Quantcast
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 5 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
03
06
2021

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 5 Ιουνίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 5 Ιουνίου 2021, ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, οι ηγετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να επιβληθούν και να εξουσιάσουν, πολύ μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος επιβολής και χειραγώγησης.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Εξουσιαστικές τάσεις, πεισματικές αντιδράσεις

 

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που με τη σειρά τους θα φέρουν ρήξεις, απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση για να μην μπουν σε κίνδυνο οι συναδελφικές σχέσεις. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συμπεριφορές, οι υπερβολές, οι ακρότητες, και οι εκκεντρικές αντιδράσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει καχυποψία, ζήλια, ανταγωνιστικότητα και ανάγκη για χειραγώγηση. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν πανικό και άγχος. Οι καταστάσεις θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία, οι σπασμωδικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε λάθη.

Πάμε να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον τρόπο που θα χειριστείτε τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τον εργασιακό σας τομέα, είτε με τις οικογενειακές σας επαφές. Ενδεχομένως να βγει στην επιφάνεια η εξουσιαστική σας διάθεση, ηγετικές τάσεις ίσως να κάνουν σκληρή και εγωκεντρική τη στάση σας. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ισορροπημένα και χαλαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται να ακούσετε πληροφορίες ή σχόλια που θα σας εκπλήξουν αρνητικά, προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στις απογοητεύτηκες σκέψεις. Ενδεχομένως να μεγαλοποιήσετε τις αρνητικές καταστάσεις και να πέσετε ψυχολογικά, προσπαθήστε να εστιάσετε στην αισιόδοξη πλευρά αποφεύγοντας τις υπερβολές. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, συμβόλαια, υπογραφές, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε ανικανοποίητοι, οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα ενδεχομένως να μην καταφέρουν να σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικά και εργασιακά, τακτοποιήστε υποθέσεις που σας αγχώνουν, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις κυρίως αν είστε υπό την επήρεια έντονων συναισθημάτων αρνητικών και θετικών. Στις συζητήσεις σας προσοχή στα λόγια και στα σχόλια σας, αποφύγετε να φανείτε εριστικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στην ανυπομονησία, στο πείσμα και στους εκνευρισμούς, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε τις αντιδράσεις σας. Τόσο σε θέματα εργασιακής φύσης όσο και αισθηματικής δεν θα πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις, στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε ήρεμα και χαλαρά.  Όσοι διατηρείτε σταθερή σχέση χειριστείτε το ταίρι σας με συγκατάβαση, αν δημιουργήσετε ασφυκτικό κλίμα και οι συνθήκες γίνουν πιεστικές θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. 

ΛΕΩΝ

Σε κάποιες συγκεκριμένες υποθέσεις σας ίσως να χρειαστεί να αναζητήσετε την αλήθεια, τα συμβάντα θα σας φέρουν πληροφορίες που ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένες. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο χειρισμός σας, αν πιέσετε τότε τα αποτελέσματα θα είναι τα ακριβώς αντίθετα. Βάλτε φρένο στις εξουσιαστικές σας διαθέσεις, το κλειδί της συνεννόησης θα είναι η χαλαρότητα. Αποφύγετε το άγχος και την έντονη ανησυχία, προσοχή στους εκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εντοπίστε τα προσωπικά σας όρια συναισθηματικά και σωματικά και προσπαθήστε να μην τα παραβιάσετε, το στρες και η εσωτερική πίεση θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές που αυτές με τη σειρά τους θα καταλήξουν σε μεγάλα λάθη. Συντονίστε τις ενέργειές σας, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, στις συζητήσεις και στις επαφές σας κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με πίεση. Στην περίπτωση που υπάρξουν αντιπαραθέσεις και οι γνώμες είναι διαφορετικές αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. 

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε σε τάξη τόσο τις σκέψεις σας, όσο και τις εργασίες που έχετε να κάνετε. Προσοχή στους διχασμούς και στα συναισθηματικά μπερδέματα, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε, ποια είναι τα όρια σας, και ποιες οι πραγματικές σας δυνατότητες. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν εναλλαγές, προσοχή στις ακρότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα λείψουν οι εσωτερικές και συναισθηματικές συγκρούσεις, ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, αναστατωμένες θα είναι οι σκέψεις σας, αυτό κατά συνέπεια δεν θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χαλαρά και ισορροπημένα. Προσοχή στα πείσματα, στις αντιπαραθέσεις και στην ανάγκη σας για επιβολή, θα θελήσετε να χειραγωγήσετε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, ωστόσο θα υπάρξει δυσκολία να γίνει τελικά το δικό σας και να περάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, αν υπάρχουν λογαριασμοί που σας αγχώνουν προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα σας. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, ωστόσο αν οι ενέργειές σας είναι συντονισμένες θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη και τις σκέψεις και τις δουλειές σας. Στις συζητήσεις σας προσοχή στα λόγια και στα σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος για διαστρεβλώσεις, μιλήστε με σαφήνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αυτή τη φορά να μην καταφέρετε να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας ούτε τις δικές σας αντιδράσεις, ούτε τις αντιδράσεις των ατόμων που περιβάλλουν την καθημερινότητά σας οικογενειακή ή επαγγελματική. Για να μπορέσετε να κρατήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις σας θα πρέπει να έχετε συμπεριφορά χαλαρή, όχι πεισματική ή εξουσιαστική. Προσοχή στις υπερβολές και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας, αποφύγετε την εγωκεντρική στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καλείστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να νιώσετε πως οι άλλοι δεν σας κατανοούν ή πως δεν μπορούν να αποδεχτούν την ιδιοσυγκρασία σας. Προσοχή στις προσδοκίες σας, ενδεχομένως να εξιδανικεύσετε πρόσωπα ή καταστάσεις και μετά να σας απογοητεύσουν τα αποτελέσματα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε χαλαρά, αποβάλετε την εσωτερική πίεση.

ΙΧΘΥΣ

Ανάγκη σας θα είναι να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί καθαρά και μόνο από τον τρόπο σκέψης σας. Αν είστε προσκολλημένοι και εγωκεντρικοί θα οδηγηθείτε σε απογοητεύσεις, προσοχή στις απαιτήσεις σας και στις προσδοκίες σας. Ενδεχομένως να νιώσετε πως σε συναισθηματικό επίπεδο δεν εισπράττετε αυτό που αναμένετε, κινηθείτε με χαλαρότητα, δώστε χρόνο στα γεγονότα. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-06-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σεμίνα Ρούσσου