Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 20 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
17
07
2023

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 20 Ιουλίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 20 Ιουλίου ο Άρης από την Παρθένο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, οι επιθυμίες ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες. Προσοχή στην ανυπομονησία στην αβεβαιότητα και στις ανέφικτες βλέψεις ή προσδοκίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος ψυχολογικής κούρασης, οι καταπιεσμένοι και οι ευάλωτοι ίσως να μην έχουν την εσωτερική δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο: Εσωτερική σύγχυση, αντιξοότητες

 

Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στο άγχος, στην αμφισβήτηση, στην αβεβαιότητα, απαραίτητο θα είναι να μπούνε σε τάξη οι σκέψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια αναβολές και καθυστερήσεις, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Η προσκόλληση στον αρνητικό τρόπο σκέψης και στις σκοτεινές εικασίες θα φρενάρει τις ενέργειες και θα οδηγήσει σε αδράνεια.

Στον εργασιακό χώρο προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα και για οριστικές αποφάσεις. Στις προσωπικές σχέσεις αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η πίεση, στις συζητήσεις δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση και στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Στις περιπτώσεις που νιώθετε πίεση ή δυσανασχέτηση θα πρέπει να είστε σε θέση να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, δώστε έμφαση στις φιλικές παρέες και στις ανανεωτικές επαφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις εξάρσεις. Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία, αποφύγετε τις απογοητευτικές και αρνητικές σκέψεις. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις επικοινωνιακές δυσκολίες, ίσως να είναι δύσκολο να αποδεχτείτε και να παραδεχτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως χρειαστεί να λύσετε τα εσωτερικά σας συμπλέγματα για να μπορέσετε να κινηθείτε ισορροπημένα. Στα επαγγελματικά και οικονομικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες που να σας δημιουργήσουν έντονο άγχος. Κινηθείτε συντονισμένα και όχι παρορμητικά ή ανυπόμονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα σας απασχολήσουν, αποφύγετε να δώσετε έκταση στις ανασφάλειες και στις αμφιβολίες. Στις συζητήσεις και στις προσωπικές σας σχέσεις απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε την αδιαλλαξία και την εμμονή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον οικονομικό τομέα οι συνθήκες ενδεχομένως να μην είναι τόσο ευνοϊκές, ίσως να υπάρξουν αναβολές. Στις σχέσεις σας προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να παρεξηγήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες προσεγγίσεις και ενέργειες, ξεκούραστε τη σκέψη σας, φροντίστε για την προσωπική σας ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναποδιές, σε θέματα εργασιακά προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις και αναβολές. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην επικοινωνία σας, θα υπάρξει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι, αποφύγετε τις υπεκφυγές και τα μπερδεμένα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Θα χρειαστεί υπομονή, μη βιαστείτε να τρέξετε τα γεγονότα θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε λάθη. Σε θέματα που σας πιέζουν και σας αγχώνουν προσοχή να μην δώσετε έκταση στις εσωτερικές σας φοβίες. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις, δώστε χρόνο στις σχέσεις και στα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας ενδεχομένως να γίνει κάπως σκοτεινός, αποφύγετε την απόρριψη και την αυστηρή κριτική. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για αβέβαια άλματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσετε πως καταπιέζεστε, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέση που σας ταλαιπωρεί, όμως σκεφτείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα. Προσπαθήστε να φανείτε ανοιχτόμυαλοι και διαλλακτικοί, αποφύγετε την άρνηση και τον κάθετο ή εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν καλό θα είναι να σκεφτείτε με ωριμότητα και ισορροπημένες βλέψεις. Στις περιπτώσεις που προκύψουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας αποθαρρύνουν οι ενέργειες θα πρέπει να είναι ψύχραιμες και σκέψεις ορθολογικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αγορές μεγάλων χρηματικών ποσών. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις βιαστικές ενέργειες. Σε επικοινωνιακό επίπεδο ελλοχεύει κίνδυνος να δώσετε λάθος εξηγήσεις στα γεγονότα και στις συμπεριφορές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως να είναι δύσκολο να κατανοηθούν οι συμπεριφορές και οι προθέσεις. Ενδεχομένως να νιώσετε ψυχολογικά κουρασμένοι, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες καλό θα είναι να αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms