Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 1 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
07
2022

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 1 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Αυγούστου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι μια όψη που θα τονώσει την ανάγκη για διαφοροποίηση και αλλαγή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή και προσωπική ζωή. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, απελευθερωμένες ενέργειες, πρωτότυπος τρόπος σκέψης.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό: Διεκδικήσεις, αλλαγή δεδομένων

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ασυνήθιστες επιλογές, μεγάλη προσοχή στα ρίσκα κυρίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με σημαντικά χρηματικά ποσά. Τα βήματα θα πρέπει να είναι συντονισμένα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές. Απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Επαναστατικές και αντικομφορμιστικές θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι απελευθερωμένες και δυναμικές. Προσοχή στην παρόρμηση, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση, οι έμφυτες τάσεις θα πρέπει να είναι οριοθετημένες. 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για πρωτοπορία, για αλλαγή και για βελτίωση. Απαραίτητο θα είναι για εσάς να βγείτε από τη ρουτίνα και να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας. Διαφορετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η αισιοδοξία θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τις ενέργειές σας, προσοχή στην έντονη παρόρμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την οπτική σας. Σε υποθέσεις που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας θα μπορέσετε να διορθώσετε τις καταστάσεις. Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με τη βελτίωση και την εξέλιξη σας προσωπική και επαγγελματική.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε, να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δώσετε ώθηση στις καθημερινές σας υποθέσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για εξέλιξη και βελτίωση, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να δημιουργήσετε καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις στα προβληματικά ζητήματα, ωστόσο προσοχή στην παρορμητικότητα σας. Στις σχέσεις σας για να διατηρηθεί η ισορροπία αναγκαίο θα είναι να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε δεδομένα που στην προηγούμενη περίοδο είχαν δημιουργήσει προβλήματα και αρνητισμούς. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αισιόδοξος και θετικός, τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα να οραματιστείτε, να οργανώσετε τα σχέδιά σας και να περάσετε σταδιακά στην εφαρμογή τους. Κινηθείτε μεθοδικά, προσοχή στη συναισθηματική ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εσωτερική σας ανανέωση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις που σας αγχώνουν. Δεν αποκλείεται να ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι, στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει νέα προοπτική που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε στην άκρη αρνητικές καταστάσεις και να κοιτάξετε μπροστά.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε την πνευματικότητά σας, δεν αποκλείεται να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα. Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, απαραίτητο θα είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες με αμεσότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οραματιστείτε, κάντε το βήμα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Θα έχετε διάθεση για ρίσκο και για αλλαγή, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Θα πρέπει να βάλετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε τάξη για να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στόχος σας θα είναι η βελτίωση, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας. Στον αισθηματικό τομέα θα μπορέσετε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να βγείτε από τη μοναχικότητα ή από τη στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε γρήγορες αποφάσεις, θα καταφέρετε να βγείτε από αρνητικές καταστάσεις και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην παρορμητικότητα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, θα πρέπει να οριοθετήσετε την ανυπομονησία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα γεγονότα θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν θα λείψουν οι γνωριμίες και οι επαφές με καινούργια άτομα που θα έχουν επίδραση στον τρόπο σκέψης σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα πού σας επηρεάζουν αρνητικά ή που δεν σας βοηθούν να βελτιωθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Έμφαση θα δώσετε στην προσωπική σας πρόοδο και εξέλιξη, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις συνθήκες. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνιση τους, για να μπορέσετε να βελτιωθείτε απαραίτητο θα είναι να πάρετε τα απαιτούμενα ρίσκα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms