Quantcast
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 22 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
20
03
2022

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 22 Μαρτίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Μαρτίου ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, η συναισθηματική συσσώρευση θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα και εντάσεις. Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, οι επαναστατικές συμπεριφορές και οι εναντιώσεις θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσοχή στις υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εξάρσεις, αντιδραστικές συμπεριφορές

 

Ενδεχομένως κάποιοι να νιώσουν πως καταπιέζονται, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αποδέσμευση, προσοχή σε αποφάσεις απομάκρυνσης διάλυσης και χωρισμού. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις αισθηματικές και οικογενειακές, απαραίτητο θα είναι στις συζητήσεις να υπάρχει ηρεμία. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για διαφοροποίηση και ριζική αλλαγή, ωστόσο το οτιδήποτε θα απαιτεί μέθοδο, συντονισμό και υπομονή.

Θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα και να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις, αρκεί ο τρόπος σκέψης να είναι συγκαταβατικός και όχι αντιδραστικός. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις σπασμωδικές ενέργειες και τις βιαστικές αποφάσεις, τα συμβάντα θα απαιτούν ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. 

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας και γενικότερα τις έμφυτες σας τάσεις, αποφύγετε τους καβγάδες τις εντάσεις και τη νευρικότητα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να οργανώσετε εκ νέου τη δράση σας είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, είτε σε ζητήματα αισθηματικής φύσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να αλλάξετε συνθήκες και καταστάσεις που φορτίζουν την ψυχολογία σας και σας δημιουργούν αρνητισμό. Για να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη ή να διαφοροποιήσετε την πορεία κάποιων γεγονότων και σχέσεων απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά συντονισμένα και με υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές που θα σας αγχώσουν ή θα σας απογοητεύσουν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να καλλιεργήσετε την υπομονή σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε με τρόπο θετικό. Οριοθετήστε την παρόρμηση και την ανυπομονησία, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα μπορείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που εμφανιστούν εμπόδια και δυσκολίες καλό θα είναι να μην καταθέσετε εύκολα τα όπλα, στην πορεία θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα υπάρξουν ευκολίες, γι αυτό προσπαθήστε να εξοπλιστείτε με αισιοδοξία. Μείνετε σταθεροί στο στόχους και στις βλέψεις σας, αν το κλίμα είναι αρνητικό αποφύγετε να φορτίσετε την ατμόσφαιρα με θυμούς και εντάσεις.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στην οξύθυμη και νευρική πλευρά της προσωπικότητας σας, στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες εντάσεις και καθυστερήσεις αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί, κινηθείτε όσο μπορείτε με διάθεση συγκαταβατική. Το κλειδί της επιτυχίας για εσάς θα είναι η διαλλακτικότητα, δώστε χρόνο στα γεγονότα καλλιεργήσετε την υπομονή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας, αποφύγετε την αυστηρότητα είτε στην κριτική που θα ασκήσετε, είτε στον τρόπο που θα εκφραστείτε. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις σας, για την ώρα δώστε χρόνο στα γεγονότα, βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενα συμβάντα ενδεχομένως να σας αναστατώσουν και να χάσετε την εσωτερική σας ισορροπία, προσοχή στα σκαμπανεβάσματα στα απωθημένα και στις κυκλοθυμίες. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδική στάση και θετική συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείτε από ένα είδος εσωτερικής έντασης, νευρικότητα θα υπάρχει στη στάση σας, ίσως οι σκέψεις σας να είναι κάπως επαναστατικές ή μπερδεμένες. Προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εναντιωθείτε, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, ίσως να υπάρξουν απρόσμενα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την πλευρά σας ελλοχεύει κίνδυνος και εξάρσεις και ξεσπάσματα, η συσσώρευση απωθημένων θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εναντιωθείτε σε σχέσεις ή καταστάσεις που σας φορτίζουν αρνητικά. Κινηθείτε όσο πιο ήρεμα και ισορροπημένα μπορείτε, καλό θα είναι να αποφύγετε να βάλετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα πρέπει να συντονίσετε τις ενέργειές σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόσμενα συμβάντα που θα σας αγχώσουν ή θα σας δημιουργήσουν ένα είδος εσωτερικής έντασης. Οχυρωθείτε με υπομονή, δώστε χρόνο στα γεγονότα, προσπαθήστε να συντονίσετε τη δράση σας αποφεύγοντας τις ανυπόμονες και σπασμωδικές ενέργειες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας αγχώσουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που ενδεχομένως φαινομενικά να έχουν αρνητική εξέλιξη, ωστόσο στην πορεία θα διαφοροποιηθούν οι καταστάσεις, θα δείτε πώς θα υπάρξει το άνοιγμα για θετική αλλαγή. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι οριοθετημένες, αποφύγετε τους καβγάδες τις αντιπαραθέσεις και τις έντονες ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στην εσωτερική αναστάτωση, ενδεχομένως να προκύψουν συμβάντα που θα σας κάνουν να νιώσετε πώς το ποτήρι ξεχείλισε, ωστόσο για να μην πέσετε σε λάθη και μετανιώσετε για την κατάληξη των ενεργειών σας, θα πρέπει να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα με υπομονή και ορθολογισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-03-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms