Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
03
2024

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 10 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 10 Μαρτίου ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει εσωτερική ένταση, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, οι θυμοί θα κάνουν αντιδραστικές τις συμπεριφορές. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις και καυγάδες.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αλλοπρόσαλλες και αντιδραστικές συμπεριφορές

 

Στις επαφές θα υπάρξουν διαφωνίες, θα χρειαστεί διπλωματία και όχι εναντίωση, οι έντονες αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Ανήσυχος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, ενδεχομένως οι επιθυμίες να είναι μπερδεμένες. Δύσκολο θα είναι να διαχειριστούν ισορροπημένα οι καταπιεστικές συνθήκες, οι αντισυμβατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν κανόνες ή να κινηθούν μέσα σε πλαίσια.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις εντάσεις στους καυγάδες και στις βαρύγδουπες δηλώσεις. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και επαγγελματικής ή οικονομικής, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για αποφάσεις και ρίσκα.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η αντιδραστικότητά σας θα βγει στην επιφάνεια, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, προσοχή στους εκνευρισμούς και στις εναντιώσεις. Δεν θα πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να χειριστείτε τις διαφωνίες με διπλωματία και αυτοσυγκράτηση. Αποφύγετε ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις εργασιακές σας σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις πεισματικές αντιδράσεις. Αν υπάρχουν υποθέσεις που σας αγχώνουν και σας δυσανασχετούν δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά και με αυτοέλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οργανώστε τον τρόπο δράσης σας, περιορίστε την ένταση και την ανυπομονησία. Ίσως να σας εκνευρίσουν και να σας απογοητεύσουν κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις, ενδεχομένως να χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Προσοχή στα ψέματα και στις υποσχέσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως οι εξελίξεις να σας αποθαρρύνουν, καλό θα είναι να αποφύγετε την άρνηση και τις πεσιμιστικές σκέψεις. Δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές φοβίες. Προσπαθήστε να διατηρήστε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στα επαγγελματικά προσοχή σε ενέργειες επέκτασης και διεκδίκησης, ίσως να υπάρξουν ανταγωνισμοί και εντάσεις. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για ουσιαστικές αλλαγές και για αβέβαια εγχειρήματα, κινηθείτε προνοητικά. Στις περιπτώσεις που προκύψουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, οι καυγάδες θα σας αγχώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, ίσως να νιώσετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, για την ώρα προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με υπομονή και με διπλωματική διάθεση. Οι εντάσεις και οι καυγάδες θα σας ρίξουν την ψυχολογία.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις σκέψεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την ανασφάλεια σας και να βγάλετε στην επιφάνεια κτητικότητα, ζήλια και έντονες αμφιβολίες. Στις περιπτώσεις που προκύψουν αναστατώσεις καλό θα είναι να αποφύγετε για την ώρα τις αποφάσεις και τις τελικές απαντήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως να προκύψουν έκτακτα έξοδα, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα και μεθοδικά. Προσοχή στις επιπολαιότητες, επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να εξοφλήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, θα χρειαστεί διπλωματία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα λόγια και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ενδεχομένως κάποιοι εσκεμμένα να παραποιήσουν τις κουβέντες σας. Δώστε έμφαση στις εργασιακές σχέσεις και στις επαγγελματικές συνεργασίες, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, αποφύγετε παρορμητικές επιλογές και αντιδράσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης, ενδεχομένως να προκύψουν αλλαγές που να σας αγχώσουν. Στις περιπτώσεις που βρεθείτε αντιμέτωποι με οικονομικές δυσκολίες μην απογοητευτείτε, δώστε χρόνο στο γεγονότα. Για την ώρα θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα, οριοθετήστε το άγχος και την ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στις εξάρσεις και στους εκνευρισμούς, θα βγει στην επιφάνεια η παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εντάσεις καλό θα είναι να αποφύγετε τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η αντιδραστικότητά σας. Οι έντονες αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές.

ΙΧΘΥΣ

Δυσκολίες θα υπάρξουν σε επικοινωνιακό επίπεδο, προσέξτε τον τρόπο που θα μιλήσετε, αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, ελέγξετε τον θυμό και την αντιδραστικότητά σας. Στις επαφές και στις συζητήσεις σας μην εμπιστευτείτε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta