιο ξεκούραστοι και με περισσότερα όπλα-εμπειρίες. Αυτή την περίοδο που θα είναι ανάδρομος στην Παρθένο, θα μας ψιθυρίζει «διάβασε το προηγούμενο κεφάλαιο της ζωής σου, δες πώς έχεις χτίσει την καθημερινότητά σου, κλείσε τις υποθέσεις που σε κάνουν να αιμορραγείς ενέργεια και μάθε από τα λάθη σου.

 

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιό σου είναι το αρχέτυπο του μαχητή που αγωνίζεται πιότερο για τη νίκη, παρά για τα λάφυρα. Συνεπώς και εσύ μοχθείς στη δουλειά πιότερο για να νιώσεις ότι τα κατάφερες, ότι έκανες έναν ακόμη άθλο και λιγότερο για τα χρήματα που, αν δεν ήταν το καύσιμο της επιβίωσης, θα σε άφηναν επιεικώς αδιάφορο/η. Η ενδοσκόπησή σου σκοπό της έχει να αναλογιστείς τα λάθη που έχεις κάνει και οδήγησαν στο να μην αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Λάθη που μάλλον θα οφείλονται στο γεγονός ότι θεωρείς αυτονόητα πράγματα που δεν είναι κι ότι νομίζεις ότι όλοι σε βλέπουν το ίδιο σπουδαίο/α, όσο εσύ φαντάζεσαι ότι σε βλέπουν.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας θα διακατέχεσαι από νευρικότητα και άγχος, λόγω των συνεχών ανατροπών του καθημερινού σου προγράμματος και κωλυμάτων που δε θα σου επιτρέπουν να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Κωλυμάτων που θα προέρχονται μάλλον από άτομα που σε ανταγωνίζονται ή που νιώθουν μειονεκτικά απέναντί σου. Να προσέχεις την υγεία σου, γιατί θα χάνεις πολλή ενέργεια. Είναι πιθανό να επιστρέψεις σε μία δουλειά του παρελθόντος σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πηγή της απόλυτης χαράς, αλλά και το πιο καθολικό συναίσθημα, αυτό που μας φέρνει σε επαφή με τις πιο μύχιες φοβίες μας, με τις πιο επικίνδυνες αυταπάτες μας και με τα πιο θαυμάσια προτερήματά μας είναι ο έρωτας! Το θέμα σου είναι άκρως αισθηματικό και τώρα πρέπει να ανατρέξεις στο παρελθόν και να ανακαλύψεις τα λάθη των επιλογών σου, ποιες αποφάσεις σου σε οδήγησαν στο σήμερα, ποια προτερήματά σου πρέπει να αξιοποιήσεις και ποια ελαττώματά σου πρέπει να διαχειριστείς, προκειμένου να κρατήσεις μια θέση στον Ήλιο στον αισθηματικό τομέα.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας, οι ανατρεπτικές καταστάσεις δε θα σε αφήνουν να χαρείς, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να προωθήσεις ευφάνταστες ιδέες. Εστιάσου περισσότερο στις ανάγκες και στη φροντίδα των παιδιών σου. Είναι πιθανό να μπεις σε διλήμματα συναισθηματικού χαρακτήρα, καθώς μπορεί να επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος σου με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στην καρδιά σου. Αν ο στόχος σου ήταν η επανασύνδεση, ο ανάδρομος Ερμής «δουλεύει» για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ρίζες μας, τόσο οι πνευματικές όσο και οι οικογενειακές, είναι η βάση πάνω στην οποία στηριζόμαστε. Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο σε εξωθεί στο να κάνεις μια γενναία αναδρομή μέχρι τα παιδικά σου χρόνια, μέχρι εκεί που θυμάσαι και, ακόμη καλύτερα, μέχρι εκεί που αισθάνεσαι. Να βρεις το γνώριμο, το ασφαλές, το οικείο και ίσως μαζί βρεις και αυτό που στερήθηκες, αυτό που σε τραυμάτισε, αυτό που σε έκανε να φοβηθείς να διεκδικήσεις μια θέση στον Ήλιο του κοινωνικού σου γίγνεσθαι. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα «επιστρέψεις» πιο δυνατός, έτοιμος να αποδώσεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, τόσο στην οικογένειά σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας θα είσαι πολύ νευρικός/η καθώς θα αναγκαστείς να επωμιστείς οικογενειακά βάρη, αλλά και αγγαρείες στη δουλειά. Πιθανώς να αναθεωρήσεις κάποια απόφασή σου που θα αφορά στην ακίνητη περιουσία σου. Μπορεί να αναγκαστείς να επιστρέψεις στο πατρικό σου ή να γυρίσει στο σπίτι ένα μέλος της οικογένειάς σου, που μέχρι τώρα έλειπε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα με τις εντάσεις, τα άγχη, τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις, συχνά μας δημιουργεί σύγχυση και είναι αδύνατον να σταθούμε σε απόσταση και να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις που μας αφορούν, για να σχηματίσουμε μία σωστή άποψη για τα πράγματα και να πάρουμε ορθές αποφάσεις. Η ανασκόπησή σου πρέπει να έχει ως στόχο της ακριβώς αυτές τις στιγμές που δεν κράτησες τις δέουσες αποφάσεις και έχασες την ευθυκρισία σου. Ανακάλυψε ποιες είναι και δες που σε έχουν οδηγήσει. Αν ο σταθμός που βρίσκεσαι τώρα δεν είναι του γούστου σου, αναζήτησε άλλη διαδρομή ζωής, αναθεωρώντας αποφάσεις και επιλογές.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η όταν ταξιδεύεις ή οδηγείς, προκειμένου να αποφύγεις ατυχήματα ή ταλαιπωρίες. Οι ανατροπές στο πρόγραμμά σου είναι μέσα στο πρόγραμμα! Παρακολούθησε με προσοχή όσα συμβαίνουν και μη διστάσεις να αναθεωρήσεις αποφάσεις και επιλογές, αν τα πράγματα δεν οδηγούν εκεί που θα ήθελες. Οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Μπορεί να έχεις προβλήματα με αδέλφια, θείους, συγγενείς, ή να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιο συγγενικό πρόσωπο με το οποίο είχατε χαθεί.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Καθοριστικό κεφάλαιο της ζωής μας είναι οι ανάγκες μας. Αν οι επιλογές μας καλύπτουν τις ανάγκες μας, τότε είμαστε καλυμμένοι συναισθηματικά και υλικά. Χρυσή τομή των αναγκών και του ήθους μας είναι το σύστημα αξιών μας, το οποίο είναι η πυξίδα των αποφάσεων και των πράξεών μας. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε εξωθεί στο να κάνεις ένα ταξίδι στο παρελθόν και να βρεις τις πηγές των εξαρτήσεων και των ανασφαλειών που σε κάνουν να μην υποστηρίζεις τις ανάγκες σου ή να μην μπορείς να σταθείς στο ύψος του συστήματος αξιών σου. Αν καταφέρεις να βρεις το λάθος εκεί που υπάρχει, θα το μετατρέψεις σε άθλο αν μάθεις να υποστηρίζεις τις ανάγκες σου, σεβόμενος/η τις ανάγκες των άλλων.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για έκτακτα έξοδα ή καθυστερήσεις στις εισπράξεις σου. Κάνε οικονομία και μην παρασύρεσαι σε αγορές, γιατί πιθανώς θα είναι αποτυχημένες. Θα νιώθεις πιο ανασφαλής συναισθηματικά, είτε γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην ερωτική σου ζωή, είτε γιατί θα αγχώνεσαι για τα οικονομικά σου. Αν σου χρωστούν χρήματα εδώ και αρκετό καιρό, η περίοδος είναι καλή για να τα διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το θέμα που σε απασχολεί είναι το «εγώ και οι άλλοι» είτε πρόκειται για την αισθηματική σου ζωή, είτε για συνεργασίες. Θέμα της ενδοσκόπησής σου είναι να συνειδητοποιήσεις τα κίνητρα των επιλογών σου, τις συναναστροφές σου, τα λάθη που έχεις κάνει και τώρα σου προκαλούν εντάσεις και στεναχώριες, ακόμη κι αν έχουν γίνει από καλοσύνη και διάθεση προσφοράς. Οι αναθεωρήσεις ατόμων του περιβάλλοντός σου είναι επιβεβλημένες και πρέπει να θυμάσαι ότι όσο πιο αποφασιστικός/η για αλλαγές είσαι, τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα οφέλη σου μακροπρόθεσμα.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας θα είσαι πιο κυκλοθυμικός/η του συνηθισμένου και σε υπερένταση καθώς θα υπάρξουν πολλές αναβολές στα σχέδιά σου και θα προκύψουν παρεξηγήσεις με άτομα που σε περιβάλλουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα σημαντικά ραντεβού και τις υπογραφές συμβολαίων. Πιθανώς να επανέλθουν στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν σου, είτε το ερωτικό είτε το κοινωνικό. Αν μπεις σε δίλημμα, κυρίως λόγω των αισθηματικών σου, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε καλεί να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να αποκαλύψεις τις πλευρές του εαυτού σου που κρύβονται πίσω από τη σκιά του υποσυνειδήτου σου. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σου υποδεικνύουν πού κάνεις επαναλαμβανόμενα λάθη. Λάθη που είναι απόρροια τραυμάτων, καταγραφών, καταπιεσμένων συναισθημάτων, οργής και που τελικά σε κάνουν να χάνεις χρόνο, ενέργεια και διάθεση. Τώρα θα πρέπει να ρίξεις το φως της λογικής και της διάκρισης στο παρελθόν σου και να γίνεις εσύ ο ψυχολόγος του εαυτού σου, για να κατανικήσεις τα απωθημένα που σε δεσμεύουν και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις αυτό που σου αναλογεί από τη γλυκιά πίτα της ζωής.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας να φυλάς τα νώτα σου όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο, γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σου, μπορεί να σε διαβάλλουν, να σε κουτσομπολεύουν, να σε λοιδορούν. Μην εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου στους άλλους, ιδιαίτερα αν μιλάμε για πρωτότυπες, δημιουργικές ιδέες, γιατί είναι πιθανό να τα καπηλευτούν. Καλό είναι να επιδιώκεις τη μοναξιά, προκειμένου να έχεις το περιθώριο να σκεφτείς αναπόσπαστος/η τα θέματά σου και να συγκεντρώσεις τα δεδομένα σου για να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις, όταν ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φαίνεται ότι τώρα θα πρέπει να οριοθετήσεις με πιο σαφή όρια τα άτομα που σε περιβάλλουν. Θα πρέπει να αφουγκραστείς τον παλμό των γεγονότων και να συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι σε στηρίζουν και αξίζουν τη φιλία σου, ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους μπορείς να συμμαχήσεις και σε ποιον τομέα, ποιοι πρέπει να παραμείνουν στο ράφι των κοινωνικών γνωριμιών και ποιοι σου κλέβουν την ενέργεια, γι’ αυτό και θα ήταν προτιμότερο να απέχουν από τη ζωή σου. Ουσιαστικά, η ανάγκη σου για δικτύωση σε κάνει να μπερδεύεσαι με τις συναναστροφές σου και το τι έχεις να περιμένεις από αυτές.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις στόχους ή φιλίες σου ή να αποχωρήσεις από μια ομάδα στην οποία είστε ενταγμένος/η, κυρίως φιλία και ομάδα που σε συνδέει ένας κοινός επαγγελματικός σκοπός. Μπορεί να ξανασμίξεις με ένα φίλο του παρελθόντος σου, να συνειδητοποιήσεις ότι κακώς είχες εγκαταλείψει μια ομάδα ή να βρεθεί κάποιος τρόπος για να προωθήσεις ένα σχέδιο, που το είχες εγκαταλείψει.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αυτοπραγμάτωση είναι το θέμα που σου θέτει ο ανάδρομος Ερμής. Αυτοπραγμάτωση μέσω του έργου σου, της καριέρας σου, της δυναμικής που αναπτύσσεις ως άτομο, με σκοπό την καταξίωσή σου από την κοινωνία στην οποία είσαι ενσωματωμένος/η. Η ενδοσκόπησή σου σκοπό της έχει να ανακαλύψεις ταλέντα και δεξιότητες, που δεν έχεις αξιοποιήσεις λόγω του φόβου της αποτυχίας. Να συνειδητοποιήσεις ποιες συστολές σου σε κρατάνε στην αφάνεια και πού έχεις κάνει λάθη, είτε ακολουθώντας τους κόλακες και αφήνοντάς τους να καρπώνονται τους κόπους σου, είτε με το να γίνεις εσύ ο κόλακας για να καρπωθείς περισσότερα οφέλη.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας θα συμβούν ανατροπές, αναβολές, πιέσεις, αγγαρείες, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και υπερένταση και θα σε αναγκάσουν να προβείς σε αναθεωρήσεις στον τομέα της καριέρας σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα επαγγελματικά ξεκινήματα. Επίσης, καλύτερα να μην ποντάρεις στη βοήθεια των προϊσταμένων σου και, γενικότερα, ισχυρών ατόμων. Να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι, καθώς μπορεί να σε εκθέσουν κοινωνικά. Είναι πιθανό να επιστρέψεις σε κάποιο πόστο της δουλειάς σου, που ήσουν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις περισσότερες φορές, στο πλαίσιο της αδυσώπητης καθημερινότητας, οι σκέψεις και τα συναισθήματα εναλλάσσονται, το άγχος μας κατακλύζει και δε μας αφήνει να σκεφτόμαστε καθαρά. Αντί να επεξεργαζόμαστε ένα θέμα τη φορά, παραπαίουμε από σκέψη σε σκέψη και τελικά παίρνουμε απαίδευτες αποφάσεις – προϊόντα μιας προσπάθειας να νιώσουμε καλύτερα και όχι μιας ανάλυσης. Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να επανεξετάσεις όλες αυτές τις αποφάσεις και να δεις ποιες από αυτές εξυπηρετούν όντως ένα σκοπό και ποιες βαυκαλίζουν τις συναισθηματικές σου αδυναμίες.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας καλό θα ήταν να μην προγραμματίσεις ταξίδια αυτή την περίοδο, γιατί μάλλον θα ταλαιπωρηθείς. Αναβολές θα υπάρξουν σε δουλειές με το εξωτερικό, ενώ οι ανατροπές σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης είναι πιθανές. Προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα και παρεξηγήσεις μπορεί να αναστείλουν την πρόοδο κάποιων υποθέσεών σου. Είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιο άτομο που είχες γνωρίσει σε ταξίδι ή κατά τη διάρκεια των σπουδών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο δύσβατος ψυχικός σου κόσμος με τα απωθημένα, τα προτερήματα, τα ελαττώματα, τις αυταπάτες του είναι ο προορισμός και άρα το μεγάλο σου ταξίδι, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο. Εκεί θα τακτοποιήσεις τα συναισθήματα ματαίωσης που ίσως νιώθεις αυτή τη στιγμή και θα καθορίσεις ποιες συμπεριφορές σου πρέπει να αναθεωρηθούν, για να μην κουβαλάς στους ώμους σου τα δυσβάσταχτα βάρη που προκαλούν οι απογοητεύσεις από τους ανθρώπους. Παράλληλα, μέσα από την ανασκόπησή σου στα γεγονότα, θα βρεις και τι πρέπει να κάνεις, να αλλάξεις, να απαρνηθείς, για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που σε συνδέουν με τους άλλους ή -πιο σωστά- σε αποσυνδέουν από τους άλλους.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας, οι οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, επανέρχονται στο προσκήνιο. Αν έχεις αφήσει εκκρεμότητες, μάλλον θα νιώσεις ότι απειλείσαι και θα αναγκαστείς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Πιθανώς να νιώσεις απογοήτευση ή ματαίωση εξ’ αιτίας κάποιων ατόμων που είχες επενδύσει συναισθηματικά επάνω τους. Είναι πιθανό να επιστρέψει ένας/μία παρτενέρ του παρελθόντος, με τον οποίο/α σε συνδέει το πολύ και καλό σεξ.

ΙΧΘΥΣ

«Κόλαση είναι οι άλλοι», έλεγε ο Σάτρ και στην περίπτωσή σου θα το νιώσεις στο πετσί σου αυτή την περίοδο, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και μάλιστα σε συνδυασμό με τις εκλείψεις στο ζωδιακό σου άξονα. «Κόλαση είναι οι άλλοι», γιατί είναι οι επιλογές μας, ο καθρέπτης μας, ο οποίος όταν καθρεφτίζει τις ανασφάλειες, τα ελαττώματα, τις αδυναμίες μας, είναι η κόλασή μας. Σε αυτή την κόλαση σε στέλνει ο ανάδρομος Ερμής, προκειμένου να ψάξεις τα κίνητρα των επιλογών σου, να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που καθρεφτίζεις στις συναναστροφές σου και δη στην προσωπική σου ζωή και να αποδεχθείς ποια καθρεφτίσματα δε σε προάγουν και άρα καλό θα ήταν να αναθεωρηθούν.

Στο πλαίσιο της καθημερινότητας οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές των ραντεβού και των συμφωνιών, τα επικοινωνιακά λάθη, θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να μην προγραμματίσεις σημαντικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων. Οι εντάσεις στη σχέση σου είναι στο πρόγραμμα. Εντάσεις που θα σου αποκαλύπτουν αλήθειες ή που θα σε κάνουν να απογυμνώνεις το ταίρι σου από τα πέπλα της ωραιοποίησης, με τα οποία το είχες στολίσει. Μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου κάποιες σχέσεις του παρελθόντος, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση