Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 29 Δεκεμβρίου 2022 ως 19 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
12
2022

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω από 29 Δεκεμβρίου 2022 ως 19 Ιανουαρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 29 Δεκεμβρίου 2022, ο Ερμής θα βρίσκεται και πάλι σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου ως τις 19 Ιανουαρίου 2023. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, το μυαλό μας είναι εξαιρετικά δραστήριο καθώς σκεφτόμαστε έντονα το παρελθόν και πώς να είμαστε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία μας. Ίσως να μην μπορούμε τώρα να αποσαφηνίσουμε τους στόχους μας και την πορεία της καριέρας μας, ούτε και να οργανώσουμε τα σχέδιά μας.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω: Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις!

 

Στην καριέρα μας θα χρειαστεί να επιδείξουμε περισσότερο υπομονή, επιμονή και σθένος, καθώς θα υπάρχει στασιμότητα στις φιλοδοξίες μας. Μπορεί να δουλεύουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε το σκοπό μας. Ίσως επίσης υποφέρουμε από την απώλεια μιας εργασίας ή από το φόβο της απώλειας μιας θέσης εργασίας ή από σημαντικές μισθολογικές περικοπές. Μας δίνεται όμως η ευκαιρία να δούμε αν επικοινωνούμε σωστά με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους μας, να επανεξετάσουμε και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, να πάμε πίσω και να δούμε πόσο έχουμε προσπαθήσει στην καριέρα μας, τι πήραμε και τι χάσαμε. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος για να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα θέλαμε να είναι οι συνθήκες στην εργασία μας και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους.

Επίσης, να ολοκληρώσουμε ημιτελή έργα αλλά να περιμένουμε καθυστερήσεις και αναβολές στα ήδη υπάρχοντα. Δεν συνιστάται να ξεκινήσουμε νέα επαγγελματικά σχέδια και είναι απαραίτητο να δημιουργήσουμε αντίγραφα όλων των αρχείων του υπολογιστή μας, καθώς μπορεί να υπάρξουν διακοπές του δικτύου ή απώλεια των ψηφιακών δεδομένων.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η επικοινωνία με τα αφεντικά σας και τους συνεργάτες σας θα είναι χαοτική ή αν έχετε επιχείρηση, προσέξτε τις διαπραγματεύσεις και αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί ασάφειες και παρανοήσεις στην καριέρα σας και ειδικότερα την επικοινωνία. Μία διαμάχη ίσως δημιουργηθεί με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας για ένα ζήτημα του παρελθόντος ή την κατανομή των ευθυνών η οποία μπορεί να ανατρέψει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Αναβάλλετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας και επαναξιολογήστε την πορεία της σταδιοδρομίας σας, σκεφτόμενοι τι αλλαγές πρέπει να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ίσως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αναβολές στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας ή σε  νομικά ζητήματα ή σε σχέδια για ταξίδια. Προσέξτε τις υπογραφές που βάζετε σε οποιαδήποτε σημαντικά νομικά έγγραφα και μην προσπαθείτε να επιβάλετε στους άλλους τη γνώμη σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις από λάθη που έχουν κάνει οι άλλοι κι αυτό σας αγχώσει και σας εκνευρίσει. Σχέδια που κάνετε σε σχέση με την εκπαίδευση ή νομικά ζητήματα υπόκεινται σε καθυστερήσεις ή αναβολές. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ασχοληθείτε με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή οποιασδήποτε γνώσης έχετε αφήσει ημιτελή στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, του σεξ και των κοινών οικονομικών, δεν σας ενδιαφέρει και τόσο το σεξ αλλά μπορεί να σας πνίγει ο θυμός ή ακόμα και η κακεντρέχειά σας για ένα άτομο από το παρελθόν που σας έχει βλάψει. Προσέξτε την επικοινωνία σας και τις αποφάσεις που λαμβάνετε σε σχέση με κοινά οικονομικά. Ζητήματα που αφορούν χρέη, δάνεια και ασφάλιστρα υπόκεινται σε αναβολές, ανατροπές και καθυστερήσεις. Ίσως νιώσετε επιβεβαρυμμένοι εξαιτίας ενός φορολογικού νομοσχεδίου. Αποφύγετε τις νέες επενδύσεις και μη στηριχτείτε τώρα στα εισοδήματα των άλλων καθώς θα απογοητευτείτε. Ίσως εκνευριστείτε από καθυστερήσεις ή αναβολές σε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια περιμένατε ή ζητήματα εμπιστοσύνης με τον αγαπημένο σας ανακύπτουν ξαφνικά και κλονίζουν τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, κλονίζεται η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας ή/και τους συνεργάτες σας. Δεν είναι συνετό τώρα να συζήσετε ή να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας, καθώς η κρίση σας δεν θα είναι σωστή. Τώρα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν της σχέσης σας ή ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν τους συνεργάτες σας, αλλά θα υπάρξει ασυνεννοησία. Αν είστε μόνοι, κάποιος/α από το παρελθόν ίσως σας πλησιάσει κι εσείς βρίσκεστε σε αμφιταλάντευση προκειμένου να αποφασίσετε αν θα του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Μη δώσετε σημασία στα λόγια που θα ειπωθούν και περιμένετε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, γίνεστε απότομοι και επικριτικοί με τους συναδέλφους σας και τους υφισταμένους σας και ίσως παρερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις και λόγια. Ίσως μια αλλαγή της κατανομής ευθυνών ή του καθημερινού σας προγράμματος σας αποσυντονίσει από τη ρουτίνα σας και σας αγχώσει. Επαναξιολογήστε  αν η δουλειά που έχετε σας ικανοποιεί και σκεφτείτε τρόπους για να αλλάξετε κάποια πράγματα. Ίσως ανακύψει ένα πρόβλημα υγείας του παρελθόντος ή αντίθετα θεραπευτείτε από έναν πόνο που σας ταλαιπωρούσε καιρό. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας και μην μπερδεύεστε σε καταστάσεις που σίγουρα θα αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως προκύψουν παρανοήσεις με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας ή καταστάσεις στις οποίες δεν θα μπορείτε να έχετε τον έλεγχο. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας και επαναξιολογήστε αν ο αγαπημένος σας, σας πληροί συναισθηματικά. Προσέξτε τα σκληρά και επιτακτικά λόγια στο σύντροφό σας ή στα παιδιά σας και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε την εξουσία σας. Αν είστε μόνοι, ένας/μία πρώην ίσως επανεμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώσει. Σκεφτείτε σε βάθος αν αυτό το άτομο αξίζει να βρίσκεται στη ζωή σας και πάλι και μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε νέα δημιουργική δραστηριότητα ή την κερδοσκοπία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι ασαφής και θολή. Ίσως παλιά ζητήματα ακινήτων ανακύψουν ξαφνικά και σας δημιουργήσουν άγχος. Τώρα ίσως παραμελείτε τα οικογενειακά σας πρόσωπα, δεν ασχολείστε τόσο με αυτούς αλλά αναζητάτε να είστε μακριά από το σπίτι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ανακαίνιση στο σπίτι σας ή να αγοράσετε ή να πουλήσετε  ακίνητη περιουσία. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να συναντηθείτε με άτομα και συγγενείς που ζουν μακριά σας και έχετε να τα δείτε καιρό και επαναξιολογείτε τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αποκτώντας μία νέα θεώρηση των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας,  η επικοινωνία σας βρίσκεται στην ομίχλη ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε αναβολές και καθυστερήσεις σε ταξίδια που κάνετε ή σημαντικά μηνύματα ή e-mail που στέλνετε. Αποφύγετε τις νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες και προσέξτε τις υπογραφές που βάζετε. Ο τρόπος που παρουσιάζετε τις ιδέες σας δεν γίνεται τώρα κατανοητός και δημιουργεί παρανοήσεις στον κοινωνικό σας περίγυρο. Δεν μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα και θα ξεχνάτε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να επικοινωνήσετε με συγγενείς ή τα αδέλφια σας, αν έχετε να τους δείτε καιρό, ή να ξαναεπισκεφτείτε μέρη όπου έχετε ξαναπάει στο παρελθόν.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ίσως ανακύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία αποσυντονίζουν τον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε τις νέες οικονομικές συμφωνίες και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε σχέση με χρήματα. Ίσως κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις καθυστερήσουν ή ματαιωθούν και κάποιες ιδέες σας σε σχέση με οικονομικά δεν θα μπορούν τώρα να υλοποιηθούν. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα σε σχέση με τα οικονομικά σας και μην δανείσετε χρήματα καθώς δύσκολα θα τα πάρετε πίσω. Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος ή να πάρετε πίσω χρήματα που σας χρωστάνε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, είστε δυσνόητοι στους άλλους, τα λόγια σας εύκολα θα παρεξηγούνται. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις στην εργασία σας καθώς θα υπάρχει αβεβαιότητα ή ασάφεια. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τους γύρω σας καθώς τώρα γίνεστε περισσότερο σκληροί και απότομοι ή οι άλλοι δεν θα σας καταλαβαίνουν. Μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα ή τις σημαντικές σχέσεις σας καθώς δεν θα έχετε καλή κρίση και αξιολόγηση των καταστάσεων και θα εκτιμήσετε λάθος. Κάποιες σημαντικές συναντήσεις πιθανόν να καθυστερήσουν ή να ματαιωθούν ή κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να είναι απόμακρα ή να σας μπερδεύουν τη συμπεριφορά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το θολό δωδέκατο οίκο σας, κάνετε απολογισμό του παρελθόντος, οι σκέψεις σας είναι ασαφείς και γίνεστε συναισθηματικά πιο απόμακροι. Αναζητάτε την μοναξιά σας ενώ οι άλλοι δεν θα μπορούν να σας προσεγγίσουν και να σας κατανοήσουν. Τώρα θα είναι δύσκολο να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας ή αντίθετα, ίσως απογοητευτείτε από την έλλειψη κατανόησης και φερεγγυότητας των άλλων. Να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί όσον αφορά άτομα από το παρελθόν που πιθανόν να επανεμφανιστούν καθώς δεν θα έχουν και τις πιο ευγενείς προθέσεις. Επωφεληθείτε από αυτό το χρονικό διάστημα για να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας και τα όνειρά σας και να κάνετε εκκαθάριση από πρόσωπα και καταστάσεις που σας απομυζούν συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ομαδικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας, η επικοινωνία σας με τους φίλους σας ή τις ομάδες όπου ανήκετε θα είναι ασαφής και θολή, και ίσως απομακρυνθείτε από μια φιλία ή ομάδα. Ίσως ανακύψουν κάποια προβλήματα από το παρελθόν τα οποία θα σας μπερδέψουν και θα αποπροσανατολίσουν τους στόχους σας. Μην ασκείτε οποιαδήποτε κριτική στους φίλους σας και αποφύγετε τα σκληρά και απότομα λόγια. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σχόλια που κάνετε στα μέσα ενημέρωσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-12-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω