Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 14 ως 26 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
10
01
2022

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο από 14 ως 26 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 14 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Υδροχόο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει ως τις 26 Ιανουαρίου 2022. Ο ανάδρομος Ερμής στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου έχει μια πολύ δυναμική ενέργεια, καθώς ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, την υψηλότερη οκτάβα του Ερμή. Ο Ερμής κυβερνά τις σκέψεις και την επικοινωνία και ο Ουρανός δίνει σε αυτές τις σκέψεις και την επικοινωνία αστραπιαία ταχύτητα. Αυτός ο ανάδρομος Ερμής ταρακουνά ολόκληρη την ύπαρξή μας με το να είμαστε ανοικτοί σε επαναστατικές και εξελικτικές ιδέες και σκέψεις.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο: Ο φραγμός της ελευθερίας του λόγου!

 

Επίσης, μπορεί να είμαστε υπερβολικά λογικοί, ψυχροί ή σκληροί με τον εαυτό μας και τους άλλους. Πολλοί από εμάς θα βρεθούμε να αναπολούμε εποχές που ήμασταν αμέριμνοι και ελεύθεροι. Μερικές από αυτές τις αναμνήσεις είναι πιθανό να προκαλέσουν δημιουργικότητα,  ειδικά με ό, τι σχετίζεται με ανθρωπιστικές πράξεις. Θα πρέπει να συγκρατήσουμε τον εαυτό μας, όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς μπορεί να γίνουμε καυστικοί στα λόγια μας και είρωνες. Δίνουμε έμφαση στην πρωτοτυπία και την ανεξαρτησία, την αγάπη στην πνευματική ελευθερία και την τάση να αντικρούσουμε το κοινωνικό κατεστημένο.

Οι ιδεαλιστικές αντιλήψεις θα είναι υπό πίεση και οι άνθρωποι θα έχουν την τάση να είναι πολύ πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, ενώ την ίδια στιγμή θα προσπαθούν να ασκήσουν στους άλλους πίεση, ώστε να αποδεχτούν τις απόψεις τους. Ασυνήθιστες ή ανορθόδοξες ιδέες θα έχουν δυσκολία εφαρμογής, λόγω του ότι θα υπάρχει αντίσταση στις προτεινόμενες αλλαγές. Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, οι διανοητικές ικανότητές σας θα κορυφωθούν, οπότε δώστε προσοχή! Δεν είναι όλες οι σκέψεις σας τυχαίες.

 

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ενδέκατο οίκο σας, ανακαλύπτετε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας και γιατί είναι μαζί σας. Κάποια meetings πιθανόν να καθυστερήσουν ή ακόμα και να αναβληθούν και οι φίλοι σας μπορεί να είναι απόμακροι ή να σας μπερδεύουν με τα λόγια τους. Πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί, όσον αφορά την επικοινωνία με τους φίλους σας ή γενικά τον κόσμο που συναναστρέφεστε ή ακόμα καλύτερα βρείτε χρόνο να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και πάρτε τις αποφάσεις σας όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος. Είναι καλό να ξανασκεφτείτε τις σχέσεις με τους φίλους σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δέκατο οίκο σας, προσέξτε τις παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο ή καθυστερήσεις στα έργα σας. Ξανασκεφτείτε την πορεία της επαγγελματικής ζωής σας, αλλά μόνο να σκεφτείτε και όχι να πράξετε, γιατί τώρα η κρίση σας θα είναι θολή. Αναβάλλετε για τώρα αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας, όσο μπορείτε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται να επικοινωνήσετε με τους ανωτέρους σας ή ακόμα καλύτερα να περιμένετε να φύγει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια πράγματα που τα είχατε παραμελήσει μέχρι τώρα για να μπορέσετε να κινηθείτε προς τα εμπρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ένατο οίκο σας, υποθέσεις που συνδέονται με ξένες χώρες, ξένους πολιτισμούς ή μακρινά ταξίδια υπόκεινται σε καθυστερήσεις και αναβολές. Αν έχετε εμπλακεί σε ένα νομικό θέμα, μην περιμένετε καμία πρόοδο αυτό το χρονικό διάστημα, διότι θα υπάρξουν αναβολές. Αν ασχολείστε με τις εκδόσεις ή το εμπόριο ή τη διδασκαλία, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα σχέδιά σας. Τώρα επανεξετάζετε τι πιστεύετε για τον κόσμο γύρω σας, τις πεποιθήσεις σας και τις ηθικές αξίες σας. Μπορεί να αναθεωρήσετε, να επεξεργαστείτε και να ξαναγράψετε ένα έργο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε οποιαδήποτε οικονομική πρωτοβουλία παίρνετε, η οποία αφορά χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους. Καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανόν να προκύψουν, όσον αφορά οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια ή δάνεια. Θα ήταν καλύτερο τώρα να μη συζητήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θέματα που αφορούν την πίστη ή τη σεξουαλικότητα. Δεν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να στηριχτείτε τώρα στο εισόδημα του συντρόφου σας και αν περιμένετε χρήματα από αυτόν, θα απογοητευτείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έβδομο οίκο σας, νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν της σχέσης σας ή θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σας. Ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Εάν οι ανταγωνιστές σας, σας συμπεριφέρονται με ύπουλο τρόπο, τώρα είναι ώρα να το μάθετε. Παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη σας και να προκαλέσουν ζημιά εάν είτε εσείς, είτε οι άλλοι επικεντρωθείτε και δώσετε σημασία στα λόγια που θα ειπωθούν αντί να δώσετε βάση στο βάθος των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έκτο οίκο σας, μην είστε επικριτικοί με τους συναδέλφους σας και προσέξτε μην κάνετε λόγια μαζί τους ή παρερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις. Επίσης, το ίδιο ισχύει αν έχετε προβλήματα υγείας, δηλαδή σκεφτείτε την επιλογή του γιατρού σας και τις εξετάσεις που κάνετε. Προσέξτε εάν αποδεχτείτε μια νέα θέση εργασίας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​εκτός και αν επιστρέψετε σε έναν παλιό εργοδότη. Ίσως κάτι σχετικά με τη θέση αυτή πρόκειται να εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο από ό, τι αναμένονταν ή σας είχαν υποσχεθεί. Ξανασκεφτείτε αν η δουλειά που έχετε σας ικανοποιεί και μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις ή θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πέμπτο οίκο σας, άτομα που είχατε σχέση στο παρελθόν ίσως εμφανιστούν ξαφνικά στη ζωή σας. Είναι μία χρονική περίοδος όπου θα νιώθετε ότι τα πάντα είναι στάσιμα, γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να περιμένετε. Προσέξτε τώρα μην πείτε άσχημα λόγια στο σύντροφό σας ή στα παιδιά σας και προσπαθήστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από κάθε λέξη. Επίσης, μπορεί ο αγαπημένος σας να καθυστερήσει σε κάποιο ραντεβού ή να σας το ακυρώσει. Η κερδοφορία ή τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται τώρα. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος, οπότε κάντε υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τέταρτο οίκο σας, τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα είναι τώρα στην άκρη, δεν θα ασχολείστε τόσο με αυτούς αλλά ούτε εκείνοι με εσάς. Μπορεί να αναβιώσουν άλυτα προβλήματα με τους γονείς σας ή ένα ακίνητο. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε επιδιόρθωση ή ανακαίνιση σε σχέση με το σπίτι σας, εάν μπορείτε. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία που αφορά το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας θα ήταν καλύτερο για σας να αναβληθεί για άλλη φορά και ειδικά όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος να παρατηρήσετε κάποια πράγματα από το παρελθόν σας και να σχηματίσετε μία νέα άποψη.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τρίτο οίκο σας, δώστε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία και τις τηλεφωνικές σας συνδιαλέξεις. Ιδιαίτερα, ευνοείστε σε τηλεφωνήματα με άτομα που έχετε καιρό να ακούσετε ή να δείτε. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξαναεπισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει στο παρελθόν αλλά αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε ή να κάνετε κάποιο ταξίδι, θα έχετε κάποια προβλήματα. Εμπόδια ή καθυστερήσεις θα υπάρχουν στις μεταφορές, τα γράμματα, τα μηνύματα ή τα e- mails θα χάνονται ή θα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Οι άλλοι θα παρεξηγούν τα λόγια σας. Θα ξεχνάτε τώρα κάποια πράγματα, ακόμα και τα ραντεβού σας, αν δεν ακυρώνονται πρώτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, πρέπει να προσέξετε να μη δανείσετε χρήματα τώρα ή ίσως χρειαστεί να διευθετήσετε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Βάλτε τώρα χρήματα στην άκρη αντί να κάνετε ανώφελες αγορές. Αυτή τη χρονική περίοδο, που ο Ερμής είναι ανάδρομος, βρείτε χρόνο να σκεφτείτε ξανά τις πηγές των εσόδων σας και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας αλλά μην πάρετε κάποια τελεσίδικη απόφαση. Χρήματα ή εμπορεύματα που θεωρούνται χαμένα μπορεί να επιστραφούν ή η παροχή χρημάτων μπορεί να επιβραδυνθεί λόγω ιδιαίτερων περιστάσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, αυτά που λέτε παρερμηνεύονται από τους γύρω σας. Αυτή είναι μία χρονική περίοδος να επανεξετάσετε τον τρόπο που παρουσιάζεστε στην κοινωνία, ιδιαίτερα γιατί οι άλλοι τάσσονται υπέρ σας ή κατά σας. Μην παίρνετε τώρα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας, γιατί θα εκτιμήσετε λάθος. Μην ανησυχείτε αν οι άλλοι είναι λίγο αποστασιοποιημένοι από σας. Μπορεί να θέλετε να πείτε κάτι για τον εαυτό σας, να επικοινωνήσετε, αλλά δεν θα ξέρετε πώς. Τα πράγματα θα αλλάξουν, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα, οπότε προσπαθήστε να δείξετε λίγο υπομονή. Τι αλλαγές φέρνει στη ζωή σας ο Ανάδρομος Ερμής και τι πρέπει να προσέξετε. 

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας, είναι μια περίοδος που μπορείτε να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα και τις λύπες του παρελθόντος, που εξακολουθούν να σας βασανίζουν. Προσπαθήστε να μην μπερδευτείτε στην προσπάθειά σας να ξεμπλέξετε τις καταστάσεις και μην ασκείτε τώρα οποιαδήποτε κριτική αλλά περιμένετε να φύγει ο ανάδρομος Ερμής, γιατί τώρα θα κάνετε συνέχεια λάθη αλλά και θα βλέπετε τα λάθη των άλλων να έχουν κακή επιρροή επάνω σας. Ή δώστε τον απαιτούμενο χρόνο να επανεξετάσετε τα πράγματα. Κάποιοι κρυφοί εχθροί πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια. Ως εκ τούτου θα αισθάνεστε απογοήτευση και μοναξιά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-01-2022 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta