Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 12 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
10
08
2022

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 12 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 12 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, ενθουσιασμός, ανάγκη για βελτίωση και ουσιαστική αλλαγή. Καινούργια όνειρα και νέες βλέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει η διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Καινούργια όνειρα, δημιουργική δράση

 

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για συζητήσεις, τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που ταλαιπωρούν την ψυχολογία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι διεκδικήσεις θα είναι άμεσες, θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ενέργειες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και συνετά.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά, βελτίωση θα υπάρξει στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις. 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Αισιοδοξία, δυναμικότητα και φαντασία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα έχετε τη διάθεση να τρέξετε τα βήματα σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Συντονίστε τις ενέργειές σας, προχωρήστε μεθοδικά, θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές και συναντήσεις, βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική και θετική πλευρά της προσωπικότητας σας. Θετική και αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές. Τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν, εκδηλωθείτε συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης, θα υπάρξει δυνατότητα για ένα καινούργιο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την στασιμότητα. Ίσως καταφέρετε να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων, δώστε έμφαση στις συνεργασίες και στις προτάσεις που θα ακούσετε το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι επαφές και οι συναναστροφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ουσιαστική θα είναι η αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας, η αισιοδοξία παίρνει τη θέση της διστακτικότητας. Οργανώστε τις ενέργειες σας, θα δημιουργηθούν καινούργιες προοπτικές που θα φέρουν βελτίωση. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναλλαγές και αγοραπωλησίες. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, ανάγκη για δράση και ανάληψη πρωτοβουλιών. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα, τα συμβάντα θα είναι θετικά εφαρμογή θα βρουν τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να συντονίσετε τις ενέργειές σας, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, δώστε έμφαση στο φλερτ, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Σε θέματα οικονομικής φύσης κινηθείτε μεθοδικά, ευνοείστε για συναλλαγές, συνεργασίες, συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να τονωθείτε, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αισιόδοξος, θα καταφέρετε να βγείτε από την προσκόλληση, την εξάρτηση και τις κακές συνήθειες. Σε θέματα αισθηματικής φύσης θα καταφέρετε να κερδίσετε τα βλέμματα και τις συμπάθειες, οι φιλοφρονήσεις που θα ακούσετε θα σας ενθουσιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία θα σας δώσουν την ώθηση να τρέξετε τα βήματά σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα για αλλαγή και βελτίωση. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για καινούργιες συνεργασίες, το αποτέλεσμα θα είναι αποδοτικό. Κινηθείτε μεθοδικά, διατηρήστε στρατηγικό τον τρόπο σκέψης σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε ανοιχτά, να βρείτε λύσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, δώστε έμφαση στις νέες γνωριμίες, στη διασκέδαση, στο φλερτ, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές που θα σας ανανεώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμός, προχωρήστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεργασίες, συμφωνίες, και άμεση υλοποίηση. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανακτάτε δυνάμεις, τονώνεται η αισιοδοξία σας, φεύγει η άρνηση και η έντονη ανησυχία, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε. Στις σχέσεις σας θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, με το ταίρι σας θα γίνουν συζητήσεις περί μελλοντικής εξέλιξης. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αγοραπωλησίες και συναλλαγές.

ΙΧΘΥΣ

Άνοιγμα θα υπάρξει για άνοδο και βελτίωση, θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε την πνευματικότητα σας, να ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα. Δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας και να συνεργαστείτε με τρόπο δημιουργικό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2022 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms