Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 27 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
06
2022

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο στις 27 Ιουνίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Ιουνίου ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα δώσει την ώθηση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για βελτίωση και επέκταση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικές συνεργασίες. Έμφαση θα δοθεί στην καριέρα, οι φιλόδοξοι χαρακτήρες θα είναι σε θέση να ρισκάρουν και να προχωρήσουν σε νέα εγχειρήματα.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Επαγγελματικές διεκδικήσεις, μεθοδικές ενέργειες

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, οι ενέργειες θα είναι μεθοδικές. Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν θετικά, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για σταθερές σχέσεις και μακροχρόνιους δεσμούς, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές. Σε περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν με σταθερότητα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα γίνουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι κοινωνικές επαφές θα πάρουν διάσταση είτε φιλική, είτε επαγγελματική. 

Ο Άρης σε σε εξάγωνο με τον Κρόνο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στην καριέρα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να βγείτε από τις δυσάρεστες συνθήκες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν χρήσιμες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στις εργασιακές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τα τρέχοντα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες συνεργασίες, δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για κοινωνικές γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, αν υπάρχουν ζητήματα που σας αγχώνουν τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να τα τακτοποιήσετε, να δώσετε λύσεις και να προχωρήσετε σε ουσιαστικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις. Αξιοποιήστε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, δώστε προσοχή στην εικόνα σας και γενικότερα στον τρόπο που θα συναναστραφείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, συντονίστε τις ενέργειές σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε θετικά, ανταμείβονται οι κόποι σας, θα βρείτε την αναγνώριση που σας αναλογεί. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, θα έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε, να προχωρήσετε σε συμφωνίες, να λύσετε ζητήματα που σας αγχώνουν. Ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειες σας , πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εφαρμογή και υλοποίηση, μείνετε συγκεντρωμένοι στις αρχικές σας βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας, προχωρήστε σε δυναμικές ενέργειες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επαγγελματικές διεκδικήσεις. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι μεθοδικότητα και ευστροφία, θα είστε σε θέση να τρέξετε τα βήματα σας, δώστε έμφαση στις επαγγελματικές συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με το ταίρι σας, να πάρετε από κοινού αποφάσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δέσμευση και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας αποκατάσταση. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, για να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και γενικότερα για να διορθώσετε καταστάσεις ή σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε μεθοδικά, βελτιώνονται οι σχέσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεπτόμενη και ώριμη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα τα πάτε πολύ καλά στις συνεργασίες, στις συζητήσεις, και γενικότερα στις επαφές σας επαγγελματικές και κοινωνικές. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποια άτομα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας και ποια θα πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας προσωπική ή επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βελτιώνεστε σε οικονομικό επίπεδο, θα υπάρξουν εισπράξεις, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις χρηματικές σας υποθέσεις. Συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για άμεσες τακτοποιήσεις. Θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή συγκεκριμένες βλέψεις που έχετε από καιρό στη σκέψη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κινηθείτε μεθοδικά, συντονίστε τις ενέργειές σας, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για άνοδο και βελτίωση τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις και ανοιχτούς λογαριασμούς. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις σας, η επιμονή θα σας ανταμείψει.

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μυστικές κάποιες υποθέσεις ή σχέσεις τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, όσο και σε ζητήματα σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Θα καταφέρετε να πλαισιωθείτε από πρόσωπα που εμπιστεύεστε, θα υπάρξουν χρήσιμες κοινωνικές επαφές πού καλό θα είναι να αξιοποιηθούν με αμεσότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms