Quantcast
Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
19
05
2022

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Μαΐου ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, ενέργεια, ζωτικότητα, ανάγκη για άμεση και δημιουργική δράση. Φεύγει η ηττοπάθεια τη θέση της παίρνει η αποφασιστικότητα και η εσωτερική δύναμη, οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κατάκτηση με τρόπο δημιουργικό και όχι εξουσιαστικό.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Αποφασιστικότητα, δυναμικός χειρισμός

 

Στον επαγγελματικό τομέα η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών θα δώσει την ώθηση για μεθοδικές επιδιώξεις, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για ουσιαστικές προσεγγίσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για γνωριμίες, για νέες σχέσεις, αλλά και για επανασυνδέσεις. Η εκδήλωση των συναισθημάτων θα είναι άμεση και στοχευμένη, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι αποκαλυπτικά. Η δυναμικότητα σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα φέρει θετικά αποτελέσματα, ανοίγει ο δρόμος για ουσιαστική εξέλιξη. 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η ηγετική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα είστε σε θέση να καθοδηγήσετε, να κυριαρχήσετε, η επιμονή σας θα είναι μεθοδική. Στον επαγγελματικό τομέα με δυναμικότητα θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε και να αποδείξτε την αξία σας. Προσεγγίστε, συντονίστε τις ενέργειές σας, θα υπάρξει θετική εξέλιξη που θα σας ικανοποιήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, συμβόλαια. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές και οικονομικές σας βλέψεις, θα να έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε. Απαραίτητο θα είναι να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ανάγκες επιθυμίες και στόχους, κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ευστροφία, δυναμικότητα, ορθολογισμός, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, θα είστε σε θέση να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τακτική, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προσαρμοστείτε, να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας και να αλλάξετε συναισθηματική οπτική. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν, οι αλλαγές θα είναι θετικές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επαγγελματικές συνεργασίες, για νέα εγχειρήματα, προσπαθήστε να κινηθείτε με αποφασιστικότητα. Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα αποφύγετε την αναβολή και την καθυστέρηση, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς συγκέντρωση στους στόχους και άμεσες ενέργειες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στην καριέρα και στην επαγγελματική σας εξέλιξη, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αναλάβετε ευθύνες και πρωτοβουλίες, αν στο μυαλό σας υπάρχουν καινούργιες ιδέες περάστε στη διατύπωση τους, θα καταφέρετε να βρείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή που αναζητάτε. 

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, στον τρόπο που θα παρουσιάσετε την προσωπικότητά σας, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις και τις συμπάθειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για να κοινωνικοποιηθείτε, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας για άμεση επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας στρεσάρουν και σας αγχώνουν, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμικότητα, ευελιξία, αισιοδοξία. Πολύ καλά θα τα πάτε στην επικοινωνία σας, εστιάστε στις επαγγελματικές σχέσεις, διατυπώστε ιδέες και απόψεις, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε και να προχωρήσετε σε επεκτατικά βήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές αλλαγές, θα μπορέσετε να βελτιωθείτε και να δώσετε μία δυναμική ώθηση στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Τακτοποιούνται θέματα οικογενειακών υποθέσεων, επικεντρωθείτε στις σχέσεις στις επαφές και στις συζητήσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για συναναστροφές, φιλίες, οικογενειακές επαφές, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα. Προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, φανερώστε σκέψεις, επιθυμίες, περάστε σε προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Στον επαγγελματικό τομέα συνδυάστε ευστροφία με μεθοδικότητα, θα καταφέρετε να τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης στο θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί από εσάς ωριμότητα, μεθοδική επίμονη και ορθολογισμό. Αν κινηθείτε συντονισμένα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις, και να βγείτε από καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, συντονίστε τις ενέργειές σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στις επιθυμίες σας, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υλοποίηση εφαρμογή και βελτίωση. Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, οι συναναστροφές και οι επαφές θα καταφέρουν να σας τονώσουν, προσπαθήστε να ανοιχτείτε συναισθηματικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms