Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 18 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
11
06
2020

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο από 18 Ιουνίου ως 12 Ιουλίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 18 Ιουνίου, ο Ερμής στον Καρκίνο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει έως τις 12 Ιουλίου 2020. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο, έχουμε να κάνουμε με έναν πλανήτη της σκέψης, τοποθετημένο σε ένα ζώδιο του συναισθήματος και της μη λεκτικής επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει ότι είτε για το καλύτερο, είτε για το χειρότερο θα πρέπει να βασιζόμαστε στη διαίσθηση και τα ένστικτά μας, που θα μας βοηθήσουν να εξάγουμε συμπεράσματα… Και θα επιτύχουμε τα καλύτερα διαμέσου της οπτικής επαφής ή σωματικών εκφράσεων ή μέσω της μετάδοσης ψυχικών δονήσεων, πίσω από κάθε προσπάθεια να μεταφέρουμε ένα μήνυμα. Η απλή λογική και η απλή γλώσσα δεν έχουν θέση για τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο: Η σιωπή είναι χρυσός!

 

Ο Καρκίνος είναι μια γενικά δύσκολη θέση για τον Ερμή, δεδομένου ότι επηρεάζεται εύκολα από το περιβάλλον και υποχωρεί. Αυθόρμητα μας έρχονται αναμνήσεις ή έντονες συναισθηματικές επιθυμίες.  Έχουμε την επιθυμία να φύγουμε μακριά από το ρεαλισμό, κάνοντας πολλές και βαθιές σκέψεις. Δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε αυτό που σκεφτόμαστε ή αμφιταλαντευόμαστε ποιο δρόμο να ακολουθήσουμε. Ακολουθούμε αυτό που μας προσφέρει άνεση και παρηγοριά και θέλουμε να είμαστε με εκείνους που αγαπάμε. Έχουμε σύγχυση και ψυχική υπερφόρτωση.

Οι επιχειρήσεις και τα επαγγέλματα που συσχετίζονται με ακίνητα, καθώς επίσης και ό, τι αφορά την οικογένεια ή πρόσωπα από το παρελθόν, υποφέρουν αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Διανύουμε μια γενικά κυκλοθυμική περίοδο και μπορεί να παρουσιαστούν πεπτικές διαταραχές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφεύγουμε την υπερκατανάλωση τροφής, που θεωρούμε ότι μας βοηθά να καλύψουμε τις συναισθηματικές ανάγκες μας.

 

Ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τέταρτο οίκο σας, οποιαδήποτε επικοινωνία έχει να κάνει με τα μέλη της οικογένειάς σας τώρα θα παρεμποδίζεται. Προσπαθήστε να μην είστε επιτακτικοί στα λόγια σας και πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την προβολή σας στην κοινωνία και την επικοινωνία με την οικογένεια σας, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε σε αυτούς. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση σας με την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων, ιδιαίτερα αν το επάγγελμά σας συσχετίζεται με ακίνητα. Θα ήταν πρόκληση για σας αν μπορούσατε να διατηρήσετε μία υγιή σχέση, όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Κριού.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον τρίτο οίκο σας, προσπαθήστε τώρα να μην κάνετε άσκοπα και ανώφελα ταξίδια και να μη στέλνετε σημαντικά μηνύματα ή e-mail. Και επίσης προσέξτε τις υπογραφές που βάζετε. Ο ανάδρομος Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα της επικοινωνίας γενικά και ειδικά στην επικοινωνία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τώρα, γι’ αυτό προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε. Προσέξτε αυτήν τη χρονική περίοδο τον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας, τα γράμματα ή τα μηνύματα που στέλνετε και οποιαδήποτε λεπτομερή εργασία. Δε θα βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα τώρα ή να κάνετε περιττά έξοδα, εκτός κι αν έχετε προγραμματίσει κάποια πλάνα από παλιά. Προτού προλάβετε να ενθουσιαστείτε, τα λεφτά θα έρχονται και θα φεύγουν με τον ίδιο τρόπο που τα πήρατε. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε σχέση με οικονομικά ζητήματα θα πρέπει τώρα να αποφεύγεται. Να θυμάστε ότι οι άλλοι δεν εννοούν αυτά που λένε, γι’ αυτό μην πιστεύετε όσα ακούτε. Οι συναντήσεις μπορεί να καθυστερήσουν ή ακόμα και να ματαιωθούν. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Διδύμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, αποφύγετε τώρα να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Αν αισθάνεστε αβεβαιότητα ή ασάφεια, περιμένετε απλά να περάσει αυτή η φάση του ανάδρομου Ερμή. Θα είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι και ευερέθιστοι, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε στους άλλους, όσο διαρκεί η φάση του ανάδρομου Ερμή. Θα νιώθετε ότι δε σας καταλαβαίνουν, αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δε θα είναι καλή. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά τα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Καρκίνου.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2020.

 

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας, μην παίρνετε στα σοβαρά κάθε τι που σας λένε τώρα ή οποιαδήποτε υπόσχεση σας δίνουν, γιατί αργότερα, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα, θα απογοητευτείτε. Προσέξτε γιατί κάποιο άτομο πιθανόν να σας εξαπατήσει ή να εργάζεται υπόγεια εναντίον σας ή κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ανακύψουν τώρα και να επιζητούν την προσοχή σας και την επίλυσή τους. Προσπαθήστε να κάνετε σταθερά σχέδια. Μη βασίζεστε στη διαίσθησή σας, γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη και να σας προδώσει. Τώρα θα βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα ή θα ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα, αλλά δε θα καταλήξετε πουθενά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ενδέκατο οίκο σας, παλιοί φίλοι ή άτομα που έχετε να τα δείτε εδώ και αρκετό καιρό θα εμφανιστούν πάλι ξαφνικά. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να σχεδιάσετε κάποια πράγματα που είχατε βάλει στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό. Όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα, τότε μπορείτε να κάνετε τα σχέδιά σας πράξη. Προσέξτε την επικοινωνία με τους φίλους σας ή τα πολύ στενά σας πρόσωπα. Προσέξτε τα χρήματα που παίρνετε από τον εργοδότη σας ή επικοινωνίες με φιλικά σας πρόσωπα και επωφεληθείτε από αυτό το χρονικό διάστημα για να ξανασκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρά σας, αντί να ενεργήσετε. Από την άλλη πλευρά, μια παλιά ερωτική σχέση είναι πιθανόν να εμφανιστεί ξανά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Παρθένου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από το δέκατο οίκο σας, προσέξτε οποιαδήποτε επαφή έχετε με θέματα που αφορούν τα αφεντικά σας ή αν έχετε επιχείρηση, προσέξτε τις διαπραγματεύσεις που κάνετε. Μην κάνετε τώρα αίτηση για δουλειά, γιατί δεν ευνοείστε. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις σχέσεις σας με το αφεντικό σας και γενικότερα την καριέρα σας και ειδικότερα την επικοινωνία. Μία διαμάχη σε σχέση με οικονομικά ζητήματα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Γι’ αυτό συγκρατηθείτε. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά την επικοινωνία σε σχέση με τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας και οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο σαφείς, όσον αφορά τα λόγια σας με το πλατύ κοινό, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον ένατο οίκο σας, επικοινωνίες που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας, νομικά ζητήματα ή σχέδια για ταξίδια δεν ευνοούνται. Αν θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο που επιθυμούσατε από καιρό, τώρα μπορείτε να το κάνετε. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, να περιμένετε αναβολές και καθυστερήσεις. Προσέξτε τις υπογραφές που βάζετε και οποιαδήποτε σημαντικά νομικά έγγραφα. Φροντίστε, όταν ταξιδεύετε, να έχετε προγραμματίσει σωστά το ταξίδι σας για να μην προκύψουν απρόβλεπτες ανατροπές. Προσέξτε μη χάσετε σημαντικές λεπτομέρειες σε οποιοδήποτε έγγραφο υπογράφετε. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις από λάθη που έχουν κάνει άλλοι. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Σκορπιού.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, μην προσπαθήσετε να πάρετε κάποιο δάνειο ή να επενδύσετε κάπου. Τώρα δε θα ασχοληθείτε τόσο με τις σεξουαλικές σας σχέσεις και δε θα έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ. Προσέξτε την επικοινωνία σας και τις αποφάσεις σας, όσον αφορά την ερωτική συμπεριφορά του συντρόφου σας, γιατί θα είναι λανθασμένες. Δεν είναι, επίσης, καλή χρονική περίοδος για να ζητήσετε δάνειο ή να διαχειριστείτε ζητήματα φορολογικά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξανασκεφτείτε τις πηγές του εισοδήματός σας και να προσέξετε πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Οι επενδύσεις και η κερδοσκοπία δεν ευνοούνται τώρα. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έβδομο οίκο σας, δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να συζήσετε ή να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Μην παντρεύεστε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή μην ξεκινάτε μία καινούργια σχέση. Δε θα κρατήσει για πολύ. Κάντε το όταν γυρίσει ορθόδρομα. Θα δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Οι επικοινωνίες που έχουν να κάνουν με το σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας τώρα θα παρεμποδίζονται. Μην υπογράφετε σημαντικά έγγραφα ή μη σοβαρέψετε κάποια σχέση σας. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε διαπραγματεύσεις και να αποφύγετε τις καινούργιες συνεργασίες. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια σας με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Αιγόκερου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον έκτο οίκο σας, δε θα θέλετε με τίποτα να κάνετε ό, τι σας λένε οι άλλοι. Θα πρέπει επίσης να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σας ή στη σχέση σας με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας. Οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας θα ήταν τώρα ανώφελη, γιατί πιθανόν αργότερα να μετανιώσετε. Αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Αλλά προσέξτε να επανεξετάσετε οτιδήποτε σας έχουν πει πάνω στην υγεία σας ή στην εργασία σας, όταν θα γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομα. Τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Υδροχόου.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή να διελαύνει από τον πέμπτο οίκο σας, οτιδήποτε έχει σχέση με το δεσμό σας ή τα παιδιά σας θα παρεμποδίζεται, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας ή να έρθετε σε ένταση με τα παιδιά σας. Προγραμματίστε τα πράγματα για τη στιγμή εκείνη που θα φύγει ο ανάδρομος Ερμής. Η κρίση σας σε σχέση με τα αισθηματικά σας ή τα παιδιά σας ή οποιαδήποτε νέα δημιουργική δραστηριότητα θα είναι ασαφής και θολή τώρα. Η κερδοφορία δεν ευνοείται. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον δεσμό σας –αν έχετε– και στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας. Ξανασκεφτείτε πόσο σταθερή είναι η σχέση σας και αν είναι κατάλληλη για σας, αλλά μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της. Διάβασε επίσης την ημερήσια πρόβλεψη του Ιχθύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms