Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
04
2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαΐου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Μαΐου ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει αποκαλύψεις. Στις συζητήσεις θα υπάρχει ειλικρίνεια, θα βγουν αλήθειες στο φως που δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσουν τις επιθυμίες και τις βλέψεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ευστροφία, ο τρόπος σκέψης θα είναι αισιόδοξος, απελευθερωμένος και τολμηρός.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές επιδιώξεις

 

Νέες ιδέες θα ακουστούν, οι καινούργιες προτάσεις θα κερδίσουν το ενδιαφέρον, θα υπάρξει δυνατότητα να υλοποιηθούν οι πρωτοποριακές απόψεις. Θα προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες δραστηριότητες κοινωνικές και επαγγελματικές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

Στις προσεγγίσεις θα υπάρξει άνεση και απελευθερωμένη διάθεση, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, με αυθορμητισμό θα γίνουν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις, φεύγει η εσωστρέφεια και η διστακτικότητα. Δεν λείψουν οι αποκαλύψεις που θα φέρουν ενθουσιασμούς, τα απρόοπτα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστα, στις συνομιλίες θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές αποφάσεις.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι απελευθερωμένος και πρωτοποριακός. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε προτάσεις, ιδέες και απόψεις, αξιοποιήστε τα ανοίγματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο οργανωμένα και μεθοδικά αποφεύγοντας την αναβολή. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές, εργασιακές, θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε τα επίμαχα ζητήματα, να ισορροπήσετε και να ανανεωθείτε ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε εργασία ή να ασχοληθείτε με κάποια καινούργια δραστηριότητα. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, δοσοληψίες, εμπορικές συναλλαγές. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην ανανέωση σας, θα καταφέρετε να τονωθείτε ψυχολογικά και να αποφορτιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε και να βγείτε από τον αρνητισμό. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, ανοίγματα θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δικτυωθείτε, αξιοποιήστε τις συναναστροφές και τις νέες γνωριμίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά σας η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε σε διεκδικήσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, διατυπώστε τις προτάσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους φιλικούς και κοινωνικούς σας κύκλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά όσο πιο άμεσα και πιο μεθοδικά κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, ξεδιπλώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, η ανταπόκριση θα είναι θετική, θα καταφέρει να σας ικανοποιήσει. Για τους ελεύθερους άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργια γνωριμία, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΖΥΓΟΣ

Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, βγαίνετε από την αδράνεια και την αναμονή. Στον επαγγελματικό τομέα φανείτε θετικοί στις καινούργιες προτάσεις που θα ακουστούν. Αν υπάρχουν συνθήκες στην καθημερινότητα σας που σας δυσανασχετούν θα είστε σε θέση να τις διαφοροποιήσετε και να δώσετε μια πιο δημιουργική ώθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οργανώστε τις ενέργειές σας σχετικά με υποθέσεις οικονομικές, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να ανανεώσετε τις επαφές σας. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας εντυπωσιάσει πρόσωπο εκκεντρικής εμφάνισης.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες, θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με καινούργια πρόσωπα. Προχωρήστε στις συζητήσεις σας θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και θετική αλλαγή. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για άλματα και για νέες συνεργασίες, κινηθείτε μεθοδικά. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ανάγκη για ουσιαστικές ενέργειες. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τα πλανά σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε και να βελτιωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση συζητήστε με το ταίρι σας, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να λύσετε προβλήματα ή εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι συνειδητοποιημένες και θα απορρέουν αποκλειστικά από τις δικές σας σκέψεις. Αξιοποιήστε τα οικονομικά ανοίγματα, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς και τις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ

Διαίσθηση και ένστικτο θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Στον επαγγελματικό τομέα επικεντρωθείτε τους στόχους και στις βλέψεις σας, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε. Δώστε έμφαση στο φλερτ, προσπαθήστε να προσεγγίσετε απελευθερωμένα, αφήστε στην άκρη την αναστολή. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας βγάλουν από την αβεβαιότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση