Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 26 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
06
2023

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 26 Ιουνίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Ιουνίου ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει εσωτερική σύγχυση, ίσως και αντικρουόμενα συναισθήματα. Στον εργασιακό χώρο προσοχή στις αντιπαραθέσεις, οι εκνευρισμοί και οι εναντιώσεις θα φορτίσουν το κλίμα με αρνητισμό. Απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν οι σχέσεις και οι συνεργασίες, τα πείσματα και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα βοηθήσουν στη συνεννόηση και στην αποδοχή.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Αντιδραστικές συμπεριφορές, ανατρεπτικές διαθέσεις

 

Τα χαρακτηριστικά θα είναι απαιτητικότητα, εγωκεντρισμός, ανυπομονησία, οι διαθέσεις θα είναι παρορμητικές και επαναστατικές. Για τους ανεξάρτητους και ανήσυχους χαρακτήρες δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε κανόνες ή όρια, ενδεχομένως να μην υπάρχει η διάθεση για συγκατάβαση και αποδοχή. Προσοχή στις υπερβολές, στις εκρήξεις και στις εξάρσεις, ίσως να ειπωθούν λόγια που θα βάλουν σε κίνδυνο την ομαλότητα των σχέσεων. Οτιδήποτε είναι πιεστικό και προκαλεί δυσανασχέτηση θα φέρει έντονες αντιδράσεις, αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η εσωτερική πειθαρχία. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να μην παρατεντωθεί το σκοινί, οι αντιπαλότητες θα επιβαρύνουν την ψυχολογία.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ένταση θα έχει ο εσωτερικός σας κόσμος, προσοχή στις υπερβολές και στις εξάρσεις, χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους ανατρεπτικά συμβάντα, μη βιαστείτε να αντιδράσετε, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Αποφύγετε την ανυπομονησία, οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αποκλείεται κάποια συμβάντα ή κάποιες συμπεριφορές να σας εκνευρίσουν, η δυσανασχέτηση που θα νιώσετε ενδεχομένως να σας ωθήσει σε εξάρσεις και αντιδραστικές κουβέντες. Στις συζητήσεις σας προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε, δύσκολο θα είναι για εσάς να συνεννοηθείτε και να αποδεχτείτε τις απόψεις των τρίτων, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε εργασιακά ζητήματα ενδεχομένως να σας αγχώσουν κάποιες καταστάσεις, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά αποφεύγοντας τα νεύρα και την ανυπομονησία, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε κυρίως με άτομα του εργασιακού χώρου. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα κουτσομπολιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να βγει στην επιφάνεια η απαιτητική και εγωκεντρική πλευρά της προσωπικότητας σας, προσπαθήστε να ελέγξετε τις εσωτερικές σας τάσεις και τον τρόπο που θα αντιδράσετε. Δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, προσπαθήστε να διατηρήσετε ήρεμο το κλίμα. Προσοχή στις εμμονές και στα πείσματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Παρορμητική θα είναι η συμπεριφορά σας, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Θα υπάρξουν εκνευρισμοί που θα σας οδηγήσουν σε εναντιώσεις, μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστείτε τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Αποφύγετε τους καβγάδες και τους θυμούς, προσοχή να μη σας παρασύρει η συναισθηματική σας ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια που δεν θα σας αφήσουν να τηρήσετε το πρόγραμμά σας, θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Χειριστείτε τις δυσάρεστες ανατροπές με ψυχραιμία και μεθοδικότητα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε με ηρεμία και εσωτερική πειθαρχία.

ΖΥΓΟΣ

Αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την ανυπομονησία σας, σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές, ίσως να εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Δώστε έμφαση στην διαχείριση των οικονομικών σας, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο μπορείτε πιο συντονισμένα και μεθοδικά, αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τους στόχους και τις βλέψεις σας, ενδεχομένως να προκύψουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως κάποιες επιλογές δεν είναι συμφέρουσες. Προσοχή στο άγχος και στη δυσανασχέτηση, αν εμφανιστούν εμπόδια καλό θα είναι να εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, οριοθετήστε τον εκνευρισμό σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας πιέσουν, ίσως να υπάρξουν αρνητικές αλλαγές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε ψύχραιμα αποφεύγοντας τις εξάρσεις και τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Η ανυπομονησία και η νευρικότητα θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Προσέξτε πολύ καλά τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε, διατηρήστε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, η στάση σας ενδεχομένως να είναι οξύθυμη, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή και τις καθημερινές σας σχέσεις προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τους έντονους θυμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενδεχομένως να σας αγχώσουν κάποιες ανατροπές που θα προκύψουν, ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν θα τις είχατε προβλέψει. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συμφωνίες, δυσκολία θα υπάρξει στη συνεννόηση. Από τη δική σας πλευρά οριοθετήστε τις εσωτερικές σας τάσεις, αποφύγετε τις εξάρσεις και τις πεισματικές εναντιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Για την ώρα μην επιχειρήσετε να αλλάξετε τα δεδομένα, θα υπάρξουν εμπόδια και προβληματικές καταστάσεις που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε και να κινηθείτε μεθοδικά. Στην επικοινωνία σας η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, προσπαθήστε να αποφύγετε κουτσομπολιά, αρνητικά σχόλια και παρασκηνιακές ενέργειες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω