Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
12
02
2024

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 14 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 14 Φεβρουαρίου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τους αμυντικούς μηχανισμούς, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, τολμηρές προσεγγίσεις. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα κλείσουν τα αρνητικά κεφάλαια και θα δοθεί ώθηση για δραστικές ενέργειες.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Δυναμικές αποφάσεις

 

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργική αναγέννηση και μεταμόρφωση, φεύγει η διστακτικότητα, στην άκρη μένουν οι αναστολές, δεν αποκλείεται οι επιλογές να είναι κάπως ασυνήθιστες ή αντισυμβατικές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για να αλλάξουν ριζικά οι συνθήκες και οι σχέσεις που προκαλούν δυσανασχέτηση, η δυναμικότητα θα διαφοροποιήσει τις καταστάσεις και θα ανοίξει τον δρόμο για μία καινούργια προοπτική. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκπεραιώσεις και άμεση τακτοποίηση.

Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και ελκυστικές, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ώθηση στις επαφές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Όσοι βιώνουν τοξικές και καταπιεστικές σχέσεις θα βρουν το θάρρος και την εσωτερική δύναμη να τερματίσουν οριστικά τις αρνητικές καταστάσεις.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά. Αναλαμβάνετε τα ηνία, βγαίνετε μπροστά από τα γεγονότα και αλλάζετε αρνητικές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν ή σας φθείρουν ψυχολογικά. Προσοχή στις έντονες αντιπαραθέσεις, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και ελεγχόμενες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα, στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές και συναδελφικές σχέσεις, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με ηρεμία και όχι με αντιδραστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ευνοείστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, συμβόλαια, από την πλευρά σας θα πρέπει να κινηθείτε με αμεσότητα αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις. Συντονίστε τις ενέργειες σας, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί αποφασιστικότητα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε την οπτική από την οποία αντιλαμβάνεστε κάποιες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στοχεύστε στη ψυχολογική σας ανανέωση, θα αναζητήσετε τρόπους για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα αν είστε προβληματισμένοι ή βιώνετε τοξικές σχέσεις κάντε το βήμα να αναλάβετε τα ηνία, βγείτε από την αδράνεια και την αναβολή.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά χωρίς ενδοιασμούς. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, κάντε το βήμα να βγείτε από την άρνηση και να βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες. Στις επαφές σας κυρίως τις επαγγελματικές διατυπώστε προτάσεις και απόψεις με ηρεμία, αποφύγετε τις συγκρούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγείτε από την αδράνεια, αφήστε στην άκρη τη συστολή, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο άμεσα και δυναμικά μπορείτε. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οργανώστε τα σχέδια σας, θα υπάρχει προοπτική για θετική εξέλιξη. Λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας αναστατώνουν ή σας δημιουργούν ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα της αισθηματικής σας ζωής, θα σας δοθεί το έναυσμα να προχωρήσετε τα βήματα σας, να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί δυναμικότητα και συντονισμό, θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να δράσετε μεθοδικά και άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τα βήματα σας, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και να βγείτε από τη στασιμότητα ή την ανασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να δείξετε αυτό που νιώθετε, φανερώστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει άνοιγμα για επαγγελματική εξέλιξη, φανείτε θετικοί στην προοπτική αλλαγών ή νέων προτάσεων. Αν θέλετε να περάσετε σε διεκδικήσεις ή να αλλάξετε εργασιακή κατεύθυνση προσπαθήστε να οργανωθείτε, οι πράξεις σας θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι παρορμητικές. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την ψυχολογία σας και να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, θα χρειαστεί απόλυτος έλεγχος των αντιδράσεων σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε δεδομένα που σας δυσανασχετούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικά κεφάλαια και να ανοίξετε μία καινούργια προοπτική τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας βλέψεις και επιθυμίες, κινηθείτε συντονισμένα, θα μπορέσετε να δώσετε μία αναμορφωτική ώθηση στις άμεσες υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός και συντονισμένος. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να λύσετε τα ψυχολογικά σας συμπλέγματα, να εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου και να δώσετε ουσιαστικές απαντήσεις σε καταστάσεις που σας μπλοκάρουν ψυχολογικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms