Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο στις 13/8/2017, προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
08
2017

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο στις 13/8/2017, προβλέψεις για τα ζώδια.

Σμάρω Σωτηράκη

Την Κυριακή 13 Αυγούστου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου ενώ στις 31 Αυγούστου, κινούμενος ανάδρομα, θα περάσει στην τελευταία μοίρα του Λέοντα, στην οποία θα ορθοδρομήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και την περίοδο που βρίσκεται στη σκιά του και –για να το πω πιο κατανοητά- το διάστημα κατά το οποίο είναι φαινομενικά «στάσιμος». Αυτή η περίοδος είναι αρκετές μέρες πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και αρκετές μέρες μετά. Άρα θα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά από τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης της ανάδρομης κίνησής του. Πως θα σε επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ανάδρομος Ερμής μας καλεί να «ελαττώσουμε ταχύτητα», ιδιαίτερα στον τομέα της δουλειάς και να αποφορτίσουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα από υποχρεώσεις που μας δεσμεύουν και δεν μας αφήνουν να χαλαρώσουμε (ευτυχώς η εποχή όχι μόνο το επιτρέπει αλλά και το επιβάλλει). Ο ανάδρομος Ερμής μας εξωθεί στο να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας, να επανεξετάσουμε τα γεγονότα του παρελθόντος και, με όπλο μας τη διάκριση (αρετή της Παρθένου), να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι, να μάθουμε από τα λάθη μας, να υιοθετήσουμε τις συμπεριφορές, τις ενασχολήσεις και τα άτομα που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας. Ας δούμε τώρα με ποιον τρόπο θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια (αν γνωρίζετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας, διαβάστε το για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα).

 

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, το περιβάλλον που σχετίζεται με τη δουλειά και τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Οι ανατρεπτικές καταστάσεις, τα λάθη, η ασυνεννοησία είναι πολύ πιθανό να γίνουν ρουτίνα. Προσπάθησε να απέχεις λίγο από τη δουλειά καθώς η εποχή το επιτρέπει αλλά, αν δεν μπορείς, κάνε έναν πιο ελαστικό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου. Είναι προτιμότερο να μην προωθήσεις καινούργια projects στη δουλειά κι αν κάτι συναντά συνεχώς εμπόδια, σκέψου μήπως πρέπει να το εγκαταλείψεις για να βάλεις σε εφαρμογή το plan b που πρέπει να έχεις έτοιμο σε κάθε περίπτωση. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των ερώτων σου, την Παρθένο, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς καθώς, μέσα στις δυσκολίες και τις πιθανές παρεξηγήσεις, δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση, παιχνίδι, φλερτ. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις την τάση σου για υπεραισιοδοξία, ωραιοποιήσεις και υπερβολικό ενθουσιασμό, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μπεις τώρα σε μια καινούργια αισθηματική περιπέτεια. Από την άλλη, η περίοδος είναι καλή για επανασύνδεση με το φαύλο παρελθόν…Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, γεγονός που θα σου φέρει αρκετή αναστάτωση. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στη δουλειά θα είναι εριστική και εσύ θα είσαι πιο κυκλοθυμικός/η του συνηθισμένου σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείς ερωτηματικά σε αυτούς που σε πλαισιώνουν. Θα ήταν προτιμότερο να αποφύγεις ένα επαγγελματικό ξεκίνημα όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος και να μην κάνεις κάποια σημαντική κίνηση που να αφορά στην ακίνητη περιουσία σου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, θα πρέπει να προσέχεις την τάση σου να είσαι αμετροεπής, να περιαυτολογείς ή να παρασύρεσαι σε κουτσομπολιά που μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα. Να θυμάσαι ότι δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς σε ταξίδια ή μετακινήσεις γι αυτό να έχεις προετοιμαστεί εγκαίρως (όσο μπορείς φυσικά) για κάθε ενδεχόμενο. Αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές στα ραντεβού σου ή ανατρεπτικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σου που θα σε βγάζουν εκτός τόπου και χρόνου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΛΕΩΝ

Αυτή την περίοδο, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, θα κάνεις ένα πισωγύρισμα στον κόσμο των αναγκών σου και ίσως νιώσεις δυσάρεστα καθώς θα έχεις την τάση να εστιάζεσαι στις ανικανοποίητες ανάγκες σου και όχι στα επιτεύγματά σου. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψεις οικονομικές συμφωνίες και, γενικότερα, να μην αποκλείεις τις πιθανότητες να προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να μην πάρεις εγκαίρως τους μισθούς σου. Σου συνιστώ να ανακτήσεις τη θετικότητά σου και να μην χάνεις την ενέργειά σου σκεπτόμενος/η αυτά που δεν έχουν γίνει αλλά να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες σου για να αγωνιστείς για την ικανοποίηση των σημερινών σου αναγκών. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου και θα σε εξωθήσει στο να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να αναθεωρήσεις τη στάση σου σε σχέσεις ή συνεργασίες. Θα ήταν προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια και να μη συνάψεις καινούργιες συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να επιστρέψουν τώρα κάποια άτομα του παρελθόντος και να σε βάλουν σε διλήμματα, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από κάποια απόσταση και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για να μη μετανιώσεις αργότερα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΖΥΓΟΣ

Τα πιθανά σενάρια, με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, είναι να εμπιστευτείς άτομο που θα σε εκθέσει, να αποκαλυφθούν αλήθειες που θα σε στεναχωρήσουν ή θα σε βάλουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σου, να νιώθεις πιο ανασφαλής, να σε πιάσει μια κρίση εσωστρέφειας ή διάθεση απομόνωσης. Μην αφήνεις τίποτε στην τύχη του αυτή την περίοδο κι αν υπάρχει κάποιο θέμα που εκκρεμεί και θα μπορούσε να γίνει απειλητικό για εσένα αργότερα, σπεύσε να το διεκπεραιώσεις και μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να αιωρούνται. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, το πιο πιθανό είναι ότι θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε εξωθήσουν στο να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι σε ομάδες, φιλίες, συλλογικές δραστηριότητες. Πιθανώς τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα να μην είναι ευχάριστα αλλά το θετικό είναι ότι θα μάθεις από τα λάθη σου και θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Έχε έτοιμο ένα plan b γιατί μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα εμπόδια που συναντάς στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου, συμβαίνουν για να σου δείξουν ότι δεν είσαι στο σωστό δρόμο και πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο, μπορεί να φέρει κάποια αναστάτωση στη δουλειά, ανατροπές, καθυστερήσεις, εντάσεις. Θα ήταν προτιμότερο να μην κάνεις κάποια καίρια κίνηση τώρα, ιδιαίτερα αν αφορά σε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και στην οικογένεια. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα πιο χαλαρό και ευέλικτο πρόγραμμα γιατί, σε περίπτωση που υπάρξουν ανατροπές, θα μπορέσεις και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να έχεις τη δυνατότητα να ελιχθείς. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο σου διαμηνύει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου. Καλό θα ήταν να προσέχεις στα ταξίδια σου γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες, κυρίως αν ο σκοπός τους είναι επαγγελματικός. Οι πιθανότητες κακής συνεννόησης, αναβολών των ραντεβού σου και γενικότερα καθυστερήσεων είναι πολλές γι αυτό πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος/η σε αυτά που κάνεις. Οι επιστροφές ατόμων του παρελθόντος (συμμαθητών, φίλων, ερωτικών δεσμών) είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο περιβάλλον των οικονομικών σου δοσοληψιών με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, διατροφές, κληρονομικά. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις διακανονισμούς αυτή την περίοδο. Αντιθέτως, ο ανάδρομος Ερμής είναι η ευκαιρία σου για να πάρεις χρήματα που σου χρωστούν γι αυτό σου συνιστώ να τα διεκδικήσεις με περισσότερη επιμονή. Προσπάθησε να μη γίνεσαι ακραία υποκειμενικός/η στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες για να μην καταλήξεις να έχεις αισθηματικά προβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο των σχέσεών σου, την Παρθένο, οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση, οι καθυστερήσεις, μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου γι αυτό φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο  συνεπής. Θα ήταν προτιμότερο να μην ποντάρεις στις συζητήσεις και στις συμφωνίες αυτών των ημερών γιατί δεν αποκλείεται να αναθεωρηθούν. Είναι πιθανό να επιστρέψει στη ζωή σου κάποια αγάπη του παρελθόντος. Αν εσύ επιδιώκεις την επανασύνδεση, πράξε τα δέοντα. Μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο και μη δεσμευτείς με υποσχέσεις που, πιθανώς, να μη μπορείς να τηρήσεις αργότερα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-08-2017 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι