Ανοιξιάτικες προβλέψεις έτος 2013.
Βαθμολόγησε
23
04
2013

Ανοιξιάτικες προβλέψεις έτος 2013.

Aπό την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Ο Χορός των χρωμάτων, των άστρων στη ζωή σας! 

Η Άνοιξη ήδη έχει μπει από τις 20 Μαρτίου του τρέχοντος έτους και οι πλανήτες παίζουν το δικό τους παιχνίδι…. επηρεάζουν τη ζωή μας για τους επόμενους δύο μήνες, με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Αυτό είναι γνωστό ως εαρινή ισημερία και είναι το φυσικό ουράνιο γεγονός που σηματοδοτεί την αλλαγή των εποχών. Η εαρινή ισημερία είναι μια σημαντική ημέρα συμπαντικά και οι πλανήτες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στον επηρεασμό του ζώδιου σας.

Διαβάστε παρακάτω τι μπορείτε να αναμένετε στη ζωή σας μέσα σ’ αυτό τον «πυρετό» της άνοιξης, με βάση το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εργασία σας ή η επιχείρηση σας θα σας δημιουργήσουν οικονομικές ανησυχίες, λόγω λάθους ή κάποιας απροσδόκητης κατάστασης, με την παρουσία του Άρη στον δεύτερο οίκο σας, μέχρι το τέλος Μαΐου. Μη σχολιάζετε το προσωπικά σας ζητήματα στο χώρο της εργασίας σας. Ξαφνικά μπορεί να σας ζητηθεί να δανείσετε χρήματα, αλλά θα είστε σκεφτικοί για να το πράξετε. Να είστε προσεκτικοί σε συμβουλές που σας δίνουν σχετικά με οικονομικά θέματα και ιδιαίτερα αν έχετε επιχείρηση. Στην ερωτική σας ζωή, η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους, το Μάιο, σας ανεβάζει στα ουράνια και ζείτε τον έρωτα με πολλή αγάπη και αξέχαστες ρομαντικές στιγμές. Απλά απολαύστε ό, τι η ζωή σας δίνει τώρα. Κοινωνικές εκδηλώσεις, χαρά και διασκέδαση σας απογειώνουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα την άνοιξη στο χώρο της εργασίας σας ή την επιχείρησή σας, σίγουρα θα σχετίζονται με τα χρήματα, με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας και την επιρροή των εκλείψεων. Να είστε προσεκτικοί εάν έχετε επιχείρηση ή αν έχετε μια υπεύθυνη θέση. Πιθανά προβλήματα μπορεί να υπάρξουν με τους μισθούς ή τις πληρωμές ή υψηλά έξοδα για τον εαυτό σας. Η άνοιξη σας φέρνει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 Απριλίου στον έβδομο οίκο σας και η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 10 Μαΐου, σας ταρακουνούν με μια ξαφνική και δυνατή συναισθηματική αλλαγή στην καρδιά σας. Θα είναι δύσκολο να αποδεχτείτε τις αλλαγές στην ερωτική σας ζωή αλλά στο τέλος τα γεγονότα θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, ιδιαίτερα τον Απρίλιο με την παρουσία του Άρη στον δωδέκατο οίκο σας, επειδή οι ​​πολλές φροντίδες για τους άλλους και οι ευθύνες, θα τραβήξουν την προσοχή σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, το Μάιο, θα βελτιώσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας. Θα υπάρξει σταθεροποίηση, αν είχατε περάσει κρίση κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Το Μάιο, η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον έβδομο οίκο σας, θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικές ανησυχίες και κάποια γεγονότα μπορεί να σας λυπήσουν συναισθηματικά. Ωστόσο, ο έρωτας θα φέρει χαρές σε πολλούς από εσάς κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Αν είστε μόνοι, θα ανακαλύψετε ένα σημαντικό πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά και αν είστε δεσμευμένοι, θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές με το σύντροφό σας, με εκπλήξεις, δώρα ή κάποια πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η άνοιξη σας φέρνει τύχη, ευημερία και θα είστε ευχαριστημένοι από κάποια αναμενόμενη επιτυχία, χρήματα ή άλλη απροσδόκητη ευνοϊκή κατάσταση. Η παρουσία του Άρη στο Ταύρο, μέχρι το τέλος Μαΐου, σε ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Ήλιο σας, σας ωθεί να κάνετε σχέδια για να σταθεροποιήσετε την εργασία σας και να επιφέρετε βελτίωση στις οικογενειακές σας σχέσεις και το σπίτι σας. Η Αφροδίτη στο Ταύρο, την ίδια χρονική περίοδο, σας υπόσχεται μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας και ίσως βρείτε και την αδελφή ψυχή σας. Εκείνο που σκέφτεστε είναι να δημιουργήσετε ένα σπίτι, μια οικογένεια με αρμονική συνύπαρξη. Οι εκλείψεις στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου, ίσως κάνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία τόσο του Άρη στον Ταύρο, μέχρι το τέλος Μαΐου, όσο και στους Διδύμους όλο τον Ιούνιο, σας κάνει πιο ενεργητικούς στην εργασία σας ή στην επιχείρησή σας. Θα είστε πιο ενθουσιασμένοι στην προσωπική σας ζωή, αλλά προσέξτε μην απομακρύνετε μια ευνοϊκή ευκαιρία. Σε γενικές γραμμές όμως, η άνοιξη φέρνει περισσότερες θετικές στιγμές στην εργασία σας και όχι προβλήματα. Υλοποιούνται οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας. Στην ερωτική σας ζωή, η Αφροδίτη στον Ταύρο, τον Απρίλιο και η επιρροή των εκλείψεων, στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου, σας ωθεί να αντιδράτε πολύ συναισθηματικά σε κάθε λόγο ​​ή κουτσομπολιό.Η ζήλια είναι κακός σύμβουλος και θα δημιουργήσει άσκοπες και υπερβολικές συγκρούσεις και εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η άνοιξη δε θα φέρει μεγάλες αλλαγές ή προβλήματα στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Προσέξτε την επιρροή της έκλειψης στις 25 Μαΐου, όπου θα εξοργίζεστε στην εργασία σας ή ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό καθώς θα νιώθετε δυσαρεστημένοι με τη δουλειά σας. Την ίδια χρονική περίοδο, προσέξτε κάποιες απροσδόκητες δαπάνες. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να πανικοβάλλεστε. Θα είστε σε θέση να επιλύσετε με σοβαρότητα, όλα τα προβλήματα του χειμώνα. Η αγάπη θα είναι μια πρόκληση για εσάς, περνώντας ευχάριστα με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο τον Απρίλιο, αλλά και έντονα με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το Μάιο. Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας ή να φέρετε την αρμονία πίσω στη σχέση σας. Συμβιβασμός θα απαιτηθεί για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση της αδελφής ψυχής σας.

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα η άνοιξη φέρνει διάφορες αλλαγές στην εργασία ή στην επιχείρησή σας, η οποία θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον σας. Απροσδόκητα, ο Δίας στους Διδύμους, εγκαινιάζει μια νέα θετική πορεία για την καριέρα σας ή μπορεί και να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας. Με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, στον όγδοο οίκο σας, μέχρι το τέλος Μαΐου, θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με μεγάλα ή απρόβλεπτα έξοδα. Μην απελπίζεστε όμως, διότι θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για κέρδος και σταθερότητα του προϋπολογισμού σας. Την ίδια χρονική περίοδο, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας, σας χαρίζει χαρούμενες ερωτικές στιγμές και πιθανόν να έχετε μια σοβαρή συζήτηση με τον αγαπημένο σας για το κοινό σας μέλλον. Μην αισθάνεστε συναισθηματικά ανασφαλείς και ανήσυχοι για το τι μπορείτε να περιμένετε στο μέλλον, αν είστε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απροσδόκητες καταστάσεις θα συμβούν που θα προκληθούν είτε από κάποια ίντριγκα ή παρασκηνιακές ενέργειες από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, λόγω της επιρροής των εκλείψεων στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου. Προβλήματα προκαλούνται από ανθρώπους που δεν αισθάνονται συμπάθεια για σας. Θα εξαρτηθεί από σας και μόνο, για το πώς θα ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Η αγάπη θα είναι πηγή χαράς για τους περισσότερους από σας, χάρη στην ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης στον Ταύρο, τον Απρίλιο και αργότερα, τον Ιούνιο στον Καρκίνο. Η Άνοιξη θα είναι γενναιόδωρη ειδικά για όσους από εσάς ξέρετε τι θέλετε, πώς να το επιτύχετε και πώς να το κρατήσετε. Θα υπάρξει ένα νέο ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης, για όσους από εσάς είστε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκρούσεις ή εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας θα σας προκαλέσουν να σκεφτείτε μελλοντικές ευκαιρίες για αλλαγή, κάτω από την επιρροή της έκλειψης, στο ζώδιό σας, στις 25 Μαΐου. Είναι καλύτερα να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στην εργασία ή την επιχείρησή σας, διότι δε θα είναι προς όφελός σας. Θα έχετε ένα σταθερό εισόδημα και θα είστε χαρούμενοι για τις καλύτερες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας, ιδίως όσοι έχετε δική σας επιχείρηση. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους, στον έβδομο οίκο σας, το Μάιο, σας χαρίζουν ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σας. Μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι μαζί για ευχαρίστηση και θα υπάρξουν κάποιες μικρές χειρονομίες αγάπης, δώρα και άλλες απροσδόκητες εκπλήξεις. Οι αδέσμευτοι, θα ….ζαλιστείτε από τις ερωτικές προτάσεις που θα σας γίνουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο, έως και το Μάιο, θα σταθεροποιηθεί η εργασία ή η επιχείρησή σας. Καλές ειδήσεις, νέες συμβάσεις και καλύτερες συμφωνίες, σας οδηγούν σε υλικά και οικονομικά οφέλη. Θα έχετε επίσης χαρά στην οικογένειά σας, ειδικά αν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας το χειμώνα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο τον Απρίλιο, στον πέμπτο οίκο σας, σας φέρνει απροσδόκητες ειδήσεις και γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Όμως λάβετε υπόψη: Όταν τα οικονομικά συμφέροντα παρεμβαίνουν σε μια ερωτική σχέση, αυτή αποτυγχάνει. Πολλοί από σας θα το καταλάβετε την άνοιξη. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιείτε από κάποιον που αγαπάτε για το συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιρροή των εκλείψεων, στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου, δημιουργεί δυσαρέσκεια στην εργασία σας, στην παρουσίαση ενός νέου έργου ή στην επιχείρησή σας. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, στον τέταρτο οίκο σας, θα υποδεχτείτε αρκετούς επισκέπτες στο σπίτι σας ή μπορεί να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους και γενικά ή οικογένειά σας, είναι που θα σας φέρει θετικά συναισθήματα, τύχη ή επιτυχία. Κάποιοι από σας μπορεί να σκέφτεστε ακόμη και τη μετεγκατάσταση. Στην ερωτική σας ζωή, με την επιρροή των εκλείψεων, μια παλιά αγάπη μπορεί να σας υπενθυμίσει, είτε μέσω μιας συνάντησης ή συνομιλίας, γεγονότα του παρελθόντος και τα λάθη σας. Πιθανώς μπορεί να προκύψουν μια διαφορά ή διένεξη. Και οι δυο σας έχετε μείνει με κάποια πικρία σε αυτή την υπόθεση. Απλά, προχωρήστε μπροστά.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική επιρροή των εκλείψεων, στις 25 Απριλίου και στις 10 Μαΐου, προδιαθέτει σε επικείμενες αλλαγές στην εργασία σας και σας καλεί να είστε σε επιφυλακή, για να τις υποδεχτείτε. Οποιαδήποτε αλλαγή στην εργασία σας θα έχει αντίκτυπο στις οικογενειακές σας σχέσεις, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, στον τέταρτο οίκο σας, το Μάιο. Σας κατακλύζουν θετικά συναισθήματα και ενθουσιασμός. Η ερωτική σας σχέση γίνεται αρμονική, διασκεδάζετε με τους στενούς φίλους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο στο σπίτι, όπου δημιουργείτε ένα ζεστό, οικείο περιβάλλον. Θα είστε πολύ κοντά συναισθηματικά μεταξύ σας και νιώθετε ευτυχία ή νοσταλγία. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια ειρηνική και σταθερή ατμόσφαιρα, γιατί έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-04-2013 20:41
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ