Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
01
03
2022

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 3 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 3 Μαρτίου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα φέρει πάθος, έλξη, ένταση θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επιβολή και χειραγώγηση. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέες γνωριμίες, όσοι είναι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μία καινούργια σχέση, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και άμεσες.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Ανάγκη για έλεγχο και κυριαρχία

 

Ζευγάρια πού μεταξύ τους έχουν ένταση καλό θα είναι να αποφύγουν τις παρατραβηγμένες αντιπαραθέσεις, οι εξουσιαστικοί χαρακτήρες θα θελήσουν να κατευθύνουν τις καταστάσεις, θα προσπαθήσουν να επιβληθούν να ελέγξουν και να χειραγωγήσουν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξει δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα εκδηλωθεί ανάγκη για ριζοσπαστική αλλαγή, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες. Προσοχή στην εσωτερική ένταση, οι ενέργειες θα είναι παθιασμένες, σε ορισμένες περιπτώσεις και εγωιστικές, απαραίτητο θα είναι οι αντιδράσεις να βρίσκονται υπό έλεγχο. 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και οι αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα θελήσετε να επιβληθείτε και να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας τις σχέσεις και τις καταστάσεις. Προσοχή στην επιθετική πλευρά της προσωπικότητας σας, οριοθετήστε το επίμονο πείσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με διαλλακτική διάθεση κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα, προσπαθήστε να βάλετε τάξη στα έσοδα σας. Διατηρήστε τη συναισθηματική σας ισορροπία, κινηθείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε την έντονη εσωτερική ανησυχία και το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σκαμπανεβάσματα και ένταση θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, σε θέματα αισθηματικής φύσης προσοχή στην καχυποψία, στην αμφισβήτηση και στην κτητικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ουσιαστικά ανοίγματα, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα αισθηματικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα και να δώσουν μία νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στην εμμονή και στην προσκόλληση, αποφύγετε τις ψυχαναγκαστικές σκέψεις και ενέργειες, οριοθετήστε την εσωτερική σας ένταση.

ΛΕΩΝ

Ίσως να είναι κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, κυκλοθυμίες, η εσωτερική σας ένταση ενδεχομένως να σας στρεσάρει και να σας οδηγήσει σε αγχωμένες ενέργειες ή αποφάσεις. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, μην παρασυρθείτε από το άγχος και το ψυχικό στρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα αισθηματικής φύσης δεν αποκλείεται να γίνει γνωριμία συναρπαστική που θα καταφέρει να σας ανανεώσει. Προσοχή στον τρόπο σκέψης σας, αποφύγετε τους εγωισμούς και την αυστηρή κριτική, προσπαθήστε να χειριστείτε τα πρόσωπα τις καταστάσεις και τις σχέσεις με συγκαταβατική διάθεση και όχι με εγωκεντρισμό. 

ΖΥΓΟΣ

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε χειριστικά άτομα, ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εξουσιάσουν και να σας κατευθύνουν. Σκεφτείτε με τρόπο αισιόδοξο δυναμικό και αντικειμενικό, θα έχετε την δυνατότητα να εντοπίσετε τις προσθέσεις των τρίτων αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο. Βγάλτε στην επιφάνεια την ήρεμη και διπλωματική πλευρά της προσωπικότητας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις καταστάσεις με το ταίρι σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, η χειριστική συμπεριφορά ενδεχομένως να μην λειτουργήσει υπέρ σας. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, φλερτάρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσοχή στη διαχείριση των εσόδων σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρορμητικές αγορές για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε. Ανοίγματα θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, προσεγγίστε, φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει πρόσωπο που θα σας ωθήσει σε ασυνήθιστες ενέργειες και επιλογές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ηγετική πλευρά της προσωπικότητάς σας θα βγει στην επιφάνεια, θα θελήσετε να χειραγωγήσετε και να καθοδηγήσετε τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Προσοχή στις υπερβολές, η εσωτερική ένταση και η ανάγκη σας για κυριαρχία ενδεχομένως να σας οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα προκαλέσουν αρνητικές αντιδράσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές, δεν αποκλείεται να βάλετε πείσμα να αλλάξετε τα δεδομένα. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στην καθημερινότητά σας, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα υπάρξουν τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό.

ΙΧΘΥΣ

Σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, δεν θα λείψουν οι εσωτερικές διακυμάνσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε χειριστικά πρόσωπα, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν ή σας κατευθύνουν, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοπεποίθηση. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms