Quantcast
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
06
2021

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 1 Ιουλίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 1 Ιουλίου 2021, ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο πού βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη φέρνει συγκρούσεις, ψυχολογικές διακυμάνσεις, συναισθηματική ένταση. Δύσκολη θα είναι η εξισορρόπηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα.

 

Άρης σε αντίθεση τον Κρόνο: Έντονη παρόρμηση, πεισματικές συμπεριφορές!

 

Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα κυριαρχεί πείσμα και αδιαλλαξία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν θα λείψουν τα εμπόδια, οι παρορμητικοί και νευρικοί χαρακτήρες με δυσκολία θα καταφέρουν να κινηθούν ψύχραιμα. Τα διλήμματα και οι διχασμοί θα σταθούν εμπόδιο στη λήψη αποφάσεων, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Μειωμένη θα είναι η ζωτικότητα, η δράση δεν θα έχει οργάνωση και συντονισμό, για κάποιους θα είναι δύσκολο να προσαρμοστούν και να αποδεχτούν. 

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις περιπτώσεις που βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια και δυσκολίες απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες δεν θα σας βγουν σε καλό. ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, μπερδεμένη θα είναι η σκέψη σας, για την ώρα καλλιεργήστε την υπομονή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές, γενικότερα επικεντρωθείτε στις επαφές με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις έντονες συγκρούσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ισορροπία στις σχέση σας και στις συζητήσεις που θα γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα συζητήσετε θα μιλήσετε και γενικότερα θα επικοινωνήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παραποίηση, ίσως να υπάρξουν εκνευρισμοί, τα λόγια σας θα πρέπει να έχουν σαφήνεια. Η σκέψη σας ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές συζητήσεις, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα επαγγελματικής ή οικονομικής φύσης, μη προσπαθήσετε να τρέξετε τα γεγονότα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία και τις εσωτερικές σας τάσεις. Αποφύγετε το άγχος και την έντονη ανησυχία, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με υπομονή και συντονισμό, η πίεση θα φέρει αρνητικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές και ψυχολογικές εναλλαγές, καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις κυκλοθυμικές τάσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως να νιώσετε ανικανοποίητοι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εισχωρήσετε στο βάθος του εαυτού σας και να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς αναζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην ξεκούραση, στη χαλάρωση και στην σωματική σας τόνωση, αποφύγετε να φορτώσετε το πρόγραμμά σας, σε ένα γενικό επίπεδο καλό θα είναι να εστιάσετε στην ψυχολογία σας, να ανανεωθείτε και να ξεφύγετε από το άγχος. Ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις στην τακτοποίηση των καθημερινών σας υποθέσεων, θα χρειαστεί χρόνος και όχι πίεση. 

ΖΥΓΟΣ

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα ή υποθέσεις που στο παρελθόν για κάποιον λόγο δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση, αν νιώθετε πως δεν είστε έτοιμοι να δώσετε τελεσίδικες αποφάσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κερδίσετε χρόνο. Οι σκέψεις σας ενδεχομένως να είναι μπερδεμένες, μη βιαστείτε να κλείσετε τις ανοιχτές υποθέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλείστε να χειριστείτε με αμεσότητα ανοιχτές υποθέσεις ή σχέσεις που στο παρελθόν δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη. Παρελθοντικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, ωστόσο οι συγκεχυμένες σκέψεις και οι αμφιβολίες ενδεχομένως να μη σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Προσπαθήστε να συντονιστείτε, εστιάστε στα υπέρ και τα κατά των καταστάσεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην τακτοποίηση κάποιων συγκεκριμένων υποθέσεων, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, οι σπασμωδικές ενέργειες θα οδηγήσουν σε λάθη, προσπαθήστε να αποφύγετε την εσωτερική πίεση. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για μετακινήσεις και ταξίδια, ίσως να υπάρξουν ακυρώσεις, ωστόσο οι δυσκολίες θα είναι περιστασιακές, αποβάλλετε το άγχος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να συντονίσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τη βιασύνη για τη σπασμωδικότητα. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και άλματα αβέβαιης κατάληξης, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, για την ώρα στοχεύστε στην σταθεροποίηση. Δώστε έμφαση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά και νομικά ζητήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για επικοινωνιακές αστοχίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια και ξεκάθαρα λόγια για να μην υπάρξει παραποίηση στα μηνύματα που θέλετε να αφήσετε. Ίσως να σας εκνευρίσουν οι διαφορετικές γνώμες που θα ακούσετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση σας, αποφύγετε τις εξάρσεις. 

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Προσοχή στην ανάγκη σας για αποστασιοποίηση και αδράνεια, καλό θα είναι να μην αμελήσετε για ζητήματα που χρήζουν άμεση τακτοποίηση. Πιεστικές θα νιώσετε κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες ή σχέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα αποφεύγοντας την υπερβολή. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-06-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής