Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
06
02
2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 8 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, κατανόηση, αποδοχή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για δυναμικές προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και τα ρίσκα πολύ καλά μελετημένα.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Δυναμικές και ελκυστικές προσεγγίσεις

 

Λύσεις θα βρεθούν σε θέματα που δημιουργούν ένταση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, φεύγει η αδιαλλαξία και η πεισματική αντίδραση. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση, βάθος και έκταση θα έχει το συναίσθημα, υποστήριξη θα δοθεί στα άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι ρομαντικές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων. Οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες, ελκυστικές, θα υπάρξει έλξη και μαγνητισμός, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, να ανανεωθούν, οι φιλοφρονήσεις και τα εξομολογητικά λόγια θα τονώσουν τις διαθέσεις.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμική θα είναι η στάση σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να βγείτε από τη στασιμότητα. Στην άκρη αφήνετε την άρνηση και την αντίδραση, θα καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και ανοίγματα για ουσιαστικές προσεγγίσεις, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά οργανωθείτε, θα βρείτε λύσεις, μεθοδεύστε τη δράση σας. Θα καταφέρετε να σκεφτείτε με ηρεμία και αντικειμενικότητα, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος. Ευχάριστες θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, θα υπάρξει συναισθηματισμός και κατανόηση, θα καταφέρετε να τονωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοϊκά ανοίγματα θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις επαγγελματικές σας συνθήκες, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, προχωρήσετε μεθοδικά τα βήματα σας. Αν επιθυμείτε βελτίωση και άμεση αλλαγή κάντε το βήμα να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις, η εξέλιξη θα είναι ενθαρρυντική. Κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, διατηρείστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να περάσετε σε άμεσες προτάσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και αισθηματικής φύσης. Επικεντρωθείτε σε υποθέσεις που πρέπει να ταχτοποιηθούν άμεσα, η συμβουλή είναι να αποφύγετε τις χρονοτριβές και τις αναβολές, θα χρειαστεί αμεσότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα βρείτε το κλίμα ευνοϊκό για να βάλετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια, προωθήστε τις ιδέες σας. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε με αμεσότητα τα ζητήματα σας, ίσως να υπάρξουν εισπράξεις. Ψυχολογικά ανάγκη σας θα είναι να ξεκουραστείτε, εστιάστε στη διασκέδαση σας, θα υπάρξουν κοινωνικές επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε επαγγελματικό επίπεδο επικεντρωθείτε στα πλάνα που έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν και να προωθήσουν την καριέρα σας, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι που δεν έχετε σχέση θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά ενθαρρυντικές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις και ανάληψη ρίσκων, χειριστείτε τα ανοίγματα με αμεσότητα και ορθολογισμό. Φιλική θα είναι η διάθεση σας, στις επαφές σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να δεθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνική δικτύωση και νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα πάρτε πρωτοβουλίες θα καταφέρετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας και να εξελιχτείτε. Θα είστε σε θέση να οργανώσετε τις ενέργειες σας και να λύσετε τα προβλήματα ή τις δυσκολίες. Σε αισθηματικά θέματα τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, για τους ελεύθερους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενισχύεται η εσωτερική σας δύναμη, θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα συμβάντα θα δώσουν ώθηση στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα θελήσετε να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους ή με οικογενειακά άτομα, βελτιώνονται οι σχέσεις σας. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα τονωθείτε, αισιόδοξος και ανέμελος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινηθείτε μεθοδικά, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να διορθώσετε τα λάθη ή να επανορθώσετε, αν προσπαθήσετε να αλλάξετε τις αρνητικές καταστάσεις θα το καταφέρετε και θα ηρεμήσετε ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα η στάση σας θα είναι θετική και υποστηρικτική, κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Φεύγουν τα εμπόδια που δημιουργούσαν φραγμούς, ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο. Τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε έτοιμοι να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα. Θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις και οι αποκαλύψεις, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms