Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 10 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
08
01
2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 10 Ιανουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Ιανουαρίου ο Άρης που βρίσκεται στο Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, δυναμικότητα, φεύγει η διστακτικότητα. Τα συμβάντα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για γνωριμίες και συνεργασίες, οι επαφές θα έχουν εξελικτική πορεία.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Δυναμικές ενέργειες, αισιοδοξία

 

Σε θέματα εργασιακά φεύγουν τα εμπόδια, τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα είναι εποικοδομητικά. Ο τρόπος σκέψης θα είναι σφαιρικός και αντικειμενικός, λύσεις θα δοθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να περάσουν οι βλέψεις σε πρακτικό επίπεδο, οι καινούργιες προτάσεις θα εισακουστούν. Στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες δυναμικές και ισορροπημένες. Στις συζητήσεις και στις επαφές τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, θα υπάρχει η δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα.

Ο Άρης σε σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ανανεωμένη σκέψη, θα βγει στην επιφάνεια η μαχητικότητα σας. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα ανοίξει τον ορίζοντα σας, θα δοθεί ώθηση στην καριέρα σας. Ο δυναμικός σας λόγος θα φέρει θετικό αποτέλεσμα, οι συμφωνίες που θα γίνουν θα είναι βάσιμες και συμφέρουσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απογοητευμένοι παίρνετε τα πάνω σας, θα κυριαρχεί η αισιοδοξία και όχι η ηττοπάθεια. Αναθεωρείτε και αποφασίζετε τι πρέπει να κάνετε για να δώσετε τέλος στις αρνητικές υποθέσεις. Οι επιθυμίες σας θα διακρίνονται από ορθολογισμό και σταθερότητα. Στον οικονομικό τομέα συγκρατημένοι θα είστε στα έξοδα σας, τα χρήματα σας θα θελήσετε να τα αποταμιεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δυναμική θα είναι η στάση σας θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε ή να βελτιώσετε συνθήκες που πλέον άρχισαν να σας κουράζουν. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και ανταλλαγή υποσχέσεων. Περνάτε σε ουσιαστικές και άμεσες πράξεις, κλείνετε τα αγχωτικά κεφάλαια, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες και ανοιχτές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις συζητήσεις και στις επαφές σας θα είστε σε θέση να μιλήσετε ξεκάθαρα, θα καταφέρετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή μπερδεμένες καταστάσεις. Εντείνετε τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείτε κοινωνικά, αξιοποιήστε τις συναναστροφές που θα προκύψουν.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα διακρίνεστε από σύνεση και πρακτικότητα, στις κινήσεις και στα λόγια σας θα δείξετε αυτοσυγκράτηση. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, προγραμματίστε και βάλτε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καταφθάνουν ανοίγματα, σκεφτείτε ενθαρρυντικά, τα συμβάντα θα πρέπει να τα χειριστείτε με αισιόδοξη διάθεση. Σε οικονομικά ζητήματα προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειες σας, συντονιστείτε, ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, θα γνωριστείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά έρχονται νέα ανοίγματα, ίσως να προκύψει κάποια καινούργια συνεργασία. Θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που σας αγχώνουν. Συνειδητοποιημένες θα είναι οι ενέργειες σας τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε συναισθηματικά. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να πάρετε ώριμες αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζει το σκεπτικό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας καθώς και η ανάγκη σας για ανανέωση. Δυναμική θα είναι η συμπεριφορά σας, οι ενέργειες και οι επιλογές σας θα είναι ασυνήθιστες ίσως και αρκετά ριψοκίνδυνες. Στις συνεργασίες ή στις συμφωνίες σας θα θελήσετε να δώσετε μελλοντική έκταση και θα το καταφέρετε. Βάλτε προτεραιότητες, κλείστε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, φεύγει η αναστολή, δυναμικά θα κινηθείτε σε θέματα που απαιτούν εφαρμογή και υλοποίηση. Θα δείξετε συνέπεια και επαγγελματισμό, οι συμφωνίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να κατοχυρώσετε και να συνεχίσετε με σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι δυναμικός, πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την ανυπομονησία. Ίσως να κατευθυνθείτε ή να δοκιμαστείτε με καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς σας, αποφύγετε αναβολές ή επιπλέον καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να κινηθείτε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς και πιέσεις, θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε και να δοκιμαστείτε. Δεν αποκλείεται να σας δοθεί το έναυσμα να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Στον αισθηματικό τομέα θετικοί θα είστε στις προκλήσεις και στις διαφόρων ειδών περιπέτειες, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη και άμεση.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα θελήσετε να ξεφύγετε από ανιαρές καταστάσεις και σχέσεις. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή, αισιόδοξη, και αυθόρμητη πλευρά της προσωπικότητας σας. Στις συναναστροφές που θα προκύψουν πλησιάστε με αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-01-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta