Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
18
05
2023

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Μαΐου ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, χειριστικές συμπεριφορές και πεισματική εναντίωση. Τα χαρακτηριστικά θα είναι εγωκεντρισμός, προβολή δύναμης και εξουσίας, εμμονή, κτητικότητα, ανάγκη για κυριαρχία.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Κίνδυνος για αντιπαραθέσεις και εμμονές

 

Στον επαγγελματικό χώρο προσοχή στις συναδελφικές σχέσεις κυρίως με άτομα που κατέχουν ιεραρχικά ανώτερη εργασιακή θέση. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επιβληθούν, θα εκδηλωθεί ανάγκη για έλεγχο, οι παρορμητικοί και κτητικοί χαρακτήρες ενδεχομένως να πέσουν σε υπερβολές. Αν δεν υπάρχει εσωτερική και συναισθηματική ισορροπία θα γίνουν λάθη που θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και να οριοθετηθούν οι ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να ελέγξουν την καχυποψία και την κτητικότητα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σκηνές ζηλοτυπίας, θα υπάρξουν διαθέσεις για εντάσεις και καβγάδες.

Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, θα υπάρχει μία τάση προς την υπερβολή. Ενδεχομένως τα γεγονότα να ερμηνευτούν με τρόπο αρνητικό, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στις φοβίες και στις απογοητευτικές σκέψεις.

Ο Άρης σε αντίθεση με Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική και παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, για να μη γίνουν λάθη θα πρέπει να είστε σε θέση να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα και τη συναισθηματική σας δίνη. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι τολμηρές, με πάθος θα χειριστείτε τις υποθέσεις τις γνωριμίες και τις επαφές, προσοχή στην εσωτερική ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές, προσοχή στις αντιπαραθέσεις, αν παρατραβήξετε το σκοινί θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που υπάρξουν ανοίγματα για επανασύνδεση προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά αποφεύγοντας τους έντονους ενθουσιασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, στην περίπτωση που καθυστερήσουν τα αποτελέσματα εξοπλιστείτε με υπομονή, θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις, ωστόσο θα χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και σκεπτόμενες, αποβάλετε την ανυπομονησία, κινηθείτε ψύχραιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό, προσοχή στις παρορμητικές και ανυπόμονες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να προστατέψετε τη σχέση σας, η καχυποψία και ο έμμονος τρόπος σκέψης θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε χαλαρά και να σκεφτείτε ρεαλιστικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, προσοχή στα ξεσπάσματα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας χειριστούν και να σας καθοδηγήσουν, εσείς από τη δική σας πλευρά θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στις συζητήσεις σας σκεφτείτε πολύ καλά τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, αποφύγετε αρνητικά σχόλια, κουτσομπολιά, ειρωνείες. Δώστε έμφαση στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, στις περιπτώσεις που υπάρξουν αρνητικά συμβάντα καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στην καχυποψία και στην σκοτεινή πλευρά των καταστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως η στάση σας να είναι εγωκεντρική και ο τρόπος σκέψης σας απόλυτος, αυτό δεν θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε, να επικοινωνήσετε με ηρεμία, και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αποφύγετε να δώσετε έκταση στον αρνητικό τρόπο σκέψης και στην καχυποψία, η προσκόλληση και η εμμονή θα κάνουν αρνητικές τις αντιδράσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες καθυστερήσεις και επικοινωνιακά προβλήματα. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να καθοδηγήσετε τους τρίτους ίσως να παγιδευτείτε. Ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη, ενδεχομένως να παγιδευτείτε από την καχυποψία σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συναλλαγές, αγοραπωλησίες, συμβόλαια και γενικότερα για δεσμευτικές ενέργειες. Μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, θα χρειαστεί αυτοέλεγχος, μην βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας κυρίως τις επαγγελματικές. Αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και τα καυστικά σχόλια, προσοχή στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης θα πρέπει να είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και επενδυτικά, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στην παρορμητικότητα. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για αγοραπωλησίες, συμβόλαια και νέα εγχειρήματα. Σε συναισθηματικό επίπεδο δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνομιλίες, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε εξάρσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας, στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως να γίνουν καταστάσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια την επιθετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις, τα ξεσπάσματα και τις πεισματικές αντιπαραθέσεις. Η προσκόλληση στις δικές σας μόνο απόψεις δεν θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, δύσκολο θα είναι να συνεννοηθείτε. Στην παρούσα φάση καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, για διαπραγματεύσεις και για ξεκαθαρίσματα. Απαραίτητο θα είναι να διατηρήσετε την συναισθηματική και ψυχολογική σας ισορροπία, τα σκαμπανεβάσματα και οι εξάρσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms